Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabesz87
veterán
Páromnak csináltam egy új fiókot. Fel akarnám venni a barátlistára, de egyszerűen nem találom a felhasználónév alapján. Se őt az én fiókomból, de magamat az övéből. Ez miért van? Vagy hogy a fenébe kell akkor felvenni?
-
zseko
veterán
A steam controller £28-ért egész baráti, csak jó lenne kipróbálni mennyire jönne be. Na meg mennyi a szállítási költség.
HR24.hu
-
sagem
addikt
válasz underdark #90689 üzenetére
Hát, én is FM fan vagyok..de ha őszinték akarunk lenni, akkor az új részek is inkább csak "patchek" mint teljes értékű új részek, alig változik valami, sokszor az is rossz irányba és évről-évre teljes árúként adják el gyakorlatilag ugyanazt, frissített adatbázisokkal. Ha megnézed a 17-et áll a bál, a játékosok zöme most jutott el odáig, hogy ez eddig tolerálható volt, de most már jó lenne ha a sok bullshiten (minden évben azzal jönnek hogy 150+ új dolog..what?) kívül valódi javulásuk is lennének. Rengeteg negatív visszajelzést kapnak/kaptak, és ennek most már csak egy része a kínai játékosok felháborodása a fordítás elmaradása miatt, a többi a régi FM fanok sírálma, hogy ez nem jó, az nem jó.
A 16 jelenlegi ára valószínűleg bug vagy elfelejtkeztek róla, valójában tényleg már törölniük kellett volna a boltból, eddig mindig így csinálták. Lehet, hogy most a 17 negatív fogadtatása miatt hagyták még kinn, csak az áráról elfeledkeztek..de tényleg nem okés így persze, de az biztos, hogy a 17 csak jövőre lesz akciózva.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz underdark #90683 üzenetére
Vedd meg a 16-ot máshol, sok helyen volt hozzá már olcsó kulcs, persze ha steames pénztárcából szeretted volna akkor az gáz. De egyébként még fognak változni az árak, igaz, hogy sajnos a 16os leértékelésére kevés esély van, mert igazság szerint törölni szokták a boltból, ha kinn van már az új része, szóval nemhogy nem akciózzák, hanem egyszerűen elérhetetlenné teszik. A 17 pedig még új, az csak jövőre kap nagyobb akciót.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
EVL2
aktív tag
válasz ProEvoFan #90685 üzenetére
Csak azért vagyok kétségbe esve mert "Witcher 3: Wild Hunt"-ot ír ki a könyvtárba és nem a Game of ..... szóval a goty-ot. De elvileg az kell hogy legyen mert 42.9GB-ot akar szedni és már lent van 20
Szóval remélem csak a könyvárba nem fért ki a teljes neve a játéknak.
Néha túlaggódom a dolgokat .. kicsit. -
Out
addikt
Visszavonom! Vettem egy játékot Bohemian Killing
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
underdark
aktív tag
szokásos Segán kívül mindenki akciózik..
nyomorult egy kiadó, hogy lehet az, hogy a
Football Manager 2016 és 2017 ugyanazon áron van pfff"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
eami
Topikgazda
válasz csadi0011 #90677 üzenetére
Van erre gyakorlatilag 3 topic, ahol érdemes nézelődni:
Best buy topic (játékok) - Kevésbé beszélgetős, inkább az akciók linkelésére van szánva
Eredeti játékok OFF topik - Szintén akciók megosztására, de szabadon beszélgetős körítéssel
Bundle topik - játék bundleök osztására. (de gyakran passzolhat a bestbuyba is ami osztva van). -
warcat
veterán
válasz tomsolo #90676 üzenetére
538 óránál járok , szóval ne tőlem várj elfogulatlan véleményt
Részemről végre nem érzem a késztetést hogy előszedjem a Master of Orion 2-őt, de még sokat lehet hozzátenni,fejleszteni, szerencsére Paradox dolgozik szépen rajta.De rétegjáték és akinek a jelenlegi formájában nem jött be,nos kutyából nem lesz szalonna
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
csadi0011
őstag
Ilyenkor steam sale alatt szoktatok ajánlani játékokat? Érdekelnének a bestbuy akciók.
Én eddig csak ezt raktam kosárba: Commandos Pack
Nem mintha alapból olyan drága lenne, de így nem kell elgondolkoznom rajta.
Fizetni viszont lehetetlen. -
warcat
veterán
Stellaris extra kiadásai elképzelhető,hogy el vannak árazva,
A Nova(19.99€, -60% ) olcsóbb mint az alap, mindenesetre a 20 eur az eddigi legolcsóbb ár érte.
De szigorúan csak annak,aki tudja mibe vág bele[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
EVL2
aktív tag
Na meg is van a Witcher 3 GOTY!
Bár a könyvtáramba csak wildhunt néven van de a számlán goty ként szerepel. Remélem nem baxták el véletlen! Az ára is goty volt. -
Urguru
aktív tag
RIP Steam
-
Urguru
aktív tag
Na most teljes káosz és összeomlás
-
olly
aktív tag
Humble store-on ingyenes a Grid (steam-es)
-
Csapoati
nagyúr
Vannak azért jó akciók, Project Cars alapjáték 9,89 euroért igen jó ajánlat.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Out
addikt
Szar, fos a téli vásár!
-
-
Az első percben szavaztam. Hát. Hogy is mondjam, elég érdekesek lettek a döntősök, legalábbis számomra. Az összes kategóriában. Ha pedig a jelenlegi árazás a végleges, akkor enyhén szólva is gyenge a szél. Nem kicsit. A kívánságlistám elég változatos, de körülbelül, ha 20%, ami akciós belőle. Az őszi vásár lényegesen erősebb volt. Mindegy, kirakom a kitűzőt majd, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ProEvoFan
nagyúr
Kívánságlistámon bejöttek az akciók.Lego Star Wars: The Force Awakens kapott egy 60% engedményt, 12 euró.Teljesen rendben van.
-
Amantius
senior tag
-
Urguru
aktív tag
Vacak a kínálat Ritka gyér lehalt server miatt
-
MegalodonS
őstag
Ennyit birtak a szerverek 3 perc
Sorry
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
Error 503 Service Unavailable
XID: 2449595552
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Még pár perc kíváncsi vagyok milyen eltérések lesznek az € és a £ árak között. A steam kontroller mindenesetre jelentősen olcsóbb fontban, bár a mellettem lévő boltban ha jól emlékszem £35-ért már vehettem volna
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
-
Csapoati
nagyúr
Á, marha szar a sale!
Ja hoppá, rosszul időzítettem az előre megírt hsz-t.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
AXisBOLD
addikt
válasz csaba951 #90649 üzenetére
sajnos ez se segített, pedig feltettem még egyszer a monitor drivert is.
a játék (ghost in the shell stand alone complex) meg ráadásul akad is, de a gépigénye jóval a konfigom alatt van...egyre cifrább ez.
szóval hol tudok bug reportot írni a steam-nek?
Aurea mediocritas
-
Gyula84
veterán
válasz [Prolixus] #90642 üzenetére
muszáj volt nehogy ez legyen a trükk, hogy ez az első
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Spet
addikt
válasz [Prolixus] #90640 üzenetére
#regenmindenjuhvolt
(reszemrol ha a mankind marad ilyen aron azt pl behuzom)
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Out
addikt
Ha már egy olyan játékot meg tudok venni ami a kívánságlistámon van és kap legalább 80%-ot, akkor nem én fogok panaszkodni
-
[Prolixus]
addikt
válasz Gyula84 #90641 üzenetére
Haha, a sale kezdete után. Én biztos befogom írni amúgy, csak nem elsőnek.
Komolyra fordítva: Ha nem kopp ugyanazok az akciók lesznek, mint az őszin, hanem egy hangyányival jobbak egyik-másik játéknál, én már meg leszek lepődve. Nagy dolgokra ne számítson senki szvsz.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Gyula84
veterán
Nálam lehet fogadásokat kötni, hogy ki írja be most először, hogy nagy sz@r az idei sale.
teeNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
[Prolixus]
addikt
Nálam lehet fogadásokat kötni, hogy ki írja be most először, hogy nagy sz@r az idei sale.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #90637 üzenetére
Nehogy csalódás legyen a vége.
-
őstag
Jaj de várom a mai estét, szinte kiugrok már a bőrömből
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
NV driver reinstall után is ugyan az a helyzet.
Minden Steam játékban ezt produkálja.
Már megpróbáltam indítási opciókhoz beírni (-w 1440 -h 900), de semmi nem történt, továbbra is a fent említett felbontás a max beállítható.
btw a Steam független játékokban minden rendben, megy a natív 1440x900
@(#90634) Out: csak elírtad vagy tényleg -w 1920 -h 1080-ra gondoltál? A monitor nem FHD.
(#90633) Ryder62: Aspect ratio játékon belül rendben van (16:10). Ghost in the shell stand alone complex - first assault online fáljai között már kerestem, de nem találtam meg a config init-t, más meg most nincs telepítve (újratettem az egész Steam-et).
Hát érdekes, tényleg semmi változás a gépen és egyszer csak nem jó a felbontás... no comment, de még hasonló esetet se találtam a neten.
Ami még jobban meglepett, hogy az egyik first assault online indítás és kilépés után a windows felbontás is átállt 1280x800-ra és eltűnt az NV kontroll panelben az 1400x900-as séma (ez a felbontás alapból nincs a profilok között, manuálisan kell létrehozni). Lehet itt még van valami összefüggés, amire nem jöttem rá.
Aurea mediocritas
-
Sirpi
senior tag
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Azt lehet tudni, hogy idén lesznek-e flash akciók a Winter salen, vagy mint tavaly egy leárazás végig?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
SimonYana
addikt
Erre tud valaki valamilyen megoldást?
A letöltésben a régió illetve országok váltogatása nem segít!® SimonYana ®
-
MrTwister
őstag
cyberwarfare: ok, köszi, közben rájöttem, nem volt nehéz, éppen csak a szememet nem verte ki...
"Nekem pont ilyenem van otthon! kettő is!"
Egyiket küldd el nekem futárral, légyszíves!!! Tudod jön a Karácsony, meg minden...Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
bozsozso
őstag
válasz Assimilator #90618 üzenetére
Ok köszi erre voltam kíváncsi.
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
hirtelen nem érhető el steamen keresztül a játékokban a monitorom natív (1440x900) felbontása, helyette mindenhol 1280x800 a max.
Ez mitől lehet?
Aurea mediocritas
-
válasz Assimilator #90618 üzenetére
még csak nem is az lenne a gond ha istentudja honnan kukazza, hanem ha visszavonják, akkor szettarja a kezét hogy bocsi sracok, nem tudok mit tenni...volt mar ra pelda...
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Assimilator
őstag
válasz bozsozso #90615 üzenetére
A hivatalos viszonteladok jatekai, "hivatalosak".
Viszont amit G2A-rol es egyeb kulcsboltokbol tudsz megvenni, egyaltalan nem biztos, hogy azok.
Lehetnek akar lopott kartyaval vasarolt termekek, vagy illegalis kodgeneralo akarmivel es olyanok is amit el sem tudok kepzelni. Jo ertekelessel rendelkezo felhasznalo eseten sem mehetsz biztosra, csak kisebb az esely a jatek elvesztesere.
Pl. itt PH-n is hiaba a jo ertekelesek, nagy rep, ha az illeto alkalomadtan G2A-rol kukazza neked a termekeket... -
MrTwister
őstag
válasz #65537792 #90616 üzenetére
Link? Ha szürke jöhet privibe!
Más:
Komoly LARGE PIXEL COLLIDER, nézzétek meg a videót![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
törölt tag
Azért az kemény milyen leárazást kapott a Deus Ex: Mankind Divided.
-
bozsozso
őstag
Nem steamen árult játékok azok hivatalosak ártól függetlenül? Több oldalt is fel lehetne sorolni, de helyi oldal is tele van ilyenekkel. Csak annyira lennék kíváncsi, hogy jó értékeléssel rendelkező felhasználótól nyugodt szívvel lehet vásárolni ilyeneket?
-
Csapoati
nagyúr
válasz Ryder62 #90613 üzenetére
Nehogy olvasd az egyik gazdaoldalt!
-
Ryder62
őstag
Hi
Mikor kezdődik a szél? Csüt?
-
válasz Neil Watts #90611 üzenetére
Nálam szépen megy most épp.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
veterán
Sziasztok!
Masnal is le van rohadva a store?
18:06 - na most jo...
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
-
törölt tag
http://www.eshop24.hu/octv/octv_xmas/steam-controller
Azon filozom, hogy az XBOX One Wireless Controller-em mellé nem e lenne jó egy ilyen is Illetve ha kettő van fent, nem e kavarnak be egymásnak?
-
Spet
addikt
válasz SH4D0W2011 #90603 üzenetére
Legalabb megvan a hivatalos start sale-re
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
eami
Topikgazda
válasz SH4D0W2011 #90603 üzenetére
Ki gondolta volna hogy se No Man's Lie, se HL3 nem lesz
-
SH4D0W2011
őstag
December 22-től naponta, kategóriánként szavazhatunk a múlt havi The Steam Awards legtöbbet jelölt játékaira.
THE STEAM AWARDS: Finalists announced, voting to commence Dec 22nd
-
SimonYana
addikt
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Otthon (Pesten) feltelepítettem mindent frankón. Ki is próbáltam, de ahogy kijövök Ausztriába a steam nem talál szervert! Így a játékaim sem indulnak el . Természetesen sem az origin , sem az uplay sem másikkal nincs gond, de a steam az nem hajlandó szervert találni!
Mellékelem a képet is!
Nagyon köszönöm a segítséget!® SimonYana ®
-
Assimilator
őstag
válasz SH4D0W2011 #90600 üzenetére
Nem szimpatikus, de koszi a biztatast.
Visszaraktam az Idlemastert.
Koszi megegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Need for Speed: World Online
- Vicces képek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok