Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
EZsTa
friss újonc
válasz malystryx #54684 üzenetére
Három klánunk van, egyenrangúan kezeljük őket. Az aktuális állapottól függ, hogy éppen melyikben van szabad hely. Közös a Discord, a Facebook oldalunk ill. közösen játszunk (klán csatázunk). Különbség azért van, mert időben egymás után kezdtük fejleszteni a klánokat. Az ebből adódó különbségeket is próbáljuk kiegyenlíteni. Írsz nekem (megadod a játékban a neved) és küldöm a meghívót.
-
Nagus
senior tag
Az amerikai ágon a szuper rombolót hogyan lehet unlockolni? Valami armoryról ír meg küldetésekről ahogy értelmezem de sehol nincsen semmi. A szuper cirkálónál nem csináltam semmi különlegeset és vásárolható volt.
-
KaLeun
senior tag
válasz FoxiestFox #54696 üzenetére
A kolléga időközben próbált a saját szójárásommal szólva "nyugtízni", miközben a megboldogult FSB is rajtam vérzett el.
Kész vagyok tanulni tőled, divbe................................................................................... (lol?)
Cila
-
félisten
Néha nem tudom eldönteni, hogy ez az alapállapototok, vagy valami gyógyszerrel éritek el, de azt hiszem, ezt a misztériumot érdemes megőrizni.
-
KaLeun
senior tag
válasz gabyka #54693 üzenetére
Tökéletes kitérő, szerintem jelentkezned kéne kormányzati kommunikációra. Ott a lové, főleg a mai BS után, a postai szárnyat erősíthetnéd amikor is előrevetítik, hogy bezárnak vagy minimum 500-600 postát, persze emberbe adták meg, mert az jobban hangzik).
FYI: Nagyon szép a kezdeményezésed, de az ilyeneket rakd off-ba.
Cila
-
gabyka
aktív tag
válasz KaLeun #54692 üzenetére
Félreértesz, még véletlenül se sértenék meg senkit, innen meg főleg...Téged meg pláne
Foxival kapcsolatban meg igazad van. De ez nem újdonság
Ő profi, meg a topikból még jópáran, de Vele együtt/közülük sokan abbahagyták inkább a játékot. Nem éri meg idegeskedni miatta egy percig sem. Nem véletlenül néptelenedett el a topik. -
KaLeun
senior tag
válasz FoxiestFox #54688 üzenetére
Ne legyünk már itt a dedóban, te mint az egyik ténylegesen a legjobb játékos...
(zárójelben: LOL, az avatar kolléga alulról..., szerk: poén volt, légyszi jelezd felém is, ha az)
[ Szerkesztve ]
Cila
-
gabyka
aktív tag
válasz FoxiestFox #54686 üzenetére
Jajj...Foxi...partvonalról? Ki van még itt a topikban? Csak a tartalékjátékosok meg a fanyalgók...meg néha beesik néhány újonc.
Vegyetek egy év prémet...két hétig hátrafelé lőve is eltaláltok mindenkit IS...aztán meg mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
KaLeun
senior tag
válasz FoxiestFox #54686 üzenetére
Foxi.... Próbáltád már az értelmező olvasást?
Láttam itt sok helyi hírességet öööö "csillagot", nemrégiben pl. full tízes csatában nem
éppen tündökölni...De egyébként, csak szimplán érdekes, hogy az újon 60+% vagyok, ugyanazon hajóval míg a régin a 40% nem ütöm meg és akár százas nagyságrendre értelmezhető...
Magyarul? Az egyiken elfelejtek játszani a másikon pedig nem... Szerinted?
Megoldja, az hogy itt a ph személyeskedünk egymással??? Vagyis te legalább megpróbálod? Te, mint állítólagos szuper unicum plusz játékosként...
Cila
-
félisten
-
KaLeun
senior tag
Olyan 2 hónapja nyertem féléves prémet a régi accomom. Innentől fogva azon az accon nyerési esélyem egyenlő lett a 0 azaz a nullával, magamat szembe köpve kénytelen voltam aranyra befizetni, de nem segített.
Innentől fogva nem lett ritka a húszas vesztes sorozat, míg az floloo féle free accon totál seggrészegen 10 nyerek zsinórba UA hajóval (nem ukrán hanem ugyanazon..).
Nem hittem, hogy ilyen loozing streak létezik, mi is a kormányzati szólam: a brüsszel, szankciók, energiaválság és mittomém a Józsi hibája...
Cila
-
malystryx
senior tag
Szia. Én is gondolkodom a váltáson. Ha jól látom több klánotok is van, nekem mindegy melyikbe kerülnék, nem tervezek egyelőre nagy aktivitást, lehet később sem. A ládanyitogatásból megy az olaj a közösbe, szóval ezzel nem lesz gond. Magamnak eltologatom a battle pass-t, szóval viszonylag játszom azért. Ha beférek valahová, megköszönném.
-
Usul74
csendes újonc
Sziasztok!
Maradt 150 amerikai csatahajó tokenem. Várható, hogy lesz még egy forduló vagy költsem el gyorsan?
-
félisten
-
5150head
senior tag
Sziasztok. Van magyar gyűjtő klán ahová kötelezettség nélkül lehet csatlakozni? Németeket húzom ha ez számít. Köszönöm
-
Usul
tag
válasz Kolbi_30 #54674 üzenetére
Köszönöm.
Igen rájöttem, hogy nem acél hanem kutatási pont kell hozzá. (rá is jöttem, hogy abból meg alig van mert a klánban nincs megépítve a kutatóközpont
Rankedben végig nyomtam a bronzot, de a kvalifikáción nem sikerült olyan csapatokat kifogni, hogy nyerni is tudjunk egymás után 5 alkalommal...
Mivel dd-t pörgetem így nem valószínű, hogy a legjobb leszek a bukott csatáknál így megy a +1 csillag, - 1 csillag játék.Commodor 64-en nem így volt???
-
- = Zk = -
félisten
2 hónap után se jobb a gém
ranked T6 pláne.... pfff" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KJ82
senior tag
-
Usul
tag
Sziasztok!
X-es hajók felszerelése kapcsán lenne kérdésem.
Érdemes a (ha igen melyikre) felszerelni a X-es hajókra az acélért megvásárolható cuccot az 5. slotba?
Mivel béna vagyok én a hajók/kapitányok fejlesztésekor a wows wiki-t szoktam megnézni és fő irányként azt használom. Ott azonban sehol nem látom, hogy használnák ezeket az unikum cuccokat.Üdv.
U.Tegnap nem tudom mi történt de kb 10 csatát vesztettem randomban de a mivel mazochista vagyok rankedben büntettem magam tovább. Érdekes, hogy ott meg 90%-ban nyertünk. Jobbára az első 3 között voltam minden csatában.
Commodor 64-en nem így volt???
-
KaLeun
senior tag
válasz PROHARDVER! #54669 üzenetére
Nem tudom mi a politika, de az általam állított dolgokat statisztikában vezetem (munkahelyi ártalom), épp most vezettem le egy országos szintű kommunikációról, hogy igazából matematikailag lehetetlen (nem mintha a munkaadóm érdekelné, mert beszart mint ti). Habár programozáshoz szükséges részen felül utálom a matematikát.
A törölt dolgokat, statisztikailag újfent tudom igazolni, bármely fenyegetés ellenére... Replayekkel, képekkel vagy akár különböző logokkal...
Cila
-
PROHARDVER!
Tisztelt mindenki! A politika és hasonló dolgok csak a poltopikban...Most csak töröltem...
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #54655 üzenetére
Rosszul emlékeztem, a kék a 800%, nem a zöld. Azzal volt 8-9k. Kellett nem játszanom majd egy hónapot
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
Igen, ez így van.
Nagyon keveset játszom mostanában, de bőven 100 milkó fölött vagyok, igaz, én úgy "húzok" ágakat, hogy játszom a régi hajóimmal amiket kedvelek, amik fel vannak bónuszozva, és amikor van annyi fxp-m, kihúzom az ágat amit akarok, T10-ig, és csak a 10-est veszem meg.Ha valaki a hagyományos módon húz egy ágat, hogy tényleg játszik a legtöbb tierben, és még modulokat is vesz az átmeneti hajókra, elképzelhető, hogy hamar a kreditkorsó aljára néz.
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #54653 üzenetére
Ha gyors a fejlesztés, akkor hajóra megy el a pénz gyorsan Amennyi xp-t adnak a komolyabb boosterek, simán ki lehet szedni 30-40k xp-t egy jobb csatából. Nekem még a sima zöld booster is volt hogy 8-9k xp-t adott coopban ( 200% alap win bónusszal ) .
Mikor PTS-en mentem randomot, tesztelni az új rendszert, T6 Gaede egy csatáért kapott 31k xp-t. 2 ilyen és a T7-nél vagyok, miközben a kettő csata hozott volna talán másfél milliót.
Érdekes módon, mikor átváltották a camokat, valahogy a credit boosterekből kaptam a legkevesebbet. Olvastam is hogy WG szeretné leapasztani a játékosok credit és FXP készletét, sokan creditek millárdjaival és FXP milliókkal rendelkeznek most is.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
Usul
tag
Nem félreértettél.
A hajókra felszerelhető szintenként növekvő számú felszerelésekre. 125.000-3.000.000 az áruk. Ilyenre tavaly 2 alkalomra emlékszem az év 2 felében (egy ősszel volt talán a másik karácsonykor)(Nem is azokra amiket xp vel fejlesztek és ezüsttel veszem meg.)
A Prémium tiszta sor el is csábultam egy éves 12k huf esetében... A sok xp booster miatt túl gyors a fejlesztés és nincs elég pénz a fenti fejlesztésre.Commodor 64-en nem így volt???
-
Usul
tag
Sziasztok!
Arra vonatkozólag van valakinek emléke, hogy mikor szokott akció lenni az upgrade-re?
A szülinapos és a karácsonyi elég messze van de első félévben szokott ilyen lenni?Köszönöm!
U.
Commodor 64-en nem így volt???
-
LK
addikt
válasz - = Zk = - #54645 üzenetére
bezzeg régen csak a cap-re fostál egy gépet azt annyi[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
[link] Ha mótvá akkor bocs. Kíváncsi leszek, lesz-e valami eredménye.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
- = Zk = -
félisten
fsza.. elQrtam a 175K szenet ... namind1 ....
többet is öltem már a gémbe feleslegesen
mondjuk csak 1-2 körre járok fel, hetente.. szerencsémre van más PvE, esetleg PvP gém..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
eventus
veterán
válasz - = Zk = - #54640 üzenetére
Én is mikor volt akció... Secondary fun, de annyi. Még eladni is jobb, mint semmire nem jó.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Kolbi_30
őstag
válasz - = Zk = - #54640 üzenetére
az is pontatlan eg es floodol ha kell ha nem..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kolbi_30 #54637 üzenetére
én megvettem a Pommernt.. háááát
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kolbi_30
őstag
válasz FoxiestFox #54638 üzenetére
Amikor lehetett vele menni ingyen akkor 300k kornyekeket hoztam vele. Talan raktam is ide fel kepeket..most kar elindulni vele.. semmire sem jo jelenleg
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Kolbi_30
őstag
Volt 100 miliom..vettem egy hannovert, mert mikor lehetett probalni akkor remekul szuperalt..most hogy megvettem..kar volt 60k sebzesert imadkozni kell..volt meccs ahol tobbet sebzodtem 1 salvotol mint amennyit sebeztem..overpent szorja, ha talal egyaltalan..
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #54635 üzenetére
Olyan fura, hogy arra bezzeg nem panaszkodtok, mikor nagyon adja, és olyanokat is bead, amikre mindkét szemöldökét felhúzza az ember. Biztos vagyok benne, hogy ilyen is bőven van.
az olyan kevés, elenyésző, hoyg az ember már fel sem húzza a szemöldökét, szinte észre sem veszi...
10/1?.... nálam kb... ilyen az én "árendzsím"" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
Olyan fura, hogy arra bezzeg nem panaszkodtok, mikor nagyon adja, és olyanokat is bead, amikre mindkét szemöldökét felhúzza az ember. Biztos vagyok benne, hogy ilyen is bőven van.
-
malystryx
senior tag
Nagyon durván RNG hajtotta játék ez, meg is kapták tőlem survey-be a minap.
Na de! Lassan 1 éve hogy elhanyagoltam az orosz ágat, elővettem a Vladivostok-ot, és kihúztam a Soyuz-t. Nem tudom mik a tapasztalatok, sokan átlépik, meg szidják, én bevállaltam. Kíváncsi vagyok és kész.
Az első meccs totál káosz, senkit sem tudtam átütni, és 5 másodpercenként begyújtottak, 15k sebzés talán. 2 perc alatt rommá lőttek. De a második csata mindjárt 150k lett , amit ez a hajó kibírt az valami istenverte csoda!! Úgy pattogtak a lövedékek, mintha 2 edgar lőtt volna, felgyújtani csak néha tudtak, leesett állal játszottam végig a meccset. Ne mondja nekem senki, hogy hirtelen megtanultam vele játszani. -
KJ82
senior tag
-
Kolbi_30
őstag
Tökmindeggy. Megvettem a yoshinot annó nagyon fasza volt ugy 100 meccsig..azóta folyamatosan egyre szarabb köröket megyek vele, immelmann dettó, málta szintén..Fxp ertek mert lehet vele agat kihuznii kommandert felhuzni...stb. a Coal csak egy placebo, hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Coal gyakorlatilag teljesen értéktelen lett.
Sokan viszont még mindig benne vannak ebben a freemium hajó hype-ban, ami 3-4 éve még valamelyest jogosan ment, és nem veszik észre, hogy a freemium hajóval is ugyanazokat a szar köröket fogják menni, mint bármelyik másikkal.
A freexp legalább arra jó, hogyha ki akarsz húzni ágakat, gyorsítsa a folyamatot. -
Usul
tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsot kérnék.
Olvastam, hogy a free XP-s hajók átkerülnek szenesbe a 12.4-es frissítéskor.
A két dd még nincs meg. Megéri még görcsölni a japánért (hiányzik 650k free xp) vagy vegyem meg a másikat?Üdv.
U.Commodor 64-en nem így volt???
-
sh4d0w
félisten
A rohejes az, hogy a ket csavo arrol beszel allandoan, hogy tobb tizezer meccsuk van - mondjuk sem a wows-numbers, sem a jatek nem tud ezekrol, akkor viszont nem jobb a helyzet, hanem rosszabb.
CB-s pelda: egyik bejon Moskvaval, all a sziget mellett. Kozepen feljon az ellen Ohio, ami vegig spoton volt, de a csavo odaig nem jutott el, hogy el kene indulni elore, hogy ne bassza telibe az ellenfel - 70%-rol tettek kikotobe.Megneztem, az egyiknek 3K csataval van 322-es PR, a masiknak 1.6K-val 110-es PR... Azert ennyi csata alatt valami csak elkezd derengeni... A gyengebbnek Minoval van a sebzesrekordja 167K-val, nekem a secondary accountomon Karslruheval 132K.
Egyebkent 1 csatat voltam hajlando veluk menni az elozo nap utan, aztan pont jott valaki nalunk, ugyhogy gyorsan kileptem.[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
-
sh4d0w
félisten
válasz FoxiestFox #54621 üzenetére
Alap, hogy megkoszonjuk, de ettol meg ha a bronz alatt lenne liga, ott tanyaznanak.
-
félisten
-
sh4d0w
félisten
válasz FoxiestFox #54619 üzenetére
Tegnap nem voltunk meg, 2-en itt voltak másik klánból nálunk... de minden elvárásomat alulmúlták.
-
félisten
-
sh4d0w
félisten
válasz FoxiestFox #54617 üzenetére
Igen, felesleges volt még egyet csinálni, számtalan olyan magyar klán van, akik tele vannak 0-300 PR közötti játékosokkal - felejthetetlen élmény velük CB-zni...
-
félisten
-
Kiss70
tag
Sziasztok! Alapítottam egy új klánt kimondottam kezdő játékosoknak. Olyan kezdő játékosokat keresnék akik szeretnének egyenlőre kötetlenül szeretnének játszani de olykor tanácstalanok mit hogyan és miért kellene csinálni. Lesznek tippek trükkök tanácsok kezdőknek és akik szeretnének fejlődni. Lesz lehetőség szakaszozásra és egyéb csatákra. Továbbá keresek haladó játékosokat is akiknek már van tapasztalatuk a játékkal kapcsolatban és ezt szívesen megosztanák. A dc-beállítása folyamatban van. A klán ahová jelentkezhetsz WGHUN. -Retardáltakat jó magam sem gyűjtök- Toborzók jelentkezése nálam Privát üzenetben! Köszönöm!
-
félisten
válasz jocee777 #54612 üzenetére
Én szeretem a Speedzone-t, és Pistát is megszoktam már, de ez szerintem elég gyengére sikeredett, mondjuk valószínűleg azért érzem így, mert amit látni lehet az Iowáról, már láttam, amit tudni lehet, már elolvastam, így nekem nem tartalmazott új infót, cserébe az már elején én is fogtam a fejem, hogy szerinte ezek voltak a legnagyobb kaliberű tengeri hadviselésben használt ágyúk.
Tény, ezek maradtak fenn hajón a mai napig.
Nem sikerült igazán jó felvételeket sem készíteniük ezúttal. -
jocee777
tag
Üdv!
Speedzone USS Iowa Múzeum látogatás: [link]
Tudom, idegesítő az ürge, de szerintem érdemes végignézni. A célzórendszeren lehidaltam!
Pistaaa.... Jamato osztály 460mm....Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
malystryx
senior tag
válasz FoxiestFox #54607 üzenetére
Sosem felejtem, nekünk alig volt 14-15"-ös képernyővel, kis szolid CRT, a helyi srác elhívott 3 haverját, az egyiknek akkora volt mintha 4 kisebbet összeraksz. Kapcsolta be, és a teremben mindenki monitorját bezavarta, nem kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
Pontosan, ez egyértelmű WH.
Amúgy nem is akarják megoldani a dolgot, ezt a csalást ők maguk finanszírozzák, és forgalmazzák. Ez nekik óriási bevétel, egy csalás drágább mint a játék eredeti ára. Linkelték is nekem, de egy ponton nem akartam tovább menni rajta. Csak kíváncsi lettem volna mi a neve és mennyibe fáj.
Az egyik kezüket feltartva tiltakoznak a csalók ellen, és megy a: "bannoltunk tízezer accountot", amíg a figyelem a magasban van, a másik kezükkel osztogatják lenn a csaló programot.
Kb. ilyesmire gondoltam, 28:45-nél... [link] Nem találtam meg pont a jelenetet, bocs az egész filmért.. -
LK
addikt
válasz malystryx #54600 üzenetére
Két irányból nem jelent még meg a célpont és váltogatja őket mint egy robot. Ez nem kérdéses hogy csalás. Ködben lövöldözés. Stb. Mondjuk nem játszottam vele, de ha van benne ellenség érzékelés x db kill után, mint a cod 4-ben akkor az olyan érzetet kelthet mintha valaki wh-t használna. Cod 4-ben is sok csaló volt, de sikerült elsőnek lennem nem egyszer. Cikinek érzem hogy azóta nem tudták megoldani a csalás problémáját.
-
KJ82
senior tag
válasz malystryx #54606 üzenetére
Nekem is elvitte most a költőpénz nagy részét az új videokártya, szóval én se nagyon költöttem WG-re, se battle pass, se dockyard ( Schröder minek ha van Agir, a free hajó meg vagy meglesz vagy nem ).
-
félisten
-
malystryx
senior tag
Ezt simán el tudom képzelni, csak azt nem értem, hogy a Shiki az első meccs óta miért olyan tré...
Annak viszont örülök, hogy idén a ládákra egy büdös forintot nem költöttem, a kövi hónaptól lehet hagyom a battle pass-os őrültséget is, a hátam közepére nem kívánok már napi szinten kötelezően játszani. Majd eljárok CB-re ha annyira kell az a Burgonya. -
malystryx
senior tag
válasz #21346560 #54602 üzenetére
Hja, régi szép idők. Amikor a 30 kilós monitorokkal vonultunk 5-en egy autóban.
Ja, nem gyengén csal a csávó, és erre mondják hogy aztaaa milyen ügyes. Nem tudom milyen elfogadó világ van ma, (meg a pr*de meg minden) de igen, anno 5-en püföltük volna a monitorjával. Meg a régi multikban szavazás indít --> kick. -
veterán
Pont ezt mondtam anno a Musashinál.
Első körökben 22+ kmerről valami nagyon sok citát vertem a Monti oldalába rajt után (maradt valami 1-2k hpje) aztán szar játékkal is 200k+, utána gép lekapcs, reggel be, és az ötvenért vért izzadtam
Mázli, hogy nem baszom már el az időmet erre a szemétre.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
scyllarus
veterán
Ehhez még csak profinak sem kell lenni. A csataszámot nyilvántartják hajónként, 30 után csak a szigmára kell egy szorzó, nem túl bonyolult.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
KJ82
senior tag
Olvastam valahol hogy WG kb. 30 csatáig engedi hogy jól menjen egy hajóval, hogy ne bánd meg a befetetésed, aztán kezdenek elromlani a dolgok. Végülis simán el tudom képzelni ezt..........gondolom elég profi programozók vannak ott, hogy ilyen kódokat írjanak.
Én a Cesare-n vettem ezt észre legjobban, régebben max lőtávról a bolha tökéről lelőtte a szőrt, mostanában meg közepesen is alig találok el vele valamit, vagy shatter, ricochet vagy overpen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest