Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #47593 üzenetére
Hát pont azért írtam, mert sejtettem (jogosan), hogy tele vagy lóvéval. Akkor +50% kredites zászló sem ér túl sokat neked
Na akkor rámegyek a T10 hajókra. Tuti ilyenkor nem lehet velük nyerni olyan könnyen. Remélem tart még a héten."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #47591 üzenetére
Ja. De te sokat játszol nem? Gondolom van vagy 100 millád, mert kifulloztál majd minden ágat nem? Nekem az egyik accomon van sok lé, így csak szerencsekonténert kérek. 2 hónapja nem dobott szupert
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
ddt500hu
veterán
65 konténer köztük kb. 15 szuper. Elég gyenge lett. Még a szénnek örülök a legjobban (Pommern, Yoshino vagy Georgia?). A speciális zászlók fele Red Dragon.
Szén: 56 400
Kredit: 750 000
Doublons: 1000
Hajó: 0
Prémium: 1
Zászló: 494
Speciális zászló: 100
Camo: 170
Free XP: 58 000[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
LK
addikt
válasz Kolbi_30 #47577 üzenetére
Bementem egy training roomba régen, majd mentem 2 csatát coopban. Aztán Randomban 4 v. 5. csatámban toltam egy 50k+-os sebzést. Szóval gyorsan tanulható maga a célzás. Ezért is volt itt ölre menés régen.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
-
Chris0321
addikt
Köszönöm a részletes leírást. A sebességet is lehet változtatni?
+Kolbi_30: A Training room-ra gondoltam mert ott nyugodtabbak a körülmények. Úgy emlékszem még arra is van lehetőség, hogy beállítsd teljesen inaktív vagy aktív ellenfél ellen játsz. Az elején szerintem a teljesen inaktív jobb lenne a gyakorlásra és utána lehet nehezíteni a dolgot. Le is töltöm az Aslaint.
-
KJ82
senior tag
válasz Chris0321 #47575 üzenetére
Kapsz az ellenséges hajók közelében egy folyamatos sebzést ( hajótól függően valamennyi ), illetve ne repülj bele a fekete felhőkbe mert azok marha nagyot sebeznek ( flak ). Elvileg a flak a jelenlegi irányod és sebességed nézi ( mint a DD-k torpedó jelzője, szóval érdemes a célpontot kanyarodva, változó sebességgel megközelíteni, kb 6 km távról indul a flak.
Kb. 2 másodperccel előtted jelenik meg az effectje, ezt a jobb CV játékosok simán ki tudják kerülni. Ezért mondják sokan hogy az AA szart se ér, illetve ezért utálják rettenetesen sokan a CV-ket ( illetve egyéb más okok miatt is ).
Training room vagy coop nem rossz begyakorolni az alapokat.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
Chris0321
addikt
Nem, mert pár évet kihagytam a fórumon is. A wows.hu-t tudom, hogy nem ti írjátok csak jeleztem, hogy megnéztem hátha van frissítése de nem volt. Megnéztem egy videót és kiderült, hogy túl későn nyomtam a megfelelő gombot, már a hajó felett és ezért nem történt semmi. Elég rossz így, hogy csak egy repülőfajtát lehet egyszerre irányítani.
sormo: A bombázókkal majdnem sikerült megcsinálnom nekem is mert véltelenül rányomtam a dobásra mikor nem volt a közelben senki és lementek vízközelbe de annyira felhúztam magam, hogy nem foglalkoztam vele.
-
LK
addikt
válasz Chris0321 #47572 üzenetére
Másra válaszoltál. Hogy ideges lettél arról nem mi tehetünk. Menjél be coopba és gyakoroljál. Egyébként háromnegyed évig ölre mentünk itt a cv rework miatt, nem is tűnt fel? A wows.hu-t sem mi írjuk.
-
-
Chris0321
addikt
Hello.
Azért örültem volna ha megemlítitek, hogy teljesen megváltoztatták az anyahajós játékot.
Leírná valaki, hogy milyen módon lehet ezekkel játszani mert csak annyit tudok elérni, hogy leszedjék a gépeim. -
Chris0321
addikt
Még nem nagyon nézegettem a lehetőségeket, inkább játszottam. A hajóépítős izével még így is csak most lesz meg a 3-as szint, így valószínűleg nem sikerül összehozni de próbálkozom.
Én is úgy gondoltam, hogy a inkább a következő anyahajókon lesz kihasználva a kapitány, köszönöm a tanácsot.
Évek óta nem játazottam, úgy látom elég sokat változtattak a repülőkön is.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz Chris0321 #47567 üzenetére
Nagyon egyértelmű. Nem sokat fogod használni, mert hamar eléred a következőt egyébként. Több repcsi, Torp. gyorsítás, -10% AA. Mire eddig eljutottam, már megvolt a T6. A T6 ugyanez lesz, csak a repcsik HP-ját buffold. Így érdemben tudsz dolgozni magasabb tierben is. (lásd:első kört le tudod dobni magasabb tierre is, mielőtt meghalnál)
Zászlókat is jól és logikusan kell felhasználni. Ha ügyes vagy, egy DD killer-t tudsz belőle faragni. Engem T5 rombival egy Weser simán kiszedett másodlagosokkal, pedig csak T6-os.[ Szerkesztve ]
-
-
Chris0321
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ.
Az a concealment az álcaérték növelése? Azt hittem azt inkább csak a rombolóknak érdemes adni. -
KJ82
senior tag
válasz Chris0321 #47561 üzenetére
Ha első 4 pontos, akkor concealment. Ha a második, akkor talán RPF. Secondaryra semmiképpen sem tennék, se légvédelemre, sokat egyik sem ér ( pedig az US hajók régen repüléstilalmi zónák voltak, de ez már elmúlt ).
Nálam így nézne ki : Priority target, Adrenaline Rush, Superintendent, Concealment, RPF, Demo expert, és mondjuk esetleg a Jack of All Trades.
IFHE is lehet RPF helyett, de az lefelezi a tűzgyújtás esélyét, számomra az nem érné meg.
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
Chris0321
addikt
Hello.
Amcsi cirkálókra, Cleveland és Buffalo milyen 4 pontos kapitányi képességet lenne érdemesebb feltenni? A tűzmegelőzés (balról a második ha angolul nem így hívják) és a Koncentrált légvédelmi tűz (jobbról a harmadik) között vacillálok. -
-
sormo
tag
Van valami naptárféle ahol írják mikor lesz event, rangsorolt csaták stb.?
-
sormo
tag
Aki jobban szeret magyarul játszani, berakták a frisset.
[link] -
-
Chris0321
addikt
Hello.
Egyébként nem úgy volt, hogy vannak tengeralatjárók is? -
LK
addikt
Csodálkozok rajta, mert 1-2 napig szokott max. szivatni egyhuzamban.
Ez kőkemény, látom kínodban lementél alacsony tierbe is. Én is jártam 2x így. Utána majd egy év szünet következett nálam.[ Szerkesztve ]
-
tbw
aktív tag
Nem tudom. Engem vagy 5 napja szopat a játék. Egyszerűen bármit csinálok nem tudunk nyerni, vagy csak alig alig.
TBW
-
sormo
tag
Magyarítással már nem foglalkoznak?
-
LK
addikt
Nem csak Asszimetrikus, hanem elb@szott is a mód. Nálunk volt egy valag DD, 1-2 cirka és BB. És bebaxa a wg egy Lexingtont ellenfélnek.
Chris0321: a tokeneket simán lehet hozni azért, nem ördöngősség. Duca d'Aosta és Molotovval jókat lehet menni, habár azokkal sem könnyű."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
-
ddt500hu
veterán
válasz Chris0321 #47531 üzenetére
Már csak 400? A hétvégén még 500 volt.
Ha nem lenne akkor csak alsó tieres botok ellen mennél. 4 nagy tierű csatából egyet vesztettünk el de azt is csak azért mert egy tök hülye dd-cirkáló páros volt nálunk. A többit simán lehoztuk.
Szóval senki nem akar low tier lenni. -
Chris0321
addikt
Hello.
Minden egyes alkalommal fizetni kell 400 tokent ha az asszimetrikus csatában nagy tierű hajóval akarok játszani? -
LK
addikt
Másik csatában ugyanez, csak a BB-k mellé adott egy T8 cv-t T5-6 DD-k ellen. Ott is vajon ki nyert? Vagy pontosan tudják kit hogyan szivassanak meg, vagy ha ez véletlen, akkor meg nem értenek a saját játékukhoz. Mindkettő oltári ciki...
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
És igen! A WG ezt is el tudja cseszni! Betesz 9 DD-t, az ellenhez meg betesz 4 BB-t. Vajon ki nyert? Mekkora aljas gyökerek ezek!
-
LK
addikt
-
Chris0321
addikt
Hello.
Az Omaha-n régen is voltak torpedók? Én úgy emlékeztem, hogy nem. -
LK
addikt
válasz ddt500hu #47522 üzenetére
A jobb játékosok sem különbek. Nekem 60% wr-es gyerek szólt be.Hogy ne játsszak T10-ben. 3. meccsem volt DM-mel, és tényleg szarul ment vele, de hogy a szarba tanuljak meg játszani vele, ha nem viszem csatába? De nem ez a pláne, henem az, hogy óvatos support mellett döntöttem, és megnéztem, így 3. meccsen annyi sebzést szedtem össze,mint ő JB-vel Div-ben. Az ő ugyancsak 60%-os társai az utolsó 3 hajóban voltak. A csávó fölöttem volt eggyel. Szóval a jó játékosok között is van gyökér. Hiába a 60 %...
egyébként ezt az accot kaptam, és nem nagyon T10-ezett az előző tulaj, én 55%-ot hozom.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Fickó azt tanácsolta menjek co-op-ba játszani mert noob vagyok és nem foglalok a Kremlin-nel.
[link] -
-
sormo
tag
Van itt valaki aki magyar klánban van ami aktív?
-
KJ82
senior tag
válasz Chris0321 #47516 üzenetére
A nagyja minden játékmódban megy az operationokat kivéve, de némelyik feladatnál azt is engedélyezi. Nehézségi szintről meg annyit hogy simán ki lehet húzni az egészet még coopban is, van még rá vagy 50 napod.
-
KJ82
senior tag
válasz Chris0321 #47513 üzenetére
20 fázisból áll, 18-at ki tudsz grindelni, az utolsó kettőt megveheted 3500 dublonért. Illetve van egy starter pack 3000 dubiért, azt is megveheted rögtön az elején, és akkor a végén nem kell a 3500at fizetned, így spórolsz 500 dubit. Mindenképp fizetned kell dubit ha a végén meg akarod kapni a hajót.
-
Chris0321
addikt
Hello.
Ez a Anchorage kampány vagy mi, hogy működik? -
ddt500hu
veterán
A következő rankedben 5500 acélt lehet nyerni. Nyami!
-
Chris0321
addikt
Hello.
Ezeket msot rakták ki a facen.Commanders!
We have updated the Asymmetric Battle matchmaker to improve the combat efficiency of the VII-VIII tier team.
We have also added the possibility to complete combat missions for Asymmetric battle on tier VII-VIII ships. You can receive up to 4 Gift containers as a reward for completing these missions. Details are available in the game client.
Changes will take effect after server restarts tomorrow.
Good luck in battles!Get rewarded for your first victory in all Tier V+ ships during Update 0.9.8!
Tiers V–VII: 2x World of Warships Anniversary camouflages
Tier VIII: 1x Gift container
Tier IX: 2x Gift containers
Tier X: 1x SupercontainerHosszú kihagyás után én is visszanéztem a játékba-e miatt a mód miatt, én New Mexico-val, New York-al és miután meguntam ezek lassúságát Kongo-val játszottam. Eddig vegyesen sikerültek a csaták, vagy fölényesen nyertünk vagy nagyot buktunk mint akármelyik wg-s játékban.
-
Akagi
tag
Az ötlet jó, a megvalósítás pocsék (igazi WG event). A T5 hajók nem találkoznak ugyan t8-al, de a t6 hajókat simán bepakolja randomban is a t7-t8 mellé, és meg tudják állni a helyüket. Szerintem t8-t9 hajókat kellett volna betenni t7-t8 helyett és nagyobb létszámot mindkét oldalon. Nem sokat mentem eddig, de olyan simán begyalultuk a magasabb tiert, hogy semmi izgalom, semmi érdekes nem volt benne, talán a másik oldalon kell majd keresni...
Segítség eltévedtem!
-
LK
addikt
Jópofák ezek az asszimetrikus csaták. A T7-8 hajók igencsak megizzadhatnak a győzelemért. Hosszú csaták alatt szépen lefaraghatók a nagyobb tier-ű hajók is. Jobb játékosok próbára tehetik magukat, hogy tényleg olyan jók-e?
-
KJ82
senior tag
Mivel semmit sem kell már balanszolni vagy bugfixelni a játékban, mert úgy tökéletes csiszolt gyémánt ahogy van, most kitalálták tesztelésre hogy átvariálják a captain skilleket. Lesznek újak, némelyik nem mindegyik hajón fog működni, átnevezések, stb.
Bővebben itt : [link]
Ja, és majd 21 pont lesz a max skill level 19 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest