Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Mafia II: Digital Deluxe Edition tartalmazza az összes DLC-t?
Ha nem akkor melyiket nem?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
EmptyParadox
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
200% Mixed Juice! Rare Emoticon
Azért a kártyázásnak még ma is vannak szép pillanatai! Ma ezt az emoticon-t sikerült 7,74 €-ért rásóznom egy orosz mangaörültre. -
csaba951
veterán
Pedig vannak ilyen mókamesterek!
Nekem az tetszett a legjobban, amikor a Call of Duty: Ghosts Xbox One verziójában valaki az "Xbox Sign Out" nick-et adta magának. És már kezdődött is a trollkodás!
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Nem is azt írta, hogy neked van, hanem azt, hogy mindenkinek van
read-only mode on the forum
-
Joci93
senior tag
Van egy Headlander 33%-os kuponom, a hónap végig érvényes, ingyen vihető.
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
noorbertt
őstag
válasz EmptyParadox #89487 üzenetére
Igyekszem 😃
Játékot megvettem ergo nem is warez.
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz BomiBoogie #89484 üzenetére
Vegulis sikerult
Ott hasalt el felig a dolog hogy nem tudtam OpenVPN-en keresztul csatlakozni ,ezert hamachit hasznaltam. -Hamachi korlatozz valamit? (blog irojat fel fogom keresni vpn miatt) Illetve mint kiderult az uj szolgaltato nem adta a teljes savszelt szoval ott is rugni fogom az ajtot (1honapja vagyok az uj kecoban..)
Feltettem egy ket jatekot es gond nelkul maxon pocre ment minden (csak savszel miatt pixeles volt a kep amit meg fogok oldani).Mukodesi elve:
Amazonon van a gep amit berelsz azon fut egy win szerver es felrakod ra a steam klienst majd belepsz a sajat fiokoddal ha ez megvan akkor ott letoltod a jatszani kivant jatekot (villamgyors) es a helyi gepedet LANba kotod az amazon gepevel. -OpenVPN vagy Hamachi segitsegevel
Ekkor a steam kliens ugy erzekeli hogy azonos halozaton van a ket geped es megengedi hogy a halozaton levo gepedrol futtasd a jatekot
Miutan vegeztel erdemes lekapcsolni hogy ne porogjon foloslegesen a penz ergo torolni fogja az adataidat, ezert erdemes dropbox segitsegevel szinkronizalni a steam konyvtarat jatek mentesek miatt.En maradok ezen a vonalon amint megoldottam a fenti problemat , hiszen olcsobb mint ha vennek 6-700£ ert egy gepet ami szep es jo nehany evig kozben meg hasznalom havonta nehanyszor plusz aramot se kell adni neki. +ugyan azt az elmenyt tudja adni es steam controller is mukodik persze
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz DrTechnoid #89481 üzenetére
Van egy olyan kitűző, hogy hány éve vagy Steam felhasználó. Valószínűleg eltelt egy év, kaptál XP-t érte és szintet léptél. First world problems.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
őstag
Tudja valaki hogy miért lettem level 92 steamen? Az tuti hogy egy db kártyát se kraftoltam kitüzővé, és most szomorúan látom hogy feljebb rakott.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
noorbertt
őstag
válasz BomiBoogie #89479 üzenetére
En ugy tudom hogy arra hasznalod amire akarod.
Lassan kesz es beszamolok rola ha valakit erdekelAz arban nem vagyok teljesen biztos de beallitottam egy havi limitet aminel majd pittyeg a mail igy nem uszhatok el
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz EmptyParadox #89478 üzenetére
Most nézem ezt az Amazon Web Services-t... tehát ennek az erőforrásait használatod pl. játékra is?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz BomiBoogie #89477 üzenetére
Mit találsz benne jogszerűtlennek?
-
shaddy1027
tag
válasz kemotox #89473 üzenetére
Ez lesz a legújabb "ŐRÜLET", halloweeni sale alatt majd tudod a játékaidhoz tartozó ikonokat "gyűjteni", a walleteden lévő ójróval.
És nem járulok hozzá Gaben, hogy ezt a fajta ötletemet felhasználd!!4!
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
kemotox
addikt
Az mitől függ, hogy a Steamnek éppen van-e kedve vagy nincs ikonokat is rendelnie a parancsikonokhoz? Megint fehér kockákat rak csak ki az állatja
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Ilyen jellegu tapasztalata van e itt valakinek?
http://lg.io/2015/04/12/run-your-own-high-end-cloud-gaming-service-on-ec2.htmlMostanaban nem jatszok de havi 1-1 orara nem lenne rossz ilyen olcson
-
ayo
veterán
Valve Changes Steam Reviews Again
röviden: megint ALL részt mutatja, azaz a key review is benne van.
http://jateknaplo.blog.hu
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Játssza valaki a Gems Of War játékot?
Csináltunk tavaly egy kis csapatot ismerősökből. Kezd összetettebb lenni a játék, aki akar csatlakozhat.30/13-on áll jelenleg a férőhelyünk úgyhogy szívesen látunk mindenkit.
Akit érdekel, akar csatlakozni az küldjön egy privit.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
törölt tag
sziasztok! problémám a következő: elvesztettem a steam fiókomat és szeretném visszaállítani.sajnos az email címem sem működik ezért gondoltam írok a supportnak hogy segítsenek.kérdésem hogy létrehozok egy support accountot és amivel szeretném visszaállítani a fiókomat annak más email címnek kell lennie?szóval nem lehet azonos a stem fiók email és a support email címe?
-
törölt tag
Azért egy kicsit fura , hogy a modolt PES 2016 játékideje helyett Spacewar-t ír ki a Steam .
-
Sirpi
senior tag
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
kemotox
addikt
válasz DrTechnoid #89455 üzenetére
Lol ez pont a duplája annak, mint amennyit kapsz. (4,5 euró kb)
-
Csapoati
nagyúr
válasz DrTechnoid #89455 üzenetére
Igazából az a hülye, aki megveszi.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
őstag
Van a haszonszerzés módjainak írott vagy íratlan kódexe? Mert ez szerintem a wtf kategória.
-
joe-ker
senior tag
Mi van olyankor ha a Bluestacks kéri a steam guard kódot?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Mi a fenne van már megint ezzel, böngészőből nem enged bejelentkezni, megint leállt valami nálukMár szenvedek vagy 10perce de mire megírom a hozzászólást megjavul, nagyon gány a lett megint az oldal, egyre több ilyen apró leállás
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
eami
Topikgazda
válasz DrTechnoid #89449 üzenetére
wow
asszem veszek is pár száz játékot gyorsan
-
válasz Gerzsi #89450 üzenetére
Ha neki akarsz állni, akkor igen. Steam-en még nem volt olcsóbb, Amazonon és GMG-n igen, és még jópár helyen mostanában. Ennyiért sem rossz vétel, ha a tartalmat nézzük.
Ha már BioShock."Megjöttek" a beígért ingyenes Remastered kiadások azoknak, akiknek megvolt az első két rész. Megint le kell ülnöm az első rész elé. Vannak acsik benne
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Gerzsi
tag
BioShock Infinite most csak 7,49€
érdemes megvenni? vagy szokott olcsóbb is lenni? -
őstag
Már kapott saját badge-t is, nagyon komolyan néz ki.
-
wjbhbdux
veterán
Új felhasználói feltételek: 13 év alatt tilos használni a Steamet. [link]
/s
-
Vertigo18
addikt
válasz energy4ever #89441 üzenetére
nah ki is próbálom...
Bár most nem nagyon tudnék "hirtelen" elkezdeni játszani, aztán hamar-gyorsan eljutni az ötödik hullámig...
szark: kipróbáltam... Szegény Shazamnak esélye se volt, folyamatosan azt írta ki, hogy tegyem közelebb a hangszóróhoz, mert nem ismeri fel. Az ötödik próbálkozás után, gondoltam hátha valami gáz van a progival, ezért másik zenét toltam be. Szinte még el sem kezdődött az Alphaville-től a Forever young, azt máris belőtte...
Tehát nekem nem használt volna...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
Huhh, segítsetek, Oh nagy Borderlands istenek!
A Mad Moxis kiegészítőben van egy Angelic Ruins Aréna-sorozat... Ott ugyebár minden 5. hullám egy "Boss fight".
Nos, a kérdésem: valaki meg tudná mondani, hogy milyen szám szól akkor, amikor megjelenik a Boss???
szerk: megtaláltam!
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
A steamstat.us t érdemes nézegetni, szép sárga is minden.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Jinxb1rd
addikt
Engem most sokadik próbálkozásra beengedett.
We are only Stardust...
-
tibee77
őstag
Detto, inditottam volna a path of exile-t es egyszer csak semmi...
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Jinxb1rd
addikt
Másnak is rossz a steam?
We are only Stardust...
-
Out
addikt
EvilMaze-t eltávolította a Steam a könyvtáramból
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
tomsolo
addikt
válasz BomiBoogie #89428 üzenetére
-
marcusa
addikt
válasz szami777 #89423 üzenetére
Ha használsz mobil hitelesítőt, akkor már nincsenek korlátozások új gép vagy újratelepítés esetén. A family sharing-ben nem vagyok biztos, de ugye neked kellett a fiókoddal az ő gépükön bejelentkezned, hogy elérjék a játékaidat, nem hiszem hogy ezt érintené az hogy te újratelepítesz. Ha ők újratelepítenek, akkor biztos hogy újra be kell náluk jelentkezned.
:-)
-
szami777
addikt
válasz genndy #89424 üzenetére
Sajna ugyanúgy frissít 45 mb-ot.
Jött valami update tegnap, hogy ezt csinálja? Más ötletem már tényleg nincs.(#89426) marcusa
Használok, köszi az infót, akkor hagyom a fenébe.
Beléptem és minden klappol.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz KubanitoS #89421 üzenetére
Azért lenne fontos, mert így nem kapok semmiféle korlátozást a steamen, mivel a steam nem érzékeli, hogy egy új gépbe jelentkeztem be, minden maradna a régiben.
Valamint (ebben lehet tévedek, nem 100%) nem kéne újra szerencsétlenkedjem a family share-t azzal a 4-5 emberrel.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tomsolo
addikt
Hehe, a No one 's Sky le is ment mostly negative-ba.
-
KubanitoS
veterán
válasz szami777 #89420 üzenetére
Lehet én nem értem tökéletesen, de miért baj az, hogy be kell jelentkezned? Amúgy is csak a játékokat érdemes lementeni egy mappába, nem az egész programot.
Friss Winre leszeded és telepíted a Steamet, majd bemásolod a játékmappát és elindítod a klienst.
Ha elfelejtetted a jelszavad, kérj emlékeztetőt.
-
szami777
addikt
Sziasztok, a következő a problémám.
Os-t teljesen újrapakoltam, az egész steam mappát lementettem, hogy utána csak vissza kelljen másoljam és maradjon minden a régiben. Win7nél ez működött, többször is. Most win10 esetén is megpróbáltam, telepítettem a steamet, ,majd szépen mindent visszamásoltam, de nem lép be magától, hanem frissíti magát és utána pedig be kell jelentkezzek, ebből gondolom, hogy a dolog nem működik, ezért nem mertem még bejelentkezni.
Mit csinálok rosszul? (uj ssd bezavarhat?)
Több opciót is kipróbáltam:
- nem vártam meg, amíg frissíti magát, egyből vissza mindent.
- megvártam, amíg frissíti magát, utána felülírtam mindent.
-sikeres telepítés után a steam mappában lévő összes fájlt töröltem és visszamásoltam az én fájljaimat.
Mind3 opció után steamre kattintva elkezd leszedni valami frissítést, és nem jelentkezik be magától.
Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Steam alkalmazás másnál is döglött?
Jó pár órája nem tudok belépni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SP4C3
veterán
Quake Live nekem megvan a library-ben, még annó ingyenes volt.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Vertigo18
addikt
Nekem a legnagyobb problémám a Free verzával, hogy nem lehet vele hostolni... A már meglévő szerverekre kell felmászni, azokból sem lehet válogatni, automatikusan csatlakozik random egyhez...
Pedig nagyon Quake 3 Arena feeling!
-
ayo
veterán
egyik cikk a mai témához
-
SP4C3
veterán
válasz customer114 #89410 üzenetére
Elvileg free edition, olvasd el a kommenteket, azt mondják, hogy felesleges bajlódni vele. Inkább nézd meg az evolve stage 2-t vagy war thunder-t.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
ayo
veterán
The free edition of Toxikk is a lot more than just a demo. It comes with the full core experience, has no competitive disadvantages versus the full game, and lets you play TOXIKK for free, for as long and as often as you like.
Tehát egy teljesen élvezhető ingyenes változatot kínál a fizetős mellett. Alul pedig van egy Free és Full táblázat is, hogy lásd miben más.
Amúgy nem valami jók a kommentek róla...
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Van neki F2P meg fizetős változata is.
-
customer114
őstag
Ez most az ilyen örökre free vagy egy ideig free?
-
Lackki
őstag
próbálkozom a family sharerel, de ha jól értem nem megoldható az, hogy az 1000 játékból az egyik én másikkal meg a notin asszony játsszon ... Amikor béta volt ez a "fííícsőr" működött, mert így nézte meg egy cimbim a skyrimet és játszott vele 30 órát miközben én is éltem a steam életem.
Van erre megoldás?(most offline bejelentkeztem az én profilommal a notin én így megy, de ez nem túl kényelmes)
Privátot hamarabb észreveszem
-
AtHoS
nagyúr
válasz kriszpontaz #89398 üzenetére
Minap partyztunk D3-ban és az egyik srác kezdte pont ecsetelni, hogy több száz óra játék után elgondolkodott, hogy igazából nem is szereti a D3-at, mert gyakorlatilag ott tesz keresztbe a játék neki, ahol csak tud. Viszont van egy érdekes gerjesztése ami miatt a karakter tökéletesítésére ösztönzi a játékost, bár ez azt hiszem általánosságban is megállja a helyét.
read-only mode on the forum
-
ayo
veterán
én szoktam írni és olvasni is szoktam őket.
sokszor azért van hogy 800 óra után megy a negatív, mert mondjuk a fejlesztő nem a számára elvárt vagy simán csak pocsék update-et nyomta a játékra.
pl. MKX. Akik sokat tolták + adtak. Viszont amikor kiderült, hogy kirúgták a port csapatot és nem lesz MKXL, akkor jött a - hullám, amiben szintén benne vannak olyan arcok is, akik játszottal vele több száz órát, hiszen felháborodás volt. Most hogy bejelentették az XL-t szépen megy át minden +-ba...ezért is csináltak egy "mostanában" és "összesítve" részt a store-on, amin pontosan le lehet követni azt, ha valami negatív hír, update érkezett az adott játékhoz.
-
[Prolixus]
addikt
válasz kriszpontaz #89404 üzenetére
Yep. Hát nem véletlen a the most annoying gun ever...plusz Bane-nek hívják. Mit vártál?
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
kriszpontaz
veterán
válasz [Prolixus] #89403 üzenetére
Borderlands? 5 percig frankó az a fegyver, utána megőrülsz tőle .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest