Új hozzászólás Aktív témák

  • KaLeun

    senior tag

    válasz malystryx #54715 üzenetére

    Nem kell tőlem bocsánatot kérni, ha a jövőben nem fogják tanítani iskolapéldaként ennek a játéknak a marketing, balansz és egyéb mellé fogásait akkor semmit sem (talán az Armored Warefare-t mellé lehet rakni). Végül is ruszkik ezek is, bármennyire próbálnak kimosakodni.

    De egyébként voltam (önkéntes és ingyen) tesztelő, szép magyarhoni játékban. Interface vagy csak egyszerű helyesírási hiba nem volt téma. Akárcsak az alapvető bugok, mert mit "szarozok itten"...

    Most nekem úgy alakul, hogy lesz 3 hónap szabadidőm. KIélvezem míg ennek az egykori jónak indult játék szelleme tart, mert ez így sokáig nem megy.

    Egy t10 csatában 3 perc alatt 4 t10 DD elszáll, +3 perc és csak 5 vagyunk életben, egy techtree t10 BB-vel térkép sarkában kell kuncsorognom, kibaszott 40% játékosok előtt térdepelve... Bízhatok abban, hogy RNGjesus bead 1-2 overpen szalvót, míg ők arany, szén steel vagy free xp BB-ben veretve, folyamatosan 10-20k szalvókat találnak belém... Egyszerűen itt ez a cél, megtanulni játszani, miért kéne ha fizetsz???

    Flamu szavait kölcsönözve, nem csak egy kompetitív módban játszok a vesztésre hanem a tök alap randomban is, ha nem A vagy S tier hajókkal játszom, vagy minek kategorizálta be..

    Persze, ki lehet fogni azokat a napokat, amikor az RNG rád mosolyog, csak lehet nem kell játszanod 1-2 hónapig..

    Cila

Új hozzászólás Aktív témák