-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Srácok lányok ki tudja
Véleményeteket kérném közel vagyok free xp ügyben három hajóhoz is melyiket válasszam.
1: King George V, Yamato, Grose Kurfürst, pro-kontra, néztem vidit is mindegyikről nem tudom tetszik mindegyik.
King George V, Elizabet átugrásával lenne meg, míg a két nagyágyú esetén már megvan mindkét előző 9-es.
Fél xp a sok nyeremény zászlónak köszönhetően, meg 100k freexp, ez van a két tier9-es csatahajóknál.
Kapitányok 15 szintűek, kivéve king george-ot, oda csak 11-es van.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz stefanitsr #23896 üzenetére
Nekem lett vele krakenem, double strike-kal, és a másodlagos is ölt szóval nekem bevállt..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat
-
stefanitsr
senior tag
válasz Chabe89 #23895 üzenetére
Damage-et nyomni lehet vele szó se róla és van speckó felszerelés is rá, és talán a Yubari-ra is, amivel kb mindent eltalál mindenhonnét, de az a tény, hogy kb statikus vele a játék, háttő elég frusztráló néha.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Chabe89
addikt
válasz stefanitsr #23892 üzenetére
Wut? OP Shit az a hajó.
Lassú az igaz, de cserébe ott vannak a lézer ágyúk és T3-ban teljesen jók azok a torpedók is. Mondjuk én GNB alatt szereztem, pénzt nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz #52588800 #23891 üzenetére
TAS,FP oké,én is így gondolom. BoS mit takar? Pontosabb meg csak az Aiming System-től lehet nem?
BoS lenne az hogy kimaxolod a javítást?
Secondary Build más szerint is felesleges?[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
törölt tag
Szvsz a német BB -knél az a secondary build 1 bolond 100 -at csinált volt. Főleg így a nerf után. 100 találat okozott valami 20k sebzést. Inkább átalakítottam BoS, FP irányba a hajót. Így valamivel pontosabban lő és jobban bírja a tüzet is. A TAS dob kb 1 kilométert, de a concealment jobb azért.
-
sith7
félisten
Ez a T3 Katori milyen hajó ?
-
-
Razermazer
őstag
válasz sh4d0w #23885 üzenetére
Én eladtam a fenébe, nem fogok állandóan közelharcot vívni vele, hogy a jó ágyúit kihasználjam és yolo legyen.
Régen mikor kezdtem, divbe brutálisakat lehetett menni vele, patch-ről patch-re, romlott a teljesítménye a hajónak. Ebben az égetős időkben meg kész halál bármit is csinálni vele.
Kb ilyen szintre sikerült lenerfelni a jó ágyúkat(ökörhugy mindefelé), ami bismarckon érdekes módon pontosabb. Nálam a bismarck a megtartós örökre.
Shinyhorse-al is odaállok én a gnese elé és leégetem, nem kell, hogy ap--val nekimenjek, roppant egyszerű felépítményt kell lőni, azt beviszi, német hajónál úgyis mindig ezt kell csinálni.
De hát ha tetszik akkor toljátok.Bismarck build and captain perk LK:[link]
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz sh4d0w #23885 üzenetére
Egyetértek.
Chabe ( ) javaslatára nem ugrottam át a Gneit, és lám :
65 csata alatt 61.54% win rate mellett, 50 ezres átlagsebzéssel ma lesz meg a Bismarck. 2 hét volt talán, 2000 körüli xp/csata..... És a kellemes mellékhatás a megmaradt 150 k freexp, és 20 millára nőtt a vagyon .BB-k ellen kevés, azt vitatnám: alacsonyabb tierűek ellen simán (Fusókat egyenesen imádja), és pl. Coloradot 1v1-ben is legyőzöm vele. Kedvenc hajóm lett.
Mindenkihez: Gnei ágyúi az adatok szerint ugyanazok mint a Bismarck ágyúi. Ugye?
Bismarck-nál érdemes kifullozni a másodlagos tüzérséget (manuális vezérlésig) ?
Upgrade-nél: Target Acquisition System és a Damage Control System menjen rá ?
Aiming sys mod, vagy a Sec. Battery Mod a fontosabb rá ? Kb. ennyiEz dob valamennyit a DD-k jobb eszlelhetőségén: Target Acquisition System ?
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
válasz 4580693 #23884 üzenetére
Én azt terveztem, hogy a kapitányát átrakom a Bismarckba, de annyira bevált, hogy benne hagytam. Sokkal jobb hajó, mint a Scharnhorst, aminek ugyan 9 ágyúja van, de csak 28-asok. Cirkálók ellen pusztító, csatahajók ellen kevés, a Gnei-jel bátran odaállhatsz a testvérhajója elé, ha kis fogalmad is van a játékról, nem fogsz veszíteni.
https://www.coreinfinity.tech
-
válasz 4580693 #23876 üzenetére
A Königsberg jó kis hajó, egyik kedvencem.
Huh, tegnap Neighbours-ön domination, egyedül Gneisenauval tartottam fel 4 hajót, hogy ne foglalják be A-t. Nyertünk is. Csak 15 találat a főágyúkkal, 6 citadella, 1 tűz, 19 másodlagos találat, 3 süllyesztés, 80K dmg, 3 reset. Kaptam érte complimentet.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
AzŐsgén2
tag
Üdv!
Megvettem a KII-t az Admiral's Edition pakban, játszottam pár kört tegnap, és láttam is, hogy kiírta, hogy megkaptam az egyedi kamuflást, de nem találom sehol, nincs a többi között.
Valamit még csinálni kell hozzá, vagy valami gond lehet?
Valakinek volt ilyen problémája esetleg?Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
törölt tag
Miért mondják sokan, hogy a New Orleans nem jobb, mint a Pensa?
-
olivera88
veterán
válasz stefanitsr #23875 üzenetére
Hát azt nem nem mondanám azért. Missouri-nak 2.0 es szigma, Alabama nak 1.9, és nincs nagy különbség kettő között.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Razermazer
őstag
válasz stefanitsr #23873 üzenetére
Jah jó volt, jókat is mentünk azért 67%-on zárni minden alkalommal, nem olyan rossz.
Jókat röhögtünk ezt a szokásunkat meg is tartsuk meg a divet is. Viszont fene se tudja, hogy mikor leszek megint ugyanis várom a tlányosokat, most vagy a homegatway szart be, vagy valamelyik központban valami, mert csak 4mbit van a 30-ból meg 0.76, semmit sem tudok csinálni pedig neten dolgozom, közölték hogy 24-óra vagy 72 mondom anyátok pi........
A héten már többször volt dns crash, most ugrál le fel mind a letöltés, mind a feltöltés. Már szóltam többször most rájuk borítom az asztalt. Talán hétvégére megoldódik, ha nem akkor kötbérezek keményen, aztán szerződésbontás legvégső esetben.
Ezt is alig bírtam megírni, kb modemes időkre emlékeztet, csak nincsen betárcsázási hang[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
-
olivera88
veterán
Sirtak a Giulio Cesare miatt h elcseszték a szórás nerfel, és a sigba buff se fog sokat érni.
Erre tessék.
Giulio Cesare - Version 2 Is Very Strong [link]
Tudtam én h jó lesz ez.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
stefanitsr
senior tag
Jah egyébként a divezős klántagoknak köszönöm szépen az elmúlt nap játékait, mindegyik egy élmény volt.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
frame>24
addikt
1000. csata. (2, 3)
Vagy nagyon "mediocre" csaták, vagy miden összejön jellegűek.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
sith7
félisten
válasz sutyerák007 #23866 üzenetére
ezért is lepődtem meg
-
ledgeri
nagyúr
Hmm.. Gallant citadellezett egy Graf spee-t...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
4580693
senior tag
-
-
frame>24
addikt
válasz #65675776 #23853 üzenetére
Majd nézem a replayt, CV-vel jött, 2-őt ölt, win. (nincs meg a results scrn) Nagyon szorosan követte a csapatot Taihoval.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Találkoztam ma egy érdekes arccal csatában.
Még el sem kezdődött, már írta röhögve, hogy ne féljünk, mert itt van Ő ( )
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
olivera88
veterán
válasz Chabe89 #23847 üzenetére
Ha végig HE vel lőttél, a 18 tűz nem igazán sok 300 hittel.
Hát én úgy gondoltam nem árt rá, mivel nem az erős HE ről híresek a Német cirkák.
Ok AP közelről, de 14-15 km es távról nem sokat érnék vele sztem.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
frame>24
addikt
OK, Majd akkor meséljetek lécci a F. der Große jelenségről!
Nagyon élvezem, hogy akármilyen távról, akármilyen szögben 20+k dmg, meg detonation! Látszólag 1-2 lövedéktől is (á' la ISU-152 BL10).
A pontatlan német BB-k igaz?!jah bocs, IFHE válaszokat köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz olivera88 #23838 üzenetére
A németeknél (főleg a Hippernél) pont, hogy az AP kéne elsősorban használni. De az, hogy még IFHE-t is rakni rá. Hát erre én már nem tudok mit mondani. Yorckig még elég használható, a Roon-on és a Hindenburgon pedig nagyon jó a HE IFHE nélkül is. Nagyon sokan nem szeretik a Hippert és pont ezért, mert HE-val használják.
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz #65675776 #23840 üzenetére
Várjá, akkor Mogamira (155mm) nem is annyira érdemes az IFHE? Pedig review-okban mindenhol azt láttam... (illetve, de a 32mm-t tudja ütni tőle.)
Ettől még a kérdés fennáll.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz olivera88 #23838 üzenetére
Korábban valaki linkelt egy táblázatot, hogy melyik hajóknál ér valamit. Egyetlen nehézcirkáló sem szerepelt rajta úgy, hogy nőtt volna az átütés.
Meg is van a táblázat. [link] Ahol hat Y-t látsz, az a hajó IFHE nélkül is átüt 19, 25 és 32 mm-t. Az összes hajó, amely 200 mm feletti ágyúval rendelkezik hat Y-nal rendelkezik.
A fejléc mondjuk el van csúszva.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz #65675776 #23837 üzenetére
?
Pont Németeknél ér pedig, mivel nekik gyenge a HE, ezálltal jobb lesz a penetration és nagyobb eséllyel lesz tűz, mivel több penetráció, a non penek nem igazán gyújtanak.
Oroszoknál meg Chapayevig érdemeres, Donskoi tól felfele már nem.Redzsi Mi az a reroll
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Német cirkálóra érdemes feltenni azt a kapitány skill-t ami megnöveli a HE átütését? Fenn van a magyarítás így nem tudom mi az angol neve. Feltettem a Hipper-re de eddig nem igazán veszem észre, hogy használna.
-
redzsi
senior tag
válasz sutyerák007 #23830 üzenetére
Nem tudom csak tippeltem első ránézésre.
Bár van Arkansas Beta-ja akkor lehet hardcore Closed Beta játékos volt, és openre már tudta mi a pálya, pl első CV-je rögtön az Independence, és végig a Midwayig elég jó az statja, nem látszik a tanulási folyamat sem. Bár lehet nem magamból kellene kiindulnom.(#23835) daa-raa: igen ez is lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyre jobb ez a játék. [link]
-
félisten
-
olivera88
veterán
Találkoztam egyik TOP klánban Magyar játékossal.
[link]
Nagyon komolyan tolja a tag.
A magyar Flamu.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
válasz sutyerák007 #23824 üzenetére
Elite kapitány XP, nem sima kapitány XP.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
-
TCSZ
senior tag
válasz ledgeri #23815 üzenetére
Köszi!
A prémium idő viszont az naptári napban van megadva nem? Szóval ha egy na nem játszok vagy csak 1-2 csatát akkor b...-tom. Itt meg akkor gyakorlatilag csatánként van le bontva és aki kevesebbet játszik annak jobban megéri???Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
ledgeri
nagyúr
Mintha 200 játékra vennél prémium idő bónuszánál jobbat/ rosszabbat, attól függ mit húzol, és miből van hiányod..(az +50%, viszont creditben is)
Te pénztárcád.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
TCSZ
senior tag
Jó estét! Szerintetek ezt az új festést érdemes megvenni a prem. shopban?
200×STORM WIND CAMOUFLAGE.
DETAILSEmbrace the storm's wind as you take to the high seas in this stunning camouflage! Offering you +75% XP, Crew XP, and Free XP, as well as -3% to your detectability range, and +4% to the maximum dispersion of shells fired by the enemy at your ship, this camouflage will not only make you look good in battle but will help you out too!
Köszönöm a válaszokat!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
sutyerák007
senior tag
válasz sutyerák007 #23812 üzenetére
Nincsenek jó körök vagy valami baj van a játékkal?
[ Szerkesztve ]
-
4580693
senior tag
Az elmúlt két órában játszhatatlan a játék.
-
frame>24
addikt
Ezt csak így péntek alkalmából.
-
TCSZ
senior tag
Mi az a Crew XP?
[link]Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
törölt tag
Ne csak azt nézd, hanem a DPM-et is.
A Hull 21/14/10 állás, 76/223/151 DPM
B Hull 49/18/10 állás, 176/286/151 DPM
C Hull 32/19/10 állás, 195/302/151 DPMA kulcsa az egésznek, hogy a C hull-on a 49 szimpla Oerlikon-t 32 dupla Oerlikon váltja, azaz 49 helyett 64 cső lesz. Bofors-ból meg eggyel több lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Windows 10
- Ukrajnai háború
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest