Hirdetés
-
GAMEPOD
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
#52588800 #32261 üzenetére
Azt nem számoltam, mert marad a mostani ára (meglévő klánoknál nem vész el férőhely!)
(#32262) olivera88 A lépés bónusza, és az össz bónusz azzal a lépéssel.
Aki aki szokott public-tesztezni hosszabb távon - akár csak a bónuszokért, hajókat próbálni, miegymás-, és tenné olyannal akivel tud is kommunikálni az csatlakozhat a PTHUN klánhoz a teszt szerón!
-
-
válasz
#52588800 #32021 üzenetére
Marhára ideje volt, mert gyakorlatilag lehetetlen volt megölni évek óta, ha tudta az illető, mit csinál
Amúgy egy szituációban kezdte enni a citet, mikor belősz "alá" fordulás közben. Ezt ugyanúgy megeszi a Zao és a Henri is, de még a GK-t is meg lehet csípni olyan forduló közben.sith7: sutyi pro, ne hallgass rá
Jó az a GK, kicsit angled vagy, középtávon maradsz, és dara. Célozni még úgyse tudsz, fölösleges lenne Montit tolni, a GK meg úgyis eltalál valamit, amire nem is céloztál
-
-
válasz
#52588800 #31693 üzenetére
Valamelyik nap mentünk Taviékkal tripla Miseryt, látom C-nél Wooster a sziget mögött... na mondom az meghal, ha addig élek is... bementem mellé és kinyomtam mint egy pattanást. Aztán még a Seattle is sorra került.
Fú de utálom őket. Sok HE kaksó. Mondjuk a Sea legalább balanced.
-
Chabe89
addikt
válasz
#52588800 #31666 üzenetére
Nem a képek miatt lett törölve, hanem mert minden második szava valami szentségelés volt. Elnéztem egy ideig, de kicsit átestünk a ló túloldalára. Egyrészt szabálysértő (10/1.), másrészt lehet panaszkodni kultúráltan is. Nyílván én voltam a szemétláda amiért a dolgomat végeztem.
-
olivera88
veterán
válasz
#52588800 #31650 üzenetére
Hát ettől még bosszantó időnként.. Főleg közel harcban.
Modul találat hát, a Monarch tornyának 20 k HP je van. Ez alapján ki kellett volna h csapja a tornyot és 20 k dmg.. Helyette lett 4k.Jut eszembe volt szó valami ballisztikai modell átdolgozásáról vagy miről, az idén. És abból se láttunk még semmit.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#52588800 #31566 üzenetére
hát megmondom őszintén egyik lehetőség se túlságosan tetszik
azért egy ilyen játéknak (főleg premium fiókkal) azért ön-eltarthatónak kéne lennie. A wot is ilyen, nem értem itt miért nem sikerült.
ott pl sose volt anyagi gondom, és nem azért mert tele a garézs premium 8as tankokkal....
-
-
redzsi
senior tag
válasz
#52588800 #31380 üzenetére
De hát éppen ezaz, eddig sem az volt a gondja hogy alulteljesít. Gyengének még az a verzió sem látszott, amelyiknek nem volt HE lövedéke.
Azért azt nehezen hiszem hogy a szuperteszterek maguknak csinálnak hajót. Nekik ott az ST Alabama, ami a camót leszámítva egy Alabama klón. -
törölt tag
válasz
#52588800 #31321 üzenetére
" csapattárs mindig legyen közted és az ellenség között"
Ezt imádom. Tegnap egy Yamato döntött így, szóval ott haladt mögöttem vagy 30-40 m-rel és pajzsnak használt. Az összes ilyen gyökér bekaphatja. A HP-m 2/3-a ment le emiatt, mert még csak ki sem tudtam térni semerre. Még ő is megtámogatott hátulról 3-4 találattal. Az FDG meg eleve egy roppant módon nem tankos hajó, pláne ha kénytelen vagy a "csapattárs" miatt az oldalad mutatni. Csak akkor szakadt le rólam az a patkány, amikor megjelent egy Asashio. Akkor érdekes módon mindenki egyből elszaladt, még a cirkálók és a rombolók is. Szóval a maradék HP-mmal nekem kellett levadásznom egy ellen DD-t. Mikor végül kiszedtem, még az Asashio is rékérdezett chatben, hogy semmi támogatás a cirkálóktól?
-
-
-
-
-
Demertin
tag
-
frame>24
addikt
válasz
#52588800 #30795 üzenetére
...múltkor nem akartam már ragozni, de az Atago-nak van elég komoly előre mutató torpedó szöge is, ami az "ahhoz a hajóhoz járó opcionális/helyzetfüggő taktikával" (concealment + közel sunnyogás) elég game changer tud lenni. Szerintem a heal pedig meglepően sokat számít: (citadella találat után is), de óvatosan használva főleg, ha csak a regular sebzéseket/tüzet gyógyítod.
Rankeden nem hagyott cserben, (PR-dmg)
-
-
-
-
-
-
frame>24
addikt
válasz
#52588800 #30205 üzenetére
OK.
Nos, én akkor (kimerült) uránium fűtőrudakat szeretnék nyersanyagnak, ami aztán az ULTRAnehéz lövedékekhez kell majd a játékban. +100mm pen (még az USA AP-n felül is)!amúgy a brass meg a saltpeter pont ilyen lőszer + lőpor alkotók, biztos lehet majd velük pimpelni a pen/dmg-t, mondom én...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
#52588800 #30026 üzenetére
3 észrevétel:
Mennyire skill, hogy nem is oda céloz, és "beüti"!?
Miért van az, hogy hasonlókat videókon többségében úgy látok, hogy nem FPS nézetben vannak a lövés pillanatában?
Miért jó játék szempontjából, hogy nem is kell célozni, hanem "csak arrafelé" lőni, és szinte mindig eredményesebb, mint mikor zoomolva pontra lőni? (Tipikus német BB célzás nálam Bow in hajó ellenében: becélzom az egyik szélét, mert úgy nagyobb esélyel találok, mint ha pont az "orra hegyit" célzom meg...)Mindre tudom az általános válasz, csak gamer morálomat eléggé bomlasztja...
-
-
-
Chabe89
addikt
válasz
#52588800 #29991 üzenetére
Te jóságos...
A 3. után kiléptem volna a francba.
Más:
Ahogy nézem biztosra vehetjük a Brit DD-k érkezését.
-
-
redzsi
senior tag
válasz
#52588800 #29761 üzenetére
Gondolj bele, ha felteszed a modult akkor jó eséllyel menni akarsz előre mint a vaddisznó. Ergó nem érdekel a concealment, kisebb esélyel kapsz citet bb-től, nagyobb eséllyel szaladsz torpedóba, a romboló is elérhet a HE-vel.
Szerintem jelenleg a hindié egyik legerősebb modul, míg a montié a leggyengébb. -70% stearing repair? Ennyi erővel lehetne +100% horn service time is. -
-
-
-
-
-
frame>24
addikt
válasz
#52588800 #29450 üzenetére
No cry: BBk és
DDkharcra fel! (azokkal viszont 1 yoctosecundum lesz az MM idő)
az jut erről eszembe, mikor piac nyitáskor a nyuggerek ott tolonganak, hogy kié legyen a legpirosabb eper...
-
-
frame>24
addikt
válasz
#52588800 #29411 üzenetére
Nem mintha túl lényeges lenne, de ez elvileg csak az NA szerverre vonatkozik.
Másrészt, ott pedig június 15-től hatályos.Csak kíváncsiságból:
Ha én azon a szerveren rendelkeznék bármilyen account/hajó tulajdonnal, akkor x napon belül fellebbezhetnék, és követelhetném magamnak a tulajdonomat? Megegyezést követelhetnék a WG-től?Harmadrészt:
A "banned for criticizing" them az elég széles kategória. Hol és milyen formában? Tényleg, már ingame chat sem szapulhatóak?
Én legutóbb supporton keresztül élesen kritizáltam őket, mert idő előtt levették a shopból az egyik hajót (), majd soron kívül rendelkezésemre bocsájtották...
(elbaszták a kiírást a weboldalon, amit felém, "privátban" beismertek)
-
-
-
-
-
-
válasz
#52588800 #29035 üzenetére
Ez azért nem működne, mert egyedül a sebzést nézik legtöbben, nem az xp-t. Ezzel még nem veszed rá sem a CV-ket, sem a hátul campleő BB-ket arra, hogy tegyék a dolgukat. Nem érdekli őket az xp, csak a sebzés.
Állítom, a playerbase egy része nem is látja az összefüggést. -
válasz
#52588800 #28985 üzenetére
Szerintem ez totál szubjektív, ami számára a leggyengébb, számodra úgysem az... jelenleg mindegyik T10 cruiser NAGYON erős. Viszont több is nagyon situational .
Számomra pl a Moskva lenne a leggyengébb, mert nem támogatja a ninja játékmenetet, amit szeretek (jó camo, közel sunnyogás, radar, dpm). -
frame>24
addikt
válasz
#52588800 #28928 üzenetére
Ezt persze nem jön át neten, de ironikus célzatú volt az a kérdés, hogy sok próbával majdcsak bejutok(-e).
Tier 10 hajós rankedet akartam elérni próbából, most 13-12 között pattogok. Ha a ráfordított időt nézem, nem is kéne talán sírni. Mindezekkel együtt, a mostani ranked érezhetően más játékos-összetételű.Amúgy jelenleg csak a Shima van, mint t10-es hajóm, nem tudom, mennyire versenyképes ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest