Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Azért van így skálázva a “Player experience”, hogy a táblázatban megadott beállítások mellett is élvezhető legyen a játék (jobban tükrözi a valóságot és nem fogod azt érezni, hogy akadozva, éppen, hogy fut a gépeden). Természetesen 1080p mellett, feltolhatod ‘high’-ra is részletességet. Ezt az RT-s GPU követelmény dolgot pedig úgy tűnik, hogy le kell nyelni (megnéztem én is a készítőkkel készült videót, az ID tech 8-at így álmodták meg). Én úgyis XSX-en fogok játszani, de ez a második játék a CP2077 után, amiért hajlandó lennék újra masszív pénzeket áldozni PC építésre.
-
Chapel
addikt
válasz
Neurotoxin #34 üzenetére
Ezt valaki magyarázza már el. Miért kell ilyen spec-eket megadni hogy 1080p low/1440p medium/4k ultra.
???
Emberek játszanak (pl én) 1080p maxon. Akkor az hogy van, már nem is lesz olyan opció?
Mind három felbontásra adjank meg egy low és ultra settinges gépigényt.
Más kérdés hogy soha életbe nem néztem gépigényt, mindent feltolk maxra, ha megy szépen jó, ha nem akkor kuka
Inkább várok 1-2-3 évet míg gépet cserélek (bár ez évek óta kizárólag vga cseréből áll, mert még semmi nem fogta meg az öreg 9700K-t) és akkor kitolom maxon, nem azért vagyok pc-s hogy medium/low toljak valait aminek szerves része a látvány.
Persze kinek szíve joga, nyílván, kizárólag magamról beszélek, RDR2-őt premier napon vettem az akkor gépem kevés volt neki, két évvel később már nem, így újra kezdtem maxon.
(Kivéve persze ahol a gameplay annyira adja, vagy agyalós stb. Pl. Portalokat simán toltam krumpli laptoppon ha csak épp az volt...celeronok nem voltak bitang gépek,de céges laptopnak akkoriban nagyon mentek, az áruk véget,) -
Neurotoxin
őstag
válasz
heavygrip #35 üzenetére
Egyetértek, +1. Engem sosem érdekelt a Raytracing, felőlem a hajukra is kenhetik, de olyanról még nem hallottam, hogy könnyebb lett volna tőle a programozás...engedjék meg, hogy kikapcsolhassam. Ennek fényében elég szomorú a minimum alatt azt olvasni, hogy "Raytracing capable GPU".
-
heavygrip
senior tag
válasz
Neurotoxin #34 üzenetére
Én is túlzásnak gondoltam a gépigényt amikor bejelentették, aztán megnéztem az indi-ről(id tech 8)pár gameplay videót és kb valósnak tűnik a dolog.
Nem is ez érdekel amúgy, legyen szép, legyen sugár követés, legyen akármi,de nem értem miért nem tették kikapcsolhatóvá. Kb felezi ,de rosszabb esetben harmadolja a teljesítményt. Akinek van rá igénye kapcsolja be nyugodtan.
Ez most olyan dolog, hogy ki jön pl egy játék és csak magas/ultra beállítás létezik, alacsonyabb beállítás nem lehetséges esélyt nem adva annak akinek gyengébb kártyája van.
Mert ugye vannak olyan userek nem is kevesen akik GTX1080/1070 vagy RX Vega 64/56 szintű kártyával tolják amit ugye jobb esetben mostanában pasztázzák újra és használják még pár évig ezen darabokat mert egyébként még tök jó kártyák a mai napig.Tudom, a motor fejlesztő elmagyarázta egy interjúba mit merre hogyan, lényegében a sugár követés használatával könnyebb volt programozni, de nekem ez akkor is negatívum és csalódás tőlük.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
heavygrip #33 üzenetére
Ha konzolokon hozni fogja a 60 FPS-t 1080/1440p-n, már örülni fogok. Utóbbiról senki sem beszél, de azt gondolom, hogy az már kiderült volna, ha nem hozná (30 FPS-el nem igazán lehet ezt a pörgős játékmenetet játszani. Persze, az origi Doom-ot 386-on játszottuk akkoriban úgy, mintha diavetítést néznénk és örültünk neki
) Nekem irreleváns, de rákerestem a PC követelményekre:
-
heavygrip
senior tag
válasz
Neurotoxin #32 üzenetére
120 FPS mellett egy igen látványos akciójáték.
Na ezt itt el is lehet felejteni. A látvány biztos jó lesz,de a 120 FPS kb grafika minimumra tolva illetve valamelyik felskálázó teljesítményre véve egy RTX 5070 el 1080p-n..Anno a Doom 2016 közepes beállításon 1080p-n egy 1050 TI 120 FPS tolt neked.
Nemrég kb 5 éve az Eternal ultra és nightmare vegyes beállításon 1080p-n egy RX 580al lazán 120 FPS...
Jelzem egyik sem volt csúcs kártya akkoriban, inkább alsó kategóriás.
Most egy RX 6600 1080p-n minimum beállítással 60 FPSgrat.
Imádom a Doom-ot,de nem fogom megvenni.
Xbox gamepass és elbohóckodok vele egy hónapig. -
Neurotoxin
őstag
Ezzel vitatkoznék. Értem, hogy arra gondolsz, hogy minőségben a nagy többség nem hozza az évekkel ezelőtti "szintet", de attól még ez egy nagy költségvetéssel dolgozó fejlesztő stúdió/kiadó játéka, nem egy indie-é. Nyílván voltak benézései a Bethesdának (Redfall, Fallout 4 stb.), de a Doom számomra még bőven egy olyan brand, amire jó szájízzel gondolok, 120 FPS mellett egy igen látványos akciójáték.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Neurotoxin #21 üzenetére
Nem értem a meglepődöttségedet. Nem azért 80€, mert 15 óra a kampány, hanem mert minden AAA cím ennyi manapság.
Téves hozzáállás ez. Attól, hogy prémiumnak van beállítva, még nem az. Persze prémiumként árazzák, mert annak hazudják, de valójában akkor kéne annak árazni ha a tartalma is prémium lenne. Ezt nem erre értem feltétlenül hanem általánosságban, bőven van annyi AAA játék ami nagyon nem AAA tartalmú, csak árban
-
Neurotoxin
őstag
Egyértelműen a Doom-nak a trash/classic/speed/heavy metalra történő hentelés áll a legjobban, a legközelebb áll az original 1. és 2. részben megkezdett úthoz.
Egyébként a Dark Ages lényeit látva, megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy vajon a Cyber/Spider/Caco Demon, a Mancubus, a Wraith, Lost Soul-ok stb "dark" változatai létezhettek-e korábban is vázlat szintjén és ezzel magyarázható-e, hogy miért nem kaptunk Heretic/Hexen remakeket? Az Imp-ek, dühös teve hangjáról van bármiféle infó?
-
Wesder
titán
válasz
Nyarlathotep #22 üzenetére
Ment a hiszti 2021-ben mikor a AAA jàtékok àra 70$/80€-ra emelkedett. Ennyit is ért.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem fognak, mert nem érdekelte az embereket (bocsánat pontosítok: jóval kevesebbeket érdekelt), ezért tértek rá erre a vonalra. Anno az elkaszált DOOM 4 is inkább démonos COD lett volna a leakek alapján, na szerencsére abból nem lett semmi.
Szerintem a DOOM-nak nem állt annyira jól ez a horror vonal a sötétben a lámpával (amit ugye nem lehetett fegyverrel együtt használni
), de elfogadom hogy van akinek ez tetszett. Csak ugye az eladásokon ez nem látszott.
A visszajelzések alapján a döntés jó volt, hiszen a 2016-os DOOM rekordokat döntött a szériában, a folytatás meg hozta a kötelezőt (még ha az ugrabugra zavart egyeseket akkor is
)
-
heavygrip
senior tag
Én Xbox-on nézem és ott jelenleg az alap verzió 25.900ft...még a 70 euro sem jön ki ha megnézed,nemhogy a 80...
Steamen valóban annyi.
Egyébként relatív nem sokat emelkedett a játékok ára 10 évre visszamenőleg. Akkor 30-40 euró volt egy játék. Most 2x áron mennek a játékok.
Egyébként én is Xbox game passel fogom játszani, elengedtem a PC -t ennél a játéknál. -
Neurotoxin
őstag
Nem értem a meglepődöttségedet. Nem azért 80€, mert 15 óra a kampány, hanem mert minden AAA cím ennyi manapság. Ha pörgős lesz, egyáltalán nem fogom sajnálni rá!
@cami][us: Elárulok egy titkot: Megveszem a Premium kiadást és boldogan fogom XSX-en játszani
Egyébként az ugra-buga miatt nekem az Eternal 1:1-ben kimaradt..Miért kellett Q3-at csinálni szegény Doom-ból, érthetetlen.
-
Daelion
őstag
Igen ennek én is örülök, már 3 éve kapom ezeket az ajándék passokat és azóta csak azt veszem meg teljes áron ami tényleg kell és nincs ott fent vagy ha olyan játék amit hosszabb távon tervezek játszani mint pl egy Borderlands vagy valamilyen ARPG. 'oké DOOM-ba is be lehet ugrani 1-1 kör darálásra akármikor de ja azért elég sok'
-
Daelion
őstag
Nem igazán követem, hogy melyik játék mi alá tartozik jelenleg.
Kb Eternal alap dobozos verzió óta amit még a Bethesda launcheren keresztül játszottam kb minden kimaradt ami DOOM és most kezdtem újra játszani vele pár hete. 'még Eternal DLCk-et sem játszottam'
Illetve az utóbbi majdnem 3 hónapban szinte fel sem néztem passra, hogy mik lesznek mert alig volt időm játszani..
-
snecy20
nagyúr
Picit dobhatnák már ezt a hentelős vonalat, és tehetnének egy kanyart vissza a Doom3 atmoszférájához, játékmenetéhez.
-
cami][us
senior tag
SlowMo Slayer
-
Montanaxy
aktív tag
Még nem használtam gamepasst, így elvileg van 14 napos ingyenes időszakom rá. Ha jól értem akkor ez alatt akár ki lehetne tolni a Doom kampányt ingyen? Mert akkor erre a gamere lehet ellövöm.
-
Daelion
őstag
Na azt nem tudtam, hogy első nap game passos lesz a játék.
Hála ég megint kaptam karácsonyi ajándéknak 1 éves ultimatet egy régi netes barátomtól szal akkor majd játszom ott.'bőven elég lesz megvenni első nap a Stellar Bladet mindennel együtt..'
Eternalt is nem rég kezdtem újra játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Slayer hamarosan visszatér hogy rendet tegyen ismét a démonok között egy előzmény játékban.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest