-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba+, 4 ordító bug került be az update során a játékba:
- railgun (a lövés előtt célozz közelre a vízre, majd gyorsan a célpont felé és tűz - igen látványos pl egy DM-mel, pláne, ha előtte nem sikerül és a 2. salvo előbb ér a célpontra, mint az első)
- zoom in/out/in/out random módon céloz vhol a célpont körül
- zoom in/out a max lőtávra teszi ki a célzást
- spotter plane elmozdítja a célkeresztet.Anyátokat, az ég szakadjon a fejetekre az összes CV-tekkel és subokkal egyetemben ott a HQ-ban!
https://www.coreinfinity.tech
-
-
-
malystryx
senior tag
válasz sh4d0w #54088 üzenetére
Tényleg egyre kevesebb van benne a modokból, nekem azért még pár dolog kell, a running lights-nak örültem, de mostanra nem kell már, észre sem vettem hogy eltűnt, megtanultam mit kell nézni. A hajószögekkel sem szoktam foglalkozni, a mini térképen szoktam célozni ha szögelve van a hajó, de mégis be szoktam kapcsolni, talán megszokás.
De valamit mégis. Annyira rossz volt ma az rng, hogy az átlag 100k+ sebzésem ma kb 40-50 körül kimerült, egyszerűen nem adta. Volt olyan eset hogy egy Musashi rám lőtt, persze szögelve voltam, gondolta elém lő, én még fordítottam picit a hajón, és gyakorlatilag súroltak a lövedékek, mégis beszedtem 15k-t. Látszott hogy amerről érkezett, gyönyörűen szikrázott az oldalán mint a filmekben. Írtam is egyből a srácnak hogy csak a festékemet súrolta, egyből jött a válasz, hogy ő is baromira meglepődött, elismerte. Ilyet még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
KaLeun
senior tag
válasz FoxiestFox #54093 üzenetére
Talán az amikor ez a pro e-sport megy, egyéni és a csapat hp-ja látszik. Soha nem használtam semmilyen módot itt, de igazából jelenleg nem is kell, mert már értelme sincs.
Cila
-
félisten
-
Usul74
csendes tag
válasz FoxiestFox #54090 üzenetére
én sem használok kb semmi mást. a HP jelző nagyon hiányzik főleg a lionon.
-
félisten
Elég kevés valóban hasznos mod van amúgy.
Legfontosabb talán a score timer, illetve a side panelek amiken látod a hp barokat illetve hogy ki van épp spoton az ellenféltől.Minden más csak zavarni fog ahelyett, hogy segítene.
Ez a szögelésjelző is, 1-2 éve feltelepedett véletlenül, rá sem néztem mert nem ad többletinfót ahhoz képest, amit a szemeddel látsz az ellenfél hajóján. -
- = Zk = -
félisten
válasz sh4d0w #54088 üzenetére
sokmindent kivettek időközben.. nagy gecik,. már nemazért... de ezt tudtuk jóóól
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
Usul
tag
Sziasztok!
Verzióváltásokkor idegelem magam, hogy azt az 1-2 dolgot beállítsam (modstationt használom de nem értem miért nem működik)
Két triviális kérdés:
1. hol tudom beállítani, hogy mutassa a javítás mértékét (korábban működött, mindent installáltam de most nem műxik) ez most különösen érdekelne mert meglett a lion és ott valami fejlesztett javítás van kb fogalmam sincs mennyit tud javítani
2. annak mutatása, hogy hány fokkal közeledik, távolodik az ellen (ez is működött 1-2 verzióval ezelőttig)Üdv
U.Commodor 64-en nem így volt???
-
KaLeun
senior tag
válasz FoxiestFox #54084 üzenetére
Azért elég érdekes, hogy most már naponta csúcsidőben nem tudsz bekerülni full t10-be. Elég izmos akkor a játékos állomány.
Cila
-
nofi
addikt
Láttam többen is megosztották:
Bónuszkód újonnan regisztráló játékosoknak. Év végéig beváltható:
46EZGZT8-7G58R-HF65UXbox GT: nozsolt
-
félisten
-
KaLeun
senior tag
válasz FoxiestFox #54048 üzenetére
Belegondolva, igazából nem értem és valóban kicsit kihagytam, de 2-3 hete gyakorlatilag t10 ellenére szinte kizárólag 8-9-es vegyes csatákba dob be. Teli supershittekkel, senki az égadta világon semmit sem kezdeményez. Olyan szinten, hogy a cap közelébe sem megy. Mintha húztak volna egy vonalat a bázis határától kettő négyzetre és aki átlépi annak felrobban a hajója.
Ráadásul szinte kivétel nélkül megkapom az ilyen gyp klánokat 40-45% wr-rel és ellenben OE , mittomén prém szarok syncdropban...
[ Szerkesztve ]
Cila
-
KJ82
senior tag
Ez a csapatválasztgatós dolog el fog tűnni. Utána csak dublonért vehetsz tokent, vagy esetleg Community tokenért. Általában egy darabig megmaradnak a tokenek, de ha nem váltod be, idővel kreditekre lesz váltva. Azt hiszem Armoryban ha ráviszed a kurzort a british tokenekre, akkor kiírja meddig jók.
Más. Nem gondoltam volna, de a WG még egy Port-ot is képes bugossá tenni. Azure Lane Dorm portban, ami egy szoba, mászkál két egér. Most tűnt fel hogy tolatva közlekednek körbe -körbe
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
Usul
tag
Sziasztok!
Az új angol BB ágon lévő akció a 2. fázisban folytatódik vagy el kell költenem a kapott tokeneket? Vagy lehet még gyűjtögetni egy darabig?
Commodor 64-en nem így volt???
-
-
ddt500hu
veterán
Értem én, hogy a Weimar csak könnyű cirkáló, de hogy a Scharnchorst secondaryja kiüsse a lövegtornyot....
-
4580693
senior tag
válasz Chabe89 #54074 üzenetére
Salem gondolom megvan neked, mert régi motoros vagy. Én nagyon jól szórakozom vele.
A Napoli sem rossz a másodlagosok miatt, de ez helyzetfüggő.
A Forrest Sherman sem rossz, csak ott a torpedók viccesek és még finoman fogalmaztam. A 1,5s töltési sebesség SAP lövedékei lebontanak bármit szinte.
Yohsino meg egy Azuma 20km-es torpedókkal.
Nekem ezek vannak. Mind szeretem. -
Chabe89
addikt
Melyik szenes hajót érdemes kivenni? Vagy mire érdemes elkölteni? Van belőle 257k.
-
Chris0321
addikt
Biztos, mindig így csinálom. Próbáld ki. A túl nehéz küldetéseket hagyom, mert így is nagyon lassan haladok és még van 3-4 küldetéssor amit nem csináltam meg. Igaz 1 csillaggal sem lehet túl gyorsan haladni de gyorsabban megy mintha megakadnék egy olyan küldetésen amit nincs esélyem megcsinálni.
-
félisten
-
Usul
tag
válasz Chris0321 #54068 üzenetére
Ez biztos?
Mert elég nagy hülyeség...
A jutalom persze 1x lehet megkapni. ok
De hogy 1 db piszlicsáré küldetéssel ki lehessen egy teljes "szintet" húzni az elég fura (még a WG-től is).Szeretek "szenvedni" velük bár vannak olyanok ami esélytelenek de idáig minden szint meglett aminek nekiálltam.
Üdv
-
KJ82
senior tag
Úgy rémlik hogy meg tudod ismételni bármelyik feladatot a csillagokért. Tehát ha pl. X mennyiségű damage kell, annyiszor csinálod meg ahányszor akarod.
Nekem mondjuk a Yoshino jutott eszembe, annak jó nagy kaliberű ágyúi vannak.
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
válasz Chabe89 #54064 üzenetére
Mondtam.
Az egy új map amúgy, előző peccsel jött. Azonnal egyik kedvencem lett, minden oldalról határolt, nincs végtelen kiting HE spammer fosokkal, vagy közel jössz vagy nem nyersz.Ja és az arms race a random csaták része már, úgyhogy olyat is dobhat a gép olykor.
Őszintén, szerintem ha helyén kezeli az ember, elég fun a game.
Van most 2v2 brawl, T7, mehetsz szakaszban is, de egyedül is, az is marha jó.Persze ahogy shadow írta, elég gáz, mikor egy randomban az fogad, hogy 2 sub, 2-3 DD, CV, a map meg full üres mert alig van surface hajó spoton, aki ellen harcolhatna az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #54059 üzenetére
-
Usul
tag
Sziasztok!
100 db másodlagos ágyú kellene megsemmisítenem cirkálóval (T8+).
Milyen hajót javasoltok?
Lőszer gondolom HE de így nagyon lassan haladok.Üdv
-
Chabe89
addikt
Na most aztán jól meghoztátok a kedvemet.
-
A legjobb a CV, 3-4 DD, 2 SUB combó... De igaza van a rókának, olyan sok sötét hülyét beengedtek a játékba, hogy simán utoléred Magad
Franciáknál van most szupercirkáló ág, a messzi földön híres holland cirkálók légicsapást mérnek (a T10 itt egy Scharnhorst), német BC ág elég játszható, most van úton a brit, olasz DD-k és hát a T11. Egyre több a CV és egyre szarabb a játék
https://www.coreinfinity.tech
-
KJ82
senior tag
válasz Chabe89 #54058 üzenetére
Német battlecruiser ágat mondják elég jónak. Kivéve a T8, azt nagyon nem szeretem. Legalábbis személy szerint.
De pár meccs amiben tengók vannak, és lehet megint leteszed 2 évre
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #54056 üzenetére
Haj.
Két év kihagyás után gondoltam ránézek, de szuperláma vagyok. Mintha teljesen a nulláról kezdtem volna. Persze megvannak a régi hajóim, de be sem merek velük menni...
Melyik új ágat érdemes elkezdeni? -
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #54045 üzenetére
Köszi.
Pont azért a gyengébb AP miatt nem játszottam vele eddig. Kár hogy ezzel kompenzálták a pontos SAP másodlagosokat. -
félisten
-
KaLeun
senior tag
-
-
-
Chabe89
addikt
Tengeralattjárókért kit kell lepippantani? Sehol sem találom őket...
-
félisten
-
KaLeun
senior tag
válasz FoxiestFox #54045 üzenetére
Én nem élvezem a randomot sem, egy arms race-ben az egész csata folyamán egyedüliként én lépem át a G-H vonalat. Vagyis magyarul gyakorlatilag 0 azaz nulla indíttatás van a csapatomban bármi féle cél teljesítése felé. Úgy vannak, hogy tehát beleülök valami OP szarba és elputtyogok hátulról 20-30 kilométerről és hellyel-közzel kb. így vagy úgy de top xp leszek.
Egyetlen dolog amit tenni tudok, hogy 23 embert black listre rakok, esetleg szétverhetem a billentyűzetem 40x-re. Még ha pénzügyileg funkcionál is ez egy halott játék.
Cila
-
KaLeun
senior tag
Talán egyetlen pozitív dolog van, hogy végre megjavították olyan WG-sen a blacklistet? Igaz néha kell pár perc mire bejön, hogy xy rajta van, de "múködj".
Cila
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Egy olyan Arms Race játékmódot szeretnék ahol szabadon eloszthatjuk a buff pontokat.
A Halloween-es ökörködésben mintha ilyen lett volna.
Persze lennének korlátok de tök jó lenne ha mindenféle szélsőséges hajót tudnánk kreálni.
16-18km-es secondary, -50% szórás, 30% reload boost, + 30% HP, +30% sebesség, +30% camo.
Milyen lenne egy Hannover 11km-es camoval, 16km-es secondaryval?
Vagy jönne egy Kleber 75-80 csomóval. -
- = Zk = -
félisten
Harbin vonal, IFHE or Heavy HE a javasolt?!...
mindkettőt jónak érzem, ha már azt nézem, hogy a fire chance lófax a játékban, lsd BBQ CQ és Zao...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LK
addikt
válasz IreN!CuS #54039 üzenetére
Kérdezted volna meg a nagyonokos szuperkollégát hogyan kellett volna játszani. Azt mondaná Git gud.
Egyik nap 3 lossal szinte együltő helyedben megcsinálod, legközelebb 3 nap. Egyszer te vagy a legszarabb vörös. Másik nap isten vagy.
Ha nem veszel prémiumot is fizetsz a játékért. Mégpedig az időddel. Ha visszanéz az ember, rájön mennyi idejét tölthette volna el hasznosabban.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
IreN!CuS
őstag
Ranked - 3 L 1 W Yamatoval
A 3 L-nél top1 160+ k dmg..kurvaanyádwgteoroszszemétremélembelerokkantokaszankciókba
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
félisten
-
Eagle16
addikt
válasz FoxiestFox #54033 üzenetére
A burkolt hülyézésen a szmájli nem fog segíteni neked.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Ehhez az átkeléshez bikagolyók kellettek.
Volt egy pillanat amikor 5,8km-re voltam a Hallandtól és a túlsó oldalamon 6,1km-re volt a Smolenks.
Sajnos a csapat -11 fő volt. Felspottoltam a Zaot foglaláskor, tőlem 7km-re volt. Mögöttem 2 cirkáló 3 BB és 0 találatot értek el rajta!!!
A végén 125k-val zártam de ebben jóval több volt. -
-
malystryx
senior tag
válasz FoxiestFox #54026 üzenetére
Köszönöm szépen a jótanácsokat, igyekszem megfogadni.
Nem sok, 1400 csatám van, abből a 2015-ös regem után játszottam kb. 500-at, akkor lett elrontva ugye, amiatt kaptunk is egy tier 4-es hajós, asszem Arkansas néven. Na mindegy, aztán 2020-ig semmi, aztán megint volt egy 300-as etap, és klán is volt, de megszűnt. Majd 1 év szünet, és mostanában kezdtem újra bele.
Én nagyon szeretem ezt a játékot egyébként a hibái ellenére, és most hogy eltüntették a camo-kat, még jobban, mert az eredeti pompájukban láthatóak a hajók, de a következő nem fér a fejembe. Oké hogy egy csomó régi motorosnak megvan minden, nincs már sok fejleszteni való, és egyre többet tudó hajókat hoznak be. Ez mindenhol így van, de egy Bismarck például ami a történelem egyik legnagyobb múltú hajója, és azért pontos is volt, itt meg egy talán még középszerűnek sem mondható majdnem. 2 csatahajó ágat nyüstöltem leginkább, a német és japán. Hát a japán szuper élvezetes volt, a német 8-astól olyan volt mint a pokol. Buffolhatnák egy picit szerintem, mert szegény még 12 km-re is pontatlan... Teszteltem egy csomót, de ott más. Simán mennék vele napi szinten. Van egy javítása meg hp töltő. Ezzel ellentétben egy T7 Maya ami viszonylag új, de neki van pl. Fighter, Hidro, hp töltés, és töltés gyorsító. Pontos és sok hp. Szerintem ez nem fair. Értem hogy muszáj, de egy Bismarck az Bismarck.
Bocs a hosszúért és ha uncsi. -
félisten
válasz malystryx #54025 üzenetére
Ne a statra koncentrálj, hanem a minimapre, mert többet kell nézned, mint a célkereszted, s ez fog segíteni hogy el tudd helyezni magad a játékban, a másik hogy figyeld mennyien céloznak rád, a harmadik pedig hogy figyeld hogy az ellenféltől ki van spoton és ki hol volt spoton utoljára. Erre vannak megfelelő minimap és side panel beállítások.
Ha ezekre megy egyszerre figyelni, akkor a legtöbb szar meccsből is ki fogod tudni hozni, amit lehet, feltéve hogy már kiismerted a hajót, amit játszol.
Nem tudom most mennyi csatád van, de senki se születik super unicumnak.
A legtöbb jó player streamer egy igazi kiégett balfasz emberileg, számukra (bevallom olykor számomra is) játék a játékban, amikor észrevesznek egy sok-sok ezer csata óta full vörös játékost.
Nem az probléma, vagy ügyetlenség, ha eleinte nem megy túl jól. Az természetes.Sok év wows után ha el kéne magyaráznom, mitől leszel jó player, azt mondanám, az unicum szintű játék arról szól, hogy minden szituációban minimalizáld az rng-nek a játékodra gyakorolt hatását.
Ha ezt megérted, menni fog jól.[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
válasz ddt500hu #54015 üzenetére
Gratula, megelőztél. 2 naponta rá szoktam nézni a csatornára ha van fogamra való mérkőzés. Milyen jó winrate-ed van , csak hát mert ezen lovagol mostanában az összes gyászhuszár. Sajna nem vagyok valami jó játékos de ezt egy párszor leírtam már. Azt nem tudom hogy az "rng" a ludas érte, de a szokásos recept, szélre rak, meghal a DD, és reszeltek nekem is változó sebzéssel. Csakhogy én nem hagyom ott a társakat, próbálok légvédelemmel is segíteni, de általában hagynak ott. Csak 46% a WR, de sebaj, az itt tanultak alapján és sokat videózom, igyekszem. Azért néha beadja a jó rng-t, 3 napja végre átléptem a 200k sebzést, a csodálatos Jean Bart-al, végre megkönnyebbültem.
Volt már Nagato-val 180k, de ez mégiscsak 2-vel kezdődik.
Nem egyszer láttam már hogy a streamerek egyből nézik a statokat, 50% alatt mindenki balf.... Az első 800 csatámon azt se tudtam hogy kell játszani, ezért kezdjek egy újat? Dehogy, inkább szidjon. Ha 5-ös tanuló valaki, de bejön egy karó, az már nagy rontás statisztikailag. Majd játszom hajnalban alacsony tierben random csatát botok ellen hogy jobb legyen a WR. Ja nem..BTW, remek csata, imádom az ilyet nézni, de még tapasztalnom kell a többi osztályból, hogy majd egy nap mehessek én is DD-vel, addig is próbálok tanulni.
-
ddt500hu
veterán
Na most kell befejezni.
Bronz rankedet nagyrészt Z-52-vel csináltam meg. 74% volt vele a WR, a többi hajó nem működött nálam.
Utolsó csata, 2-2 dd oldalanként.
Rámegyek a Shimakaze-ra. Kihydrózom, elkezdjük lőni egymást ágyúval, ő elereszt pár torpedót. Nem füstölök be mert menekül és nem akarom, hogy lelépjen. Kinyírom de jóval több hp-t vesztettem mint várható volt. Csak 4k hp-m maradt. Bazmeg mondom kurva jó volt ez a fickó. Azért ágyúharcban Z-52 vs Shimakaze nem kicsit egy esélyes.
Mindegy eltelik 10 perc a csatából már nagyjából győzünk, amikor azt látom messziről, hogy a másik ellenséges romboló elereszt 3x5 torpedót.
Ekkor jöttem rá, hogy nem a Shimakaze ellen harcoltam hanem a Gearing ellen!
Annyira a japánra számítottam, hogy nem tűnt fel.
Idióta!!!
Azért győztünk. 20k-t lőtt belém, én 23-at őbelé.
-
-
ddt500hu
veterán
Na most az agyam eldurrant elég rendesen. A csata elejétől fogva két romboló előnyből kikaptunk rankeden. Rögtön kitorpedózták az egyik ellent, a másikat GK-val kihydróztam.
5 perc után 2:0-ra álltunk és utána a két hülye rombolónk kinyíratta magát! És még nekik állt feljebb!![ Szerkesztve ]
-
NomAd_82
aktív tag
válasz ddt500hu #54017 üzenetére
Igen, az a halland meg lett volna, még egy salvo és a tiéd.
Tök jó más stílusban játszó játékosokat nézni. Így már értem mit miért hogyan merre.
Lehet engem is csábított volna a sok bb de jobban tartottam volna a shimától. Na ezért baromi fontos az rpf a ddkre. Én most osztom újra a kapitányi pontokat hogy az összesen rajta legyen.
Még sok hasonló kört -
ddt500hu
veterán
válasz NomAd_82 #54016 üzenetére
Nem kötekedés, remek kérdések.
Először is a foglalás után direkt azért indultam el "felfelé", hogy hátha összeakadok a shimával. Utoljára 4500hp-n láttam, még kapott tőlem két találatot és talán egy másik salvo is elkapta. Szerintem 2-3k hp-ja maradt, az egy-két salvo tőlem.
Akkor még 10-12km-re volt az enemy ezért nem aggódtam, hogy kifókuszolnak.
Utána hogy jöttek a torpedói és az rpf változott már tudtam, hogy elszelelt a B-felé.
Ekkor meg már olyan pozícióba voltam, hogy nagyon sok idő lett volna visszamenni, meg túl csábító is volt a sok BB.
Gondoltam a Moszkva majd radarozik a mieinknek az kicsit távol tartja őket.
A végén nem volt mákom mert pontosan 22 753 sebzést vittem be a Halland-nak és már csak 1k hp-ja volt amikor kiszedték. Az utolsó salvo-m legrosszabb esetben Just a Flesh Wound lett volna.
Szóval az én olvasatomban lelopták a killt. -
NomAd_82
aktív tag
válasz ddt500hu #54015 üzenetére
Tényleg nagyon szép csapás.
Csak egy kérdés, nem kötekedésképpen. miért hagytad ott a flottát?Kértél supportot és jelöltél ki enemy shipeket csapásra de nem foglaltad “B”t, azt hagytad a többieknek, akik szívtak 2 dd-vel.
Az ok, hogy kockáztattál és benyomultál az enemy shipek közé de nem féltél, hogy a shimával összeakadsz újra? mert ha az lett volna, kapod a focust.
Vagy sejtetted hogy a shimakaze átment máshová és otthagyta a sajátjait?
A végén is mákod volt, mert a hallandot kikarmolták, igaz ez a meccs eredményén nem változtatott volna.
Fasza replay. -
ddt500hu
veterán
Bocsi de nem bírok elszakadni tőle. Kikerültem a hivatalos oldalra is. Milyen kedvesen utánajárnak a dolgoknak.
[link] -
Eagle16
addikt
-
IreN!CuS
őstag
válasz Eagle16 #54008 üzenetére
Hátul maradsz nem tankolsz - repcsit használod minden perc után. HE - AP felváltva mikor melyik kell és jó lesz az
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
félisten
-
Eagle16
addikt
Megvettem a Kearsarge-ot, szerintem nem jó. Ennyi Olyan mintha egy fogyatékos csatahajóval játszanék. Kreditre jó.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
félisten
válasz - = Zk = - #54005 üzenetére
Én jól elvagyok a játékkal, elfogadtam annak, ami.
Tizedeltem a játékidőt, a hülyéken pedig nevetek, nem idegesítem magam. -
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #54003 üzenetére
vagy azok jönnek a "huszasokkal" akik belefáradtak, hogy a MM zöme olyan kreténekből áll, akik a WASD kiosztást is csak fényképről ismeri fel... ennyit ért a hajókához....
nah, az ilyen shima player inkább egymaga kardozgat, farmolgat ,mert tudja, a kutya nem segít neki "kepelni" ha a 12es torpokkal jön... ranked ugyan ez...
valéljuk be nincs support egyik játéktipusban sem... convoy-ban is olyan csapattársak vannak, hogy sírok....
de sztem ezt Te is nagyon jól tudod, látod...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
válasz ddt500hu #54002 üzenetére
Shima sajnos általában az idiótákat vonzza.
Gyakorlatilag minden meccsemen vagy egy SE nélküli 20 km torpos példány rankeden.Azt a típusú playert vonzza, aki igazából nem is nagyon akar részt venni a játékban, főleg nem tüzelni egy célpontra, csak ki akar menni flankre, meg akar nyomni egy gombot, és élvezné hogy 20km-rel arrébb megdöglik a célpont.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #54000 üzenetére
Az egyik fickó 16 000 csatát ment a Shimakaze-val.
Nem lőtt 300k felett. -
ddt500hu
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Opel topik
- További aktív témák...
- Nintendo 3DS XL +8GB memória kártya + 6db játékkal Mario is! tokkal, töltővel, újszerű állapotban!
- SilverStone SFX-L SX1000 1000W Platinum (SST-SX1000-LPT)
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- Violectric Chronos dongle dac 1 hónapos
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest