-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
olivera88
veterán
Tegnapi esti Udaloi. Ez beteg volt. Égtek mint a reistag. Ugyan nem ez volt legjobb csatám, de kevés hiányzott hozzá csak h megdöntsem. Ennyi hitem se volt még DD vel. Csak 8 k hiányzott volna még a withererhez.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz ddt500hu #19893 üzenetére
Tipikus.. mikor meg van nyerve a játék, de a csapat úgy dönt, hmmm, ruhsoljunk tovább, abból baj nem lehet -> lesz. Ha a 3 idióta nem áldozza fel magát, sima ügy lett volna. Én ott vártam volna a csatahajóitok helyében A körül, előbb-utóbb pusholnia kellett volna a Yamatonak, akkor pedig elég beúszni mellé, és bye. Főleg, hogy be is lehetett volna keríteni. Nyílt vízen oda tolat, ahová akar.
-
stefanitsr
senior tag
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
AzŐsgén2
tag
Hali!
Nekem a mai legjobb köröm ez volt. Ez a König egy brutális állat a pályán, tier VII-sek között 3 kill...
Mondjuk nem sok HP-m maradt a végére, de túléltem. Még csak 9 csatát mentem ezzel a hajóval, de 89%-os a win ratem, 13 killel... megszerettem.Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #19884 üzenetére
Itt a Yamato replay-e. Még én voltam a stupid! 3 tier10-es BB meg egy Shimakaze nem bírta kilőni!!
-
ooooobi
senior tag
ááá ez a hatshu tényleg bün rossz, nem hogy egy közepes kört nem tudtam menni vele, de mintha meg lenne átkozva még a meccseket is elbukjuk
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
félisten
-
olivera88
veterán
Új prémium Japán T7 es hordozó érkezik.
IJN KagaLG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Csak lesz Alabama buff, a WG meghallgatta visszajelzéseket.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
A mai is olyan jól indul akárcsak a tegnap, eddig 4/4 lose. Na majd estére folytatjuk, hátha jobb lesz.
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #19884 üzenetére
4-en lőtték 3 irányból, köztük 3 csatahajó. Mindet kinyírta. Amúgy tisztán győztes csata volt. Rögtön az elején kivágtam 2 rombolót radarral, 2 zászló nálunk, ők szétszóródva. A Yamato hozta nekik vissza.
-
félisten
-
félisten
-
redzsi
senior tag
Én szintén jóval kevesebbet játszom. Az akciók/küldetések ellaposodtak (EU szerveren), kereken 5 hónapja jöttek ki a brit cikálókkal azóta csak a japán szovjet dd ágat variálták meg, közte megérkeztek az unalmasnak látszó német rombolók. Milyen változatos miközben a brit bb-k kb. sehol sincsenek..
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #19879 üzenetére
Én pont 2 hete nem játszottam vagy három egy kicsit mentem mindig egyet egyet, de ez kriminális ami itt van hétvégén mikor ráérnék. Mikor javul az arányom akkor bebasz ilyen idóták közé, hogy menjél csak vissza az avaragebe jó ott neked.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
Én vagy egy hete nem játszom, és hihetetlen jó érzés. Nagyon kellett már ez a pihenő. Úgy érzem, kitart még pár hétig. Belenézegetek a Flamu streamekbe, és ennyi pont elég is.
-
dokee78
félisten
válasz Razermazer #19875 üzenetére
+1
Ki is vetkőztem magamból.
Minsket 4-ből sem tudtam leszorzózni.Support nélkül hagy az egész banda.
Menjek egyedül foglalni,amíg a távolból nézik a halál tusám.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Nálunk meg vendégek voltak és ma még nem is játszottam. Pedig amúgy is leginkább csak hétvégén van rá időm. Na hajrá!
-
olivera88
veterán
Ez mai nap eddig olyan feles. Szarul indult, első csata 165 k Bismarckal lose, de aztán kezdett kialakulni.
Az Udaloival is összecsiszolódtam, fel is ment az átlagom vele 48 k ra, már csak 83 k hiányzik Grozovoig.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FoxiestFox #19868 üzenetére
31 torp, és Derzki. Tudtam.
-
redzsi
senior tag
válasz olivera88 #19871 üzenetére
A reload különbség egész pontosan 0,66s lesz. Ez ha Adrenalin rusht használsz akkor még csekélyebb. Ha nézed a rudder shiftet (5,3s vs 4,6s), miért nem nézed a forduló kört? 610m az Udaloinak, 720m a Grozovoinak. Concealment pedig másodlagos dolog gunboatként. Az engine boostot használnád a def. AA helyett?? Akkor végképp mi értelme hogy azt az ágat húzod?? Ugyan nerfelték a légvédelmét de azért még mindig éppen elég erős, csak már nem betegesen op.
EU szervátlagok:
- Udaloi: 41.576dmg
- Khabarovk: 58.793dmg
- Grozovoi: 36.890dmg (még ha kevés csata alapján is, de azért árulkodó) -
olivera88
veterán
válasz redzsi #19869 üzenetére
Tetszik bár a gyenge concealment miatt nem túlzottan, de szerencsére ebben már jobb a Grozovoi. Nem 3 kts el lassabb hanem csak 0.5 km el, szóval zászlóval és boostal 44 kts el szelheti a habokat ez is és ehhez párosul még jobb rudder shift is. Kereken 1 mp vel lesz kisebb a reloadja mint az Udaloinak.
-
redzsi
senior tag
válasz olivera88 #19867 üzenetére
Mert ezek túl apró változások, és alapból sem gunboatnak szánták. A +50 m/s lövedék sem számít annyira 13,1km (buff utáni)max lőtávon. Udaloi hogy tetszik? Csak mert annál lassabb 3knots-al, és 1,4km-rel kisebb a (b.u.) Grozovoi lőtávja. Ok upgradekkel -0,5mp reload lesz a T10 dd előnye de én inkább a lőtávot preferálom ekkora különbség esetén. Szerintem.
Ez viszont állat lehet.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz redzsi #19865 üzenetére
Ja, nem tudtam, hogy nincs CV. Így akkor egész izgalmas lesz, én a Derzkire fogadnék. Az egy állat.
ledgeri: azért gondolom, hogy kevés lenne, mert egy nappal a kiírás után már linkelgették a srácok Flamu Discordján a 20 fölötti találatos seal clubbingokat. Semmi nem kell hozzá, csak egy low tier DD egy jó kapitánnyal, és egy kellően BB-nehéz MM.
[ Szerkesztve ]
-
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #19859 üzenetére
Habár a beszéd a háttérben zavaró de amúgy jó lett, jó a zene, és pár villanásnyit én is benne vagyok.
(#19863) FoxiestFox: Meg lennék lepve ha annyi elég lenne, de CV viszont nem játszik. Valószínüleg valami alacsony tierű dd lesz a nyerő, mondjuk Wickes, Derzki vagy Izyaslav: sok torp kis sebzés, gyors utántöltés.
(#19822) ledgeri : sehol, ez csak egy előre megállapított ár. A Mutsu is 7000 dubi, de jelenleg nem kapható sehol sem. Ennyi lesz majd ha beteszik a techtreebe.
(#19828) olivera88: ez még édeskevés hogy jó kis gunboat legyen a Grozovoi, arra ott a Khabarovsk.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #19863 üzenetére
CV nem játszik, és meglehet hogy a sok kihagyás, esetleg hasonló benézések, STB-k miatt lecsúszik.
Mikor Ichase csinálta a heti kóldiket, akkor is volt egy hét, amikor már javában ment e módszer, hogy nem kapott egy specifikus replayt sem, mert senki sem gondolta, hogy azzal az értékkel bejutna...
Mindegy, majd meglátjuk...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
Na persze hogy benéztem a flamus torp határidőt... ha lesz valaki aki 11 torppal vagy alatte nyer, akkor meg még nyertem volna is...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
-
félisten
Zsír kis csatornaajánlót csinált Flamu.
-
olivera88
veterán
Mi az hogy nincs 50 % os szorzó van csak.
-
olivera88
veterán
Miért kell ilyen csatát elveszteni? A Montana meg alig akart gyulladni , nagy nehezen kigyújtottam, aztán égett egy darabig, aztán még egyszer már nem tudtam.
A végén már el is szúrtam, mert olyan közelre kerültem véletlen h felspotolt a Monti, ezért nem sikerült eltalálni egy torpal se és ki szedettem magam mert felkapcsoltam az AA-t h leszedjem a gépjét.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz ddt500hu #19757 üzenetére
Amúgy lehet most kapni a Graf Spee hajót. (bundle-en is)
De nem merem megvenni, ilyen nagyon speckó cuccnak tűnik, hogy bika HP+ágyúk (8700 AP dmg tier 6-ban), de csak 2 ágyú és pont a rombolók+cirkálók ellen nem elég sok löveg és nem elég gyorsak, csak nagy alfa dmg.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #19845 üzenetére
Elég inaktív vagyok mostanában és a híreket sem követtem már napi rendszerességgel. Na nem mintha olyan sok időmet emésztette volna fel, vagy nem csináltam volna szívesen, de szeretnék egy darabig mással foglakozni. Attól még bejárok majd néha okoskodni.
Btw, állítólag Április 8-án kezdődik a haifuri collab.
SoulReaver: Végül is csak másfél éve "büfögöm" be ide a marhaságaimat, erre jössz te és leszólod a munkámat. Utána meg megy a pislogás, hogy harapok. Abból kiindulva, hogy neked se sikerült eljutni az összefoglalóig csak 3. nekifutásra, tökéletesen látszik mekkora időpazarlás lett volna lefordítani.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz Chabe89 #19843 üzenetére
Látod látod... Nem azt mondtam, hogy nem tudok angolul, jólenne, ha leszállnál a lovadról.
2 normális ember érdekes módon, már írja is a kérdésemre a választ, amit köszönök szépen.
Ha nem tudsz értékes hozzászólást írni, nem kötelező ilyeneket beböfögnöd, hogy "azzal kezdődik az összefoglaló"...
-
félisten
válasz SoulReaver #19842 üzenetére
A kapitányperkek csak elsőre tűnnek kuszának... igazából kifejezetten logikus, hogy mit mire érdemes tenni... ha nem megy az angol, elvileg van valami magyarítás a játékhoz, azzal megnézheted, melyik perk pontosan mit csinál.
Tavi: visszaadtad? Miért?
-
távcsőves
senior tag
A ship comrade is jó, weboldal. Az összes hajóra vannak kapitány skill összeállítások. Tényleg jó. Ha már több tapasztalatod lesz a játék mechanikával, akkor magadtól is ráérzel.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
Ja, hogy nem sikerült megállítani a videót és ellesni a képről, hogy mit rakott össze? A nyelvtudás hiánya pedig ESZP. Eddig mindenkinek megfelelt így érdekes módon, nem kellet külön elmagyarázni.
-
SoulReaver
veterán
Egy videó az egész, de nekem nem pörög úgy az agyam, ahogy a gyerek darálja angolul....
Könnyelmű ostobaság volt egy ilyen videót kitenni... Ha már ennyi szaki van itt, nem lehetett volna összegezni pl MAGYARUL?
Aztán lehet mondani, hogy az összefoglalóban ott van minden... Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy google a barátom.. topikgazda úr.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
https://replayswows.com/ hahaha...
[ Szerkesztve ]
-
távcsőves
senior tag
válasz SoulReaver #19835 üzenetére
Összefoglalóban van a captain build linkje, az elég jó segítség. Én azt használom.
-
Chabe89
addikt
válasz SoulReaver #19833 üzenetére
Azzal kezdődik az összefoglaló.
-
SoulReaver
veterán
Keptön képességeknek mit célszerű rakni csatahajókhoz? Nem látok semmi érdekeset... :/
Japán anyahajókat érdemes elkezdeni? Mindig kiszivatnak a torpedóikkal, amit a repcsik dobálnak.
-
-
olivera88
veterán
Egy kis friss info a 0.6.3 ból.
Már érkezik is a Grozovoi buff az én nagy örömömre. Lő táv növelés, és a ROF csökkentve lesz 4.2 secre. Jó kis gunboat lesz.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ooooobi
senior tag
válasz olivera88 #19819 üzenetére
Csak ne legyen képregény, 30al már szépen el lehet lenni, ez nem egy fps. Meg tényleg csak ilyen másodlagosnak kéne. Ha elutazom, vagy az asszony stoppolja a nagy gépet Céges gépen is játszottam pár jó meccset, pedig 15 fpsnél nem lehetett több rajta
Mondjuk ebböl kiindulva inkább a videókari a fontos, mert ott a hat magos xeon proci mellett csak egy régi quadro 2000 van az meg nem a 3ds tudásáról híres.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Ma eddig 8/8 WIN. Nem tudom mivel menjek még egy utolsó csatát.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Megint csak 50 k Udaloival, de 3 kill legalább és két dev strike. Mindkét dev strike Ognevoi volt. Ezzel még XP első is lettem.
Na már csak 133 k hiányzik a Grozovoihoz. Vasárnapig meglesz talán. Most h prém nélkül megyek lassabban haladok kicsit.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz ooooobi #19815 üzenetére
Én egy E 3400 al játszottam, ami OC vel 3.2 ghz en ment, ez mellé GTX 650 és 4 GB RAM DDR3.
Tűrhetően ment a játék vele még highon is
Attól függ h neked mi számít normális FPS nek.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz SoulReaver #19817 üzenetére
Szerintem egy kicsit félreértetted a kérdést.
Szerk. Csak szólok, hogy a géped szuper, a kolléga a minimumot keresi, nem a tényt, hogy húúúú, egy jó gépen jól fut
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
-
olivera88
veterán
Ez de jó csata lett volna ha kicsivel később szednek ki. Meglehett volna a 200 k is akár. Nem valami sok HP m volt és beszedtem egy Shima torpedót, aztán javítottam, de csak kicsit bírtam, 10 K HP alatt voltam.
Prém nélkül vagyok, azért lett csak ennyi pénz 149 K ra.
Na most jó oldalon vagyok ma 4/4 WIN.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ooooobi
senior tag
Szerintetek mi az a minimum gép amivel még játszható a játék normális fpsel. felbontás graf minöség mindegy próbáltam full lowon ugy is élveztes számomra. Kéne egy használt extracheap laptop erre
-
Chabe89
addikt
válasz SoulReaver #19813 üzenetére
A Bayern T6.
-
ddt500hu
veterán
válasz SoulReaver #19807 üzenetére
Kredit az van. Hajó nincs sok csak ami kell (meg a prémiumok amiket nyertem).
Német-orosz-amcsi dd nem érdekel. Bár a Gearing talán de az odavezető út nem tetszik. Moszkva ugyan ezért nincs, Minotaur meg nem kell. Japán CV kéne de nem visz rá a lélek a CV-re mostanság. A kapitány is bekerült az új rombolómba.
Brit-Francia-Olasz-USSR BB ágra várok addig gyűjtögetek. Tier10-ben tök jól lehet farmolni prémiummal.(#19810) dokee78 Az szép. Nekem 98k a legnagyobb sebzésem vele de az még a régi is attól is sugárban hánytam!
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz FoxiestFox #19808 üzenetére
Akkor csak nekem volt új ez.
-
félisten
válasz SoulReaver #19807 üzenetére
Pedig neki pont nincs sok hajója összességében, mert jellemzően high tiert játszik, T10 hajó pedig összesen nincs sok a játékban.
-
olivera88
veterán
Aranyos
ddt500 Pont a Shimára hiányozna még csak, így is OP.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
válasz SoulReaver #19801 üzenetére
Mi az a sok minden? 2015 augusztus, de még 5000 csatám sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 2 db Samsung series 5 ULTRA laptop + 2 db Tablet+ pótakku+autós tablet tartó+tablet billenytűzet
- Szeretnéd az Endgame Gear XM2WE (EGG-XM2WE-BLK) Egerkét INGYÉ FOX-POSTBA?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest