Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
GK kaki, Tirpitz adja a citeket, Scharnhorst most csomagban akcios es megvettem. Kellemes ladik. Ujdonsagkent elkeztem az olasz agat, SAP szepen gyilkol.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
LK
addikt
Tegnap,halálom után néztem egy Petrót. Lőtte bele az AP-t egy közeli (3-4 km) JB-be, és semmit nem sebzett rajta sokáig. Ilyen rossz az AP-je, vagy szar helyre lőtte? Toronyforgása is lassú volt. Ugyanebbe a meccsbe egy szaros Venezia 3x-os cittel küldött hullámsírba, én Missivel voltam. Nyertük persze, mert broadside party volt. Mondjuk engem D-K-i irányból lepett meg a rohadék Venezia, úgyhogy én önhibámon kívül voltam bs.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
tbw
aktív tag
WG szerint a CV-k gyengék voltak, úgyhogy most buffolják majd őket.
TBW
-
belaazallat
addikt
Nincs megfelelő kapitányom Smolenskre. Még tanulom a játékot vele.
JB nagyon fekszik nekem, ágyúk elhelyezése, képességei. Képek vannak az eredményről, majd feltőltöm.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
LK
addikt
válasz belaazallat #47490 üzenetére
Nyilván nem minden meccsen megállás nélkül értendő.
Baszki
8 meccs alatt nem értél el vele egyszer sem 200k sebzést.... Nem mondod
100 meccs után beszéljünk erről újra. Úgy írtad, mintha te mint Smolensk veterán, képtelen lettél volna erre
Egyébként JB-vel, T9-ben azért képes voltál összelőni 295k-t. Itt lett volna a topicban a helye annak is
Smolenskkel egyébként a szervercsúcs 420k körül van.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
belaazallat
addikt
"Smolenskkel bárki összelő 200 k sebzést"
Akkor én vagyok a kivétel. Meg lehet nézni a statisztikámat vele...
🤣"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
LK
addikt
válasz sutyerák007 #47488 üzenetére
Ne mondd már hogy csak a jó játékosok miatt jó ezeknek a statja. A frissen kiadott hajók zöme Op. egy ideig. Később nerfelik. Smolenskkel pl. a legbénább tag is összelőtt 200 k-t. Jó játékos vagy nem arról beszélek,nem az eredményt fikáztam, hanem hogy nincs mit ezen csodálkozni. Ezzel a hajóval lesz majd neked minimum 180k avgdmg. És nem azért, mert szar hajó lenne....Jóhogy azt nem derítitek ki,hogy direkt nehezen játszható hajót kapnak a jó játékosok, hogy nagy kihívás legyen a játék
Stalingradról annyit,hogy régen rohadt nehezen lehetett kiszedni, most sem könnyű, és ezt ha ötvözöd jó játékkal, bőven a csapatod felé billen a mérleg. Tele a játék imbalanced hajókkal.
[ Szerkesztve ]
-
sutyerák007
senior tag
Tekintve, hogy egy forintba sem került mert acélért vettem ami azzal gyűlt hogy játszottam így nem hiszem hogy 35k goldos hajónak nevezném. Átszámolgatni át lehet de sok értelme nincs így. Én is csatlakozom ddt-hez nem hiszem hogy én lettem volna aki leszólta a warspite körödet de javíts ki ha tévedek. A prém hajók(nagy tier) meg általában többek között azért is magasabb az átlaga mert arányaiban több jó játékos szerzi meg őket ilyen olyan módon legelőször. Pl Stalingrad ékes példája messze messze magasabb átlagsebzéssel rendelkezett mint a többi cirka most meg csak 3-4k az előnye.
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #47486 üzenetére
Volt egy kis buzulás rank ötnél, de két rövid este alatt meglett a rank 1. A radar létfontosságú. Missi, Alaska ajánlott. 1x az összes ellenfelet én szedtem ki, 1x beragadtam a meccs elejétől 2 sziget közé. De mivel jókor nyomtam el a radarokat ami létfontosságú volt , még így is megdicsért a csapat. Egyetlen egyszer volt szerencsém, amikor egy mocskosul jó Jütland lehozta a csatát helyettünk. Kár hogy ilyen hamar vége lett. 3x tudtam és kellett is csillagot mentenem.
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #47484 üzenetére
Nem te írtad. Más, jó játékos írta.
A gold wg által megszabott értéke annyi. Ugyanaz,mint a Burgonyának. Én már tolom a ranked-et, remélem meglesz ma a Rank 1.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Sosem értettem, hogy miért van információértéke annak, ha egy 35ezer goldos prém hajóval aminek 510mm-es ágyúja van, és gondolom nemrég hozta be a WG, ekkora sebzést lehet vele összelőni? Szépnek szép nem mondom,de amikor betettem ide egy kb. 200k-s sebzést Warspite-tal akkor megkaptam, hogy annál a hajónál ez megszokott, a hajó frankó, nekem kb. semmi közöm nem volt a teljesítményhez. Burgonya átlagsebzése egyébként még nagyobb mint ennek. Gondolom tök véletlen, hogy a prém BB-k sokkal magasabb wr-rel és átlagsebzéssel rendelkeznek.
Miért nem raktok be Montanás 350k-s képeket? Arra csettintenék is, hogy azta de jó sebzés.DDT: Egyébként múltkor felháborodtál, hogy nem szóltunk. Most szólok: T9 Ranked van!!!!
és DIV-ek is indulhatnak! Egyébként nem értek egyet egy feljebb szólóval, BB-vel még mindig lehet alkotni azért. Ranked-ben jókat lehet menni.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #47477 üzenetére
Ennyi.
-
LK
addikt
Missivel vicces a ranked. Sok DD kap sokkot
-
eventus
veterán
Magat a jatekot nagyon szeretem, de mas jatszani... van hasonlo hajos, mint ez?
-
-
eventus
veterán
Mostanaban, ha gyujtast kapok az 50 mp. Valtozott valami? Amugy megy tragedia a gem kikapni? Veszteni? Konkretan meszarlas.
Ui: amikor olyan rossz, szanaszet a csapat hogy a conqueror hajommal 50k damage :s
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Első csatában 53k dmg Tirpitzel, második csatában GK 46k és összeomlik a játék miközben 1vs5 rohamozok. Biztos jól alakult.
Na a secondary még összelőtt 9k-t.[ Szerkesztve ]
-
-
ddt500hu
veterán
Ez a hajó egy boxzsák. Semmi másra nem jó. Az teljesen normális, hogy 3km-ról két salov 0 találat a dd-be. A secondary-ja működik meg lehet vele torpedózni.
Broadside-ba olyanokat kap, hogy azt egy Nelson is megirigyelhetné! 10-15k teljesen alap bármelyik USA BB-től, de néha beesik egy 30k-s csapás is.
De komolyan a fő lövegek egyszerűen használhatatlanok. -
tbw
aktív tag
Úgy látom a két dd támogatás nélkül ment a nehezebb capre.
A többi meg elhajókázott a szokásos módon Cre.
Egyedül meg nem tudsz nekik segíteni...TBW
-
ddt500hu
veterán
válasz AggressiveGT #47462 üzenetére
-
eventus
veterán
Kerem ujratolteni a FDG agyuit, mert hetvegen csak gumilabda volt benne ugy pattogott lefele mindenrol..
-
malystryx
senior tag
válasz Kolbi_30 #47459 üzenetére
Ismerve a WoT, WoWs, és társait, elég érdekesen tudja összeválogatni a játszótársakat, emiatt szoktam 4-5 meccs után megunni. Az olasz ágat választottam amúgy, a T2-es hajót pl. úgy hagytam hátra hogy folyamatos lose-al, mert nem volt képes nyerni a csapat.. 2 hajót minden meccsen kiszedtem, aztán azt vettem észre hogy vagyunk 3-an a 9 ellen.
De már a T4-es hajónál járok, általában úgy szoktam menni hogy támogatok 1-1 csatahajót ha mással nem is, de légvédelemmel elsősorban. Most is így volt, a jobb szélen indult el egy romboló, csatahajó és én. A többiek persze a másik irányba minden. Útközben kiszedtünk egy cirkálót, rombolót, csatahajót, majd körbeértünk én pedig kitorpedóztam egy CV-t. Közben a másik oldal elesett, maradt egy csatahajó és egy másik CV, az előbbit sikerült kiszednem. A CV elég messze volt, és az idő is kb 3-4 perc, nem értem volna utol. Gondoltam foglalok addig. Én nem tudom mennyi nyavalyás torpedós repülőraj volt azon a hajón, de jöttek mintha muszáj lenne, legalább 4-5 squadron volt. Gyönyörűen kerülgettem az első 5-6 támadásból nem találtak el, de a végére már 2 oldalról jöttek, ebből 1-1 betalált és a vége előtt fél perccel kiszedtek. 2 elsüllyesztett hajó, 16 lelőtt repülőgép, meg egy csomó plecsni, meg is lepődtem hogy szinte majdnem a képernyő széltében kaptam elismeréseket. Aztán kibökte a szemem a játék 56k kredittel meg alighanem 700 xp-vel. Na mondom köszi, irtó kedves vagy... Igazi wg loot.
Bár a wot rosszabb de csak picivel, én sebeztem 5-6k dmg-t (első hely), a többieknél 5-en sebeztek összesen 4500k-t, a többi 0-át. Persze vesztettünk, a győztes csapatból aki afk volt és halt, kapott 200 xp-t, én meg 140-et. Ilyenkor általában a wg-nél mindenki anyja csuklik. -
Kolbi_30
őstag
válasz RedAngel79 #47458 üzenetére
[link] Ő volt a CV az elobbi csataban..volt melle 3 nagyon hasonlo stattal rendelkezo egyen..
spot 0..sebzese 0 Yosival kiszenvedtem 55k sebzest...Hat kurva nagy elmeny volt ismet, agyhalottakkal jatszani..5 jatekos volt a teambol 50% wr folott a tobbi 44% ig volt vegyesen..Nem valasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
RedAngel79
kezdő
válasz sutyerák007 #47457 üzenetére
Gondoltam hagyom kicsit ülepedni a dolgokat, de hát ez van...
"None of you seem to understand... I'm not locked in here with you, you're locked in here with ME!"
-
sutyerák007
senior tag
válasz - = Zk = - #47456 üzenetére
RedAngel79 / Greendevil97 a másik fórumon+játékban. Értelmes dolgokat ír így nem hiszem hogy véletlen hasonlít a két név egymásra. Kb 1 hónapja írt ide párszor arra gondoltam.
-
- = Zk = -
félisten
válasz sutyerák007 #47454 üzenetére
green? melyik video?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kolbi_30
őstag
válasz sutyerák007 #47454 üzenetére
A bázis 90% fosszarhugy... Sajnos..
-
malystryx
senior tag
válasz Kolbi_30 #47451 üzenetére
Óóó, köszönöm a választ, nagyjából ilyesmire számítottam. Természetesen nem akarok "idegösszeroppanni" (volt szerencsém anno a WoT-hoz, az durva bántás volt) és valóban a CV és a cruiser vonal jön be jobban. Van egy Langley-m, azzal elleszek carrier fronton, viszont cruiser terén meg vagyok lőve. Német és amcsi oldalon Königsberg és Omaha hajóknál tartok. Annak idején amikor abba kellett hagyjam különféle problémák miatt huzamosabb időre, akkor még a Cleveland volt a cél ami T6 -ban volt. Az volt az én álom hajóm, aztán mikor visszakerülhettem a gép elé, már T8-ban volt. Az Omaha-val egyszerűen nem vagyok kibékülve, nem megy vele a játék, a Phoenix sokkal jobb volt, nem tudom megéri e továbbmenni ezen a vonalon. Nézegettem videókat még a brit Fiji-ről ami elég ígéretes, de sajnos keveset tudok az újabb nemzetek hajókiról.
Így gondolkodva, cruiser vonalon indulnék el, ehhez kérnék pár tippet, mely hajók amik szóba jöhetnek, melyik nemzettel kezdjek egyáltalán. Max tier 7-ig egyelőre, mert nem tudom mennyit tudok játszani. Illetve majd hogy milyen equipment-eket tehetnék rájuk, már amelyikre megéri már. Előre is köszönöm a választ és a türelmedet.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz sutyerák007 #47450 üzenetére
Ó csirke téged is látni még itt Meg.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Kolbi_30
őstag
válasz malystryx #47449 üzenetére
Szerintem inkabb massal jatsz De ha mindenkeppen idegeskedni akarsz akkor csak nyugodtan.Elobb szerintem talad ki mit szeretnel, aztan segitunk amiben lehet.A legtobb BB halott ügy, a cruiserek mennek, meg a CVk, a tobbivel csak idegbajt kapsz. Yamato ha ugyes vagy jo. Német BB halott vagy inkabb nagyon hullamzoak..az aranylag hasznalhato BBk mind premiumok szinte.(penzt nem er a jatek) Amerikai vagy Japan CV ami meg aranylag jo. Az uj nemet ag nem rossz de a jotol azert messze van. pl destroyerek ellen kb semmmit nem er,BBk ellen a raketasa gyenge, torpedoi gyengek de cruiser ellen jo,bar szerintem a HE raketak jobbak.
-
malystryx
senior tag
Üdvözlet az Uraknak/Hölgyeknek.
Nagyon régen játszottam a játékkal, és már sajnos elég sokat felejtettem. Próbálom összeszedni a régi dolgokat de azt veszem észre elég rendesen átírták már a játékbeli dolgokat is. Hogy pár példát is említsek, amin meglepődtem először, néhány hajónak elég szép lőtávot adtak, pl. japán BB-k alsóbb tierekben. Meg azért több nemzeté is változott nem kicsit. A másik nagy újítás számomra hogy elég jó modokat lehet rátenni a hajókra, ez a lőtáv kiterjesztés elég durva.
Amikor utoljára játszottam, se jutottam T5-nél feljebb, szóval nem vagyok egy komoly játékos. A játékstílusom az mikor milyen, valamikor cruiserekkel mennék, van amikor a nagyfiúkhoz van kedvem, de valaha még kipróbáltam a carrier ágat is az amcsiknál. Tudom hülye kérdés hogy mivel kellene menjek, majd útközben kitalálom, egyelőre annyit kérdeznék, hogy nem tudnátok -e olyan olvasmányt ahol hasonlóan röviden le van írva hogy mely nemzeteknél mi a jellemző, pl. itt: [link] (Csak sajna ez elég régi, és azóta sok nemzet bekerült) A videósoknál amit találtam az összefoglalókban, többnyire úgyis a jobb csatákat mutatják. De ez az új német carrier ág nem tűnik rossznak.
Pár tippet kaphatnék, hogy pl. bizonyos hajótípusokra milyen kiegészítőket érdemes tenni, esetleg camo, mert még olyat sem használtam. BB-re tettem lőtáv növelést, de lehet jobb lenne egy olyan amivel gyorsabban forognak a tornyok, vagy más. Előre is köszönöm. -
olivera88
veterán
válasz - = Zk = - #47446 üzenetére
Top tier voltam, T9-T7. Saját tierje jó hajó sztem, t10 már kellemetlen lehet, főleg így secre húzva.
Slava mint meh? Legjobb ágyúk a játékban.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
- = Zk = -
félisten
válasz olivera88 #47443 üzenetére
érdekes...milyen tierben mentél ilyen kört?!
flamu/flambasst nézem felváltva... hol ezzel, hol a slava-val játszanak ugye....
elsőre aztmondták jó ez a német csoda hajó... sokadjára már látni lehet, miben gyenge... baxó másodlagos. T7-8(?) ágyúk, full broadsidban oké, de ha picit is ékelnek ellene, nem sebez... viszont nézem, könnyen gyullad....
slava meg olyan... meh... bár elfogadnám. élném" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
olivera88
veterán
Kivettem a Pommernt, az új Német T9 es coalos BB-t.
Bizonytalan voltam vele szemben, mivel rossz sigma, lassú reload, kis kaliber... Azt mondták nem olyan rossz, így megvettem.
Első kör vele. Full secre húzra természetesen, + Lütjens.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
- = Zk = -
félisten
kremlintől jobban fosok, mint egy thunderertől....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
olivera88
veterán
Kremlt úgy szintén nem nehéz kicsapni közelröl. De nem is Kremlröl volt szó hanem Slavarol, ahhoz volt hasonlitva Thunderer.
Amúgy nem én találtam ki, de ettől függetlenül egyetértek vele. A Dailybounce szerzője írja a Slavas cikkben, aki ráadásul Foxi klántársa volt. [link][ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz olivera88 #47438 üzenetére
Oké, de azért GK-hoz és Montihoz, vagy akár Conq-hoz közel jön egy Thunderer, azért könnyen kinyírható. Én nem félek tőle. Sokkal nehezebb kinyírni egy Kremlint szerintem. Messziről szépen osztja, de ha közel KELL jönnie, vége van. Picit nem figyel, annyi. Kremlin hülyebiztosabb. És nem érdekelnek a számok, én ezt tapasztaltam.
De most tényleg: 1db példát felhozol az OP oroszok ellen? Attól még igaz. Tudod, a kivétel erősíti a szabályt.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Neked már csak a "maradék" csak jutott.. Ha láttad volna tavaly mikor kijött. Azóta átesett két sigma nerfen, 1 AP alpha dmg és egy AP krupp value nerfen. Igen, tényleg viccesen gyors torony forgása, a Slava viszont már kb átlagos lesz.
A Kreml erőssége leginkább a tankosségában rejlik, brutál amit kibir az a hajó...
Slava nagyon erős tény, de nem is arra céloztam h nem erős, hanem h jönnek majd a süket OP Russian bias dumával, holott van jóval undoritobb BB nála, lásd Thunderer, annak nincs railgun shell speedje tény, de iszonyat pontos az is, és 460 mm as ágyú sokkal jobb reloaddal, stb stb...[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz olivera88 #47436 üzenetére
Későn érő típus vagyok, és tegnap vettem egy Kremlint. Nem volt pénzem felcicomázni és csak az ágyú pontosság upgradet raktam fel. 135k sebzés 2kill legalább 4 cittel volt az első meccsem vele. Ami ezzel a hajóval tuti szarnak számít. Az ágyúforgatás röhejesen gyors. Egy Monster. Szóval a Slava csak beillik a sorba. Nem csodálkozom. Ez a banda képtelen és nem is akar egyensúlyt tartani.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Holnap jön a Slava.. 63 k research pointért lesz elérhető... Nagyon papir páncél, és vmi kegyetlen brutális ágyuk. Stalin a nagyzéten. AP alpha dmg nerfelve lett, 12 000 csak, de az pontosság és átütés ezzel a shell speedel ami van nagyon beteg.
https://www.youtube.com/watch?v=LMKFMfqQoNYSokan fognak majd sirni ennek hallattán h mert milyen OP hajó... De nézzenek rá Thundererre előbb, ami hasonló design, de sok tekintetben jobb mint a Slava...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nekem anno az ilyeneket itt megmagyarázták, hogy miért van, és a vége az lett, hogy én vagyok a balfasz
Lehet, hogy mégsem (csak én?)A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #47432 üzenetére
vagy a csodakremlin b+?!... 2875HP-ról, 3an tápoljuk és felhúzza magát b+....
-
- = Zk = -
félisten
hülyesééég b+
nose in tartok alaskával egy szögelő georgiá-t 16+ km-re... az meg simán kiveszi belőlem a 10-11ezreket, felépítményből... haggyuk máááár" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LK
addikt
válasz Kolbi_30 #47430 üzenetére
A WG hazugságiból az egyik legfeltűnőbb, hogy teljesen beszűkült célkereszttel, amikor az a hajó méretének negyede, az összes bomba melléesik. Randomban, meg dobok 3-4 citet minden meccsen, mert tudom hová célozzak. De nem, nem befolyásolnak semmit.... Git gud.... Nem érek vele semmit.
-
Kolbi_30
őstag
válasz - = Zk = - #47429 üzenetére
Nehez ugy nyerni, hogy senki nem spotol senki nem megy foglalni...kizarolag camp mindennel is valami sziget mogott..vagy ha nem ez akkor gyors ongyilkossag es mehet a pofazas hogy mindenki noob..errol szol a jatek..sajnos..
Ha CV amivel jatszol akkor mindenki teged olt, hogy szar vagy..mer spot spot..de nyilvan nem lovi...aztan neked kell lehozni persze egyedul nem lehet..masik annyira nincs veled a random , hogy nincs fire minden lepattan vagy overpen..vagy ha pen akkor is 0 dmg.as progi eldonti jo lesz e neked vagy nem..ennek meg semmi ertelme..You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #47428 üzenetére
elfogadnám, ha valami kömény csatában... de nem basszus.... bagatel dolgokon úszik el 99%-ban....
-
ddt500hu
veterán
válasz - = Zk = - #47427 üzenetére
Ott nekem is 3/3 vereség.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #47426 üzenetére
well done
én a random-on égtem most ki.... katasztrófa..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ddt500hu
veterán
Na a végére egészen belejöttem. 65% WR rankeden 14 csatával rank9-ről rank6. Tirpitz-el 81k avg dmg.
-
veterán
válasz - = Zk = - #47424 üzenetére
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
- = Zk = -
félisten
válasz eventus #47423 üzenetére
én is, csak sokra nem megyek vele....
elsőnek halok meg, mégis első vagyok a végén.. na akkor szoktam agyfaxt kapni" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ddt500hu
veterán
válasz - = Zk = - #47421 üzenetére
Rank9-en állok. Talán 5-ig eljutok a végére de többre nem hiszem, hogy lesz időm.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #47420 üzenetére
nah, akkor fel sem megyek... tegnap 11-10 között ugráltam.. mentem vagy 8 csatát....
-
ddt500hu
veterán
válasz - = Zk = - #47419 üzenetére
Most egy rankedet lehoztam vele. De elég szar eddig a mai nap.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #47418 üzenetére
nálam még ennyire sem jó a Tirpák.... Bismarck 2x jobb nála, eskü
-
eventus
veterán
Tirpitz ma is jo volt, FDG is
-
-
KJ82
senior tag
9.8 újdonságok :
Új Dockyard, szülinapi kollekció, snowflake event, időleges asszimetrikus csaták.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
Kolbi_30
őstag
válasz ddt500hu #47413 üzenetére
Igen nalam altalanos ha megyek vele ,hogy akar szembol is vernek 20k-t.. en meg broadsige lepattano vagy overpen..ha penel mar az csodaszam..a cit meg igazi unikum, persze van amikor mindent bead, de az nagyon ritka..tul nagy a random faktor az agyuin.. Pl massa klasszisokkal jobb,mint agyuban mint masodlagosban.
-
ddt500hu
veterán
Tegnap jól ment vele, de valami hihetetlen mód kell vele tekergődzni ehhez. Ez az egyetlen hajó aminél bármilyen komolyabb találattól meglepődöm. 10km belül oldalát mutató bármilyen hajóval szemben nem várok citadellát. Az teljesen normális, hogy broadsideban egy New Mexico többet lő beléd, mint te őbelé.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Most akkor jó a tirpitz vagy szar?
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
eventus
veterán
Jol haladok a mostani rankedben, Tirpitz adja rendesen. Fullos kapitannyal, masodlagos/ legvedelemre huzva. Secondary -60% szoras csokkentes szepen dolgozik. Foagyuk valoban eleg hektikusak mikor milyet lo, de most jobb napjai vannak, tobb cit. Es persze jol birja a hajotest. NC is volt, de nem fun
[ Szerkesztve ]
-
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #47404 üzenetére
Bár nem sokat megyek Tirpitzel mostanában, de lényegesen jobb mint a Német BB buff előtt. Pontossággal már nincs baj sztem, csak erőtlenséggel.
LK Meta elment mellette, de azóta javitottak rajta, szórás buff, és secodary HE buff.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #47404 üzenetére
A fizetőképes keresletet akiről tudják hogy képes kiadni pénzt ilyenért ráveszik hogy adjon ki pénzt egy másik ilyenért. Hagyják hogy elszaródjon a régi, szándékosan. Aki már egyszer tejelt nekik, úgy gondolják, egyébként okosan, hogy (a többiekhez képest nagyobb eséllyel) újra fog. Mert kell az új, a jobb. Fogyasztói társadalom.
-
ddt500hu
veterán
válasz - = Zk = - #47403 üzenetére
Nálam a Tirpitz is secondary-ra van állítva. Szarok az ágyúi mindenképp.
Randomban vért izzadva lövök vele 80-100k-t. És az is bőven unicum szint szóval tudják, hogy szar.
Ja és úgy ég, hogy el sem hiszem.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kolbi_30 #47402 üzenetére
a "vicc" az az, hogy tolom a T8 rankedmókát néha... Bismarck, Tirpákkal is be-be lesek....
komolyan, a full másodlagosra kihúzott Bismarcknak pontosabbak a fő ágyúi, mint a főlövegekre kihúzott Tirpitznek... he?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kolbi_30
őstag
válasz Eugene Roe #47398 üzenetére
A német BBk jók lennének, de sajnos a jelen metaban kB felejtsük őket el. A japok szerintem jók, messze lő és pontos, de agyat kíván a yamato, ha rosszul helyeszkedsz, hamar vége. Kremlin terminátor, mint a legtöbb orosz szirszar.
-
- = Zk = -
félisten
baszhatom, ha szar a csapatom ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest