Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chapel

addikt

válasz Neurotoxin #34 üzenetére

Ezt valaki magyarázza már el. Miért kell ilyen spec-eket megadni hogy 1080p low/1440p medium/4k ultra.
    ???
    Emberek játszanak (pl én) 1080p maxon. Akkor az hogy van, már nem is lesz olyan opció?
    Mind három felbontásra adjank meg egy low és ultra settinges gépigényt.

Más kérdés hogy soha életbe nem néztem gépigényt, mindent feltolk maxra, ha megy szépen jó, ha nem akkor kuka :D
    Inkább várok 1-2-3 évet míg gépet cserélek (bár ez évek óta kizárólag vga cseréből áll, mert még semmi nem fogta meg az öreg 9700K-t) és akkor kitolom maxon, nem azért vagyok pc-s hogy medium/low toljak valait aminek szerves része a látvány.
    Persze kinek szíve joga, nyílván, kizárólag magamról beszélek, RDR2-őt premier napon vettem az akkor gépem kevés volt neki, két évvel később már nem, így újra kezdtem maxon.
    (Kivéve persze ahol a gameplay annyira adja, vagy agyalós stb. Pl. Portalokat simán toltam krumpli laptoppon ha csak épp az volt...celeronok nem voltak bitang gépek,de céges laptopnak akkoriban nagyon mentek, az áruk véget,)

• heavygrip

senior tag

válasz Neurotoxin #34 üzenetére

Én is túlzásnak gondoltam a gépigényt amikor bejelentették, aztán megnéztem az indi-ről(id tech 8)pár gameplay videót és kb valósnak tűnik a dolog.
    Nem is ez érdekel amúgy, legyen szép, legyen sugár követés, legyen akármi,de nem értem miért nem tették kikapcsolhatóvá. Kb felezi ,de rosszabb esetben harmadolja a teljesítményt. Akinek van rá igénye kapcsolja be nyugodtan.
    Ez most olyan dolog, hogy ki jön pl egy játék és csak magas/ultra beállítás létezik, alacsonyabb beállítás nem lehetséges esélyt nem adva annak akinek gyengébb kártyája van.
    Mert ugye vannak olyan userek nem is kevesen akik GTX1080/1070 vagy RX Vega 64/56 szintű kártyával tolják amit ugye jobb esetben mostanában pasztázzák újra és használják még pár évig ezen darabokat mert egyébként még tök jó kártyák a mai napig.

Tudom, a motor fejlesztő elmagyarázta egy interjúba mit merre hogyan, lényegében a sugár követés használatával könnyebb volt programozni, de nekem ez akkor is negatívum és csalódás tőlük.

• heavygrip

senior tag

válasz Neurotoxin #32 üzenetére

120 FPS mellett egy igen látványos akciójáték.

Na ezt itt el is lehet felejteni. A látvány biztos jó lesz,de a 120 FPS kb grafika minimumra tolva illetve valamelyik felskálázó teljesítményre véve egy RTX 5070 el 1080p-n..

Anno a Doom 2016 közepes beállításon 1080p-n egy 1050 TI 120 FPS tolt neked.
    Nemrég kb 5 éve az Eternal ultra és nightmare vegyes beállításon 1080p-n egy RX 580al lazán 120 FPS...
    Jelzem egyik sem volt csúcs kártya akkoriban, inkább alsó kategóriás.
    Most egy RX 6600 1080p-n minimum beállítással 60 FPS :C :C grat.

Imádom a Doom-ot,de nem fogom megvenni.
    Xbox gamepass és elbohóckodok vele egy hónapig.

• k-adi

nagyúr

válasz Neurotoxin #21 üzenetére

Nem értem a meglepődöttségedet. Nem azért 80€, mert 15 óra a kampány, hanem mert minden AAA cím ennyi manapság.

Téves hozzáállás ez. Attól, hogy prémiumnak van beállítva, még nem az. Persze prémiumként árazzák, mert annak hazudják, de valójában akkor kéne annak árazni ha a tartalma is prémium lenne. Ezt nem erre értem feltétlenül hanem általánosságban, bőven van annyi AAA játék ami nagyon nem AAA tartalmú, csak árban

Új hozzászólás Aktív témák