Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #25799 üzenetére
Szép. 106 találat? Egyetlen cit sincs az is vicces.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #25794 üzenetére
Jégtábla, jéghegy lehetne torpedó fogó is.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz olivera88 #25793 üzenetére
Hm.. nem is rossz. Van hó a fedélzeten. Ezt hiányolom pl grafikailag, hogy a jeges-havas mapokon lógjanak a jégcsapok a korlátokról, legyen havas a hajó, esetleg lehetnének jégtáblák/jéghegyek, a nagyobbak működhetnének fedezékként, akár mozoghatnának, a kisebbek csak okozhatnának kisebb sérüléseket ütközés esetén, stb
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #25792 üzenetére
-
félisten
Hol lehet megnézni, hogy hogy néz ki az a jeges camo Shinyra, amiért az egyik küldetés megy?
-
félisten
Flamunak nincs az Októberes hajóról videója? Nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Hát én meg búcsúzom tőletek, mondjuk van akit nem érdekel, ki nem szarja le. Befejeztem ezt a csudálatos game-t.
Acc eladva bőven elvárások felettEgy kis versike jókívánságokkal mindenkinek, az új évre, és karácsonyra.
Igyunk aminek ördöge van, míg a pénznek sok döge van, had legyen egy víg esténk, úgyse soká lesz még így,
téged pedig jó barátom, a jó isten meg ne áldjon, doktorral, ügyvéddel, özvegy feleséggel, árva gyerekekkel, lyukas erszényekkel, viszont verjen meg az isten, egy lottó ötössel, 100 esztendő múltán egy sereg örökössel, hét zsák arany nehézséggel, holtig tartó egészséggel, ámen.További jó tortúrát
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
-
félisten
-
dokee78
félisten
Huge Santa Giftben lehet Prémium hajó?
Vagy a másik fajta ládában van.
Már a World of Tanksban kiköltekeztem magam,így itt csak 1-et tervezek venni. -
TCSZ
senior tag
válasz olivera88 #25779 üzenetére
Köszi az infót!
Akkor bele kell húznom az amcsi cirkálókba. Még csak tiét 8-nál tartok.
Valyon az általad linkelt oldalon erre a szovjet cirkálóra gondoltak?
[link]Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #25780 üzenetére
Szép. Látom lőttek rendesen hogy ne érj torp. távba. Majd div-be darálhatunk ha lesz időm (és pofám ) leülni játszani.
+sith7: tech tree hajó és akciós free xp váltás tavaly az 29-én jött.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
A jövő évre várható tervek.
-
félisten
Várható akciós xp váltás?
-
távcsőves
senior tag
válasz FoxiestFox #25772 üzenetére
Kellett gyüjteni a fraget, na.
(Nem sértés, Oli tudja miért írtam. )
-
isti101
tag
Fogadjon 250.000 HP potenciális károkat, nyerjen győzelmet és maradjon életben egyetlen csatában.
A Tier VX Cruiser
mivel, hogyan? baltimore es edinburgh ezek vannak amik nagyok. -
sith7
félisten
pasztmeeeeeeeeek ... leragadtam a Scharnhorst - nál ... azt hittem azzal gyújtogattál
na, mentem aludni
-
olivera88
veterán
Az igaz. Hát aztán észrevettem én is h rosszfelé fordultam, de akkor mindegy volt.
-
félisten
A Cleveland? Te benyomtál? Vagy hol voltál eddig?
Loli: amit csináltam, pazar Cleve játék volt, gyakorlatilag én, és a másik Cleve hoztuk a meccset. Máshogy nem tudod hatékonyan játszani ezt a hajót úgy, hogy életben is maradj pár percnél tovább. Nyilván nem fogok kimenni 4-5 BB elé wasdolni, hogy hátha nem találnak el, bármilyen núbok, valamelyik kicsap.
Összesen annyi dolgod lett volna, hogy mégy a másik flanketekkel, és használod a hp-d, miközben bejöttök mögénk (majdnem megtettétek, te, és a Naga buktátok a meccset nektek, ő még egészen a végén is fullos volt).
Szívesen az analízist. -
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #25768 üzenetére
Gyújtogatós hajó ?
Tényleg ? -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #25768 üzenetére
Jött a sziget mögül puttyogtató hősünk aki ki se mozdult sziget mögül egész csata alatt. Én bár harcoltam, nem egy sziget mögött tolattam előre hátra.
Tán majd hagyjam h szarráégessen rögtön, ugyebár Scharnhorst eléggé szereti a tüzet..
És is így top 3 lettem. Mi lett volna ha még jobban akcióban lendülök.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #25766 üzenetére
köszi a választ
nem ismerős ... ... valami CV - s kép nincs róla ? hátha beugrik ...
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #25764 üzenetére
mennyire noob barát ?
páncélja van ? -
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #25759 üzenetére
Te mákos, Te ...
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #25759 üzenetére
Angol kikőtőben a Scharnhorst? Mikor van Német is.
-
félisten
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #25755 üzenetére
T9 - T10 kellene
-
félisten
-
sith7
félisten
Lesz hajó leárazás ?
-
Asszem hagyom ezt a rankedet... Csapattársaim a kör szélén állva nézik, ahogy engem szétlőnek a körben...
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
-
félisten
Mi a franc ez a sok CV egész nap?
Van, hogy 2/2... -.-
Elrontják a legtöbb BB-s brawlingom.. bár hagyták volna a CV-ket ahogy voltak, nem játszott velük franc se, nem volt aerial cancer.. -
vaki
aktív tag
Nekem annyira nem jött be ez a ládanyitogatás.... Vettem 20 simát, meg 2x5 közepeset, de hajó csak 1 lett, Ohotnik - pont nekem, aki szökőévente egyszer megy DD-vel
Cserébe van annyi zászlóm, meg álcafestésem, amivel a világháborút végig lehetne harcolniA felhasználóbarát felhasználó
-
félisten
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #25742 üzenetére
Prémium camo bónusz?
(#25728) sith7 :
Még nem tudni. Mondanám hogy meglepődék ha nem 750k free xp lenne mint a Missouri, de a wg-t ismerve lehet az infláció miatt több lesz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #25740 üzenetére
Ekkorát még Tirpitz-el se lövök bele. Ritkán szokott ekkorát kapni a Scharn
-
félisten
-
félisten
-
Chabe89
addikt
Nem szeretnék reggel arra kelni, hogy egymás torkának estek.
-
ricinus13
senior tag
válasz #65675776 #25732 üzenetére
Most már én is megszólalok mert tényleg sok. A fél topik azzal van tele hogy milyen szar csapatokat kapsz, a WG így szopat, az RNG úgy szar. Mindenkinek vannak ilyen csapatai, mindenki felül időnként arra a bizonyos szopó rollerre, de nem jövünk ide teleszemetelni a topikot. Van itt elég felesleges dolog anélkül is. Plusz szerintem nem sok embert érdekel hogy másnak milyen szar csapat jutott, elég a sajátjával foglalkozni.
Ja, itt befejeztem, nem szólok a témához többet, csak leírtam a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz sutyerák007 #25733 üzenetére
Semmi mást nem csinál , csak állandóan panaszkodik, a csatahajós is hülye, a rombolós is, cv - s mindegyik, de ő nem ...
-
törölt tag
Közben túl vagyok az első fixált meccsen is. HNF nevezetű magyar klán volt szíves eladni egy meccset.
Rombolók rendszeresen minden más hajótól legalább 2-3 km-re füstölnek, lehetőleg még a capen kívül. Magára a capre nem igazán mennek be.
-
olivera88
veterán
válasz sutyerák007 #25729 üzenetére
Jó te pro vagy az tegyük hozzá
-
törölt tag
válasz sutyerák007 #25729 üzenetére
Ilyen csatahajóval még nem találkoztam a ranked alatt. Mind csak arra jó, hogy kivonja magát a harcból. Legalábbis mellém mindig ezek kerülnek. Kedvencem eddig az a Tirpitz, amelyik azt mondta, hogy magára vonja az ellen tüzét. Ennek megfelelően végig ő volt a leghátsó hajó, és kb full HP-vel játszotta végig az egész csatát.
-
törölt tag
Zsír ez a ranked. A csatahajósok ugyan úgy csak campelnek, mint a randomokban. Egészen pontosan nulla hasznuk van.
-
olivera88
veterán
(#25724) redzsi Itt épp Roma megy.
[ Szerkesztve ]
-
redzsi
senior tag
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Valaki nem jönne 1 kört division-be? Szerk: max tier 8 ig van hajóm.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
olivera88
veterán
Háát. Ilyen pocsék rank kezdtre se emlékszem még.. A 17 én nem tudok tuljutni már vagy 6 csata óta.
Legszarabb csapatokat kapom, vagy olyanok jönnek akik lehető legmesszebre elkerülik a csatát, vagy olyanok akik áldozatnak kinálják fel magukat.[ Szerkesztve ]
-
AggressiveGT
csendes tag
Örülök hogy mosolyt csaltam az arcotokra, de nekem annyira nem volt vicces. Azóta rájöttem
-
félisten
válasz AggressiveGT #25718 üzenetére
Nice
-
ddt500hu
veterán
válasz AggressiveGT #25718 üzenetére
LOL!
-
AggressiveGT
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam fel a Bismarckra kapitányának a Manual fire control for secondary armament képeséget. Melyik istenverte gombbal lehet működésre bírni a másodlagosakat??????
-
redzsi
senior tag
válasz olivera88 #25713 üzenetére
+ (#25715) sith7: Tudom, de azt nem én pattintottam rá. Ha ennyit hozna alabból, akkor csak az olyan hajóbuzik vinnék a Missourit mint én. Kíváncsi leszek a Musashi is ilyen kreditfarm lesz-e.
Ha már Musashi és ha már lebutították az AA-t, milyen király lenne ha megkapná a Sankaidan lőszert mint gimmick. 1, 2, és 3 ha érdekel valakit. Látványos lenne mikor működik a 460mm-es légvédelem és valamelyest kompenzálhatná a hitvány légvédelmet.
(Tudom daa-raa, hogy ez nem igazán volt hatékony (túl nagy kaliber, alacsony tűzgyorsaság és a többi, de a játékban ez nem számít.)[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #25714 üzenetére
Hát támagotás hiján nem sok értelme van. Mikor szétszéled a csapat a szélrozsa minden irányába.
-
félisten
-
redzsi
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #25706 üzenetére
3 db Juliet Yankee Bissotwo signal, Frosty Fir Tree álca ás 2 x 50 000 kredit landolt nálam.
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #25706 üzenetére
Nekem adott egy zöldet, meg egy hétköznapi zászlós ládát.
(#25704) olivera88
Én is kipróbáltam a Bamát:
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
redzsi
senior tag
Bonus code: SHIPMASDAYS1712
-
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest