Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Eugene Roe #47398 üzenetére
történelmi okokból mindenféle német hajót felejts el.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
ddt500hu
veterán
válasz Eugene Roe #47398 üzenetére
Szerintem tök mindegy mert mire a tier10-hez érsz még 3x változik a játék.
Jelenleg a német használhatatlannak tűnik. A Kremlin elég OP. -
Eugene Roe
őstag
BB-k között most mi a sorrend? Melyikre érdemes rámenni?
Eleinte a tavolságiak tetszettek így japánt és amerikait kezdtem (T5 mindkettő), de most megtetszett a német és orosz, érdemes őket tolni?
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
tbw
aktív tag
Menjetek Kutuzovval azzal eddig elég jó volt.
TBW
-
- = Zk = -
félisten
-
ddt500hu
veterán
Ohh! 8-as ranked van? Miért nem szóltok?
-
KJ82
senior tag
Számomra elég sanszosnak tűnik hogy az RX 570 is kevés lesz hozzá. Valószínűleg karácsonykor le is cserélem egy 5600 Xt-re, nekem az is bőven elég lesz egy jó darabig. Főleg hogy csak FHD a maximum a monitoromon.
Én még 71k-ért vettem a mostanit, a bányászláz kellős közepén Ígyis örültem annak az árnak, közel 100k volt máshol.....
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #47367 üzenetére
Feladtam a labdát, hogy lecsaphasd. Így van ott emberi botok vannak
Emlékszel, használt cuccok iránt érdeklődtem nálad régebben, de a sors megoldotta. Bekrepált a lányom alaplapja, megkapta az én gépem, magamnak meg raktam össze másikat. 44k-ért jó vásár volt az RX580,csak ezek jól tuningolt példányok, nehogy megsüljenek Mondjuk ezzel a kártyával 3 monitoron is tudnál wowsozni maxon egyidőben. Szóval nem a wows fogja megsütni.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
Szerencsére digitális kiadás lesz (remélem) a játék, szóval nem fog elfogyni, max lassan fog lecsordogálni. Egyébként ebben egyezünk: Gskill Aegis 2x8 - SAPPHIRE RX 570 4 GB
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
ddt500hu
veterán
Hát de miért mennék T5-ben? Tier 8-10 között játszom csak. Ott csak emberi botok vannak!
KJ82 Én szerencsére tavaly karácsony előtt rávettem magam a gépcserére. 58k volt a 2700X, utána használtan vettem 44k-ért RX580 8Gb-ot. A monitorom csak full HD szóval a WOT is meg a WOWS is maxon fut 80-140fps-el. -
KJ82
senior tag
Én is most rendeltem új procit, remélem az 1600 AF elég lesz hozzá. Alig találtam normális árú AMD procit, totál ki van fogyva mindenhonnan. Ami van meg horror áron kapható. 2600-at akartam de tuti nem adok ki érte 55 ezret. Szerencsére volt 1600 AF Alzánál 38-ért.......
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #47360 üzenetére
Új gépet raktam össze a Cyberpunk2077 miatt, mert a régi gép már nem lett volna elég hozzá, és feltettem a wowsot is sok-sok hónap után, hogy tesztelgessem az új rendszert. 2 db T5-ös meccset mentem, mindkettőben persze 2vs2 cv volt, és egy halom bot. Régen T1-2 ben volt csak bot, most már T5-ben is? Estefelé játszottam, nem is éjjel. Nyári szünet alatt nem szoktak kelleni a botok, mert van elég vérpisike. Gondolom erősen fogyatkozik a játékosszám. Szerintem játssz amíg még lehet
-
-
Eugene Roe
őstag
Sziasztok magyar klánt keresek casual playerként, 2 év wot után most inkább wows-ozok. Német-orosz-japán bb, német-amerikai-japán cc, japán dd vonalakon (egyelőre tier6-on).
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
ddt500hu
veterán
Hát ez szörnyű!
-
tbw
aktív tag
Látom ennek a fórumnak annyi.
Halott az egész.TBW
-
KJ82
senior tag
Nem, mert mindenkinél gyorsabban érek oda bárhová. Remekül lehet spot ribbont farmolni. Torp küldiknél meg nem kell arra figyelni hogy nehogy csapattárs egyen meg néhányat belőlük. Ráadásul a botok marhára hajlamosak fennakadni a szigeteken.....
-
KJ82
senior tag
Nekem kiesett a T4-6 sima ládákból. Majd megszerzem rájuk a camó-t aztán mennek porosodni.
CV-t úgyis csak akkor használok ha kell spotted meg torpedo hit ribbon valami küldihez.
-
veterán
válasz - = Zk = - #47352 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
LK
addikt
Ááááá. Hogy lelaposodott a topic. Még az új fajintos német cv-kről sem volt szó
-
- = Zk = -
félisten
-
veterán
válasz - = Zk = - #47347 üzenetére
Z52re mondom.
-
- = Zk = -
félisten
áh, várom a "menci gémerszékemet" így el-el játszogatok, plusz a hazaköltözés.. aztán visszatérek a sztory-based játékok elé...de 3-4 naponta kapom a csetbanokat, szóval
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
válasz - = Zk = - #47343 üzenetére
Ejnye ejnye... magadtól mész, vagy más rángat a faszerdőbe?
-
tbw
aktív tag
-
Kolbi_30
őstag
-
- = Zk = -
félisten
Z52-re melyik pimpelt modult érdemes feltolni?!
+10% (időben) hydro vagy engine boost?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Akagi
tag
válasz ddt500hu #47337 üzenetére
Biztos nem játszol elég jól . Ha jól emlékszem régebben az volt a panasz, hogy túl gyorsan kerülnek t10be és gyenge játékkal is pluszban vannak . Egyébként mintha creditszámolásnál (a brit BB-ken, legalábbis így láttam), mintha nem vagy nem teljes mértékben számolná a tűzsebzést.
[ Szerkesztve ]
Segítség eltévedtem!
-
ddt500hu
veterán
Amúgy vicc, hogy prémium nélkül mennyivel szarabb a játék. Conqueror-al 205k dmg, 5 kill, csak +30 000 kredit.
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #47334 üzenetére
A HE je nem sokat ér. Alpha dmg az jó, viszont gyújtás esély az nudli. Az AP je bitang erős amúgy, Stalintol nem sokkal marad el, és javitott beütési szöge van. Tud meglepetéseket okozni a gyanútlan BB k számára, valamelyik nap pl, feltűnik előttem egy Conquerorr 14.5 km en, első salvo dupla cit, durr még egy salvo mielőtt behuzodik sziget mögé,megint dupla cit.
Nekem 23 volt csak max eddig, mert nagyon nyomultam.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #47334 üzenetére
én nem is látok PP-ét.. komolyan... 3-4 körönként 1 max 2.... összesen
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ddt500hu
veterán
Igen 800 pont elérhetőnek tűnik rövid időn belül. Aztán gondolom jön új lehetőség.
Egyébként a fél éve kihagyásom után semmi újat nem tapasztaltam. Sőt szerintem jobb lett a játék mint volt.
Alig van Smolenks, mindenki a buzi Petraklovsot erőlteti AP-val (me hát a jutyúbon 41 citadelát lőtt vele a fickó!).
Persze a csaták éppen olyan szélsőségesek mint régen.
Szóval nem nagyon értem sírást rívást, hogy szar lett....[ Szerkesztve ]
-
KJ82
senior tag
-
-
ddt500hu
veterán
60 400 pontom van és 62 000 kéne. Nagyon vicces.
A Conqueror durvább mint volt. 6 csatából mind szar volt így lett 140k avg dmg. Majdnem olyan pontos mint a Montana csak jobban gyújt.
3x jött ciklon. -
Kolbi_30
őstag
válasz ddt500hu #47324 üzenetére
Tegnap minden csata vegen megneztem a tarsakat..volt aki(nem is keves) aki a 40% wr-t is nehezen karcolta..volt 3 team ahol 45% sem volt meg senkinek..a mi divisonunk volt 56-51% winrattel..walami 43% volt a csucs..meg 100 or alatti is volt rengeteg...ezek voltak azok a meccsek amik kb 6 percig tartottak..
Ritk aesetek egyike, az ellenfelnel nem volt radar es csak 1 hydros hajo CV nem nagyon van manapsag a ddin sziget mogott campelnek..Yoshino 110k spot dmg..gratula..You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
ddt500hu
veterán
válasz Kolbi_30 #47323 üzenetére
Utolsó két csatában 10 ill. 4 ponttal vesztettünk (az utolsóban ennek megfelelően 2mp kellett volna a győzelemhez). Mindkétszer több hajónk és zászlónk volt csak már nem értük be az ellenséget. Ja és mindkét esetben egy kedves csapattársam megtette nekünk azt a szívességet, hogy 1 perccel a csata vége előtt kimúlt egy öngyilkos akcióban.
Így lesz az 57%-os jó WR-ből, 40%-os szar.
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
-
- = Zk = -
félisten
fordulásra "kihegyezett" Moskva úgy fordul, mint egy pótos Ifa... pf
8km-re levő, oldalát mutató Henrybe 1 db citkót sem csörgettem bele 2 salvora... oké játék[ Szerkesztve ]
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Aslain's ModPack használtam a játékhoz régebben.
Újra kellett raknom a gépet és a játék update után már nem találom azt a res_mods mappát ami régen volt benne.Igy a magyar fordítást sem tudom hová kell másolni?
Tud valaki ebben segíteni most ez,hogy működik?!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
KJ82
senior tag
válasz Nordic #47316 üzenetére
WG-ből ezt is simán kinéztem volna, csak hogy még több gyűjtővel vetessék meg. Ígyis volt olyan coop csatám első nap hogy 3 volt a csapatban...
1k dubi meg esett szuperkontiból, szal igazából csak 2.5 lesz. Ennél még egy T5 DD is drágább
-
KJ82
senior tag
Ti hol tartotok a Dockyarddal ? Én 12/20, de még van 25 nap, azalatt meglesz, és 3,5k dubi nem sok egy T8 hajóért. Úgyis 5k-t költöttem csak február óta erre,szóval ennyi dubi belefér számomra.
Úgy tűnik hogy a PR Dockyard felkelés túl sok volt , örültem hogy visszatekertek a feladatokból és sokkal több idő is van rá.
-
Kolbi_30
őstag
13 bukó 2 win.. 60 Pr játékosokkal rák össze egész nap..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz olivera88 #47311 üzenetére
AP-ét nem is nagyon lőttem még vele, DE rálesek
a PP egy baszó hajó lesz.... várom nagyon, elkezdem kifarmolni, HA úgy lesz rá időm...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
olivera88
veterán
válasz - = Zk = - #47308 üzenetére
Mesélj még Annak a hajónak amit blamáltál olyan AP je van, h jobb átütéssel rendelkezik mint néhány nehéz cirkáló...
Moskvaba veri citet 15 km röl...
Holnap jön a Petropavlovsk, neked az is szar lesz fogadjunk.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
- = Zk = -
félisten
jesszus, mekkora egy foshalmaz ez az Al. Nevsky... T10 Donskoi szarabb rng-vel
-
TCSZ
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Aki játszik vagy játszott Yahagival az elmondaná, hogy érdemes vele játszani és milyen kapitány skilleket használ.
Köszönöm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
-
Kolbi_30
őstag
válasz sh4d0w #47301 üzenetére
Tegnap nem egyszer Yoshinovcal volt 90k+ spot dmg..ugy hogy volt CV meg 1-4 DD..mert mar a dd is sziget mogott campel.. Mar a cap sem erdekli oket hiaba van benne milio sziget ami mogott biztonsagban probalhatna foglalni..tul ostobak hozza..De sirni tudnak chaten..meg beugatni ha segiteni probalsz..szep uj vilag..Idiocracy lasd
[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Az eset azután történt, hogy lelőttem az 5. hajót, ha én nem vagyok ott, akkor egy szigetet torpedóz meg...
Persze hozzátartozik, hogy az 5 killből 2-3 ilyen néhány ezres volt, de akkor még mindig kérdés: miért én vagyok elöl a csatahajóval a szigetek között, mit keres a DD-nk 3-4 km-re mögöttem?
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest