Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
Neurotoxin #34 üzenetére
Én is túlzásnak gondoltam a gépigényt amikor bejelentették, aztán megnéztem az indi-ről(id tech 8)pár gameplay videót és kb valósnak tűnik a dolog.
Nem is ez érdekel amúgy, legyen szép, legyen sugár követés, legyen akármi,de nem értem miért nem tették kikapcsolhatóvá. Kb felezi ,de rosszabb esetben harmadolja a teljesítményt. Akinek van rá igénye kapcsolja be nyugodtan.
Ez most olyan dolog, hogy ki jön pl egy játék és csak magas/ultra beállítás létezik, alacsonyabb beállítás nem lehetséges esélyt nem adva annak akinek gyengébb kártyája van.
Mert ugye vannak olyan userek nem is kevesen akik GTX1080/1070 vagy RX Vega 64/56 szintű kártyával tolják amit ugye jobb esetben mostanában pasztázzák újra és használják még pár évig ezen darabokat mert egyébként még tök jó kártyák a mai napig.Tudom, a motor fejlesztő elmagyarázta egy interjúba mit merre hogyan, lényegében a sugár követés használatával könnyebb volt programozni, de nekem ez akkor is negatívum és csalódás tőlük.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Neurotoxin #32 üzenetére
120 FPS mellett egy igen látványos akciójáték.
Na ezt itt el is lehet felejteni. A látvány biztos jó lesz,de a 120 FPS kb grafika minimumra tolva illetve valamelyik felskálázó teljesítményre véve egy RTX 5070 el 1080p-n..Anno a Doom 2016 közepes beállításon 1080p-n egy 1050 TI 120 FPS tolt neked.
Nemrég kb 5 éve az Eternal ultra és nightmare vegyes beállításon 1080p-n egy RX 580al lazán 120 FPS...
Jelzem egyik sem volt csúcs kártya akkoriban, inkább alsó kategóriás.
Most egy RX 6600 1080p-n minimum beállítással 60 FPSgrat.
Imádom a Doom-ot,de nem fogom megvenni.
Xbox gamepass és elbohóckodok vele egy hónapig. -
heavygrip
senior tag
Én Xbox-on nézem és ott jelenleg az alap verzió 25.900ft...még a 70 euro sem jön ki ha megnézed,nemhogy a 80...
Steamen valóban annyi.
Egyébként relatív nem sokat emelkedett a játékok ára 10 évre visszamenőleg. Akkor 30-40 euró volt egy játék. Most 2x áron mennek a játékok.
Egyébként én is Xbox game passel fogom játszani, elengedtem a PC -t ennél a játéknál.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Slayer hamarosan visszatér hogy rendet tegyen ismét a démonok között egy előzmény játékban.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Steam Deck 1TB OLED
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest