-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
Köszi a hosszú leírást, ránézek majd szerintem. Én flambass videójába futottam bele, feldobta a yt. Hát baszki, ahogy ott fordulnak a hajók, nagyon pofásan néz ki. Nem egy súlytalan cucc lebeg a vízen.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
sith7
félisten
válasz CactuS #53496 üzenetére
Ja, és itt nem lehet eladni az alsóbb BR –s hajókat, hanem a következő szintű hajóba tudod a legénységet átképezni, és akkor azzal mész tovább, de bármikor visszaválthatsz alsóbb BR – re, illetve tudsz összerakni , elmenteni setup – kat, pl. 3 db 4.0 BR hajó, 4 db 5. 0 BR hajó, és akkor azokat egy kattintással tudod váltogatni
Apropó legénység … 6, vagy 7 részre van osztva a legénység, azon belül mindegyiknek van 4-5 tulajdonsága amit lehet fejleszteni …
Kicsit összetettebb a játék, mint a Wows
-
sith7
félisten
válasz CactuS #53496 üzenetére
Már kinn van egy ideje, igaz még minden nemzetnek nincs flottája
Más
2 részre van osztva a vizi hadviselés, magyar használat esetén az egyik a "Kék vizi flotta" , a másik a "part menti flotta".
Az első hasonló a Wows - hoz, a másikban csak motoros torpedó, meg ágyúnaszádok vannak, az annyire nem fogott meg.A "Kék vizi flotta" - ban jelenleg van romboló, ez az első 4 tier, itt BR - nek hívják, és van tizedes jelölés is , pl. 4.3 , de ez igazából mindegy. Szóval van romboló, könnyűcirkáló, nehézcirkáló, csatacirkáló, és csatahajó.
Nincs sub, nincs cv
Csatahajó, csak a legfelső tierben van , jelenleg ez 6.7
Itt van pl. német ágon a Scharnhorst is
1-2 ismerős hajó van a Wows - ból, de nem sokA torpedó veszélyes cucc, 1 találat és véged, de körülményesebb itt torpedózni, mint a Wows - ban.
Ha rá vagy zoomolva az enemy hajóra, támadod, lövöd, akkor !!!!látod!!!! , amikor tordedót indít, látod, ahogy a vízbe csapódnak.
Engem eddig 1x lőttek ki torpedóval, nekem 2 találatom volt de az is véletlen, nem az kapta , akit céloztam, hanem továbbment, és valakit elkapott. Meg is lepődtem, hogy kit lőttem kiWarthunder - ben, ez érvényes a tankos, repülős részre is, 3 féle mód/nehézség van
Arcade battle, Realistic battle, Simulation battle
Az emberek nagy része az RB - t toljaGrafikailag teljesen más
Mint mondtam itt az első 4 BR - ben csak rombolók vannak, de akkorák, hogy az 1/3 képernyőt elfoglalja, itt nem tudsz vele olyan manővereket csinálni, mint a wows - ban, már itt érződik, hogy nem egy papírcsónak, hanem több 100/ 1000 tonnás hajó.Ha sérül a hajó, akkor tudsz javítni, oltani, de ha olyan mértékű a sérülés, vagy nem tudják időben javítani, akkor megbillen, elkezd süllyedni stb.
Az ágyúzásra rá kell érezni, van egy kis segítség RB - ben is
Ha kijelölted középső egérrel a célpontot, akkor bekapcsol távolságmérés, és ha a csík végígment, akkor mutatja, hogy kb. hova célozz, csak ugye közben te is mész feléje, ő kanyarodik, szóval az a 8,23 km, az lehet, hogy már 8,41, és akkor a lövedék nem fog találni
Ezt látod amikor célzol, és mauálisan tudsz állítani rajt, nem kell mindig szentírsának venni, amit mutat.Itt ha van kifejlesztve, akkor akár 3-4 hajót - az elején , alsóbb BR - ben csak 2 - t - is be tudsz vinni egy csatában.
Amikor bejön a csata előtti képernyő, látod a hajóidat, és azt, hogy van mondjuk 400 belépési pontod, és egy hajó 100 pontba, egy másik 120 pontba stb. kerül
A lényeg, hogy mindenért kapsz pontot
Találat, kritikus találat, kilövés, foglalás, stb.Amig van elég pontod, hajód, addig tudsz játszani
Magyarul ha kilőnek az első hajóval, ugyanabba a csatába be tudsz menni egy másikkal
Sőt , lehet repülővel is menni - JAAAAJJJJJJ CV itt is - igaz, hogy ezt is ember irányítja, de már az alsóbb BR rombolókon is olyan légvédelem van, hogy ihajNem egyszer volt csata közben kiírta, miközben bőszen ágyúztam zoom módban, hogy lelőttem egy repülőt, na mondom köszi
Másodlagos szintén nagyon tud darálni
Itt nem HP alapú sebzés van, hanem modul alapú
Lőszerrekesz egyből kill, de pl. ha az ágyút kilövik, és meg tudod javítani, akkor mehet tovább a mókaModulokat, pl. javítás, tűzoltás, jobb célzás, jobb manőverezhetőség, nagyobb átütésű lövedéket stb. neked kell kifejleszteni a csatában kapott xp pontokból
Még a másodlagos fegyverzetnek is tudsz erősebb lövedéket kifejleszteni, csak ezt el ne felejtsd átállítani, ha már megvanTudsz váltani a fegyverek között
1 főágyú
2 másodlagos
3 légvédelemEngem egyszer légvédelemmel gyújtott ki az enemy, nem tudtam mivel lő, néztem a tech tree - ben is, hogy milyen ágyúja van ennek a hajónak, aztán jöttem rá, hogy átváltott légvédelemre, és azzal "géppuskázott" szét
Nem hülyeség, igaz kisebb az átütés, de HE lőszer volt, és fosta a lőszert, és ugye a nagy számok törvénye szerint egyszer betlál, és gyújtJa, és amíg mondjuk légvédelemmel darálsz, addig lő a többi ágyúval, persze nem olyan eredménnyel mintha Te lőnél
A dokkban meg tudod nézni a hajó moduljait, mi hol van , itt láthatod, hogy pl. a lőszerek az ágyúk alatt, környékén vannak
Ez pl. 2 dolog miatt jó1. Nem töltöd fel teljesen csata előtt - nem fogsz 400 - at ellőni, meg saját körben /foglalási ponton, visszatöltődik automatikusan, mert ha igen, akkor nagyobb az esély a lőszerrekesz találatra. Ha csak 250 - t raksz bele, akkor látod, hogy kisebbek a lőszer kupacok az ágyúk alatt
2. tudod hol lődd az enemy hajótMinden találat a jobb felső sarokban kirajzolódik a hajó képével, és mutatja hol találtad el, ha többször is eltaláltad, kezd elszíneződni, sárga/narancssárga/piros .... utóbbi kettő esetében érdemes oda lőni
Szerintem a pályák is kisebbek, itt nincs 20 km - ről lövöldözés, itt a 12 is nagy távolságnak számít, szóval a cap kör közelében megy a darálás
Amikor 2-3 hajó küzd ugyanannyi ellen, és mennek a másodlagosok mindenkinél, meg mindenki lő, azt se tudom néha ki kivel van , na jó, azért lehet azt tudni
Hát kb. ennyi "dióhéjban" , én azt mondom ott van steam - en is, ingyenes is, ha nagyon unatkozol, próbáld ki, vagy nézz róla Youtube videót
pl. Warthunder Naval Battle Scharnhorst -
LK
addikt
válasz - = Zk = - #53491 üzenetére
Nem rossz a felhozatal.
Eagle16: valszeg nem, nagyon jó graf, izzad a VGA rendesen.
malystryx: ránézek majd[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
- = Zk = -
félisten
köszi, a Grid Legends, Control, SnowRunner keményen leköt
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LK
addikt
Gyerekek. Új tippem van: God of War, gyönyörű graf. gagyi VGA-val is, van kihívás, történet, magyar nyelv. Kemény csaták. Mi kell még? Kicsit nehézkes irányítás, jó reflexek kellenek, de ennyiben kimerül a negatívum. Ajánlom WOWS-ban megfáradt lelkeknek. Nézzetek utána.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
malystryx
senior tag
válasz Eagle16 #53469 üzenetére
Hát van egy pár toxic hajó az biztos. Mondjuk nekem annyira most épp nincs bajom a subokkal, inkább a CV és DD osztállyal. Az a röhej, hogy rádmegy a CV, ledobja a torpokat, majd kerül egyet, jön a következő drop, és elég sokszor még egy harmadik is belefér. Ez egy cancer számomra, a DD-k meg aztán.... Végy egy rombolót, lőjön gyorsan, és gyújtson. 1 perc alatt leég pl. egy Yamato. Most már sztem nem kell ide tudás, csak szerezd meg valahogy a gyújtogatós hajókat, és meg van oldva.
Alapjaiban változtatnám meg a játékot, hogy ne menjen el a kedv. Pl. vegyük a fedélzetet, ugye fa. Az mondjuk tegye ki a hajó teljes hp-jának a 10%-át. A légvédelmet is lehet gyújtani, az legyen további 15%. Ez így 25, ezt lehessen csak gyújtani, minden további HE lövedék sebezzen egy RNG által behatárolt értéket, 200-és 500 között. De több tüzet ne okozzon a hajón. Mindjárt más lenne. Nem akarom elhinni, hogy egy hatalmas Yamato-t a tűz felemészt 1 perc alatt és porrá ég. Ezt kegyetlenül túltolták, pocsék játékélmény, főleg úgy hogy a kezdők ha eljutnak a nagy csatákhoz, ezzel nem tudnak mit kezdeni. -
- = Zk = -
félisten
ez, mótvá?...
lett belőle bmi is?!
[link]" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
LK
addikt
válasz #21346560 #53475 üzenetére
Aki nem tudja, hogy egy csatahajóval nem lehet kiszambázni a csatatér közepére, csak a megfelelő időben és támogatással és ezt kempelésnek hívja, nincs mit mondanom. Sokan felszisszentek szerintem.
Legyen. Amiről te beszélsz, az amikor valaki teljesen kivonja magát a csatából és nem csinál semmit. Egy kulcspozíció védése azt jelenti, hogy ha te ott meghalsz, azon a helyen átjön az ellenség, vége a csatának, legalábbis annak az oldalnak illetve ilyen helyen állva megakadályozod az ellenség foglalását. De hát te ezt mind tudod, mert hiszen penge vagy."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Chris0321
addikt
válasz #21346560 #53475 üzenetére
A szigetekre szerintem azért van szükség, hogy tovább tartson a csata mivel van mi mögé visszavonulni fedezékbe. Az Oceán mappon az a gond, hogy ha elkezdenek lőni, csak akkor tudsz elmenekülni ha gyorsabb vagy és míg nem érsz ki a lőtávból folyamatosan kapod az áldást. A rombolók is nagyobb területet tudnak felderíteni mivel nincs ami takarjon előlük.
-
törölt tag
A kempelést hívják úgy, hogy "pozíciót védeni"?
Alapjában véve egy undorító játék, már csak a sok sziget miatt is.
Mutassatok pár tengeri csatát, amit szigetek mögötti bujkálással vívtak... (és most ne olyanról beszéljünk, amikor a sziget mellett álcázva bújtak, hogy ne vegyék őket észre és éjjel mentek tovább) -
dokee78
félisten
Most Tier 8-as hajókkal megy a Ranked?
-
-
LK
addikt
válasz Eagle16 #53469 üzenetére
Ranked: win in row. 2x leülsz, rank 4 -ig eljutsz pikk-pakk. Aztán jön 30-40-csata, na nem rank1-ig, hanem addig, hogy rank kettőn nyomj egy Alf+F4+delete-et.
Van aki monitort, billentyűzetet tör.
Hirtelen benehezedik az a fránya játék. Egyik pillanatban faszán játszol, (R2-4) onnantól noob vagy. És ezzel össze is foglaltam a wows ranked-et."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Eagle16
addikt
válasz malystryx #53465 üzenetére
Eddig se volt nagy élmény a Tier 10 a sok "toxic" hajóval, de mióta bent vannak a Tier 11-esek meg a subok, lényegében még győzelem után is olyan érzésem van 10-ből 8-szor hogy mekkora kínlódás ez az egész, mert pingelget az a *zar a víz alól, közben perma spottol a levegőből valami másik *zar.. Soha nem játszottan ranked-et, de szerintem kipróbálom...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
LK
addikt
válasz CactuS #53466 üzenetére
Régen pont T7-8 ment nekem magasan a legjobban. Régi és az új accounton is ezek a kedvenceim, amikor befejeztem a játékot: Richelieu 59.4%, Akatsuki 55.6%, Sinop 57.8%, Monarch 63.9% voltak. A régi accon is hasonló eredménnyel. Egy lóg ki, egy kapott accal a Richelieu sokkal gyengébb, mint a másik kettőben (amit azóta sem értek) Ja, régi accon a Gneisenau+Bismarck 60%+-osak voltak.
De a fentiek már nem érnek semmit, mert ezzel a tudással bemennék a kedvenceimmel egy csatába, és szétaláznának CV-vel és subbal. A játékmenet teljesen megváltozott. T9-10-ben sosem tudtam megtanulni játszani. Kremlinnel voltam a legjobb Hindi+Monti kedvencek voltak. De bejöttek ugye a szuperszarok és sok minden megváltozott. A sub csak hab a tortán."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz malystryx #53465 üzenetére
Mondjuk lehet nálam is ez van, hogy alapvetően több ágon megyek és jobban szeretem a kisebb ágakat - kivéve a VII-est, az valahogy ugyanúgy szopó MM szerint, mint anno WoTban volt -, meg eleve extra koca-casualra veszem a figurát.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
malystryx
senior tag
válasz Eagle16 #53451 üzenetére
Én is ezt érzem, hogy a magas tier élvezhetetlen, én nem tudok kezdőként normálisan megtanulni, mert vagy über jó játékosokkal rak össze, vagy s.gg hülyékkel és 1 perc alatt halunk, szóval ugyanaz a vége. Én meghagyom magamnak azt az élményt ami egyelőre itt tart, hogy amint megvan a 10-es hajó, megy a sufniba és állok bele egy új izgalmas ágba amit következőnek kinézek. Én még ebben látom a kihívást, amint megvan a 10-es hajó, elveszti nálam az érdeklődést. Sokan mondják hogy pedig jó azokkal játszani, nekem nem jön át...
-
Chris0321
addikt
válasz - = Zk = - #53463 üzenetére
Ugyanúgy fogsz tudni játszani mint eddig szóval semmiben.
-
- = Zk = -
félisten
érdekes... hm..
játákot ez emnnyire fogja vajon "megváltoztatni" bármiben is?:!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ToMy_
tag
válasz - = Zk = - #53460 üzenetére
Nagyjából annyit, hogy a belorusz-orosz területen a Lesta lesz a kvázi a "Wargaming-képviselet", ők fogják a továbbiakban az ottani WG játékokhoz kapcsolódó értékesítést csinálni, de szigorúan saját zsebre, a bevételből nem küldenek semmit a WG-nek és egyáltalán semmilyen üzleti kapcsolat nem áll fenn köztük ezután.
A világ többi részén marad minden ahogy volt. -
-
- = Zk = -
félisten
válasz Chris0321 #53459 üzenetére
és ez VAJON mit is jelenthet pontosan?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kolbi_30
őstag
-
LK
addikt
válasz CactuS #53456 üzenetére
Egyszerű. A vesztes nap, vagy csata után dühükben írnak be legtöbben. Azt is észre kell venni azért, hogy előfordul hogy valaki hosszú győzelmi sorozatot rak be ide. Az a ritkább.
-
CactuS
Arcképgyáros
Tisztában vagyok vele, anno kis időre, de a legelején is benne voltam, mert jobban bejöttek a hajók, mint a tankok. Ezeket is értem, amit mondasz, azt nem értem, hogy miért jó az, hogy valaki szinte napi szinten beírja ide, hogy milyen szar a játék és mekkora szenvedés vele játszani.
-
LK
addikt
válasz CactuS #53450 üzenetére
Kitartóan játszik vele? Régen 20-25 ember járt ide naponta. Most a régiekből van 1-2, és van 4-5 új. Ez drámai csökkenés a játékosok számában. Egyszerűen a játék minden elemében romlott, és emiatt a legtöbb játékos aki a kezdetektől játszott lekopott már, és hidd el aki azóta játszik pontosan tudja honnan indult és hová tart a játék. Megmondom: sehová. Pénzlehúzás. Aki játszik még, a régi szép idők kedvéért teszi. Elmondom hogy működik: elfogja az embert az érzés hogy játsszon kicsit (nosztalgia). Nagy vívódások közepette felteszi a játékot (de már tudja, hogy szar lesz). Elkezd nagy örömmel játszani, majd lassan visszajönnek a reflexek, és a szar játékosfelhozatal közepette elkezd jó eredményeket elérni, kedvenc hajó stb. (kb. első nap estéjére). Top 5, top 3. Mert aki régen jól játszott, most sem rosszabb. Aztán jönnek azok a csaták amiben az ég világon nem tud csinálni az ember. Elkezdik frusztrálni a counter nélküli baromságok, új f@szságok majd a második Alt+F4 után megfogadja, hogy soha nem teszi fel többet a játékot. Ezt eljátssza az ember 3x, aztán sosem kerül vissza a game. BIF klánban 42 tag volt, nem tudott többet felvenni, Chabe törölt 7 ! inaktív tagot. Én kiléptem, felvettünk kb. kettőt.
Most: Members count 35 Active members count 13.
Ez magáért beszél azt hiszem. Magának köszönheti a WG.[ Szerkesztve ]
-
-
Eagle16
addikt
válasz CactuS #53450 üzenetére
Nincs alternatív játék, és jól néz ki A tier 9-10 katasztrófa amúgy, BB-vel vagy CA-val, amikor 4 DD meg 2 SUB meg 1 CV van mindkét oldalon., lényegében értelmes játékot nem lehet játszani. És akkor még néha bekerül egy-két Tier 11 is, némelyik azt se tudja szerintem mivel játszik. (sub szintén, mivel bizonyos xp után automatikusan odaadja akárkinek a Tier 10-est is) Lényegében az éles szerver a teszt szerver.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
KJ82
senior tag
A nemzetközi helyzet fokozódik....
Ha jól értem, WG az orosz és fehérorosz területeken átadja a játékait a Lesta Studio-nak, ami többé nem része már a WG-nek. Hogy ezek után ki fejleszti majd a WOWS-ot meg a többit, az egy jó kérdés.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
válasz ddt500hu #53441 üzenetére
Alapvetően hülyeség volt bármi más ellen felküldeni őket, sok ostoba nem is értette, miért nem sebzik velük a csatahajómat. Persze mostanra van egy olyan taktikai vonzata, ha meg akarsz győződni róla, hogy a sziget túloldalán van-e valaki, odaküldöd ezeket, ha van légvédelmi tűz, akkor van ott valaki.
https://www.coreinfinity.tech
-
Chris0321
addikt
Ez jól esett. Sajnos egyedül maradtam vele szemben, de kicsit tapasztalatlan volt és nem használta rendesen a nyomkövetős torpedókat így ki tudtam őket kerülni és elkezdtem rá szórni a vizibombákat. Csak úgy a hanglokátorának a jele irányába. Egyszer el is találtam, majd elfogyott a levegője és feljött. Onnantól kezdve nem sok eséje volt, mert a másodlagosokat is ráküldtem.
Egyébként ma is volt olyan csatám amiben a mi oldalunkon nem volt romboló, viszont füstös cirkáló kettő is mindkét csapatnál. Szétszivattak minket, mert vagy nem volt normális radar cirkálóinkon vagy bénán használták. Ezért is használom azt ahol csak tudom.
-
veterán
-
Chris0321
addikt
Hello.
Megvan valakinek a Congress vagy a Wichita? Érdekelnének a tapasztalatok. A Congress kicsit jobban érdekel mert hp-t tud menteni ami nem lenne rossz. Mindkettőn van használható radar és más űrméretű az ágyújuk. Még nem néztem meg jobban őket, sajna a játék nem sok adatot tartalmaz. -
LK
addikt
válasz CactuS #53423 üzenetére
Meg az összes hasonlóan kitalált idiótaságra. Duplacsövű tankra, kilőhetetlenül gyors könnyűtankokra, lelőhetetlen repülőkre, BB-ket közelről kivégző sorozatlövő cirkálókra. Mindenki tudna ideírni. Valaki meg a radaros hajókra van rákattanva ugye Hála az égnek aki kitalálta őket Uram isten mennyi DD-t szedtem ki Missouri-val, Atlantával. Sírtak-ríttak is rendesen
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Nyilván nem op. a sub amikor valaki a saját overall win rate-jénél 7-8%-kal jobban teljesít subbal (többi hajóosztályhoz képest is ). Lefordítom: egy átlagos-átlag alatti játékos képes hozni egy great-unicum szintet subbal. Van érzéke hozzá na. Jár a taps neki, de még jobban az elmeroggyant wg-nek. Ime:
-
Chris0321
addikt
Meg van a Tirpitz, a német BB ágon is jól halladok mert már a 9-essel gyűjtöm az xp-t. Gyűjtöm ezeket a hajókat, az ötös szinttől kezdve megtartottam az összest és a Scharnhorst-t is meg tervezem majd venni.
Az amcsi cirkálókból is ezért lenne szükségem egy prémiumhajóra, plusz változatosabb lenne a kreditkeresés is. -
-
Kolbi_30
őstag
válasz Chris0321 #53412 üzenetére
Nekem megvan a pommern..nagy reményeket fűztém hozzá...de német.. szépen beveszi a nagy peneket, nagyon ég..az anti air gyengusz..annyi hogy prémium, de tech terében van ami kb ugyan ez a szint. Az ágyúk aránylag kicsik és eléggé pontatlanok. Másodlagos dettó
Ha megvan a kurfurst vagy ami most helyette van, akkor feledhető hajó.[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
IreN!CuS
őstag
válasz Chris0321 #53412 üzenetére
Pommern biztos mókás és is majdnem megvettem most szénért, de a lebeszéltem magam róla. 380-as pontatlan ágyúk és hamar szétszedhető. Tech tree oldalon is találsz olyat ami mókás secondary buildben
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-
-
-
Chris0321
addikt
Hello.
Gondolkoztam, hogy a most kapott 25%-os kuponon kellene venni egy amcsi cirkálót. Van olyan szerintetek amit érdemes lenne, mert láttam többet is. Sok hajót megtartottam és kellene valami legénységképzésre.
Vélerlenül most összeütköztem Fletcher-el egy U-2501-es tizes szintű tengeralattjáróval, nekem annyi volt ő továbbment. Igaz a mélyvizi bombám amit rádobtam kiszedte de azért ez mégiscsak furcsa. -
Chris0321
addikt
Hello.
Hátha érdekel valakit a lehetőség. Feldobja a kliens is a játék indítása előtt, de gondoltam hátha olyasvalakit is érdekel aki mostanában nem akart játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Windows 11
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- További aktív témák...
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 2 db Samsung series 5 ULTRA laptop + 2 db Tablet+ pótakku+autós tablet tartó+tablet billenytűzet
- Szeretnéd az Endgame Gear XM2WE (EGG-XM2WE-BLK) Egerkét INGYÉ FOX-POSTBA?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest