Hirdetés
-
GAMEPOD
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dakka-dakka time: https://www.youtube.com/watch?v=9EoNdZSY_GE
Insane...
-
KaLeun
senior tag
Majdnem minden legalább egálban van, már csak 1-2 t5-6 maradt.
Csak arra nem számítottam, hogy oldalanként van 3 sub és 2 cv...
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #55688 üzenetére
Pont 10 éve kezdtem játszani ezt a játékot, aztán az eredeti kő-papír-olló játékmenet átment egy ilyen mindent nélkülőző kiegyensúlyozatlan valamivé.
Most éppen egy olyan "ingyen" BB húzok ami még a kettővel alatti és 5 kilométeren belüli cirkálókra sem jelent veszélyt, de a saját tierű gunboat DD-k is elolvasztanak.
Emlékszik még valaki a régi reklámra: "The thinking man's action game!"
Itt ülök egy rakás régi vason, sőt ma már gyakorlatilag az ilyen nosztalgia oldalakon VM-ból játszhatom a régi kedvenceimet...
-
KaLeun
senior tag
Néztem, hogy van ez az új Dockyard Fiji aka Gambia.
Megéri ezzel vesződni?
-
scyllarus
veterán
Van külön tesztszerver az AA/CV újítások tesztelésére. A jó hír: 2000 dubit adnak, ha 11 csatát lenyomsz, lehet tesztelni a prém hajókat (a Brennus mekkora egy szörnyeteg) A rossz hír: ez is fasza rework lesz.
-
jocee777
tag
Üdv!
Amikor a 14.7-es frissítésnél visszaveszik a kísérleti hajókat, akkor visszaadják a rájuk fordított kreditet és dublont? -
Djuree
félisten
hát szoktam nézni ottani gameplayt, nem láttam még ott fedezékből kitolást pl., ami eu szervereken szinte mindennapos már, lemming traint sem láttam, ami itt szintén mindennapos. plusz nem 4-5 perces a legtöbb csata.
ja és fele annyi a gold mint eu szerveren.
cseten se anyázik mindenki állandó jelleggel. itt eu-n már ne lehet bekapcsolni a csetet mert agyhalál ami megy minden csatában.
egyre többen mennek át, haveri körből szinte már minden 2. ember ott is játszik és nincs rossz véleményük. -
válasz
Djuree #55671 üzenetére
Nem igaz. Regen tenyleg skill-based volt a CV, nem mindenkinek ment a strafe sem vadaszokkal, sem torpedovetokkel, de manapsag, ha elkerulod a flak felhoket, akkor nem letezik, hogy nem talalsz - nyilvan kell a megfelelo eloretartas a celzasnal. Nalad vagy ez a baj, vagy nem csatahajokat tamadsz. Csatahajok kozott nincs olyan, amit nem talalsz el 2-3 rarepulesbol, mert ha az elsot ki is dodge-olja, a masodikat mar nem tudja, egyszeruen nem tud olyan gyorsan fordulni.
A ruszki kliiensben most olyan dolgokat valositanak meg, hogy huha: a sub csak akkor lohet 1 torpedot, ha van 1 celba talalt pingje; a kovetkezo kilovesehez megint kell 1 es igy tovabb. A melysegi bombakkal el lehet pusztitani a feled tarto torpedokat, illetve ha hajora dobod oket, akkor okozhatnak floodingot. Az art department megint kivalo munkat vegzett az update-tel.
-
-
-
LK
addikt
Nem hallottátok? Az új CV rework után elég lesz majd rákattintani a minimapon az ellenfélre. Lesz egy auto abuze is, amit be lehet majd kapcsolni.
Az új orosz prém CV-ken a cooldown-ja a felére, azaz 30 sec-re rövidül.
Egy új orosz hordozó is fog jönni, amit a Kreml egyik portása rajzolt unalmában a nyolcvanas években. Négy irányból fog egyszerre aerial torpot használni, miközben szőnyegbombázást fog végrehajtani. Ötvenezer forintért lesz bérelhető egy hétre.
Tervbe van véve egy CV-SUB class is, ennek kifejlesztése folyamatban van.
Mikor olvastam ezeket a forradalmi újításokat, rögtön gondolkodóba estem, hogy visszajöjjek-e játszani. -
scyllarus
veterán
válasz
Djuree #55657 üzenetére
Jó hosszú, még nem néztem végig, de lesz....dobpergés....CV rework!!!
És AA rework is. Behozzák mindenhová a fos Classified Documents vackot, ami tavaly a D-Day eventnél volt. Lesz még több secondary ship. Lesz respawn, még nem dolgozták ki teljesen, hogyan-hányszor, de ezzel akarják megszüntetni a sarokból sniperkedést és kicsit aktívabbá tenni a játékosokat. Gyakorlatilag tesztszerverek lesznek az éles szerverek, bevezetnek valamit, majd egy idő múlva kiveszik, megnézik, hogy szerepelt (14.2-14.6 között pl lesznek átmeneti mechanikák)
-
Djuree
félisten
Van kint egy hír a hivatalos oldalon mi várható a jövőben. Vannak benne érdekes dolgok.
Van egy videó is, én nem értem sajnos miről szól, pedig kíváncsi lennék. -
gaboka75
tag
Na ilyen amikor az ember azt érzi, hogy egyedül van a csapatában.
-
AggressiveGT
csendes tag
Nem tudom mi történt a játékkal, de most a Renown-al nagyon adja!
-
AzŐsgén2
tag
válasz
Djuree #55653 üzenetére
Néztem videókat, végül is a Lauriát választottam. Nem rossz hajó, csak meg kell tanulnom vele játszani. Az első 3 kör szörnyű volt, mert másodlagosra húztam, a kapitányt is, kiváncsi voltam mit tud, hát semmit. 6km-ről nem talált el egy lassan mellettem kóválygó DD-t...
Aztán átszereltem, és megjött a kedve, 150-200k sebzést simán össze lehet vele lőni, csak ügyesen szögben kell tartani, mert papirból van, mondjuk nehezen találnak el mert alacson a hajó, de ha igen, akkor simán beütnek. Na ezt kell még gyakorolnom, ez a játék stilus nekem új. Amúgy sztem rendben van, én nem vagyok pro gamer, de elboldogulok vele. -
-
AzŐsgén2
tag
Sziasztok!
A karácsonyi gyűjtögetésből összejött elég acél egy BB-re (én azokkal szeretek játszani), és azon agyalok, hogy melyik hajót lenne érdemes megvenni, a Shikishimát, vagy az R. Lauriát?
Van akinek mindkettő megvan esetleg? Nekem mindkettő tetszik, de nem tudok dönteni. Érdekelne egy kis személyes tapasztalat, pl. mennyire pontosak, a Lauriának a másodlagos ágyúi erősnek tűnnek, de lassan töltenek, mennyire hatékonyak stb....
Ha tudnátok pár sort írni, hogy könnyebben döntsek, megköszönném. -
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #55649 üzenetére
Csak érdekelt, hogy ha így 10km belül elkapok valakit 4-5 alkalommal, hogy vajon full broadside-ból miért 1 vagy 2 overpenem van.
Végül is lényegtelen volt mert a DD elment CV-t vadászni, csak 10 perc után vette észre, hogy nincs is. A többiek meg meghaltak egyetlen Zietenen...
-
-
KaLeun
senior tag
Nem néztem meg minden videót, hogy mi micsoda.
Mégis mi is ez az Ipiranga wtf t8-ban...?
-
sith7
félisten
Hol lehet beváltani a cetliket /kék téglalap, pirossal átkötve/ konténerre ?
Nem találom sehol, csak dubist meg a pénzest ... -
Djuree
félisten
válasz
KaLeun #55641 üzenetére
Sose lesz fair, ahogy a wot sem az. Abban nincs pénz, ha nem lennének op szarok, ki venné a prém hajókat/tankokat? Abban nem lenne üzlet. Nem azért csinálják a játékot hogy nekünk jó legyen, ezt nem szabad elfelejteni.
Ha fair játékot akarnának már rég kivették volna a picsába a Smailandot pl., ha már DD-zek. Vagy mindenkinek elérhetővé tették volna legalább. De nem ez a céljuk.
War thunder az sokkal fairebb ilyen szempontból, ők nem annyira pénzéhesek.
Viszont maga a játék meg nem jó szerintem, randa is nem mellékesen. -
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun #55639 üzenetére
Néhány csatával később, t10 radom: Zao és én és a többi prém és végig ez a arány.
Régin előhozom a Missit aztán a másikon radar Minót, és ja...
Így pár héttel vagy hónappal híján vagy tíz évről előtörnek az emlékeim, mekkora fair játék lesz ez... Így lesz úgy, lesz.
És mekkora nem lett.
-
KaLeun
senior tag
Ismét mentem pár kört.
Felmerült bennem a kérdés, hogy miért is?
Miért is játsszak egyáltalán rankedet ha még mindig ingyen és kevesebb időmbe kerül egy DM és stb. egynéhány hajó ami egyáltalán felveheti a versenyt ezekkel (vagy a semmit nem érő jutalmakkal és akár jobb is)?
Miért akarnék gyűjteni érdektelen fantázia, főként ruszki szarokra bármit századik "pénznemet"?
Mert pl. t8-ban kaphatok egy Daring szintű hajót?
Ha ez ez ennyire balanszolt játék ez miért nem lett nerfelve?
Inkább nem megyek rankedban t10 alatt... Vagy egyáltalán nem.
-
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55636 üzenetére
pár ezer csata után már menni fog fejből ígyis úgyis.
-
-
-
Djuree
félisten
úgy jártál mint én mi? vaktában lődözöl?
ezért kell az oktató vidi...
állítsd be a célbefogást a középső görgőre, asszem lock target.
ha torpra váltasz jelöl egy sávot ami megjósolja ha nem változtat irányt meg sebességet az enemy oda kell lőni a torpot. de ez ritkán van így. ezért kell elé is meg mögé is lőni....ha nagyon közel van akkor mehet mind a jelölt sávba, főleg bb-nél. sok ezer csata kell mire mindent megtanulsz.de sztem a legélvezetesebb class...és a legnehezebb is talán.
amíg a minimapod nincs jól beállítva addig nem is fogsz tudni jól játszani, az az alap. meg a radarok működése, hydro. -
Djuree
félisten
hát nagyon sok szenvedés lesz. én már elég jó dd-s lettem, nem is megyek mással, de rohadt sokat szoptam.
ajánlom először is yt dd oktató vidik megnézését, sajna angolul nem nagyon tudok, van pár magyar, de ami a legjobb nem találom már, pedig abból sokat tanultam.
egyedül nem fogsz rájönni sok trükkre vagy csak nagyon sokára.
japó dd-ket ajánlom, legjobb álcájuk van, azok sok hibát megbocsájtanak. shimakaze ágon jó torposok vannak. talán ez az ág a legkönnyebb. -
Chris0321
veterán
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Nem mindegy milyen rombolóról van szó és igényli a támogatást. A csata elején igyekezz felderíteni/foglalni ha lehet. Érdemes tudni milyen közel mehetsz az ellenfélhez mielőtt felderít és mennyi a torpedód hatótávja. Ha a hatótáv a rövidebb akkor felderít mikor torpedózol és ezért érdemes úgy megközelíteni az ellenfelet, hogy ne feléd nézzen. Persze ehhez az is kell, hogy ne nagyon legyen más ellenfél a közeledben. A japán ágon vannak nagyon jó torpedó hatótávval rendelkező DD-k, amikkel nyugodtan tud torpedókat indítani a nélkül, hogy meglátnának. Meg kell nézned a rombolód mire használható. Van ami torpedózásra, van amivel nyugodtan szét is tudsz lőni más rombolót, cirkálót, tudod égetni a csatahajót. A torpedók indítását én úgy szoktam csinálni, hogy pl. 3 indítóállásnál egyet elé mint amit ajánl, egyet az ajánlott részre és egyet kicsit mögé hátha lassít vagy elfordul.
-
Met
nagyúr
Rombolókkal hogy kell játszani?
Nem igazán sikerült ráérezni.
A 7 km-es torpedó hatótáv lószart sem ér, ha előre megyek megdöglök.
Arra sem nagyon éreztem rá hogy kell kitalálni merre fog menni majd az ellenség hogy arra menjenek a torpedók. -
-
-
-
scyllarus
veterán
Esküszöm, direkt szívat a játék. Konténerből ilyenek esnek: Béarn, Aquila. Tekintve, hogy pontosan 0 db csatám van hordozóval, és ezt a számot a jövőben szeretném megduplázni, nagyon hasznosak. Ja, elfelejtettem, esett egy Texas is, amelyik akkora hulladék, hogy prém létére eladtam korábban, gyorsan visszajött. Most is csak azért maradt meg, hogy nehogy megint azt kapjam.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55622 üzenetére
Az komoly.
Az meg a másik véglet. valami középút kellene. -
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55620 üzenetére
olyanban vagyok. ezért is idegesítő ha mindenféléket írkálnak. sokszor köze sincs a játékhoz.
-
-
-
-
Djuree
félisten
arra van valami mód hogy ne lássák a klántagok hogy online vagyok?
rohadt idegesítő hogy állandóan írkál valaki. -
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55612 üzenetére
Én a smalandot szeretem ennyire.
Mindig beírom neki hogy op shit. -
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55610 üzenetére
nekem kb. 12k dublonyból meglett, ennyit megért mindenképp. én csak DD-vel játszok, dupla ennyit is megért volna nekem.
főleg hogy torp-os DD-s vagyok, ez meg sokkal jobb mint pl. egy shima vagy egy yueyang. nem egészen 1 perc alatt 45 torpot tudok ellőni vele.
ilyeneket tud:
-
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55608 üzenetére
"na fogd csak meg a söröm!" mondja ezt a la pampám és elindít 30 torpot.
volt maine nincs maine. -
-
scyllarus
veterán
De jó! Még több értelme lesz BB-vel menni!
-
válasz
- = Zk = - #55604 üzenetére
Captains will enter battle with access to a limited stock of improved Armor Piercing ammunition, which can be used via the Burst Fire Mode. It will feature double salvoes with much higher damage per minute than standard firing, but the drawback is that it has a limited range that cannot be increased. The improved characteristics of these shells will include but are not limited to ballistics, ricochet angles, and fuse time. This ammunition can be thought of like a consumable; captains will always enter battle with the same number of shells each time and will need to choose the proper moment to make use of their limited supply. After running out, only regular Armor Piercing shells with normal characteristics will be available.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest