-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steewcv65
őstag
Sziasztok,
keresünk 1-2 embert rankedra..br.
plar2-be vagyunk, lehetőleg olyat aki használja az eszét is...kd2#Gigabyte B650 Eagle# Amd Ryzen 9700x# Patriot Viper Venom 6000mhz cl28 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
GaborKt
csendes tag
válasz
juliensorel #4180 üzenetére
Adnám a DMZ-t.
-
juliensorel
őstag
Minden szavával egyet kell értenem [link]
Én részemről tavaly nyáron leraktam a játékot, ahogy elnézem nem sokat veszítettem, sőt egyre rosszabb.
Egy remény van, hogy elvileg 2026ban visszatér a DMZ...
-
atyca
senior tag
A Ground war, és az Invasion lehalt?
Két napja nem találok meccset.....Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szokott valaki rankedezni?
Kötelező ugye a 3-as team, de folyamatosan idiótákat kapok, pedig csak a 10 db top15 helyezés kellene az operator skin miatt, de lassan egy hete nem akar összejönni. 5/10-en vagyok.
Live-Die-Respawn
-
kisselandras
senior tag
Békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden warzone játékosnak?
[ Szerkesztve ]
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
csákány.
aktív tag
Azóta sikerült megoldanom, és nálam úgy jött össze a fentiekkel ellentétben, hogy feltettem egy régebbi - 566.03-os nvidia drivert(bár ennek nem hiszem hogy volt köze a sikerhez), mert utána sem sikerült belépnem. Több oldalon azt javasolták, hogy az első belépéskor, amikor a warzone-ra kattintva még megjelenik a menü, akkor ott gyorsan egy meccs keresést, vagy egy vásárlást kellene elindítani, de erre max. 1s-ed van, és az is csak egyszer max. kétszer, mert többször már a menü sem jön elő, hanem csak a töltőképernyő. Ez így nálam kivitelezhetetlen volt, mert olyan gyorsan bejött minden, hogy nem volt idő semmire. Ekkor gondoltam egyet, hogy mi lenne, ha kicsit belassítanám a netem, és elindítottam egy nagyméretű iso fájl letöltést, hogy lefoglalja a teljes sávszélemet, és ekkor próbáltam meg újra a belépést, és ez lassított annyit rajta, hogy így már be tudtam lépni, de így sem elsőre.
Most már indulhat a BO6 free trial -
csákány.
aktív tag
Te most segíteni szerettél volna, vagy csak szimplán kötekedni?
Windows 11 24H2. Mi a bajod a DNS cashe-el? És a Reddit-ről linkelsz is valami működő dolgot, vagy csak levegőbe beszélsz?
Amilyen megoldási javaslatokat kipróbáltam, részben a Reddit-ről származtak, de nem müködtek, pl:
Looping Menu Fix PC ONLY : r/WarzoneWarzone and Black Ops 6 online services on loop error: Potential fixes and reasons
-
csákány.
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek van tudomása valami megoldásról a Warzone menü loop bug-ról, akkor az kérem ne tartsa magában. Már volt scan and repair, játék teljes újratelepítés, DNS cashe törlés, más IP-címről belépés sőt még windows újratelepítés is, mert belehalt a gép a rendszer visszaállításba, de ennek ellenére COD HQ-n nem jutok túl - kiválasztom pl. a Warzone-t és a menü egy végtelen ciklusba kerül - megpróbál belépni és a felhasználói adatokat betölteni, aztán kilép és minden kezdődik előröl, amíg egy pár alkalom után már csak "egy helyben toporog" a menü.[ Szerkesztve ]
-
GaborKt
csendes tag
Szerintem király egy játék mèg a sok hibájával is, de legalább el lehet ütni vele az időt.
-
shotika
őstag
Srácok, a BO6-os fegyoknak ugye gyárilag van választható fast reloadjuk. (Fast mag stb) De mivan az MW2-3 fegyokkal? Mert náluk anno külön perk kellett a fast reloadhoz.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
tupacamaru
veterán
De legalább a mozgás kezd alakulni.....
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
nggabi
félisten
-
Mr X
veterán
válasz
tupacamaru #4165 üzenetére
Amennyi mindent elszartak, inkább frissítsen három naponta, mint hogy így maradjon.
-
tupacamaru
veterán
Megint frissít valamit.... miért kell három naponta letölteni az egész játékot?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mentolka
senior tag
MEKKORA XAR lett ez a játék. A mozgás egyszerűen kezelhetetlen. Az előző részben egész jól tudtam irtani, ebben vazzeg a béka segge alatt vagyok.
Az ANYJÁT annak, aki ezt így kitalálta és megvalósította! -
kisselandras
senior tag
Egyre szarabb a wz 2 dmz stb time out vsgy a lost ezel
Akarják ki nyírni a játékotPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Enton
addikt
válasz
shotika #4158 üzenetére
"-nem mutatja a felvett contract helyét a térképen"
Eddig még csak olyat láttam hogy lehetetlen volt felvenni(doboldalon a sarka kiklóg, két épület közt valahol a falba került), de amit eddig engedett elkezdeni azt be is tudtuk fejezni, habár most rémlik egy arany sqawanger aminek az első dobozát szerintem pont akkor nyitották mikor mi aktiváltuk mert kb 1x felvillant a mapon meg el is indultam felé, azt nem sikerült befejezni.
"- ha többen mentek, előfordul, hogy valamelyik csapattagot random másik teambe rakja"
Magányos farkasként ez engem még nem igen zavar, de akárki sztreamjét néztem ilyet nem láttam senkinél, érdekes amúgy egyszer voltam 5 fős quadban.
Ha jól hallottam tavasszal verdansk vagy melyik régi map jön vissza, egy év múlva meg a kövi nagy map(valószínűleg a bo6 mapon megnézhető valami).
Közben meg 1-2 kis map talán.
Én eddig elég koca jatékos voltam most kaptam rá jobban, meg úgy eddig is mindig valami frissítések alkalmával.Area99 se tetszik vagy a resurgance nem tetszős(vagy maga a 44 player a kevés).
Én magam Bootcamp függő lettem frissítés óta ezelőtt ha 2x átfutottam a training-en. Erről a kis brről megnem is hallottam és most is a duplaxp bónuszért néztem rá.
Miniroyal pár bottal az elején, végére kb ugyanolyan mint a nagy 120 fős vége.
Meg amíg a fegyvereket feloldja addig nekem jó is lesz.Gulagon nagyon nem is lehet mit variálni ez juggernaut majd ez a létra/kötél. A legelején gondolom sima lövöldözés volt.
Magát a gulag mapot lehetne 2-3 hetente is cserélgetni, akkor lenne valaki akinek az is hamar unalmas lenne.Én most elvagyok vele meg ingyen van, nem sok okom van panaszkodni(ki sem fagy le sem dobál).
[ Szerkesztve ]
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
shotika
őstag
Jöhetne már valami új map, a gulagot is újra gondolhatnák már végre (megtöri a játékot), br már unalmas, boot camp jópofa, de ahhoz is csak fél évente egyszer nyúlnak kb...
Jó pár bug is rendre vissza-vissza tér:
- nem tudod felhúzni a társad
- nem mutatja a felvett contract helyét a térképen
- ha többen mentek, előfordul, hogy valamelyik csapattagot random másik teambe rakja#4157odipapa: nem vagy egyedül. Két haverom közül az egyiket a megjelenés után vágta ki folyamatosan directX hibával, a másik pedig pár napja szenved ettől.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
odipapa
senior tag
Tegnap jött egy nagyobb Win. frissítés. Azóta megint leáll Directx hibával folyamatosan.
-
GaborKt
csendes tag
Utolsó frissítés óta megáll a telepítés 10 vagy 11%-nál. Valaki tud javaslattal szolgálni? Újra telepítés, adat törlés, újra indítás nem segít.
-
Enton
addikt
Bootcamp és Br van most playlisten warzone-nal, az alap bo6 max pár operator-t ha adhat meg pár token-t amit battlepass pakra/gumball-ra(ez se vágom micsoda amúgy) válthatsz, minden pluszos cucc battle pass alatt van/volt eddig is.
Meg dupla xp hétvége van tessék fegyvereket unlockolni most gyorsan megy.
Asszem plunder(100 player, urkzistan), resurgance(44 player rebirth isnland meg area99), vannak még most playlisten. A nagy br az qaud/trio/duo/solo(de talán a két kis map szintén zenész), is, szintén urkzistan.
AH meg a zombie módot adja talán, és annak a skinei fegyverei operátorai lehet még.[ Szerkesztve ]
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
hotian
tag
A BO6 standard ad valami újat a Warzone-hoz? Anno úgy emlékszem mikor megvettem az MWII-t utána tudtam csak bottcamp és BR-el játszani előtte nem. A BO6 most akciós.
-
Bubaaa
aktív tag
Nekem bejött az új mozgás,csak vannak idegesítő hibák amit remélem javítanak. Mivel a leggyorsabban contactokkal lehet húzni a fegyvert,sokat csinálunk,de sokszor felvesszük és eltűnik. Ezen kívül minden ablakba,ajtóba elakadok,vagy épp harc közben letámassza a fegyvert
A hangon valamit javítottak,épületekben már egész jól hallani,de kint terepen 3méterre jön az enemy,és semmi hangja.. Az armor,vagy lőszeres láda kidobása után 5-6 másodperc mire bele lehet nyúlni,ez a legidegesítőbb. A lőszert ráadásul nem is tölti fullra. Ezeken kívűl nekem bejött ez az integráció,csak szokni kell.
-
hotian
tag
Sziasztok,
másnál is van akkora fps esés Bootcamp és BR között mint nálam?
A Bootcamp simán megy 120-al, BR meg alig 60-al.
Igeaz belépő szintű a kártyám (laptop, 4050), de MW III-nál még nem tapaszatlatam felezést...
FHD, DLSS on, Frame generation on -
bonat
senior tag
úristen....2hétig nem indítom el a játékot és ennyi patch meg frissítés....
aztán egy teljesen új játék.....
ezt mégis minek kellett egyáltalán? -
nggabi
félisten
visszajött rebirth. micsoda véletlen, tán csak nem sz@r az új?
"szenyor dzsíííí"
-
BandiHUN
veterán
válasz
kill_switch #4142 üzenetére
Nekem "szűzként" élhető volt, quadban első kör 30 alatti 3 sráccal 3.hely+volt 3 killem
Csak ne kéne egy egész tár az ellenbe.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Mentolka
senior tag
Ezt a xart, vazeg.
Mozgás, mint egy Parkinsonosé, az interakció (tárcsere, "use" billentyű, stb.) meg, mint egy tetűé... -
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #4132 üzenetére
A Vault edition "készpénzes" míg a korábbi játékokból ott áll a "csillió" CP, amiből a BP megvehető. Innen nézve (ha van CP bőven) nem biztos, hogy akkora business a Vault.
Egyébként csatlakozom ridiculous fórumtárshoz, én is csak a vége felé veszem meg újabban, bár nálam a trigger nem az "agyfa@sznemkapás", hanem hogy látom, hogy a végére is érek a BP -nak, és visszaforognak a befektetett CP -k
De, most, hogy heti - kétheti egy - két óra megy a játékba a napi 1 - 2 óra helyett, nemigen hiszem, hogy meglesz, így részemről még CP -t sem éri meg rákölteniPersze ez utóbbi erősen szubjektív.
-
tupacamaru
veterán
Minek kellet a bill. kiosztást is elbarmolni?
-
nggabi
félisten
az új narrátor hangtól nyomasztó az egész, ahogy dörmög a csávó
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz
ridiculous #4131 üzenetére
én szerencsére csak a calderás pontokból élek. ezeknek egy nyamvad vasat se. 20$ a hang mi meg a faxom az
"szenyor dzsíííí"
-
BandiHUN
veterán
válasz
ridiculous #4131 üzenetére
A vault edition upgrade megérősebb, sokkal több cucc van benne így összességében szerintem. Én meg is vettem. A 20 skip se rossz dolog, főleg ha most még ugye működik, hogy warzone-ba átlépve fel lehet használni a megmaradt tokeneket BO6-ban is, nekem már fele pass kész így+ki tudja, meddig lesz ez a trükk...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
én PS-en tolom és belefutottam egy kisebb glitch-be. vagy legalábbis nálam nem hajlandó működni. A Jet Gun alkatrészeinek összeszedése nem sikerül. a boltból nem tudom összeszedni a wire-t. be tudok menni, viszont nem jön fel az opció, hogy a debris-t szét tudjam szedni. Esetleg találkozott már valaki ilyennel?
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
nggabi
félisten
válasz
tupacamaru #4127 üzenetére
+1 próbálom kiszenvedni a battlepasst, de odébb van még a 100%
öklendezve meg sz@r játszani
"szenyor dzsíííí"
-
Ryoo
senior tag
És miért tart egyébként napokig a visszanevezése, vagy már nem is lehet?
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
tupacamaru
veterán
Ez az új Warzone egy siralom lett.
-
Acheron
őstag
válasz
Danecay #4125 üzenetére
"Nem tudom, hogy mennyire volt jó ötlet 1:1-ben egy már létező nevet adni egy topiknak."
Semennyire, mivel ez a Warzone (az ingyenes, BR és egyéb játékmódokat tömörítő játék) topicja.
Már az átbevezést követő első nap szóba került, hogy ez zavaró, a topicgazda jelezte is, hogy tud róla, sajnos nem ellenőrizte, van -e már BO6 topic (van, cirka fél éve).
Az is javasolva lett a korábbi beszélgetésekben, hogy ez a topic legyen visszanevezve arra, ami, vagyis Warzone topicra, hogy itt az ingyenes Warzone történéseit beszélhessék meg az abban érintettek - lévén így az ő topicjuk kvázi megszűnt.
Sajnos vagy nem történt azóta intézkedés, vagy csak lassan őrölnek a malmok az ügyben, mivel még mindig ugyanazon a néven fut a két topic - meglehetősen zavaró módon.
A BO6 témákra az eredeti topicját javaslom: call_of_duty_black_ops_6. -
Danecay
addikt
válasz
ridiculous #4123 üzenetére
Nos igen, én is azt kerestem volna, de ezeket találtam:
Nem tudom, hogy mennyire volt jó ötlet 1:1-ben egy már létező nevet adni egy topiknak.#4122 szinesz.bob
Egyébként azért ide tettem fel a kérdésemet némi hezitálás után, mert ez olvasható a topikösszefoglalóban:
"A WARZONE és BLACK OPS 6-al kapcsolatos bármilyen kérdés jöhet!"
#4124 Enton
Ránézek, köszi! -
Enton
addikt
válasz
Danecay #4121 üzenetére
Itt elég egyszerűnek tűnik amúgy:
[link]
Annyi hogy külön kell kikeresni cod menüben a warzone-t mert keresésre nem dobja ki valamiért.Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
ridiculous
aktív tag
válasz
szinesz.bob #4122 üzenetére
Ez a WZ topic csak átneveztette a topikgazda..
[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
szinesz.bob
senior tag
Warzone topic?
-
Enton
addikt
válasz
Danecay #4119 üzenetére
"BO6 multi fájljai?":
A tegnapi frissítéssel lett a warzone-ban a bo6 multija integrálva, meg az egész warzone egy lego az összes részből mint olyan így mint olyan aki csak warzone-ozni akar annak kb majdnem minden tartalom kell, nálam pc-n most 301 GB a jelenlegi állás.
Javasolom a kérdés feltevését a playstation-ös topikban ott talán többen lesznek akik itt nem aktívak.Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Valaki segítsen már megérteni, hogy miként kell értelmezni a feltelepülő CoD-os dolgokat légyszi! PS5 egyébként.
Most járt le a PS Plus Premium előfizetésem és jelenleg nincs is semmilyen, de szeretném telepíteni a Warzone-t, mert azt elvileg lehet előfizu nélkül is játszani. Külön úgy, hogy Warzone, nem is találtam, de a Back Ops 6-ot valamiért engedte telepíteni, gondoltam azért mert abban van a Warzone és azt tölti majd le, de nem. Letöltött már vagy 158GB-ot, és rámegyek a Warzone-ra és azt írja, hogy Install, további aszt hiszem 78GB, miközben most is update-l valamit és ahogy megnyitottam a választható játékkomponenseket vagy mit, éppen azt látom, hogy ott van egymás mellet a PS4 és a PS5-os panel, ahol a PS5-ös kész és a PS4-est udate-eli. De minek ha a PS5-ös fel van telepítve? Ahogy megnyitom ezt a CoD HUB-ot vagy mit és azon belul a Contetnt Managert vagy mit, látom, hogy csak a BO6-ból van feltelepítve a multi, aszem 28,9GB, legalábbis itt ezt az 1 dolgot lehet uninstallálni, a többi elem alatt mindenhol install van. Na most rámentem az uninstall-ra, ahonnan átdob a PS5 tárolás felületére, ahol szintén látom a BO6 multit, de itt már 46GB, valamint vannak régebbi MWII-ből és MWIII-ból shared pack-ok és Warzone-ok amik gondolom kellenének a Warzone-hoz, viszont, hogy a MWII Campaign Pack 1minek oda a maga 20Gb-jával, nem vágom. Na meg minek egyáltalán a BO6 multi fájljai?
Eléggé meg vagyok már kavarodva és lassan már felemészti az összes tárhelyemet a CoD mindenféle tartalma, miközben én csak Warzone-ozni akarok. Gondolom a BO6 megjelenése és tartalma nélkül is lehetett korábban Warzone-ozni. Valaki legyen már kedves és írja le, hogy mi az amit le kell tölteni, hogy működjön és mi az amit nem és vagy törölhetek a fenébe?Köszönöm!
-
bobby45
tag
Sziasztok, konzolon az új warzone frissítés után, ha lövök egyszerre ugrál is
eddig ilyen nem volt...settingsben a controller beállításoknál default van, hiába állítom át tactical-ra akkor is ugrál ha lő...felcserèltem a gombokat custom-ban de úgy meg nem áll a kezemre, ugye a tactical-t szoktam meg... Valakinek valami ötlete?
-
csákány.
aktív tag
A token bevátásnál nálam is kifagy(PC).
Volt beállítva FPS limitem, és hiába állítom át unlimitedre, akkor is csak a limit szerinti maximummal megy.
Hiába van feloldva és rátéve az xm4-re a hosszú csõ a gunsmith-ben, a game-ben nincs rajt.
A TTK meg nagyon soknak érződik - a lőtéren a 10m-re lévő bábunál egy már nem alap, de nem is fullos xm4-el 8 fejes kell a killhez, sniperrel meg 2 - ez szerintem abszurdLehet később változni fog, de ez így nagyon megnehezíti a dolgot az elején!
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Bakker, ps-en olyan bugok jöttek elő, amiket két éve nem láttam. Kinyithatatlan ládák, nem megjelenő contract célpontok, battle pass token beváltásnál beleragad a bp menübe, csak restart segít.
A hangról ne is beszéljünk, egy förtelem. Ellenséget sokszor nem hallani, a ládákat csak 5 méterről. -
nggabi
félisten
megint sikerült egy félkész bugos hányást kiadni
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz
ridiculous #4103 üzenetére
+1 ez maradjon csak warzone. bár ide nem nagyon járnak a népek.
"szenyor dzsíííí"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az én tanácsom az, hogy neveztesd vissza eredeti Warzone-ra a topikot, max az összefoglalóba be lehet írni, hogy ez az általános warzone topik, ha valaki csak BO 6 multit tolna, annak érdemes lehet felkeresni sima topikot is.
COD-oknak minden évben nyitunk saját topikot, de mivel Warzone az frissül az új részekkel együtt, az maradhat itt szerintem.
Live-Die-Respawn
-
Ryoo
senior tag
Mondjuk a kereső használata az már luxus.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Dewo
Topikgazda
válasz
ridiculous #4103 üzenetére
Én kértem legyen át nevezve. Nem is tudtam van BOA6.
Nem szerettem volna maradjon csak only Warzone ha már van BO6 is. Mert az úgy is keveredett volna. De nem tudom ez gond-e.A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
ridiculous
aktív tag
A BO6 - nak van topikja.. most a Warzone topik miért lett egy 2. BO6 topik?!
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Dewo
Topikgazda
Az új BP-re kíváncsi leszek
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.