-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KJ82
senior tag
válasz malystryx #54938 üzenetére
Ne várj sok hallgatást olyanoktól, akik inkább bezárják a fórumokat, hogy elhallgattassák és eltüntessék a kritikát. Discordon ezt sokkal egyszerűbb. Elég volt a streamet néznem kicsit hogyan fogadták az emberek az idei anniversary eventet, ez fórumon már tuti vagy 15 oldal savazás lett volna.
Van valami visszatérős ajándék csomag ha 90 napig nem lépsz be, szerintem azt kaptad 2x is.
Jut eszembe tudna valaki olyan programot mondani, ami egy teljes weboldalt le tud menteni egy saját tárhelyre ? Szeretném leszedni az EU és NA fórumot a saját vinyómra mielőtt végleg eltávolítják.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
Usul
tag
válasz malystryx #54829 üzenetére
Szia!
Biztos, hogy 2x szorzó volt.
Én is úgy kalkuláltam ahogy te írod, de csak a normál pontokat kaptam.
Ezért nem értem, hogy ha csak 1x az ág akkor is engedi kétszer resetelni? (nem hiszem)
Ha meg 2x a resetelés miért nem kaptam meg a kétszeres pontot?!
1. csata minekaze coop win 200 pont
2. csata hatsu random (elnéztem) bukó 500 pont
Nem értem mi a gond (a free xpt levonta, most meg haladok a fejlesztéssel, hajóról-hajóra).
U.
Ugyan itt klánt keresek fejlődésre.Commodor 64-en nem így volt???
-
KaLeun
senior tag
válasz malystryx #54715 üzenetére
Nem kell tőlem bocsánatot kérni, ha a jövőben nem fogják tanítani iskolapéldaként ennek a játéknak a marketing, balansz és egyéb mellé fogásait akkor semmit sem (talán az Armored Warefare-t mellé lehet rakni). Végül is ruszkik ezek is, bármennyire próbálnak kimosakodni.
De egyébként voltam (önkéntes és ingyen) tesztelő, szép magyarhoni játékban. Interface vagy csak egyszerű helyesírási hiba nem volt téma. Akárcsak az alapvető bugok, mert mit "szarozok itten"...
Most nekem úgy alakul, hogy lesz 3 hónap szabadidőm. KIélvezem míg ennek az egykori jónak indult játék szelleme tart, mert ez így sokáig nem megy.
Egy t10 csatában 3 perc alatt 4 t10 DD elszáll, +3 perc és csak 5 vagyunk életben, egy techtree t10 BB-vel térkép sarkában kell kuncsorognom, kibaszott 40% játékosok előtt térdepelve... Bízhatok abban, hogy RNGjesus bead 1-2 overpen szalvót, míg ők arany, szén steel vagy free xp BB-ben veretve, folyamatosan 10-20k szalvókat találnak belém... Egyszerűen itt ez a cél, megtanulni játszani, miért kéne ha fizetsz???
Flamu szavait kölcsönözve, nem csak egy kompetitív módban játszok a vesztésre hanem a tök alap randomban is, ha nem A vagy S tier hajókkal játszom, vagy minek kategorizálta be..
Persze, ki lehet fogni azokat a napokat, amikor az RNG rád mosolyog, csak lehet nem kell játszanod 1-2 hónapig..
Cila
-
félisten
-
EZsTa
friss újonc
válasz malystryx #54684 üzenetére
Három klánunk van, egyenrangúan kezeljük őket. Az aktuális állapottól függ, hogy éppen melyikben van szabad hely. Közös a Discord, a Facebook oldalunk ill. közösen játszunk (klán csatázunk). Különbség azért van, mert időben egymás után kezdtük fejleszteni a klánokat. Az ebből adódó különbségeket is próbáljuk kiegyenlíteni. Írsz nekem (megadod a játékban a neved) és küldöm a meghívót.
-
LK
addikt
válasz malystryx #54600 üzenetére
Két irányból nem jelent még meg a célpont és váltogatja őket mint egy robot. Ez nem kérdéses hogy csalás. Ködben lövöldözés. Stb. Mondjuk nem játszottam vele, de ha van benne ellenség érzékelés x db kill után, mint a cod 4-ben akkor az olyan érzetet kelthet mintha valaki wh-t használna. Cod 4-ben is sok csaló volt, de sikerült elsőnek lennem nem egyszer. Cikinek érzem hogy azóta nem tudták megoldani a csalás problémáját.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
KJ82
senior tag
válasz malystryx #54606 üzenetére
Nekem is elvitte most a költőpénz nagy részét az új videokártya, szóval én se nagyon költöttem WG-re, se battle pass, se dockyard ( Schröder minek ha van Agir, a free hajó meg vagy meglesz vagy nem ).
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
-
félisten
-
válasz malystryx #54527 üzenetére
A Shiki gyakorlatilag bever mindent is, minden szögből, de nagy, lassú és ugyanolyan sebezhető, mint a Yamato - ha gyakran snipe-olsz, akkor a te hajód.
Burgonya kisebb, mozgékonyabb, erős másodlagos tüzérséggel, közelharcban jól használható.
https://www.coreinfinity.tech
-
KJ82
senior tag
válasz malystryx #54366 üzenetére
Ha jól rémlik, némelyik japán DD-n voltak tartalék torpedók, de az elég ritka volt. Egyébként meg ha ezt beletennék, akkor az amúgy is kicsi torp találati esély még jobban leromlana. Meg realizmusról beszélve, némelyik ország mágneses torpedót használt csapódó gyújtós helyett. Annak elég volt ha a közelben robbant. Gondolj bele abba hogyha azt beleraknák
-
félisten
-
-
-
félisten
válasz malystryx #54025 üzenetére
Ne a statra koncentrálj, hanem a minimapre, mert többet kell nézned, mint a célkereszted, s ez fog segíteni hogy el tudd helyezni magad a játékban, a másik hogy figyeld mennyien céloznak rád, a harmadik pedig hogy figyeld hogy az ellenféltől ki van spoton és ki hol volt spoton utoljára. Erre vannak megfelelő minimap és side panel beállítások.
Ha ezekre megy egyszerre figyelni, akkor a legtöbb szar meccsből is ki fogod tudni hozni, amit lehet, feltéve hogy már kiismerted a hajót, amit játszol.
Nem tudom most mennyi csatád van, de senki se születik super unicumnak.
A legtöbb jó player streamer egy igazi kiégett balfasz emberileg, számukra (bevallom olykor számomra is) játék a játékban, amikor észrevesznek egy sok-sok ezer csata óta full vörös játékost.
Nem az probléma, vagy ügyetlenség, ha eleinte nem megy túl jól. Az természetes.Sok év wows után ha el kéne magyaráznom, mitől leszel jó player, azt mondanám, az unicum szintű játék arról szól, hogy minden szituációban minimalizáld az rng-nek a játékodra gyakorolt hatását.
Ha ezt megérted, menni fog jól.[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
válasz malystryx #53465 üzenetére
Eddig se volt nagy élmény a Tier 10 a sok "toxic" hajóval, de mióta bent vannak a Tier 11-esek meg a subok, lényegében még győzelem után is olyan érzésem van 10-ből 8-szor hogy mekkora kínlódás ez az egész, mert pingelget az a *zar a víz alól, közben perma spottol a levegőből valami másik *zar.. Soha nem játszottan ranked-et, de szerintem kipróbálom...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz malystryx #53465 üzenetére
Mondjuk lehet nálam is ez van, hogy alapvetően több ágon megyek és jobban szeretem a kisebb ágakat - kivéve a VII-est, az valahogy ugyanúgy szopó MM szerint, mint anno WoTban volt -, meg eleve extra koca-casualra veszem a figurát.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
félisten
-
-
4580693
senior tag
válasz malystryx #52710 üzenetére
Régen volt Alaskám, de már nem tudom, milyen. Az Aegir nem igazán kedvencem, mert szerintem inkább csatahajóként kell hajókázni vele, de azért volt, hogy citáztam vele Pommernt. Jött is egy WOW szegénytől. Ha pénzt akarsz bármelyikért adni, én lebeszélnélek erről. :)
-
KJ82
senior tag
válasz malystryx #52644 üzenetére
Ha jól értem, 10.10-ben csak elkezdik tesztelni az újat. 2022-ben lesz a csere. De mivel az angolom nem annyira fényes, ezért remélem más kiigazít ha nem jól írtam.
-
4580693
senior tag
válasz malystryx #52558 üzenetére
Soha sem értettem, hogy aki A1-ben van, miért megy A10-be, aki meg A10-en, az miért megy A1-be? Én meg merre is menjek? Hát persze, hogy arra, amerre a kevesebb hajó megy, hátha tudok nekik segíteni. Aztán mindig az a vége, hogy akiknek segítek eliszkolnak, amikor meglátnak egy ellenséges hajót.
Ebben a játékban szerintem a szűk keresztmetszetet a játékosok adják. Ha rajtam múlba, senkit sem engednék 1000 pr alatt tier V fölé. -
- = Zk = -
félisten
-
veterán
válasz malystryx #51811 üzenetére
Akkor lehet, hogy engem így citáztak szemből a Gokuban?
Azért csak kiderül itt is, hogy az a "jó" játékos aki jobban ismeri a bugokat...A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
- = Zk = -
félisten
válasz malystryx #51811 üzenetére
úgyérted ez IS*...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
LK
addikt
válasz malystryx #51388 üzenetére
Ez egy nagy broki volt. 3 hajó ellenében nem nagyon tudsz mit csinálni, legfeljebb tolatni vagy egyéb módon helyezkedni még időben és hagyni hogy a másodlagos is dolgozzon. Ha citát lősz is meghaltál volna valószínűleg. Kapcsold ki a csetet, a sok barom a csata elvesztése miatti csalódottságában mindig mást okol. Lehet noobozni,de nem ebben az esetben. Csetet meg kapcsold ki. Ha valaki valamit akar, jelzi.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Kolbi_30
őstag
válasz malystryx #51388 üzenetére
Lehet vitázni en szoktam őket. Turtleback armor van szintebaz összes német hajón, így nehéz őket citára beütni,de nem lehetetlen. Ha megnézed a techtreeben az armor layoutot a roonal vagy a dd kivételével az összes német ocskavason, akkor lehet látni hogy a Deco armor "esernyő " szerűen illeszkedik a Citadella ra,úgy 45 fokban.a szelenel. Ha ott lovod még akkor max pent adsz neki mer azt nemmlovod át,max shikishimaval vagy yamaval. Messziről pedig néha ad citat rájuk vizvonalon is. Pl én úgy 1 éve kurfursztel lőttem egy másik gokuba 5 citat 1 salvobol, bár elképzelésem van hogy de ez a millióból 1 kb.
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
KJ82
senior tag
válasz malystryx #51317 üzenetére
Én túlélésre hegyezném ki, AA és másodlagosak nem sokat érnek mostanában. Az meg amúgy sem árt, főleg ha agresszívan akarsz vele játszani. Közel kerülésre van leginkább kitalálva , ( nem annyira pontos ágyúk, 6km torpedók, nagyon nehezen citázható ) és addig nem árt életben maradni amíg az arcába nem tudsz mászni valakinek
-
Novver
senior tag
válasz malystryx #51261 üzenetére
Az én metódusom a szükségleteimnek megfelelően. Nyitok 30 resource kontit, majd pedig try your luck.
Igen nagy százalékban elég hamar összejön ilyenkor egy szuperkonti, meg néha random a resourcera is dobál.Esély mindig van, de úgy tudom egy ideje úgy működik, hogy egyre nagyobb esélyed van, minnél régebben kaptál. Ergo minden nyitásnál növekszik a szuperkonti esélyed. Szóval ha épp kapsz egyet, akkor nem érdemes annyira spamelni egy try your luckot, mert kb semmi esélye akkor kapnod mégegyet.
Life is a game... The game is my life!
-
-
veterán
válasz malystryx #51192 üzenetére
Ebben az a vicces, hogy amikor elkezdtem mondani itt (kb 2 éve), hogy valami kánya van a játékban, akkor szinte mindenki lehülyézett. Telt-múlt az idő, néha felhoztam, aztán amikor az ügyeletes szupcsiuncsi többedszeri okoskodása után feltettem neki is azt a kérdést, hogy az egérgomb megnyomása után miként lehet befolyásolni a lövedékek pályáját annak érdekében, hogy 4kmerről eltaláljam amit szeretnék, akkor arra nem kaptam választ. Ki érti ezt ¯\_(ツ)_/¯
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz malystryx #50866 üzenetére
nekem ha lenne befolyásom, folyamat offoltatnám a szervereiket.... mindet... amint feltápászkodik, csatt.. bizti le.... aztán 2-3 nap után indíttatni egy fórumot, ahol összeesüvés elméletet gyártani.... hátha leesik nekik, hogy ez is egy fajtája a "terrortámadásnak".
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
IreN!CuS
őstag
válasz malystryx #50857 üzenetére
Te a történelmi hitelességet kéred számom ezen az orosz propaganda gépezeten? Amikor még talán tervrajzon se létező USSR szörnyekkel küzdesz az érintethetetlen CV-k mellett miközben a 460 mm-es 1.46 tonnás yamato AP lövedék lepattan egy CV-röl vagy broadside akármi bármiről és a híres bismarck semmit sem talál el????????
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
félisten
válasz malystryx #50092 üzenetére
Arms race játékmódot nézel, ahol heal buffok adódtak a hajó alap healjéhez, a vége felé már 4 db tölti vissza a hp-jét folyamatosan.
Arms race-ben se a sebzés, se a heal nem hasonlítható sima random játékmódokban látottakhoz, hiszen minden hajón van pár ilyen buff, ergo annak ellenére, hogy kevesebb a hajó a játékmódban, azok hp-ja több, hiszen automatikusan töltődik (ezért lehet 250+-os köröket menni különösebb erőfeszítés nélkül).[ Szerkesztve ]
-
Akagi
tag
válasz malystryx #50088 üzenetére
A Tündin sima heal van, a Conqueron van super (+Lion, Nelson...). Az ilyen csatornákon ki vannak mazsolázva a jobb csaták. A 400+k-s csaták titka legtöbbször az MM (+egy kis szerencse), gyenge játékosok közé egy sokkal jobb kerül. Inkább a átlagsebzéshez viszonyítsd magad (Tündivel kb 100,5k a top 5% átlaga 151k).
Ezer oka lehet annak, hogy nem fordul el valaki (torpok, más (közelebbi) ellen szögel, nem tudja honnan jött az előző,szakad/lagzik a nete,afk (valami közbejött pl.)) és csak egy a sok közül az hogy fingja sincs a játékról, bár tendenciák azért megállapíthatók.Segítség eltévedtem!
-
veterán
válasz malystryx #50088 üzenetére
Zászlóval kapsz +20% healt.
Vagy nem tündit néztél, hanem Conqut.én már elég régóta semmit sem hiszek el ezzel a játékkal kapcsolatban. a tündivel is az elején olyan köröket mentem, hogy csak néztem. átlag dmg 170k felett volt 15-20 kör után, pedig volt, hogy elbaxtam. aztán csiribicsiribá, örülök már a 100knak is, mert semmit nem találok el.
10ből 7 salvonál van 1db találatom (tök mindegy, hogy áll, megy, broadside, vagy nose in), a maradék 3ból meg sikerül néha dmg-t is csinálni.
ez van
oké, yoshi vs kremlin nose in, de komolyan? bezzeg belém bármilyen bb-vel megyek is, a zao is 10-14k-t lő szemből a 203assal
" a videók többségében meg azt látni hogy 400+k sebzések jönnek..."
Az nem véletlenül van úgy... koránt sem véletlenül...[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
veterán
válasz malystryx #49346 üzenetére
Mennyi szén kell? Van még egy hónap, napi minimum 1200 jön ki a ládákból, az 36k, de a klános +10%al az már 40k, és tuti, hogy nem 1200 fog jönni minden nap, inkább 1600.
Plusz a küldik amit dobnak, stb.
60k minimum kijön egy hónapban.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz malystryx #49267 üzenetére
Köszi! Akkor még ki tudom venni a dzsordzsát.
Smaland bent marad...
mod:
Baxameg... belépek, erre a logintért ad 500 dubit... ha vártam volna két napot, akkor ingyé' lett volna meg a Massa.
Shit...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz malystryx #49179 üzenetére
Thunderert ne sajnald ha nem lesz meg. Nekem megvan, de egy sapka szarnal ugyan többet ér, de nem sokkal.
Ellenben a Georgia baxa a csorom.
Igaz meglesz mellé az Ohio is, meg azon filozom, hogy a massahoz kellene 300 dubi, annyit lehet vennék, bár mintha a fogamat huznak azzal a haromszazzal is. De annyit megerne talán.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
LK
addikt
válasz malystryx #49127 üzenetére
Ha a lehető legpontosabban akarok fogalmazni, akkor több időd marad hogy beszűküljön. A torpedó gyorsító kapitányi skill is szükséges lehet, mert különben gyorsan kifordulják a célpontok a torpedókat.
-
-
Kolbi_30
őstag
válasz malystryx #49116 üzenetére
A japán CV ág repülő valamiért nagyon papírok lettek. Sokat játszottam velük, de nagyon ki lettek herelve. A T10 AP bombázó most annyit sebez mint a régi T6.. Valamint hiába kerulgetem az AA flakkokat hullanak a repcsik mint a legyek hétvégén volt hogy be se tudtam dobni a hajót mer elfogott pl a HE rakéta raj mielőtt zöld lett volna az ellipszis.. Régebben még ugyan azt a hajót 2x beedobtam ugyan azzal a rajjal egymás után. Jó a japo ág. De már nem az igazi. A német jobb sok tekintetben.
-
LK
addikt
válasz malystryx #49110 üzenetére
Így majdnem mindig torpedó bombázókkal mehet. Egyszer egyszer kellett csak bombázóval vagy rakétással mennie. Ezt én sem alkalmaztam eddig. Csak akkor van ennek értelme szerintem, ha majdnem tuti hogy elveszted a rajodat és nem tudsz másodszorra is ráfordulni.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz malystryx #48796 üzenetére
a végé az nem olyan, sosenyúlkálbele, ez mindcsaklázálom, megmondták már nálam sokkal jobb játékosok is régebben... lel. csak rosszul látod, nem érted a játékot, proofordidnothappened.
tegnap missuval lőttem 2 over + 4 pent ca-ba, eredmény 1350*2, ruszki-japó bb-be két torony közé csak overpen, ennek így kell lennie, biztosénvagyokahülye amikor szemből baszkodják belém a 8-12ezreket, én meg broadsideba ca lövök 6/2*1350et (:A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz malystryx #48773 üzenetére
Ha az amit húzod, akkor 8-nál ne fejleszd ki az apró timiket... a második verziós rakétás sokkal jobb, sokszor többet is sebez.
-
LK
addikt
válasz malystryx #48773 üzenetére
Mostanában nem lehet velük túl sokat sebezni. WG visszavette őket. T6-8 is nagy nehezen lehet 50k-t összeszedni. T10 cv-m nincsen, lehet hogy azokkal jobban lehet aratni, nem tudom. Most fognak kapni a buffot és új ütős skillrendszert.
Tanácsom: legyél még aktívabb, legyen jól skillezve a kapitány. Repülők hp-ját boostold, AA csökkentés, torp gyorsítás alap. Ismerni a hajókat,higy mit merjél megtámadni, alap.
Egyébként T4-ben alig van AA a hajókon, az gyak. kacsavadászat. Ha ott nem tudsz egy 30k-t összelőni,akkor felejtős sztem. És igen a repcsikkel kell szétlőni a hajókat,mint volt a való életben. Mostanában kb. 2-3k sebzéseket ad be max. egy torptalálatra, egy bombás citre max. 3-4k-t. Ez van. T6-ban 14 torptalálattal, 7 cittel, számos killel, decap-pel. 50k sebzés, fos credit, izzadságos meló."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Kolbi_30
őstag
válasz malystryx #47449 üzenetére
Szerintem inkabb massal jatsz De ha mindenkeppen idegeskedni akarsz akkor csak nyugodtan.Elobb szerintem talad ki mit szeretnel, aztan segitunk amiben lehet.A legtobb BB halott ügy, a cruiserek mennek, meg a CVk, a tobbivel csak idegbajt kapsz. Yamato ha ugyes vagy jo. Német BB halott vagy inkabb nagyon hullamzoak..az aranylag hasznalhato BBk mind premiumok szinte.(penzt nem er a jatek) Amerikai vagy Japan CV ami meg aranylag jo. Az uj nemet ag nem rossz de a jotol azert messze van. pl destroyerek ellen kb semmmit nem er,BBk ellen a raketasa gyenge, torpedoi gyengek de cruiser ellen jo,bar szerintem a HE raketak jobbak.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Objektívek topikja
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.