Hirdetés
- Diablo IV
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tbw
aktív tag
Gyerekek belefutottunk egy Des Moines professzorba.
Csak Des Moinessal megy.
[link]
Beszarok. -
"Please share your feedback on our Player Support Team by participating in a short survey. Your input will help us to improve our service."
Szerintem nem értették meg amit írtam nekik... mondjuk nagyon szíp, míves magyarsággal küldtem el őket oda, ahova most mindenki egyből gondolja, szóval abban a gúgli transzlét nem fog sokat segíteni nekik.
Na mindegy. -
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #45041 üzenetére
Gondolom 50-100 meccs kell alsó hangon.
-
válasz
- = Zk = - #45040 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #45039 üzenetére
oké..
ilyen lenne a Monti?! oké, egyedül a Kremlinre nem puffogtatok... volt már rá példa, full salvo, 9 lepattanó, 8!km-ről... na ott alt+F4....
de ewmúgy minden másra lövöldözök... sebez is -
válasz
- = Zk = - #45027 üzenetére
A célpontválasztás arról szól, hogy tudod, mire képesek az ágyúid, és arra lövöldözöl aminek fáj is, nem olyasmire, ami majd lepattint úgyis.
-
TCSZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #45036 üzenetére
Csak rosszabb lesz.... Gondolj bele: ki védhetetlen célpont követős torpedókkal felszerelt tengeralatjárók.....
-
- = Zk = -
félisten
oké, abbahagyom megint 1-1,5+ évre.. jobb lesz azután a játék?! fosok, hogy nem
-
LK
addikt
válasz
- = Zk = - #45031 üzenetére
Ha én terveznék ilyen programokat, tuti beletenném tízegynéhány chat beírást, hogy sorry , That was my mistake stb... Ne reportoljanak.
scyllarus : sok a gagyi játékos, elhiszem, mondjuk én ritkán látok ilyet, mndjuk T8 alá csak a Fosho miatt megyek
Tényleg srácok, torp accelerationt érdemes tenni cv-re? Mit mondasz erre Fox?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Ezen nem kell meglepődni. Én pl minden Yoshino-tól fosok ami a csapatomba van, mert valamiért mindegyik késztetést érez arra, hogy seggbe torpozza a saját társait. Ma pl az egyik konkrétak szisztematikusan kinyírta az egyik hindinket, mert mániája volt a torpozás, szegény hindi meg mindig onnan kapta, ahonnan nem számított rá. Kértem a tagot, hogy szokjon már le róla, mire közölte, hogy ne szólja bele a dolgába, ő akkor torpozik amikor akar. Mondom ok, talán nem is meglepő amiért pink, és van 43% WR-je. Reakció tőle... STFU. Itt elengedtem. Ilyen véglényekkel nem lehet mit kezdeni.
-
LK
addikt
válasz
- = Zk = - #45029 üzenetére
Jééé, beszélő bot
-
LK
addikt
válasz
Az szerintem bot volt.
Célpontválasztás: prioritás sorrend, ami szerint célpontot választasz, mit támadsz elsődlegesen a minél nagyobb sebzés és minél biztosabb találat,cit reményében.
Conquerorral majdnem mindent gyújtok, 1 salvo dd-be, rip. , ca-ba de nem mindbe, cit . Célpontválasztásra kevésbé kényes. -
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #45026 üzenetére
Az összes BB közül a Monti kényes leginkább a célpontválasztásra
ez mit is jelent egész pontosan?!más
2.csata... kutzovval védem a bázisunk, beúszok, elnyomom a füstöm.... erre csatt, 2 fehér torpedo jobbról. mondom wtf?! mellettem a fogytékos, agyhalott gneisenau elengedte a torpedóit... amivel nem lenne nagy baj, de a célzott hajó 12+ kmre volt tőlünk.... hát noormális az ilyen?! aztán elfordul a kepröl és megy a 20+kmre levő hajót lövöldözni ÉS azt is megtorpedózza... -
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #45023 üzenetére
Azt még gyakorolnom kell. De tényleg pontos. Jól tartom a pozíciót vele, sokáig élek, de egyszerűen nem tudok vele sokat sebezni. Szóval practice. A Franciák nagyon pontosak még, és meglepetésemre a Conqueror is, akár messziről 20km-ről is szinte szőnyegbombáz.
Yamato lehetne, de tartok tőle. Látom hogyan játszanak vele, és nem tetszik. Tegnap 3 HE salvo volt. Inkább kihúzom Kremlinig. Főleg az a video amit linkeltél róla legutóbb
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #45023 üzenetére
Igen a Monti jól fizet mindenben és nem is nehéz vele sokat lőni a lézerágyúkkal.
-
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #45021 üzenetére
Az szép. Köszi.
-
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #45019 üzenetére
Az első fele történt
, mondjuk hármat öltem, annyit mint a csapat többi része összesen. És nem kill lopkodásról volt szó. Az nmy Kremlinjei mindent letaroltak.
Vladivostok nem tetszett és régebben eladtam. Lehet h. visszaveszem. Amíg még tart a prémem. Sov. Soy. is jó hajó egyébként? -
Standard csata volt? Annál gyakori, hogy a csapat nagy része hasonló mennyiségű munkát végez, és mindenki kicsivel van 1000 base xp felett, az ellenfél pedig 400-600.
Capelni senki sem tud, sebzés nem sok jut.
Mondjuk dominationben is, ha nagyon egyoldalú.
A másik, hogy mivel csinálod. A Conqueror egy xp vámpír, sokkal átlag feletti kört kell csinálni vele, hogy jó xp-t adjon, míg a T4 hajókkal nehezebb boldogulni, így is szerény eredményre is több xp jár. -
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #45017 üzenetére
Pontosan ugyanezt írtam már ZK-nak, visszanézheted. Azt latolgattuk mennyi kell hogy nullán legyen a meccs, és uezt válaszoltam neki.
Nem az a lényeg hogy nagy szám-e 153k, hanem 405 k credit az plusszba hozza ki a csatát, ellenben az 1200 xp alappal, ami meg nagyon kevés. Repu-t, Yamát szedtem ki. A Reput fullról, a Yamát 50%-ról. Ha leveszed, hogy prémem van, akkor valami 730xp-re jön ki. Függetlenül attól,hogy mit írsz, is kevés. Egyébként engem lőtt mindenki, ha eszembe jut otthon visszanézem mennyi volt a potential, folyamatosan égtem, Két Kremlin meg AP-val küldött. 730xp-t kapok 30k-s meccsen FOSHO-val T4-benT10-ben nyílván úgy van állítva, hogy fizessed csak a prémidőt, ha T-10-ben akarsz játszani.
-
-
LK
addikt
válasz
- = Zk = - #44951 üzenetére
Én 153K-ra 3 killre kaptam 400k creditet. 1800xp-t Conquerorral, +50% xp zászlóval. 153k 3killel 1200 xp-t ért volna? LOL.
3,percnél már kilőttünk kettőt, 6. percnél meg már csak hatan voltunk. Itt volt az az eset, hogy a Lemmingtrainnel kellett volna mennem. Van, hogy jobb választás. -
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #45014 üzenetére
-
válasz
- = Zk = - #45013 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #45012 üzenetére
vagyis a CV rew óta....
-
-
T_Stark
őstag
Ma megint játszhatatlan ez a fos.
5 körből egyet nyertünk véletlenül, az is egy hulladék kör volt.
A többi meg tipikusan az az MM, mikor esélyed nincs nyerni, mert a botok jobbak mint a társaid. Az ellenféltől 2 hajó hiányzik, nekünk meg annyi van életben...
Hagytam is. -
válasz
Kolbi_30 #45004 üzenetére
hakutól 3 torpedó 3 flooding a rekordom eddig.
de nekem a minap a 8-as 21 torpedóra adott két floodot.most írtam egy ticketet a supportnak, minden jót kívánva a felmenőiknek.
remélem bannolnak.
mert az, hogy 3km-ről colorado broadsidera 4 overpent lövök missuval, az most kibaszta a biztosítékot... meg a 41 találat 15k dmg is. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Kolbi_30 #45004 üzenetére
"Lehetne jobb is, de vagy dozer kört megyünk és időm nincs sebezni mert mire elinditok 3 torpedót meg 2 bombát már kvázi vége és nyertünk vagy minket dozerolnak mert a sok istenbarmak broadside fordul 8 hajónak aztán rinyal hogy szarok vagyunk.. Cappelni meg se próbálják a pontokat... Stb Ez a baj, hogy sok a retardált és a bot." - A minap belefutottam pár profilba... Egyre több olyan játékot látok, hogy a profilja tele van T8-9-10-es prém hajókkal, össz meccs száma meg nincs 2k. Persze ez jó a WG-nek mert dől a lé, a játékosbázisnak meg nem, mert pontosan az alapokkal nincsenek tisztában ezek a játékosok. Eleve az általad említett nem megyek az objective-re játékosok, mert véletlen eltalálnak, vagy a HE-t lövöldöző BB játékosok(pl láttam már ilyet Kremlintől is). És ebből adódóan jönnek a gyors körök, mivel nem tudás alapján dob össze a MM, és ahova a döntő többségű xar játékos kerül az veszít, átlagban 8-10 perc alatt. A nagy átlagban kb az első 5-8 perc alatt látni lehet ki fog nyerni, kivéve ha fellép a win harder effektus, mert akkor simán eldobja az ellen a meccset. Néha már azon veszem észre magam, hogy a meccs elején tippelgetem melyik DD hal meg az első 2 percben
Ja és inkább a tudatlan játékosokból van több mint botokból, mert a botokat legalább felismered a furcsa mozgásukról(pl összevissza hajókázó DD, vagy az első 5 percben semmit se csináló CV, vagy a hátsó sorban hajókázó cruiser/BB, aki percenként max egyet lő).
-
Kolbi_30
őstag
Én mint leginkább CV játékos akkor lwirom mi a baj. A problem hogy a játékos bázis 98% nincs tisztában a játékkal. Sírnak a spotting miatt, de ha megkapnak spot alatt 8 hajót 2 percre nem lőnek oda.. Sírnak a civer ért ha fightert rakok rájuk elmennek alóla.. T10 Hakuval valami 70k körül van az átlagom. Lehetne jobb is, de vagy dozer kört megyünk és időm nincs sebezni mert mire elinditok 3 torpedót meg 2 bombát már kvázi vége és nyertünk vagy minket dozerolnak mert a sok istenbarmak broadside fordul 8 hajónak aztán rinyal hogy szarok vagyunk.. Cappelni meg se próbálják a pontokat... Stb Ez a baj, hogy sok a retardált és a bot. Úgy meg nehéz statot hozni ha a csapatod öl 3 fő játszik a többi meg igazából öngyilkos.
Na ugye még a flood/fire/citadel. Floodra zaszlozva a hakut, kB 10 torpedó öl 1 okoz nálam floodot.. Persze másnak kettesével adja.. Fire szintén szokoevente.. De ha épp nem cvvel játszok akkor rám kettesével jön minden.
-
-
olivera88
veterán
Na ez a kemény nem a kád széle.
Public Test, ranked csata, arms race mód.
Streamelte is srác, de nem néztem még.
[link]
A következő ranked szezon ebben módban fog zajlani.. -
KJ82
senior tag
Olvastam NA fórumon valamit, ami kredit hiányban lévőknek jól jöhet :
Jönnek majd az új modulok, amik a hajóra felszerelteket lecserélik. Az inventoryban levőket viszont beváltják kreditre, teljes áron. Ez a 6. upgrade slotban az AAM2 és az SBM2 modulokra vonatkozik. Tehát ha most valaki megveszi a T10 hajókra fél áron, 5 dubiért demountolja őket, hogy az inventoryba kerüljenek, akkor ezeket elvileg teljes áron cserélik majd be. Ha netán mégsem, akkor sincs semmi bukta, ugyanúgy el lehet adni 1.5 millió kreditért.
A kláncsatákra kapott hajókra is fel lehet szerelni őket.
Itt van ugyanez angolul is az NA fórumon : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest