-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
válasz Chris0321 #53412 üzenetére
Nekem megvan a pommern..nagy reményeket fűztém hozzá...de német.. szépen beveszi a nagy peneket, nagyon ég..az anti air gyengusz..annyi hogy prémium, de tech terében van ami kb ugyan ez a szint. Az ágyúk aránylag kicsik és eléggé pontatlanok. Másodlagos dettó
Ha megvan a kurfurst vagy ami most helyette van, akkor feledhető hajó.[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
IreN!CuS
őstag
válasz Chris0321 #53412 üzenetére
Pommern biztos mókás és is majdnem megvettem most szénért, de a lebeszéltem magam róla. 380-as pontatlan ágyúk és hamar szétszedhető. Tech tree oldalon is találsz olyat ami mókás secondary buildben
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest