Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok !
El kezdtem én is a warzonnal játszani de oly gondokba ütköztem mi szerint ügye alapból van 10 fegyverem de már jó pár szintet léptem az elmúlt napokban de csak az alap fegyvereket adja be ugyan úgy ezt hol tudom állítani? Másik ebbe is sok csaló van adott valami rambo csávó 2 en lőjuk adok neki sniper fegyóval fejbe erre a társam is bele ereszt egy tárat s vigan ki lő minketPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Kevinhun ha ezt olvasod gratula barátom az egér még mindig nem engedélyezett ps en
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Üdv skacok!ezt az egér s bill engedélyezése ezt hol kell mert a .menűben megy a bill meg az egér de játékban nem
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Hát nem tudom de a kar 98 nak vissza vették az erejét? Faszit 2 szer fejbe lővőm erre le szedd 1 lővesel erdekes
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
Hát nem tudom psn valami katasztrofális, tegnap semmi baj nem volt mig nem jött reggel a frissítés. Fagyás is van később is rak be lobbyba pedig 1000 es netem van
-
kisselandras
senior tag
válasz radi8tor #225 üzenetére
Ritka a jó csapat. 3 napja toltam 2 magyarral eszméletlenül jó csapat szellem volt
1 hete egy magyar s egy szlovák gyerekkel elsők lettünkPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Hát hogy ki vették ezt a Plunder t igazán marhaság volt . Ez amit szerkesztettek pálya ez valami darálda egymást daráljuk stb kicsi a pálya ennyi embernek
[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
Az egyszer biztos hogy az anthi cheat nem megy lőjük a csáveszt házból 2 en félre vonulók fedezékbe erre egy lővésel ki szed falon keresztül 5 szintű havert is
-
kisselandras
senior tag
psn másnak is később dobja be a lobbiba ? olyan mintha össze akarna omlani a textura később rakja össze a pályát stb alig akar betölteni mikor már földön is vagyok
-
kisselandras
senior tag
Mi történt ezel a játékkal? Eddig ritkán találkozunk csalóval ,de ezzel az új frissítésel valami el lett cseszve tele lett csalóval
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
Az mitől van hogy az fps em 50 /60 ?
Ryzen 7 /1700
16 gb 3200 mhz ram
Amd radeon 6600 x gaming 8gb kártya friss drvier
Monitor nincs tv van lg okosPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Urak más is találkozót már azzal a problémával miszerint kockás a kép az istenek se akar ki lépni 760 as felbontásból 1980 as van neki beállítva de semmire nem reagál 760 ból nem lép át 1980 as felbontásba
-
kisselandras
senior tag
válasz kisselandras #423 üzenetére
-
kisselandras
senior tag
Én szívesen játszok bárkivel persze nem pro szinten !
Másik ebbe a az új verdanskiba vagy mi a szar van pár csaló 2 en lőjük a predátort csávót 3 dik társunk aki ghost üti veri erre mit ad isten le szedd mind a 3 unkat lehet vennem kell rambo skintPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Hát nem tudom ki hogy van vele de most észre vettem hogy az anthi cheat egy rakás fos ,
most mentem 1 kört egy de ez az újonc geny... gec...... ki se nyilt az ejtő ernyőm de már le szedett mikor vissza tértem ghost ból de csapattársaim is irták hackers neve elvileg ez lenne GlückszwergPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
válasz szinesz.bob #469 üzenetére
Sorry össze kevertem a bf el amit már feltörtek kiadás napján
November 5 én jön a warzonba kiváncsi leszekPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Jaj de birom az olyan seggfej bandàt clan tagokat akik csak teherautóval vagánykodnak a játékban azzal ütik el az ellenséget
-
kisselandras
senior tag
Tegnap nyomtunk pár kört már hiányzott !
3 körben volt is egy csaló DTX névre hallgat tegnap regisztrált friss reg csak úgy szedte kifele a semmiből a játékosokatPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Azért remélem a anti cheat ki bassza ezeket a macros /recoilos köcsögöket is
[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
[Erre a kis patkányra ] ha ráértek nyomjatok már egy jelentést ! 1 lövésel szedegette ki az embereket s nem kar98 sima géppuska
-
kisselandras
senior tag
válasz szinesz.bob #505 üzenetére
Nem mert elvileg mai nap jön a rico
-
kisselandras
senior tag
válasz Sityu1990 #512 üzenetére
Jah olvastam de már meg is buktak vele ez se richo hanem bye richo
Gyors kérdés még ez a warzon mindig küld egy frissítést még pedig olyat hogy optimalizálná nekem a gépet de felesleges ezt hol tudom kikapcsolni mert már idegesítő néha
-
kisselandras
senior tag
Ezt a sok buzi csiter ruzki gex... 3 an lövünk rá s vigan 100 %armorja van
-
kisselandras
senior tag
válasz tupacamaru #540 üzenetére
Tudom hogy a másikra érti de azért ezt te se hiszed el hogy 3 ember 1 méterről nem birja kiszedni
-
kisselandras
senior tag
Ezen a payload ön mennyi chetars van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest