Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
Az Atlas Fallen-t legalább végigvittem mert láttam benne valamit, de ez az Atomfal a 20 perc videóból amit megnéztem róla még ingyen sem kategória.
-
Végül közel 40 óra lett a vége, 3 befejezést vittem végig - a többihez nagyon sokat kellett volna visszamenni a sztoriban. Nem volt rossz, jó volt a sztori, a hangulat, majd még idővel szerintem végigjátszom újra.
-
-
Nem lett ez rossz, legalábbis engem a sztori és a hangulat kárpótol az esetlen harcrendszerért, szeretem a nyomozós, felderítős játékokat. Kellemes a kontraszt a madárcsiripelős brit táj és a barlangok, bunkerek sötét hangulata között. 4k-ban kimaxolt grafikával pedig valóban szép játék a mai felhozatalban. Az mondjuk elég zavaró, hogy folyamatosan nappal van - legalábbis eddig még csak nappal volt, nem mozog a nap a pályáján. A harcrendszer nagyon kis kecske, de ezt el tudom neki nézni. A leírások alapján 9 óra a főszál és 25 óra, ha minden kő alá benézel, de én most tartok 30 óránál és még csak most értem a börtönbe, szóval alsó hangon egy 50 óra kinéz a játékból érzésre. Oké, én a Witcher 3-at, Cyberpunkot is alsó hangon 200 óra alatt szoktam kitolni a DLC-kkel. Ja, igen, és kicsit hiányzik fotómódban a beépített screenshot készítése.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
futo001
senior tag
Köszönöm, mindenképpen ránézek.
-
GodGamer5
addikt
Szegény ember Falloutja...
Több ponton is szenvedősen frusztráló a játék, de a hangulata és a grafikája elég jó lett. -
futo001
senior tag
Nekem tetszik, pont az egyszerusege es az atmoszfera miatt. Mar elegge untam az agyonbonyolitott jatekokat, ahol mindent elore kell tervezni, gyujteni, atalakitani nem beszelve a millio gombkombinaciorol. Este kicsit kikapcsolni nagyon jo, de ha nincs sok orad ra akkor is tudsz haladni vele.
1-2 honapja hallottam rola eloszor itt, nem is kellett sokat varnom igy a megjelenesre. Lehetne tobb mellekkuldetes. -
BoneDragon
veterán
Várható volt, hogy elég gyenge eresztés lesz ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ezek a fránya atomfizikusok csak nem bírnak magukkal: egy kísérletük után Anglia jókora része radioaktív felhő által sújtott, lezárt zónává alakult – amelynek sorsát mi határozhatjuk meg!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest