-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz ledgeri #20096 üzenetére
Igazad volt!
A Bayern B hull nem volt megvásárolva, ezért volt más -más összeg írva.Megvettem az Alabamát. Repülő elhárító része nagyon erős, csak úgy potyogtak a repcsik a vízbe.
A hajótest is erősnek tűnik, mert egyik repülőtől bekaptam három torpedót, és mentem tovább.
A sebessége, és kanyarodási képessége Tirpitz-hez képest nem túl jó.
Ágyúkat szeretem, jól működnek.high tech, low life
-
dokee78
félisten
Észre vettem hétvégén sokan szeretnek meghalni.
Mindegy mivel,de nyíl egyenesen mennek a pontok felé,mint a marhák.
Már tegnap délután elkezdődött ez az eszetlen móka. -
ledgeri
nagyúr
válasz kozi71 #20093 üzenetére
Hát régebben azért volt ilyen, mert pl egy modulod még hiényzik, és annak az értékét is beszámolja az össz "kell még" Xp összegbe. Ha ez nem áll fent akkor passz..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
Az Áprilisi event calendar is elkészült közben.
[link]A tengeralattjáró is megvan említve
Schuka
"You may have heard about a new, perfectly balanced ship with a new weapon system coming to game - just leaving this here... " ?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
kozi71
senior tag
Szevasztok!
Miért van az, hogy a tech tree nézetnél más a research értéke, mint amikor megvásárolnám?
Gneisenau ha csak ráviszem egeret 80500, ha rákattintok és a portba kerül akkor már 97000.
A második patch után nálam már jól működik minden. Ez előtt nem tudtam egérrel kattintani zászlóknál.high tech, low life
-
Razermazer
őstag
válasz redzsi #20087 üzenetére
Hát pedig minden túl van tolva, (ezen sem csodálkoznék) de nagyon gyakorlatilag belfastnál tapasztalom, hogy lassan szart sem ér.
Eleve a dd-ket túltolták, 2 salvó és csá volt, most mit ha bb lenne if he vel adok neki oszt alig vesz le belőle, meg miket sebeznek már túróst, bb vel hamarabb végzek velük(ez is csak bismarckra vonatkozik mivel neki van elég jó secondary lőtávja).
Másik az összes ca gyakorlatilag már majdnem kapott radart, de hydrot elég sok, ugye jönnek a radaros dd-k is gratulálok.
Már azon kell dolgozni hogy ha füstöt csinálok akkor onnan el és egy sziget mögül, már ha van éppen a közelben, osztom az ellent.
Elporladt a hajó előnye tejesen, nem kell hogy kiemelkedjen de ez azért már sok.
És azt felejtsük el, hogy én romlok hétről hétre, minden egyes frissítéssel mennek lefelé a lejtőn.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
olivera88
veterán
Most írta vki h érkezett az elébb egy újabb patch, 0.6.3.0.2 , én kiléptem, de nem érkezett ilyen.
A NA szerveren meg azt írja cancelled a 0.6.3.0.2"The planned 0.6.3.0.2 hot fix update for World of Warships on March 31, at 03:00 PT/ 06:00 ET was canceled due to a found issue with the update causing problems with the game controls.
A new hot fix is in work to address the current issues with the 0.6.3 update."
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
Na kezdjük el a mai napot. Lássuk sikerül-e 5 vereséggel nyitni?
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Egy Scharnhorst T 8 ban.
Prém Orosz BB a láthatáron. [link]redzsi Ehh , megelőztél 1 percel.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
redzsi
senior tag
HP: 62200
32 knots
3x3 305mm, 19.1 km, reload 20s, sima 2.0
Citadel: 230-330mm
Moskva Radar 11.7km range/25sÁprilis 1 csak holnap lesz, de akkor sem hiszem el ezt.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Razermazer #20079 üzenetére
most tölt valami 71 mb - ot ... remélem helyreteszi a dolgokat
-
Arolotifar
őstag
Belépek a játékba, hogy megyek pár kört, erre jelzi a rendszer, hogy ma 16 és 17 óra között szerverkarbantartás... Most még jobban elszúrják a frissítést?
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
ledgeri
nagyúr
válasz kozi71 #20067 üzenetére
Beszereztem egy zászló pakkot 10 féle van benne, de nekem csak négyet írt jóvá. A többit akkor kapom meg ,mikor elérem azt a szintet ahol elérhetőek azok is?
Ezt értettem félre valamelyest.
(#20070) dokee78 Majd nézz egy Pen-arányt, hogy neked hogyan alakul az...(csak be kell állítani, hogy lást a találatok milyenségét, ha nem lenne beállítva.., mint a képeimen is látszik.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ddt500hu
veterán
válasz Razermazer #20079 üzenetére
Muszáj mert nagyon gyér az alap lőtávja.
Valaki ment már a tengeralattjáróval? Ahogy nézem egy ez csak egy 2km concealment-es, iszonyú lassú hajó? Tehát nincs merülés meg semmi?[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Nálam is ez volt egy integrity check meg egy repair a settings fülön a quicklaunch menüben helyretette.
Sőt memóriahibával elszállt míg ezt meg nem csináltam, pár oldallal ezelőtt egyik kollégának pont ez volt a hibája, próbáljátok ki.ddt500 ahogy látom te is a második slotot secondery-re toltad nem a légvédelemre, a harmadikat nem a töltés gyorsításra hanem a lőtáv növelésre hmmmmm. Az utolsó három az okés, az első hármat lehet variálni.
Hozzáteszem teljesen stock a Frigyes nincs b hull sem, se lőtáv növelés, se nagyobb ágyú, meg erősebb motor.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
-
ddt500hu
veterán
Hát azért kérdés nélkül vettél jópár nem olcsó prémium hajót. Ami nem baj csak kihagyod teljesen az alsóbb széria tanulási fázisait. Azt értsd meg, hogy eljutsz tier10-be és ha nem tanulsz meg játszani meg fogod utálni a játékot.
Mert pl. még ha te is vagy a legkisebb hajó a Tirpitz-el azért 80-100 000 sebzést össze lehet vele lőni tier10-ben is. Csak ésszel kell játszani.
Így csalódás lesz a Kurfürst. -
sith7
félisten
Nálatok minden rendben a játékkal ?
Reggel volt egy patch, és azóta érdekes dolgokat művel ... nem látok célkeresztet, a következőben nem látom a reload idejét, aztán max 4-5 hajóra enged kattintani, más hajókat nem tudok kiválasztani, stb.
Csak az újraindítás segít, de akkor is 1-2 csata után jön valami hiba
-
Razermazer
őstag
Akkor egy kis segítséget kérnék akinek van friedrich der grose egy upgrade panel beállítás jól jönne néztem én a vidiket, de mindenki mást preferál. kíváncsi vagyok, hogy ti mit raktatok rá.
Csak meglett hamarabb mint a Yama nézem hogy bismarcknál mennyi xp-m van, hát mondom akkor beváltjuk, és tessék itt a Nagy Frigyes.[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
Szerintem nincs ezzel semmi gond, viszont 7-8fölött már semmiképp nem ugranék át hajót, csak a modulokra meg fejlesztésekre költenék, aztán szépen elérve a következö hajót csak úgy mennék tovább, hogy azért jöjjön egy kis tapasztalat is mire T10re érsz. Igaz, hogy csak játék, de itt se úgy játszik egy kezdö mint az aki már hónapok óta nyúzza.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Razermazer
őstag
Szintén zenész atyám, a kishajózási vállalatnál kezdte, utána lett BKV, ami megszűnt ugye és most a csodálatos BKK-t kaptuk.
Aztán gépészmérnökkén korlátlan teljesítményre, az nagy szó volt akkoriban 60-ban nem mindenki kapta meg, Óbudai hajógyárban dolgozott nagyon sokáig(meg máshol textilgyárban, mezőgépgyárban).
Mehetett volna tengerjáróra de miattunk nem ment hogy lásson is minket ne csak a fényképeket. Én nem mentem erre a pályára, de a szerelem a hajók iránt maradt.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
kozi71
senior tag
válasz ledgeri #20062 üzenetére
Miért mondod , hogy utána járás nélkül vásárolok?
Hiszen Ti adtátok azt a tanácsot , hogy ha gyorsan akarok szintet emelni akkor használjak mindig zászlókat. Szerintem jól is működik, tényleg jól haladok.
Vagy ha úgy értetted, hogy túl „vérpistikés” vagyok hát nem. Saját pénzem költöm, 46 évesen azért csak megengedhetem már magamnak ezt a luxust. Aztán ha jobban belegondolsz, ezeket a gyorsítókat, illetve bonusz hajókat a fejlesztők teszik bele. Semmi illegálist nem művelek ha használom. Nekik ez a bevétel, hiszen a játék ingyenes. A befolyó pénzekből fejlesztenek. Én is háboroghatnék más miért játszik ingyen, az én kontómra.
De viccet félre téve. Említettem már korábban nincs időm annyit játszani mint amennyit szeretnék.
Viszont érdekelnek a nagy hajók. Valamikor még kölök koromban lenyomtam négy évet a MAHART-nál. Egész családom tengerész volt. Faterom, az ő testvére, sőt még a nagymamám is, igaz ő csak rádiós tisztként nyomta itthonról.high tech, low life
-
-
olivera88
veterán
Hmm. Befutott az Alabama [link]
-
ledgeri
nagyúr
válasz kozi71 #20053 üzenetére
Csak látod: haladsz tanulás nélkül, vásárolsz utánajárás nélkül.
Az én szememben nem ez a jó módszer....
-
olivera88
veterán
Van humorérzék rendesen WG nél, milyen nevű kapitány kapott a tengeralattjáró, Russianbias.
sh4d0w Akkor van ilyen mikor divizióba mennek nem egyforma TIER hajóval, akkor feldobhatja 3 szintel magasabbra.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ooooobi #20056 üzenetére
Attól függ, milyen ellenek jönnek szembe 3-an. Alacsonyabb tier cirkálók nem annyira problemásak - torpedókra azért figyelni kell - de ha van köztük 1-2 BB, akkor más a felállás. Ha esetleg le tudod kötni őket menekülés közben, akkor a társaid egy részét tehermentesítheted.
Egyébként láttam olyat is, hogy t4-t7, illetve t5-t8 BB került azonos csatába, fullszar az mm.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
Razermazer
őstag
válasz ooooobi #20056 üzenetére
Tegnap ezt érzetem is, aztán hagytam a fenébe, nem tudtam leszorzózni a belfastot haha hehe idióták.
Megyek mondom gyertek van füst, hydro, radar elkapom a dd-ket nem kell félni. Nem jönnek, kilövöm a dd-ket aprítom az ellen bb-it ca-it, persze a végén csak kilőnek 3-4 hajót viszek, és miután meghaltam elindulnak a majmok, későn persze 1 bázis van csak elfoglalva és az is az amit én foglaltam. A csapat másik fele rég lehalt a túlvégen, ezek meg nagy boldogan behajókáznak a foglalt bázisra, és egy tapodtat se mozdulnak pfff.
Ezt tegnap hatszor eljátszották, a legszebb egy missouri volt, aki teljes hp val egyetlen egyet sem lőve végighajókázta a térképet és nagy kegyesen elfoglalt egy bázis, úgy reportoltam mint a szar(bocsánat).
A legjobbak mindig az 1 hajó feltart 5-öt felállás egy kis dd, de nem kell hogy dd-legyen hát ugye nem megyünk előre mert a festék megkarcolódik a hajón, meg jaj tűz ez elűz .
Ezek miatt nem tudom megszerezni a friedrichetSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
kozi71
senior tag
válasz távcsőves #20055 üzenetére
Nem élvezkedés ténye forgott fent. Csak elmeséltem a tegnapi történést.Ha már tanácsot kértem,és kaptam.
ooooobi: Friedrich der Große volt a tettes, az IX nem?
Melyik gombbal tudok fotózni? Megörökíteném szenvedéseimet én is. Szigorúan elrettentésnek.
Csatahajóval én mindig neki megyek mindenkinek, azért van nem?
Cirkálóval, és rombolóval kéne taktikázni gondolom. (lövök, elmenekülök,lövök, elmenekülök. BSGO-ban mindig ez jött be).[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
ooooobi
senior tag
válasz kozi71 #20053 üzenetére
"Mentem lőttem, nyertem."
De mint kiderült ez mind botok elleni játék volt. Azért alacsony tierben is is ki lehet kapni rendesen. ès sokszor sokkal élvezetesebb egy T5-6 meccs mint fentebb ahol mindenki félti a hajócskáját és amint meglát 3 ellent közeledni már fordúlnak is vissza. T6al meg csak a legritkább esetben dob be t9es csatába már ha összedob egyáltalán. èn ilyet nem láttam még szerintem. Max T8-al.[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
válasz ledgeri #20045 üzenetére
Nem tudom miért érdekel csak a 10 tier. Emberi gyarlóságom lehet?
Kishajókkal 1-3 –ig nem volt semmi kihívás. Mentem lőttem, nyertem.
Én is voltam már olyan csatában ahol a Tirpitz (amivel én voltam) , volt a legkisebb hajó.
De mégis jobban éreztem magam, láttam hogyan kell bujkálni , támadni menekülni.
Szóval az tanulságos volt. Meg persze dühítő is, hogy az én találataim alig sebeztek, míg amiket én kaptam hamar végzetesek voltak.
Tényleg sokkal jobban jönnek az XP-k most hogy megcsináltam amit mondtatok.
Annyira jobban, hogy ki is hagytam a V Königet, és rögtön a VI Bayern-t vásároltam meg.
Azt már nem is merem elmesélni, hogy az első csatába vele, írd és mond nulla lövést tudtam leadni, és már ki is lőttek. Valahogy mindig olyan csoportba kerülök, ahol IX szintű hajó támad rám.
Egyszerűen nem tudtam a közelébe kerülni, míg neki bőven bent voltam a lőtávban.
Kicsit el is keseredtem.
Kérdésem persze van most is. Beszereztem egy zászló pakkot 10 féle van benne, de nekem csak négyet írt jóvá. A többit akkor kapom meg ,mikor elérem azt a szintet ahol elérhetőek azok is?high tech, low life
-
ledgeri
nagyúr
Persze, hogy a Pach-not-kieg NA-n megjelent, ami kiemeli, hogy mi re érdemes vigyázni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #20050 üzenetére
Good news! I have decided to keep WoWReplays.com alive and kicking. The overwhelming support I have received from the community warrants keeping this alive. -írja Justin
Pedig ma pont úgy voltam, hogy elkezdem arhiválgatni onnan le a dolgokat, hátha lesz a jövőben valami...
Más:
A klánozósdi műkszikMeg vannak érdekes meccsek...
A legszomorúbb, hogy nem én voltam a legkevesebb XP-s a csapatban, sőt 2-en voltak mögöttem...[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Ha már Izumo. Pár napja szedtem elő újra hosszú kihagyás után.
Ez a legjobb eddig vele.
BB snipe, 20 km en 8 találat.
Az ágyui rendbe vannak sztem, meg páncélja se rossz. Csak ne lenne ilyen lassú meg ormótlan.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Hosho Tribute az elmúlt pár nap képeivel
RIP t4 CVsMostmár csak a Lexington marad (amíg...), de legalább érzem
Egy igen jó meccs vele [link] és ahogy hétvégén átívelő küldi sikerült -ha valaki analizálna, több meccsen keresztül, vagy el lesne pár trükköt, ha épp ebbe az irányba halad, vagy adna tanácsot, ha pro
(nem vagyok az ellen-CV-t elsőnek tipus, le kell szögeznem.)
-
ddt500hu
veterán
válasz Razermazer #20046 üzenetére
Ha ez megnyugtat az Izumo-tól sugárba hánytam!
-
Razermazer
őstag
Már megint nem csak hétvége szar, hanem hétköznap is, agyam dobom most is megyek egy szépet bismarckal és kész szőrőskezű majmok megint elvesztik.
Kaptam prémnapot de így nem ér semmit a pénzen kívül áhhhhhhh pedig 20k xp kell csak a friedrich der grose-hoz.
Kipróbálnám yama még messze ahogy izumo is, lehet csalódás de legalább lesz tier 9-em. Aztán anyázhatok eleget hehe.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz kozi71 #20021 üzenetére
Valami nem oké. (ok már kiderült, de hátha jobb kilátásokat szolgáltat..)
Én most hétvégére kaptam 3 prém napot, így megnyomtam, és napi 35-38 csatával súroltam az 50k XP-t úgy, hogy csak pár hajón volt bónusz(+ hétvégi 100), de azon akkor minden, meg hosho-ztam is mert ki fogják nyirni, amit húztam azt meg low tierbe rakta, meg a random csapatlehalás, és pár gagyi vonat is megesett stb.
Viszont tényleg: miért akarsz ennyire eljutni t10-be?
Tapasztalatom alapján (legalacsonyabb ágamim a t7-ben vannak, Német DD, és IJN CV, minden más t8) 1-4-5 ig jó iskola, felette t8-ig egy más világ, de t9-t10 még egy másik. Voltam már t9 csatákban eleget, hogy tudjam valahogy még nem az én világom, nekem aki Béta óta ismeri a játékot...
Mirefel az a top-top tier mánia?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
olivera88
veterán
Most olvasom h a Francia T10 es cirkáló 240 mm es ágyukkal fog rendelkezni.
Lehet az AP je überelni fogja majd a Moskváét.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ooooobi
senior tag
Okhotnik-nál mi az a boltban, hogy Special Offer, ha letelik már nem lesz egyáltalán kapható?
-
olivera88
veterán
válasz redzsi #20026 üzenetére
Valahogy sejtettem h ne, lesz olyan pontos mint a Warspite. A Warpsitenek mekkora a sigmája?
Jobb penetration mint Warspitenek Akkor elég komoly lesz.
Még def AA is lesz, érdekes.(#20036) FoxiestFox Én
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Hát volt itt olyan ember aki 10% találati aránnyal lődözött és fel volt háborodva, hogy rajta megy el a csata. A stabil 10% kéz szem koordinációs zavarokat feltételez. Azzal nem lehet mit kezdeni.
1000 csata magasságában már kézre kell állnia az elé tartásnak.
Kozira ez nyilván nem vonatkozik hiszen összesen nincs 200 csatája. De co-op-ban 30% a találati aránya. Az elfogadható.(#20036) FoxiestFox Hihető!
(#20037) kozi71 Akkor Zulu Hotel. Csak ne felejtsd bekapcsolni az Auto-resupply-t.
[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
válasz ddt500hu #20035 üzenetére
Nem tudom kikkel játszottam, de elég sokszor megmondták merre menjünk foglalni. Csoportokba szerveződtek, meg néha ment az anyázás is.
Az a 6pedig combat mission volt, na ott általában én voltam a legkisebb hajóval, és pár perc múlva mentem is halakat számlálni.Köszi a kapitányost is, akkor nem költök rá.
Dragon zászlót nem látok a boltos csomagokban. Biztos valami eredményért jár.[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz kozi71 #20033 üzenetére
Hááát. A te esetedben annyira nem. Mivel nincsen még 19 pontos kapitányod így nem gyűlik az Elit Commander XP-d. Így csak a Convert XP-t tudod erre használni. Viszont ezt használják a hajóid is szóval azok elöl veszed el a kenyeret.
Neked valszeg nincs fehér csak zöld színű XP-d.A helyzetedben el kell döntened, hogy a hajót húzod vagy a kapitányt. Én nem költenék a kapitányra. Van arra is zászló több is.
A Dragon Flag a legjobb:A lényeg, hogy jól oszd ki a képességeket.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz kozi71 #20029 üzenetére
Hát ez az. Mindig gold-ért váltod az XP-t. A te pénzed, de ezzel az a baj, hogy állandóan magas tierben mész gyakorlatilag 0 tapasztalattal. Ha meg vennéd a Königet sokkal több sikerélményed lenne és megtanulnád jobban kezelni a hajókat.
A mostani módszereddel amikor eljutsz a tier10-ig nem leszel "képzett" játékos. Gondolom neked is nagyobb az élmény ha lősz 200 000 dmg-t meg kilősz 5 hajót egy csatában.(#20031) Chabe89 Semmi bajom azzal aki kezdő és kérdez. Azzal van bajom aki béna, okoskodik meg fényezi magát.
[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
válasz ddt500hu #20028 üzenetére
Köszöntem szépen , hogy megnézted a dolgaimat!
Ezek szerint elhasználtam vagy csomó zászlót, meg hajófestést potyára…
No mindegy, végül is a hibáiból tanul az ember.Már túl vagyok a Nassaun. V tiernél járok, ha jól tévedek.
De csak a fejlesztéseket veszem meg, egyiket sem használom.[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
ddt500hu
veterán
válasz kozi71 #20027 üzenetére
Na szóval az van, hogy nem jó módban játszol. Összesen 6 csatát mentél valódi ellenfelek ellen és 144-et botok ellen. Azért győzöl állandóan.
Fontos, hogy mindig ez legyen beállítva:Mert co-op-ban még a győzelem sem ér annyi XP-t mint randomban a vereség. Meg hát az a lényege a játéknak, hogy emberek ellen játssz.
Ha sok XP-t akarsz tegyél fel ilyen zászlót a hajóra:Nézz utána mi merre hány méter. Melyik upgrade mire jó? Stb.
De a legfontosabb. Találd el az ellenfelet!Szerk. Ne a megvásárol prémium hajókból akarj eljutni a tier10-es csatahajóig! Látom az a terved de nagyon drága lesz!
Szépen juss el a Nassau-ig és kezd el azt az ágat![ Szerkesztve ]
-
redzsi
senior tag
- a Hood lövegtornya mindössze a 0.5 fok/mp-cel lesz gyorsabb a Warspite-énál
- a 178mm AA "rakétáinak" hatótávja 1.5 km
- a Hood javitója 15mp-ig lesz aktív, és a repair party hagyományos lesz, tehát nem örökli a Warspite healing képességét
- nem lesz torpedója
- löveg pontosság jóval elmarad a Warspitehoz képest (sigma 1,8), míg a lövedék kezdősebessége ugyanolyan alacsony, de az AP átütőereje nagyobb lesz
- def. AAHa ez így marad szenzációs vétel lesz...
- Flight control: 024 with 21 torpedo Planes and 64 Dive bombers. Torpedo bombers have 4 planes per squadron and DB have 6 planes per squadron
- lternative Flight control: 350 with 43 fighters and 42 torpedo planes. Fighters have 4 planes per squadron torpedo bombers have 2 planes per squadron
- Planes: Mitsubishi A6M2 as fighters, Nakajima B5N2 as torpedo bombers, Aichi D3A1 as bombers all tier 6 standard[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
Szevasztok!
Kéne megint egy kis eligazítás a zöld füleimnek.
Melyik módszerrel tudom leghamarább elérni a tízes szintet, a német csatahajó vonalon.
Most négy hajóval játszok. Amikor amelyikkel van éppen kedvem.
De így a XP-t, négy hajóról a nap végén csak pénzért tudom átváltani a fejlesztéshez szükséges convert XP-re. (most már csak Bismarck-ra hajtok)
A másik módszer az lenne mikor szépen szintről szintre lépek az adott vonalon, és úgy nem kell ez a váltogatás. (A kérdés a tehát gyorsaságra vonatkozik. Nem pénz kérdése.)
Szóval a VII-VIII tierben lévő masinák jobban hozzák az XP-t, és ezért érdemes pénzért váltani a gyorsaság függvényében? Vagy az xp nem növekszik hajó típustól függően?high tech, low life
-
sith7
félisten
válasz Razermazer #20015 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
Játszok játszok, egyszercsak egy ship added hang, és megjött..
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #20008 üzenetére
Eu-n is kint a váltás idő a szokásos
-
olivera88
veterán
Na megérkezett Dasha.
Patch notes 0.6.3 [link]A tengeralattjáró ajándék lesz, mindenki megkapja aki belép ezen a héten a frissítés után.
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #19986 üzenetére
Az a Gunner mindent elmond...
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz Chabe89 #20001 üzenetére
(neten ez nem jön át, de szarkazmus akart lenni, nem is számítok rá, hogy dobozokból összejön)
Akkor legyen ON is:
Így T5-ben újabb érdekesség, cruiserrel (amivel eddig jól ment) hirtelen ultra béna lettem, Furutakáavl csak frag vagyok.
Itt már olyan porcelánnak érződik, mint korábban a DD, de már messze nincs meg hozzá a manőverező képesség. 30.000 HP-t csak úgy ledurrant egy csatahajó 15+km-ről...[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nintendo 3DS XL +8GB memória kártya + 6db játékkal Mario is! tokkal, töltővel, újszerű állapotban!
- SilverStone SFX-L SX1000 1000W Platinum (SST-SX1000-LPT)
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- Violectric Chronos dongle dac 1 hónapos
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest