Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
frame>24
addikt
Olyan kérdésem van, hogy:
CV-k: torpedo bombereknél be lehet-e állítani, hogy AREA-t támadjon (smoke screen, több hajó), és ne konkrét hajót? (mi a control settingje?, nem, a google nem segít)
Már azt is vérpisálós volt kideríteni, hogy vmely patchnél, tier 4-5 ben törölték a fighter strafing controlt (ALT), a "kezdők védelme" miatt.
Illetve, bizonyos helyen olyat is látok, hogy magát a támadó kört közelebb helyezik a hajóhoz.
Azt is hogyan? Példa videó.Előre is kösz!
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
redzsi
senior tag
válasz olivera88 #21889 üzenetére
És még így is neki van a legtöbb hp-ja T10 dd-k közül. (Khaba egyre inkább könnyü cirkáló.)
Plusz a Grozovoi buff utáni detekt távja egyenlő lehet a Shima Gearing pároséval - 6km, miközben a dmg/min pedig a Khabáét ostromolja picit gyorsabb lövedékkel, az AA-t pedig talán nem kell bemutatni. -
-
olivera88
veterán
Jött Dasha elhozta nekünk a 0.6.8 at.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
törölt tag
SC : 1000 doubloon. Legalább nem valami mod
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #21883 üzenetére
Miután rendre mikor 1 csillag kellene a a ranglépéshez megkapom a queue sarát mentem egy Missourit....
Rendre ugyanannyit sebzett, mint az Arizona rankedban.... úgy látszik most jön a 2 nap pihi... pedig majdnem meglett nélküle...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
törölt tag
válasz szilva01 #21876 üzenetére
Nekem speciel a keresztbeforgatott Strait sokkal jobban tetszik, mint a sima.
sh4d0w: Elég csak a nyomdokvizet megnézni, és máris látszik, hogy mennyire nincs értelme az "áramvonalas" testnek.
Ha már nyomdokvíz: valahogy ez is igencsak jellegtelen a játékban. A légi felderíthetőséget pedig nem is kicsit megnöveli.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz #65675776 #21877 üzenetére
Hogy állíthatsz ilyet??? Nem láttad még a topiktémát belülről?? Még hogy csak kikötőben tolat, még ha ott tenné is... jaj Istenkém
Realizm, what wanted....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
frame>24
addikt
válasz #65675776 #21877 üzenetére
Bár nem tettem zárójelbe az utolsó mondatot, de ez egyértelmű, igen.
Más, a 2 éves regisztrációért kaptam én is 10% kupont.
Ez most stack-elhető lenne a TirpiCC-el (-40% ), de még így sem annyira vonzó nekem.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
-
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #21875 üzenetére
A formátum tetszik (t6, 7v7, legtöbb mapon 2 cap). Lassan el kell kezdeni gyűjteni a Rank1-et, kéne a Flint ? . Meg itt rank 15 körül elhiszem magamról, hogy nem vagyok kutyaszar, 22 csatából egyszer nem voltam csapatelső, amikor kikerültem az ellen torpjait, aztán visszafordultam beléjük kb 4. percben.
-
félisten
-
szilva01
őstag
Nem szeretek sírni, mint egy fürdősk*rva, úgyhogy csak annyit mondok: nehéz ranked közben nem agyvérzést kapni.
-
frame>24
addikt
válasz sh4d0w #21870 üzenetére
Valami olyat írnak, hogy a lapos tat (transom stern) egyszerűbb konstrukció, jobb a helykihasználás szempontjából, és jobb áramlást is biztosíthat. Hátrafelé haladós manővereknél viszont rosszabb.
daa-raa
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
törölt tag
válasz olivera88 #21861 üzenetére
Akkor az összes létező KGV tervezetet ki fogják dobni prémként, vagy másodvonalként?
sh4d0w: Áramlástanilag jobb a szögletes tat (transom stern angolul egyébként). Az áramlás nem követi az elkeskenyedő hajótestet, az a legszélesebb pont után kicsivel leválik a testről. Szóval az elkeskenyítésnek gyakorlatilag semmi értelme sincs. Egyébként nemhogy a Des Moines, de már a New Orleans is ilyen kialakítású volt. Sőt, 1934-35-től kb az összes amerikai hajó így épült, leszámítva a csatahajókat.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
válasz olivera88 #21869 üzenetére
Azt el tudom kepzelni, hogy a szeles hajoderek utan, amikor elkezd szukulni a hajotest, akkor a derek altal keltett orvenyek valamifele vakumot/kavitaciot okoznak, ami gazdasagtalan az uzemanyagfogyi szempontjabol.
Aztan persze az is lehet, hogy igy szimplan nagyobb hely van a gepeknek, rakodoternek es igy gazdasagosabb es totalis marhasagot irtam az elso mondattal.
https://www.coreinfinity.tech
-
olivera88
veterán
válasz sh4d0w #21868 üzenetére
Az lehet h jobbak az áramlás jellemzői,bár nekem furcsa kissé h jobb lenne. A legszebb testük a Német BB nek vannak szerintem, főleg Bismarck-nak , Tirpitz-nek és Gneisenau-nak , Scharnhorst-nak, az orruk és tatjuk a legszebb formájú.
Jah én is észrevettem h az új hajóknak kocka tatjuk van.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
válasz olivera88 #21867 üzenetére
A kocka hajotest nem veletlenul olyan, ha megnezed, az utolso ovpancelos cirkalo is olyan volt (Des Moines), meg ma gyakorlatilag minden hajot igy epitenek, gondolom jobbak az aramlasi jellemzoi es talan olcsobb is lehet egy ilyen hajo, mint az elkeskenyedo.
-
En vagyok az egyetlen, akinek nem jon be a brit hajok tombszeru, ormotlan, randa elso felepitmenye?
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #21861 üzenetére
Gondolom bevezetés előtt jön egy hónappal, hogy "legyen miben képezni"...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
Prém Brit T8 BB ? Mert tech tree ben nem volt szó róla h lesz ilyen..
-
-
mcwolf79
veterán
Na azt hiszem véget ért a Summer sale, még mindig a Tirpitz van bent a shop-ban. Ez volt a nagy finálé-bundle
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
olivera88
veterán
Most olvasom h a Német BB k T7 től secondary táv buffot fognak kapni Gondolom secondary lövedékek tűz gyújtási és sebzes nerfjet akarják kompenzálni ezzel , és most tierrel arányosan fog növekedni a másodlagos ágyúk tavja T8 tól.
Scharnhorst és Gneisenau 5 röl 5.3 km re
Tirpitz és Bismarck 7 röl 7.5 km re
Friedrich 7 röl 7.6 km re
Kurfürst 7 röl 7.7 km re[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz belaazallat #21854 üzenetére
A wot-ban nekem is egyértelmű volt, bár mivel már nagyon rég nem játszottam vele már nem emlékszem volt-e kitiltásom de arra emlékszem, hogy voltam letiltva a játékban a chat-ről. Itt szerencsére csak 2-3 alkalommal voltam rózsaszín és mind véletlen volt.
Nekem is volt, hogy valaki direkt blokkolt, hogy ne tudjak mozogni mert akkor elég sokan rámentek a kárpótlásra mivel azt könnyebben össze tudta hozni mint egy jó csatát. Persze tudtam mire megy ki a játék így csak mellé lőttem majd mikor csak nem akart békén hagyni beírtam angolul, hogy akkor nekem ez a csata ennyi lesz és kilépek majd nem mozdultam és leengedtem az ágyú csövét. Egy kis ideig várt majd előrerohant a kis light tankjával meghalni és mehettem a dolgomra csak időt vesztettem. -
belaazallat
addikt
válasz Chris0321 #21853 üzenetére
Én WoT-ban megnéztem mennyi a tiltás. pár óra, 1 nap, 1hét, 1 hónap, fél év, majd megint fél év. Végleges tiltást nem kaptam. itt sem lehet másképp.
WoT-ban voltak akik, direkt beálltak a lövésed elé, hogy tiltsanak. Itt legalább nem tudnak letolni a hegyről.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Chris0321
addikt
válasz belaazallat #21852 üzenetére
Értem. Elég régen voltam rózsaszín akkor hasonló dolog történt velem is.Örülnék neki ha jelentene is valamit ha a játékon belül reportolnak valakit csapatsebzésért és nem csak a karmájának ártana.
-
belaazallat
addikt
válasz Chris0321 #21851 üzenetére
Nem, csak csata után. Nekem legalábbis azt csinálta, szintén romboló füstben, csak a cirkáló pont bejött elém, mikor elengedtem a halakat. 8ból 6 talált.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Chris0321
addikt
Az utolsó csatában dd-vel voltam. Egy kedves csapattárs elengedte a torpóit mögüllem miközben én a füstben próbáltam volna valamennyit sebezni, majd mikor bekaptam az egyik torpedóját volt kedves kilőni. Ilyenkor nem kellett volna felvennie a teamkiller színt már a csatában?
-
Razermazer
őstag
válasz frame>24 #21845 üzenetére
Majd karácsonykor az mégiscsak nagyobb ünnep. Milyen jó hogy nincsen pénzem erre, se a másikra költöttem mindkettőre eleget, csak játszani kéne, de idő és kedv is csekély. Bár a tankossal egész jókat megyek.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
frame>24
addikt
válasz mcwolf79 #21842 üzenetére
Kösz.
Amúgy ez a "final bundle" mindenkit letört, többen valamiféle sok-hajó-egyben-mégtöbb-pénzért cuccra számítottak, illetve Alabama+Scharnhorst+Warspite valamelyikére, ahogy itt is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó lenne megcsinálni ezt a "Battle of Colombangara" -t megcsinálni, de van olyan érzésem, hogy ez sem fog összejönni
-
félisten
Hát akkor no Warspite.
-
frame>24
addikt
válasz mcwolf79 #21839 üzenetére
Így a végén megkérdezném, ti honnan fértek hozzá a Summer sale oldalhoz?
Nálam még mindig a tegnapi ajánlat van.ez így volt az egész akció alatt, kb. fél nappal később írta ki, amit ti már reggel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mcwolf79 #21839 üzenetére
"It's simple: starting on 07 July at 07:00 CEST (UTC+2), a new discount will be revealed in this article every day offering massive discounts on ships galore with a final bundle available from 16-18 July!"
Valami nagyobb csomagot is készíthettek volna
Én megvenném a Tirpitzet, jobban termeli a pénzt
-
mcwolf79
veterán
Tirpitz -30 % (9645 Ft)
Nem tudom mitévő legyek: megvegyem ezt ennyiért vagy inkább normál áron a Scharnhorst-ot
Mert ha jól sejtem a mai nap az uccsó akció.
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
félisten
válasz belaazallat #21836 üzenetére
Hát Mogamival én sem tudok, mint látható... Majd 10-val kevesebbet lövök vele, mint Myokoval, és élvezni sem tudom..
-
belaazallat
addikt
válasz FoxiestFox #21834 üzenetére
És még játszani se tudok!
Colorado-m van még, vagy 6-os DD.
Kb 1 éve abba hagytam, mert 2 AMD-s konfigon is kilépett illetve csúszott a kép(mármint nem real timeba láttam a játékot, 5 perc után jelentős csúszás volt). Küldtem videót tesztet, meg minden kutyafülét, először netre fogták, majd a tuningra, de minden egyes mondott dolgot cáfoltam, végül meguntam)"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
gabyka
aktív tag
válasz FoxiestFox #21834 üzenetére
'szt válogatsz, a csapatjáték azért jó, mert rajtad kívül lőhetnek másokra is
...valahol olvastam...
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz belaazallat #21832 üzenetére
Füst kell neki!
-
belaazallat
addikt
válasz FoxiestFox #21831 üzenetére
7-es pensacola jó lesz?
-
félisten
Valaki, aki játszik T8 környékén RN cirkával, vagy USN DD-vel, és akar szakaszozni a hétvégén, írjon.. képtelenség húzni a Mogamit, eltalálja egy random lövedék, cit, teljesen élvezhetetlen fedezék nélkül, holt mindegy, hogy wasdol az ember. Loss sorozat, akármit csinálok. Csak égetem rajta a jó camokat...
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
Vajon milyen lenne, ha é játszanék magam ellen, olyan kiváncsi vagyok... Sosem fogom megtudni, hogy mit is tud a mutsu az arizona ellen, ha nem én vagyok mindkettőben
-
ledgeri
nagyúr
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #21806 üzenetére
Meg sokszor látni Bow-In, emiatt ha valaki kimozdul vele, tud meglepetést okozni!
-
félisten
-
félisten
válasz FoxiestFox #21817 üzenetére
Hmmm.. mi minden lehetett volna, ha nem eszem torpokat
-
-
félisten
-
-
félisten
-
-
redzsi
senior tag
Teszt szerver, Montana:
5 csata 1 győzelem
Utolsó csata 183dmg, 1kill, 4millió potential dmg, 75k spot dmg, vereség, és így is csak 3. lettem. Egy sniper goku, meg egy elég jó Desmo zárt előttem. Még jó hogy nem büntetik azt aki elöl megy.... Ellenfélnél a fél csatában tolató, a másik felében menekülő border hugger, aki egyszer sem volt 16km-en 2700xp-vel első. Szuper.(#21805) Smish: megéri, az egyik legjobb prémhajó.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #21808 üzenetére
https://forum.worldofwarships.com/topic/90963-premium-ship-review-dunkerque/
Bocs, szarakodik a tel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #21806 üzenetére
Én magamból indultam ki, mint kezdő, és ezzel tudtam eddig a legkényelmesebben játszani, némi eredménnyel is. Nyilván vannak gyengéi, amit az LWM review, de egyebek is jól leírnak (fos AA, gyenge cit., nincs hàtsó àgyú). De ezzel úgyis bow-on harcolsz, közelharcnál kell vigyázni, hogy legyen repair az ágyúkhoz.
Külön poén, hogy a túl közel jövő DD-ket egy toronnyal is szét lehet pattintani.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Smish
tag
Kaptam egy -10% kupont, amit a prémium shopban használhatok el, akár akciós hajó árából is levonja. Kutuzov megérné úgy kb 7500ft -ot ha lessz a nyári akcióban?
-
frame>24
addikt
válasz olivera88 #21793 üzenetére
A tankos része a wot-hoz képest alulmarad.
A repülős rész verhetetlen, annál kellett volna csak maradniuk.
A hajók tekintetében legutóbb azt mondták, DD jellegű hajókon kívül nem lesz más, mert a nagy, lassú hajók nem integrálhatók az összhaderőnem játékba (= BB-ként rommá lőne a sok pro dive bomber player).Vegyetek Dunkek-et, noob-biztos, gyors a lövedék (zászlókkal + skillekkel lehet 39% HE fire chance-et csinálni, ha pl. Arsonist kell, illetve poén).
Apropó: a legutóbbi prem ship vételemnél azt írtàk a visszajelző email-ben, hogy 14 napon belül indok nélkül elállhatok.
Ez mintha eddig nem így lett volna. (Ha hasznàltad, már nem adták vissza). Most ha két héten belül elállhatok, még veszteni való sincs, látszólag..
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest