Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
Békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden warzone játékosnak?
-
kisselandras
senior tag
Egyre szarabb a wz 2 dmz stb time out vsgy a lost ezel
Akarják ki nyírni a játékot -
kisselandras
senior tag
válasz
kisselandras #3970 üzenetére
-
kisselandras
senior tag
ujabb hack a kurva koreai geciktől dirt charge folyamatos m13 ból lőve
olyan jó az anthicheat hogy nevető görcsöt kapott az is vicc kategoria az egész dmz vondel ashika -
kisselandras
senior tag
válasz
juliensorel #3922 üzenetére
Cronus s recoil csodákra képes de ritka az olyan aki semmit nem használ
Nekem senki ne magyarázza meg azt a tényt hogy egy mécs alatt le hoz 45 killt s közben semmit nem használ ha el veszem a fegyverét valahogy sose tudom lent tartani vagy egyenesen mindig van mozgás vele de kill cam vissza nézve ő pontosan lő semmi elmozdulas vagy ilyesmi
Van egy angol. Csóka aki pont ezekről szól cronus s recoilt használnak s nem tagadja -
kisselandras
senior tag
Skacok az mitől van hogy 50 m re el van mosodva a kép mit kell állítani rajta 😁
-
kisselandras
senior tag
Az agyam el dobom
ezt a rice dog china kutyát nem tudják bannolni ment rá vagy 1000 ban report videó is közte szerintem wz2 ben mindenki találkozót már vele az m13 gránátos köcsögje aki folyamat lő vele töltés nélkül
-
kisselandras
senior tag
Másnál is van az hogy a karakter be bagol nálam ez a ghost skin egyszerűen ha teljesen meg halok fel szednek de nem tudok mozdulni se egyre szar ez a játék volt hogy a Tower től se tudtam meg mozdulni
-
kisselandras
senior tag
Ezt a sok rizs zabáló geciket bejönek európai szerverre s magas pingel nem tudod le lőni a rákos rizs zabáló kutyákat nah az újonc kutyákról nem is beszélve
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3814 üzenetére
Ma reggel jött az e-mail hogy a 2 embert ki bannoltak mert fel ismerhető a csalás a wallhack
most röhögjon
-
kisselandras
senior tag
[ezel a kis gyökérrel] már vagy 1 hete játszottunk s megint tudta merre vagyunk ahogy ki léptem a vizből már tudta hova kell a fejest adni egy lövessel szóval érdemes csalni ki fizető egy állás lehet
-
-
kisselandras
senior tag
Skacok tudtok valami jó csomagot erre össze állítás képen mert eddig 600 m ről is le szedtem bár kit most semmiféle képen se megy de engem simán le szednek
Necrotik -
kisselandras
senior tag
Most láttam tiktokon a ps felhasználóknak tiltota a cronust a ps
-
kisselandras
senior tag
válasz
juliensorel #3713 üzenetére
Esély? Ezek ellen csak a frontin segít ellenük
Egy küldetést nem tudok meg csinálni eszement hülye 850 m ről lő vagy le követ aim assist al néha van jó pár mécs de tény germany s china Kína rengeteget csal friss regisztrációs akiket gondolom a rendszer nem véletlenül bannolt.
Bele nevet a proxi cheat-be s mondja yeee yeee örül hogy csalással ölt meg -
-
kisselandras
senior tag
ááá GentFlex is meg bukót mint csaló
szép szép s mennyi ilyen van még
-
kisselandras
senior tag
válasz
enginev3.0 #3693 üzenetére
Vagyunk páran akik tolják
-
kisselandras
senior tag
Dmz. ashika vondel Ben kibaszot erősek lettek a botok 🤣eddig is azok voltak de most már meg se lehet mozdulni toweren még utánad is jönnek fel a torony tetejére
-
kisselandras
senior tag
Ki a fasz.. Ez a macek aki mecset szervez 🤣ase tudja mi a k/d arány
olyan mecset szervez hogy 2k/d arány de halvány fogalma sincs mi az 🤣
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
válasz
csákány. #3602 üzenetére
Vicc az egész tegnapi nap folyamán is fent volt a heli a levegőben menekültünk erre 1200 m ről 17 szintű uj profilos sima sniper fegyverrel ki szedd signal50 es alappal
vondelen nem tudom mi lehet ez az új fajta cheat egyik pillanatban elöted van 2 m re utána hátad mögött secc perc sokan panaszkodnak már fórumokon is hogy brutális ami megy ennyi csaló nem volt -
kisselandras
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele de élvezhetetetlen a játék mind wz3 mind wz2 ez a rengetek új fiók amiket gondolom bannoltak s friss regisztrációval vissza jönnek china ge... Brutális ezeket hardveres bant kéne véglegesen adni
-
kisselandras
senior tag
válasz
csákány. #3578 üzenetére
Ne is mond shotit nálam is ugyan az a helyzet bár nálam ez a china kínai embereknél fordul elő csak amit le írtál tiktokon láttam róla videót hogy shoti maxos volt a csávó nak tudta méről jön a az enemyt erre shotival alappal le szedi a csávót bár a kanalas game tiktok videóban is ugyan az valami recon dront vagy mit dobot wz3 ban a enemyre erre simán be megy s le szedi közben lövik 2 en az enemyt szóval ez valami új fajta cheat lehet
-
kisselandras
senior tag
Madrox itt is üzenem neked hogy a kur.... Anya... Azt a kibaszot magyar ge... Csalót 3 lövünk te csicska szar a lépcsőhazban s te vígan sima M4 el le szedsz mindenkit
hála istennek haver streamli a videot ez alapján szép kis bant kapsz
-
kisselandras
senior tag
Minden fórumtarsnak
Békés Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok -
kisselandras
senior tag
válasz
astrojoe12 #3556 üzenetére
Ez ilyen játék sajnos ez. Még a Jobbik eset a legroszabb mikor 1 ember le szedi az egész pályán az embereket
-
kisselandras
senior tag
Skacok dobjatok már rá egy [https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=2SRFWMLOsbw] reportot csicska aim hack
Ahogy látom van már róla video fent -
kisselandras
senior tag
válasz
csákány. #3510 üzenetére
Az a baj hogy a cronus már legális lett ugyan úgy mint az aim szoftver
ezt a cronust iróniának szántam nem is használnák de azért tegyük már hozzá az ember nem azé veszi meg a kibaszott játékot hogy más elrontsa a kedvét a játéktólszeretnék leülni s néha egy fárasztó nap után kicsit gamelni a pajtikkal plusz mikor bejött a bf5 ott alig voltak az elején ott érdekes mód dice ha videó alapján valakit elkapsz hogy csal s be küldöd azonnal kapja a bant s el ismerik nem igazán jó az anthicheat de köszönik s továbbra is ha van video szivesen várják
a játékosok nagy része azok vigan alszanak mert nem érdekli az hogy te tisztán játszol#3514juliensorel hát épp ez az már az 1es szintű is úgy lő mintha az anyja hasában tanulta volna fel se emeli a kezével a fegyvert s úgy darált le 4 ember wz3 ba plunderben
hát mondom a valóvilágban nincs ilyen#3511nggabi még horkol is mellette mert jó napja volt s fárasztó
#3512BerserkGuts hát én vidi alapján szoktam beállítani van amikor darálsz vele vagy semm
de minden nap kihívás az egész
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3508 üzenetére
Azt látom xboxon tolja de közben használja a komponenst
egér bill
láttam egy 2 csalást nála 3 an lővik s vígan csúszkál folyamat az egész pályán .
hát én ne tudom hogy a faszba lőnek ilyen jól de veszek már én is egy cronust mint mindenki más mert tuti azt használ mellette -
kisselandras
senior tag
ez az uj mw3 plunder ez 2d ben játszható csak vagy nálam a hiba? olyan mintha csak 2d ben tudnék
-
kisselandras
senior tag
válasz
juliensorel #3492 üzenetére
Sajnos ez a játék meg érett a pusztulásra
nem rég nyomtunk egy dmz-T hát brutális volt az hagyján hogy hogy a francba tudták hogy mi hol s mikor jövünk miközben ők a pálya közepén voltak helivel s csak azt láttad hogy irtják a népetde azé hogy engem meg a másikat is leszednek oké de a 3 dik társunk úszót a vizben majd nem 800 m fel se jött levegőjéé majd fel jött be ment egy házba s jöttek le szedték tudták hol van nem volt semmijük amivel tudták volna hol van vicc kategória
-
kisselandras
senior tag
válasz
juliensorel #3481 üzenetére
Az a baj hiába bannolja a rendszer őket csinál másikat.
ezzel sokra nem mennek ezek a idióta fejlesztők Fizikai cim alapján kéne ezeket tiltani
Bf4 ben vannak olyan szerverek amik védetek itt is azt kéne csinálni
ez már csak rosszabb lesz
szerintem ha belekezdnének egy kis tisztogatásba 70% ki esne
dmz ben ritka de nagyon ritka aki nem csal
ami még az agyamra megy az az hogy játék közben át kéri magát a másik csapathoz menetközben ezt be tiltanám azt is hogy 4 squad legyen
azt is észre vettem hogy magas pingel dob össze ezt se sikerült nekik ki küszöbölni
egy valamit nem értek még előttem van 2 m re de közeledve már 6m re utána 30m ez valami perk ? -
kisselandras
senior tag
Ez a játék wz2 ben el szaporodtak a csalók a kurv... Any... T
Vondelen brutálisan sok lett shotgun csávót 1m re tőlünk kapja de olyan mintha csak röhögne rajta egyre szarabb ez az egész az ember nem bír egy jót játszani dmz el baszták úgy ahogy van ott se lehet -
kisselandras
senior tag
Ennyi retek csalót
ez egyre rosszabb lesz játék is szar lett a frissítés
óta
-
kisselandras
senior tag
válasz
kill_switch #3446 üzenetére
Köszi meg találtam frissítésnél legaljára dobta
-
kisselandras
senior tag
Dmz ki szedték megint s be rakták újra plunder s?
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3436 üzenetére
szét kell bombázni s vissza vinni a hajóra
-
kisselandras
senior tag
Urak ez az új dmz maradhatna igy is
nekem bejött bár ezek a szellemek hát....
ennek a kiara valaminek mi a lényege tiszta walkin deadh -
kisselandras
senior tag
Dmz ben elszaporodtak a csaló ivadekok
Players ahogy le telt a számolás már nem léptünk 10 lépést már mind a 3 munkat ki szedet brutális -
kisselandras
senior tag
Nem kell egy játék véget össze veszni
Inkább segitsetek egy jó egér beállítást dobni játékon belül -
kisselandras
senior tag
Másnál se jó a game? 11 ig játszottam vele aztán csak a töltő képernyőig jutok onnan tovább nem 😱
-
kisselandras
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele de ezek a friss regisztrációs genyók tuti bannolva lettek csalás véget
plunderben rengetek ilyen van 105 rang
-
kisselandras
senior tag
hétvégét összegezve brutális volt a felhozatal
volt egy witson köcsög 105 szintű aki 100% máma kezdte a játékot
sorra szedte kifelé az embereket mikor irták neki ban az volt a válasza csinál másikatszerk s ez mind az új profilossak akik valamikor bannolva lettek
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3329 üzenetére
Ugyan ez van plunderben is
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3325 üzenetére
Ne is mond tiktokon van a csávó linkel együtt aim Hack
Et nyomja -
kisselandras
senior tag
Shadow ki készít
másnál is szar vagy csak nálam hiába lövöm a botot vagy az enemyt néha olyan mintha nem is lőnék
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3299 üzenetére
-
kisselandras
senior tag
Hát nem is neked szántam !
lényeg az egészben az az hogy ,remélem az ilyen ugrálós foss talicskák akit 2 ember lő s törik a páncélja s szemtől szembe vannak egyszer csak gondol s ugrik egyet s kill cam ből vissza nézve meg se emeli a gépfegyvert csak szimplán rád lő s ki vagytok végezve
utána mikor vissza jön a levegőből lövöd törik a páncélja de ő a 3 dik épület tetején ki lő egy teljes 3 as armort s egyből halál remélem benne nem a következő ban hullámban ő is -
kisselandras
senior tag
Itt is üzenem hun vagner nek videó alapján el vagy küldve recoilos köcsög 🤭recoil ugrásra már nem jó
se a cronus erre veritek magatokat
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3282 üzenetére
Hát plunderben elég gáz nah meg dmz ben semmi változást nem vettem észre ahhoz képest
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3280 üzenetére
Lassan ase lesz elég
-
kisselandras
senior tag
válasz
juliensorel #3272 üzenetére
Nem csak kínai a hónapban volt egy magyar srác kínai accountal. Kérdeztem tőle örül a lelked hogy a pályán mindenkit ki nyir tál azt mondta élvezi mikor sírnak az emberek olcsón meg vette a profilt valami oldalon
-
kisselandras
senior tag
válasz
kill_switch #3267 üzenetére
Nem eddig mindig ott volt eddig mindig elsőnek szedtem fel
-
kisselandras
senior tag
Urak szép estét
Vondelen hol találom az arany sniper? Eddig Citty hall ban voltmost már nincs ott mai napi frissítés után
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3223 üzenetére
Eddig igy volt s a pálya túloldalán is látni a kéregetőket
#3224Polllen
Hát nálam nincs dropp csak fps kevesebb lett#3220csibe1 ez ez nagyon de nagyon elbaszott dmz lett nem kicsit bottal harcolás több energiát vesz vesz mint egy players
#3217juliensorel az a baj ezzel hogy ő meg simán le lőhet ez igy nem fer ezt rendesen elbaszták nem kicsit redditen ahogy olvastam mindenki ki van akadva
Mai nap toltuk pár kört eginer retek szar aim hacket tolja egyedül ki nyirta a Pátyán az összes embert egy maga kocsival járta a pályát vicc kategória
-
kisselandras
senior tag
Mi történt ezel a retek gyász játékkal
Fel szedjük az enemyt mert kéri erre le lő mindenkit s ez nem egyszer fordult elő
Plusz küldik a meghívott hogy tarsuljunk de közben nem fogadom el erre már náluk vagyok ezt a szar még jobban el baszták -
kisselandras
senior tag
Retek szar lett a frissítés
Gratulálok a fejlesztő fasz... Így el baszni valamit
fps játék tiszta lagg dmz ben
-
kisselandras
senior tag
Ez a vondel lockdown jó játék lenne ha tudnak is mi értelme itt jönnek a.kill harcosok csak a.killre mennek
ritka az olyan team aki a lényegre megy de jó darálék
-
kisselandras
senior tag
Ne keverj magaddal
milyen tapasztalat majd ha meg lesz az összes cod sorozat s battlefield sorozat akkor írj hülyeséget
Ember 6 embert egy ember leszed s lővik mint állat te se hiszed el magadról ezt hogy 6 player 1 embert nem szed ki viccnek is rossz
ezt a kd dolgot enged el mert ezt gyerekek szokták nyomni nem attól vagy te valaki mert magas a kd arányod ha nem tudod mi a dmz nincs mit magyarázni neked -
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3190 üzenetére
Elég baj ez brutális ami megy mostanában most is kínai 6 embert le szedd egy maga
-
kisselandras
senior tag
Hmm ebbe a vondel pályán ennyire sok a csaló
Botok lövik a csávót plusz én is 3 armory fullon erre engem is le szed -
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3180 üzenetére
Tényleg már az ember vissza megy bf4 be ott legalább védve van az ember 😁
-
kisselandras
senior tag
ez a játék meg érett a pusztulásra
vicc kategória sergey gec... egyedül le szedd egyes armorival 4 ember vicc
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3163 üzenetére
Hát jó meg emelték a teljesítményt lassan oda jutok hogy hagyom a faxxba
-
kisselandras
senior tag
Hmm Gondoltam játszom kicsit a plunderral nekem bejön lehet darálni a népet 😂de emeltek a teljesítményen is ahogy látom már nem elég a gépem
vagy nálam a hiba 😂
-
kisselandras
senior tag
válasz
enginev3.0 #2888 üzenetére
Simán meg éri havernak is van ryzen 2700x mellet rx580 as 70! +/80 fps meg van
-
kisselandras
senior tag
Mi az hogy totál hullák az emberek s vígan folszedik magukat ez dmz az új pályán aktuális s magyarok tuti hogy csalók lehetek mert ilyen a valóságban nincs hogy 3 ember totál hulla s pikpak fel szedik magukat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen videókártyát?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest