Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy miért van az, hogy mikor elindítom a játékot (PC), eljut a menüig, és az egész menü szaggat, meg a hang is recseg ropog olyan fél percen keresztül?
Miután el tellik az a bizonyos kb. fél perc, azonnal megszűnik, és onnantól jó minden. De minden egyes indításnál ez van.
Most a gépemben van a hiba, vagy a játékkal van valami elcseszve?// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
válasz laceszgamer #3152 üzenetére
Értelek, de így van megcsinálva a játék, hogy közbe tölt be amikor már régen fut? Azért elég érdekesen van megírva mindenesetre.
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Indítsd el a játékot, lépj ki, és indítsd el rögtön megint. Aztán meg tudod miről beszéltem
De ahogy fentebb írták valószínüleg tölt a játék, gondolom swappel valamit a háttérben ilyenkor, emiatt szaggat egy kis ideig. Steam fórumon a legbikább PC-ken is ugyanilyen ahogy elnézem...[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Steames persze, és HDD-ről vagyok (WD Blue 1TB).
A rögtön-re nem úgy gondoltam hogy azon nyomban amint kilépett
Hanem amint kilép vársz egy picit, és elindítod megint, na akkor kezdi el csinálni.Ui.: Ilyenkor a Feladatkezelőben is 100% a merevlemezhasználat, szóval így már tuti hogy swappel a játék/adatot dolgoz fel egy rövid ideig. Mindenesetre érdekesen van megoldva a dolog.
-
kontaku
tag
-
whitezo88
nagyúr
Ilyen textúra hiba nálatok is van néha? Full Ultra beállítás. [link]
-
-
_cHAos_
aktív tag
Too easy lett ez a game, egy ideje nem játszok csak alkalomszerűen , a Nightmare Difficulty kb. TOLÓSZÉK a régi Doom-ok hoz képest, most Xboxon tryolom Ultra Nightmare-en (az utolsó két map szívás), elég nagy fail, hogy nem lehet beállítani egyedi irányítást(letárolt kiosztások vannak csak), pl. nem lehet shockolni Plasma Rifle-ve, gyors gombra csak a BFG és a láncfűrész állítható be, nem lehet normálisan beváltogatni a fegyvereket. Fuck Consols! Így lekorlátozni a konzolokat... /javíthatnák/
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
válasz _cHAos_ #3165 üzenetére
Hát nem tudom, a weaponwheelnél jobb megoldást én még nem nagyon láttam (az időt is belassítja ugye), de lehet, hogy konzolon nem működik.. (Ha az aim assitot kikapcsolod akkor is túl könnyű ? )
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Ragnar_
addikt
válasz _cHAos_ #3168 üzenetére
PC-n nekem mondjuk Ultra Violence-en adja a nehézség úgy, hogy nem kell 5x nekifutnom minden arénának, de azért oda kell már figyelni. Nightmare-en talán az első 2 pályát csináltam meg arcade módban. De kontrollerrel nekem totál esélytelen lenne UV-en is az biztos..
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
heavygrip
senior tag
válasz Ragnar_ #3169 üzenetére
Nekem is az az optimális,az UV, munka után tökéletes fokozat arra hogy ki add magadból a feszültséget, de egyben élvezhető is. A Nihgtmare is kiváló, úgy is kitoltam jópárszor, több reflexet igényel illetve figyelmet, ezért 1-2X ledarálnak(főleg vegán), de nap végén fáradtan nem is csodálkozom.
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
s912
aktív tag
A napokban várható Romero bácsi jubileumi, 5-ik epizódja:
SIGIL Announcement[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Estét!
Hülye jelenség jeletkezik nálam Tegnap még vígan +60fps futott a játék ma meg nyögvelősen ritka esetbenbe eléri a 40fps-t. Mi lehet ez a drasztikus csökkenés
-
heavygrip
senior tag
Sziasztok,valaki még tolja ezt a nagyszerű játékot?
Segítségre lenne szükségem.
MSI after-riva-hwinfo kombinációval szoktam monitorozni ( CPU hő,fordulat, használat,VGA hő,fordulat, használat stb.)
A lényeg,hogy a Doom alatt nem működik,vagyis csak részlegesen, töltés közbe mutatja, de amikor már betöltött eltűnik.
Azért is ide írok mert csak ennél nem működik és nem találtam megfelelő topikot rá.
Rage2,far cry 5, New dawn alatt hibátlanul megy,igaz a Rage2 nél high re kelett állítani a riva Turner érzékelőt. Mindegyik steames egyébként.
Én a vulkanra gyanakodtam,de mivel Rage2 nél sikerült megoldani,így tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
MasTer
tag
Sziasztok! van valami parancs, amivel 60 fps fölé lehet emelni a framerate-t?
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
törölt tag
disable vertical sync?
(nem pontosan értem a kérdést. elvileg ez hardverfüggő, hogy bír egy 60+ fpst a rendszered. A többi a megjelenítőn múlik. Ez egyébként nem parancs, hanem opció a beállításokban, de ha on-ra van állítva, akkor a megjelenítődhöz szinkronizál a megjelenített képkockák száma.)
[ Szerkesztve ]
-
MasTer
tag
válasz #48613632 #3180 üzenetére
A monitor képes 120 fps megjelenítésére, más játékokban meg is történik (For Honour, Far Cry Primal stb), a gép paraméterei (AMD2700, RX480, 16 GB RAM) szintén lehetővé tennék a magasabb framerate-t. Ezért gondolnám, hogy szoftveresen van korlátozva a max fps 60-ra, amit pl. egy konzolparanccsal (hasra ütésre pl.: FPSLimit=0) ki lehet kapcsolni.
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
robogo81
senior tag
válasz rodman73 #3184 üzenetére
A mentések nem sérültek meg?
Én jártam így egyszer,amikor poénból kipróbáltam a fejlesztői módot,akkor az a mentési slot nem volt jó a normál játékkal,ha utána megint dev módba kapcsoltam akkor a mentés betöltésekor bejött ez a kör alakú felhőben járós apró terem ,gondolom a fejlesztések se elérhetőek.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Valaki esetleg játssza még ezt?
Tudom, eléggé régi, de én csak az új gépem óta pótolom ezeket a címeket.
Vulkan módban valaki el tudta indítani? Sajnos nekem nem megy, mint ahogy tele is a net vele, de megoldásom sincs rá, mint visszatenni OGL-re.Malaka!
-
törölt tag
válasz spleenszuru #3187 üzenetére
Én tolom jelenleg is, igaz, egy hete nem vettem elő. Vulcan módban természetesen, egy RX6600-zal, ha ez számít. Most mindjárt ránézek ......
update: Igen, megy
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spleenszuru #3189 üzenetére
Semmi hack, karácsony előtt feltelepítettem, és elsőre ment. Steames verzió.
-
spleenszuru
őstag
válasz #48613632 #3190 üzenetére
Valóban. Nekem is
Nem mertem még csak ráállítani se, mióta steames van, mert neten még olyat is láttam, hogy a nem mondjuk hangosan milyen verziósat ha nagy nehezen rábírták vulkanra, a save korrupt lett, és mehetett minden előlről.
No, de a steames tényleg megy flottul.Malaka!
-
törölt tag
válasz spleenszuru #3191 üzenetére
Nekem a régebbi mentések is megmaradtak. Utoljára 2019-ben játszottam vele, és ott vannak. Egyet törölnöm is kellett, mert újat kezdtem, nehezebb fokozaton.
(Nem mintha lett volna bármi gond vele, ha eltűntek volna. Igazából azt sem tudtam, hogy voltak mentéseim ) -
spleenszuru
őstag
No, végigértem medium fokozaton a sztorin.
Minden challenge, collectible, secret felszedve, fegyverek java maxolva.
Azért még letolom minden cuccal ultrán is, elég király game.
Arcade módot még ki se próbáltam, illetve 2 rúna trial hiányzik, mert túl idegesítőek voltak.Malaka!
-
heavygrip
senior tag
válasz spleenszuru #3193 üzenetére
Ez a játék azért még mindig alázza ezeket a "komótos" FPSeket. Toltam én is múlt héten random egy pályát,de most azon filozok hogy belevágok megint
Próbáld ki az Eternalt isThey are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
spleenszuru
őstag
-
heavygrip
senior tag
válasz spleenszuru #3195 üzenetére
Na igen,az Eternal mindent a legfelső fokon tol az ember képébe, a két DLC hab lesz a tortán
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
spleenszuru
őstag
válasz heavygrip #3196 üzenetére
Képzelem..
Még mindig ezt tolom, UV-n akarom végigvinni a sztorit, mielőtt tényleg eternalsba merülök.
Cyberdemon megölt így 1x, a páncélos boss viszont már lazán lement a maxos super shotival.
Pókicával még igencsak meggyűlik a bajom így UV-n. 2 stage híja, és mehet végre az eternals.A vicc, hogy az utolsó 2 rúna trialt egyszerűen nem bírom megcsinálni.
Malaka!
-
heavygrip
senior tag
válasz spleenszuru #3197 üzenetére
Na az jó ha "gyúrsz rá" Én is elővettem tegnap mindkét gyöngyszemet
Igen az utolsó két rúna elég nehéz volt, de meglehet csinálni. Nekem xboxon nem is sikerült.Nekem anno már a pók olyan volt hogy csak sima sörétes puskával öltem meg, uv -n természetesen, de akkor már kb 1 éve csak azzal játszottam, más játék nem létezett számomra, illetve vártam nagyon az Eternalt, így nagyon sok kihívást kerestem a játékba hogy ne érjen meglepetés...de aztán ért
-
heavygrip
senior tag
válasz spleenszuru #3199 üzenetére
Nagyon oda verős zene,de mindegyik az egyébként, nekem az összes adja, főleg ez : [link]
Az Eternal zenéje meg na, nem akarok spoilerezni
Otthon, meló helyen,mindenhol szól, a 2016 os zenéivel együttThey are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
spleenszuru
őstag
Képtelen vagyok lenyomni a rich get richer rúna trialt (a rakétavetős)... Easy difficultyn se megy le.
Reddit tele vele, de minden tippet olvasva is lehetetlen nekem ezt megcsinálni.
Kajak rage quitolom a játékot amiatt a sz*r miatt..Malaka!
-
törölt tag
Ilyen lett volna a DooM 4, ha nem kaszálják el, és készítik el helyette a 2016-os rebootot.
Cikk videóval: IGN Hungary -
heavygrip
senior tag
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! PS4-en számomra most került elő először a cím, mert nem rég van PS-em és ezen kívül egy 1x éves laptopom van.
Marha jó! A glory kill is király! Olvasás után félek az Ethernal kemény lesz nekem. Én nem a kihívást keresem benne! De az Ethernalban voltak tök jó dolgok !
-
laceszgamer
addikt
Eternal szerintem rosszabb mint a 2016-os, a 2016-os egy igazi oldschool Doom lett, az Eternalban meg tele van ugrálással szó szerint, fele időben lősz a másik felében meg platformok között ugrálsz... nem tudom ki volt aki ezt erőltette bele, de nekem nagyon nem jött át, ha ugrálni akarok akkor megyek Tomb Raiderezni vagy ilyesmi.
Ja meg a pajzsos zombik, nem tom mik most hirtelen a envük, de azoknál kevés utálatosabb van.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
SpazzMaticus
tag
válasz laceszgamer #3206 üzenetére
Meg csillivilli szivárványcuccokat f#só rajzfilmszerű "szörnyekkel"...
Meg a sok teljesen felesleges ugra-bugrával...Én elhiszem hogy ez sok embernek bejött, meg a játékok nagyon trendik, csak DOOM-nak egy f#s mindkettő.
A "hasonlóságok" alapján nyugodtan adhattak volna új címet is a brandnek...
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
I02S3F
addikt
válasz SpazzMaticus #3207 üzenetére
Én élvezem!
-
I02S3F
addikt
Nah! Szeretném megosztani, hogy marhára élvezem! Nagyon intenzív játék! Nem vagyok hozzászokva ehhez a tempóhoz, de az irányítást a controllerrel már megszoktam.
A weapon modokat nem igazán használom ki. Az Ethernalt is biztos beszerzem! -
I02S3F
addikt
Hát! A főgonosz kifog rajtam, de lestem el trükkköt neten! Meg lesz az! :)
-
heavygrip
senior tag
Aki szereti a műfajt az élvezni is fogja..a Doom2016 és az Eternal is egy remekmű.
A lehető legjobb döntés volt így, ebben a formában elkészíteni a két játékot.Xboxon én is kipróbáltam mind a kettőt, legkönnyebb fokozaton végig vittem és tökre jó volt, de pc n az igazi
-
-
heavygrip
senior tag
Igen, ez nem vitás, de nekem még nem is ezzel volt gond,hanem a dinamikus fegyver váltással. A legcélszerűbb és leglátványosabb darát úgy éred el, ha nem egy fegyverrel ölsz meg mindent is, hanem beveted az egész arzenálod, ez főleg az Eternalban teljesedik ki,de már a 2016os Doomban is jobban haladtál előre ha váltogatod sűrűn a fegyvereket.
Na nekem ez kontrollerrel nem igazán ált a kezemre.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
Jaja nem is kell profinak lenni én sem vagyok az, pedig van benne órám jó bőven, csak simán élvezzük a játékot a megfelelő nehézségi fokozattal
Egyébként itt még a leggyengébb fokozat is élvezhető.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
válasz spleenszuru #3217 üzenetére
egy kis frissítés nem árt.
Most hogy így beszéltünk a játékról lehet neki kezdek megint
Amúgy közeleg a Xbox & Bethesda konferencia, remélem mármost bemutatható lesz az id játéka, tavaly (asszem a quakeconon?) Marty azt mondta még nem áll készen.
[link] egy ehhez hasonló színvonalú adná. Ejj de jó volt akkor[ Szerkesztve ]
-
heavygrip
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest