Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #26141 üzenetére
Seagull-t külön mission-nel lehetett összeszedni, ha jól emlékszem BXP-t vagy cpt XP-t kellett gyűjtögetni.
-
ricinus13
senior tag
válasz #65675776 #25732 üzenetére
Most már én is megszólalok mert tényleg sok. A fél topik azzal van tele hogy milyen szar csapatokat kapsz, a WG így szopat, az RNG úgy szar. Mindenkinek vannak ilyen csapatai, mindenki felül időnként arra a bizonyos szopó rollerre, de nem jövünk ide teleszemetelni a topikot. Van itt elég felesleges dolog anélkül is. Plusz szerintem nem sok embert érdekel hogy másnak milyen szar csapat jutott, elég a sajátjával foglalkozni.
Ja, itt befejeztem, nem szólok a témához többet, csak leírtam a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
Hali, kb az egész ahogy van. 19km-ről citezi a cirkákat, 15km-ről NC-ket meg ilyesmi. Az ágyúk baromi jók, 16-17km-ről simán el lehet találni a DD-ket. 11,7km-es radar ami a moddal 35s. Van rajta egy jó adag páncélzat amit ha ügyesen használsz akkor sok mindent kibír. HE és AP egyaránt jó, ha valaki az oldalát mutogja akkor AP-vel 5-15k-t lehet bele lőni, RNG-től függően. Légvédelme annyira nem rossz, amihez tudom hasonlítani az a Zao aminél természetesen jóval jobb, illetve a Mino aminél azért rosszabb. Ha Def AA-t használsz akkor simán szedi a T10-es repcsiket, anélkül azért inkább csak a T8-9 ellen erős. Szerintem baromira megéri, az összes előtte lévő hajót nagyon szerettem, szóval nekem nem is volt igazi grind.
-
ricinus13
senior tag
válasz olivera88 #20824 üzenetére
Az hogy HE-vel többet ér-e lőni RNG függő, annyi biztos, hogy atz orrát és a fedélzeti pánzélt 380mm-es löveggel nem viszed át. De ugye lehet a felépítményt is lőni, több kevesebb sikerrel. Szerintem érdemesebb az AP-nál maradni, és a felépítményt lőni, ugyanis a 380mm-es HE-nek majdnem ugyan akkora a sebzése mint egy overpennek (kicsit több de nem sokkal) és AP-nél ugye ott a lehetőség hogy bead egy pent ami sokkal több mint az HE. Ugyan tüzet tudsz gyújtani de azzal sokra nem mész a healje meg a repairje miatt.
Más: Tegnap egyet játszottam, de kiléptem a játékból mielőtt vége lett a meccsnek, így az XP-ért járó konténert a játék választotta ki. Ma lépek be, nyitom a konténert, erre dob 50k Free XP-t, akkor jöttem rá hogy supercontainer volt
-
-
ricinus13
senior tag
válasz Dinasti #20797 üzenetére
Orosz főág inkább cirkáló mint DD, legjobb ágyúk, T8-ig kb használhatatlan torpedókkal, T9-től a füstöt heal-re lehet cserélni.
Amcsik hibridek használható lövegekkel, használható torpedókkal, kivéve T9-10 mert azoknak vannak a legjobb torpedóik a játékban. Legjobb füst. Az amcsi lövegek olyanok mint az Atlantan, ha azzal tudsz lövöldözni, akkor menni fog a DD-kkel is
Orosz mellékág az előző kettő keveréke, jobb lövegek mint az amcsiknak de rosszabb torpok.
Németek amcsihoz nagyon hasonlók, csak elég szar a smoke, de van hydrojuk T6-tól.
Japcsi főág torpedó fókuszált, nem túl jó ágyúkkal, mellékág gunboat, bár igazából csak a T8 az.
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
válasz Arolotifar #20766 üzenetére
Kísértetiesen hasonló esetem volt velük nekem is. Ugyan így elkezd lőni és parancsolgat. Volt egy 60 másodperc ideje a lelkemnek még a Yamatoval ráfordultam olyat alá durrantottam hogy egyből kiszállt a játékból. Viszont ő csak egyedül volt így simán letiltottam a chatet és megírtam hogy ez nem így működik barátom.
-
ricinus13
senior tag
válasz olivera88 #20694 üzenetére
Az IFHE-t nyugodtan leszedheted mert kb semmi bónuszt nem ad. A +30% pennel csak az amcsi BB-k fedélzetének egy részét tudod átvinni, semmi másra nem jó, és ez nem ér 4 pontot szerintem.
HE pen=kaliber/6, itt 203/6=38,33 ->38, tehát 37mm páncélt visz át. IFHE-vel 38,33*1,3=49,8 -> 50mm tehát azt még pont nem viszi át. Az armor viewerben nézd meg hogy mi van 37-49mm-ig. Nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
Nem tudom ki kezdte már el őket, de egy kis kedv csinálásnak: A francia cirkák egészen jók szvsz. T3-5-ig nagyon jó móka az összes, a T6 is használható bár semmi különös, jelenleg T7-nél tartok az viszont piszok jó, kedvenc T7 cirka a Belfastot leszámítva. 17,9km lőtáv, használható páncélzat, nem túl gyors alapból, de a speci Engine Boost upgraddel 4 és fél percig nagyon jól manőverezhető. A lövegek is tök jók, nem túl lassúak, nem megy ki a lövedék a holdat megkerülni, torpedók is egész jók, a kilövési szög kb legjobb az összes közül. Éget mindent szépen, cirkákat meg citezi mint állat, és az AP BB-k ellen is használható RNG függvényében 4-8k/salvo. Mondom mindezt úgy hogy az összes T7 cirka megvolt a Yorckon kívül.
-
ricinus13
senior tag
-
ricinus13
senior tag
válasz olivera88 #20641 üzenetére
Kicsit számolgass utána és rájössz hogy felesleges a Kami-t nézegetned. Egyébként Engine boost a francia cirkákra és orosz rombolókra, Hydro a Belfastra és a német rombolókra. A többit nem érdemes. Esetleg még zászlókat vehetsz május 3-tól 15-ért 5db Zulu vagy Zulu hotel.
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
Távol voltam egy darabig, innen is meg a játéktól is, de most újult erővel megy minden
Sajnos mindkettőt elvesztettük de már megszoktam...
Ez meg nem lett nagy menet sebzés szempontjából, de az XP nem rossz, meg egy valag Achievement is jött. 50 találatból 178k egész jó átlag. A heti küldi is meg lett, a camo amit ad elég komoly.
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
A hétvégi majmok alatt olyat értek hogy megbeszéljük hogy akkor BC erre a Benson elmegy A-hoz egyedül és azonnal meghal mert egy Moskva van ott, amikor kérdőre vonjuk akkor csak annyit mond hogy őt nem érekli ki mit mond...
A kampányban meg sehol nem tartok, még az első Missiont tolom és csak 6 pinem van, sok volt mostanában a ZH, nem volt időm ezzel foglalkozni sajnos, de remélem egy hét múlva ilyenkor már meglesz.
-
ricinus13
senior tag
Van az úgy hogy az RNG jól kibasz veled. Nekem most volt egy ezzel a döggel, Hipper 4,5km-re fordul hogy ledobja a torpokat, én meg nyál csorgatva várom full salvoval, erre sikerül 4 overpen, 2 pen, 15k dmg és kiszed engem. Mondjuk pont a fenti kör után volt szóval lehet szóltak hogy mostmár elég lesz az RNG-ből.
-
ricinus13
senior tag
A sebzés annyira nem extra viszont jó kis kör volt. 150k-t az utsó 5 percben szedtem össze, egy Montit úgy szét kaptam mint a szél, sajna dev strike-ot nem kaptam érte de reload nélkül full HP-ról kiszállt, 6 citet kapott a drágám. Volt egy kis 1v3 is a végén.
Replay ha valakit érdekel a vége, az eleje semmi különös.
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #16470 üzenetére
Ja én is azt néztem, pedig jól jönne az a 12 pontos kapitány.
-
ricinus13
senior tag
válasz Razermazer #16450 üzenetére
Mivel elég új hajó így én nem számítanék rá hogy akciós lesz, persze megeshet. Drágább biztos nem lesz hacsak nem szólnak odafent egy-két "okosat" és elszáll az euro a magyar pesoval szemben.
-
ricinus13
senior tag
válasz r.laci38 #16344 üzenetére
2 féle van:
Radar: Ez rövid ideig működik(20-40s) viszont nagy hatótávja van 8-13(?)km. Ezek az orosz és amerikai cirkáknak van T8-10 és a Belfastnak, Indianapolisnak és az Atlantanak. Általában az amerikai rövidebb hatótáv de tovább aktív(ilyen a Belfast is) az orosz meg pont fordítva.
Szonár(Hydro): Hosszú ideig működik(másfél-két perc) de rövid hatótávval(3-6km) Ez T5-től bátmelyik cirkának van asszem, de T6-tól biztos, ezen kívül a Német csatahajóknak T8-tól. Itt fontos hogy a németeknek nagy a hatótávjuk 5,5-6km és jó sokáig aktív, kb 2 perc.
-
ricinus13
senior tag
válasz #65675776 #16328 üzenetére
Nekem aztán olyan mindegy hogy a valóságban hogy hívják de a játékban pont a citadellánál van a camo elszarva. Ha ott kap találatot a hajó akkor jön a fekete ribbon.
De elhiszem neked hogy övpáncél a neve annak a páncélzatnak de amit véd az a citadella.
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
A Tirpitz BB rekordomtól azért még "messze" van de jó kis csata volt. Sajna egy kill sem jutott de végülis nem olyan nagy baj. Azért a 3,4 millió pot dmg és a 160k megevett dmg jól mutat, főleg hogy majd 40k HP még maradt is
Szerk: Ja és még ezzel együtt is -20k lett. (mondjuk most nincs prémium de azé akkor is)
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
válasz ledgeri #16295 üzenetére
Sokat, nagyon sokat. Remélem nem írtam el a képleteket:
Az meg már ugye más kérdés hogy honnan szerzel ennyi Papa Papa zászlót
Ha esetleg sok időm és kedvem lesz akkor mondjuk napi 15 csatával számolva bele rakom a first win bónuszt is ami ugye 4 nap 50% 3 nap 100%
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #16231 üzenetére
Nem.
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #16216 üzenetére
És a következő galaxisból is látni lehet, ami szerintem a legnagyobb baja.
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #16195 üzenetére
De. Pontosan semmi, ezek prémiumok, nem fognak hozzájuk nyúlni. De mótvá.
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #16092 üzenetére
Mi a gyorsgombokat szoktuk használni erre. F11 = spotted stb.
-
ricinus13
senior tag
válasz Chabe89 #16033 üzenetére
De, még akkor is ha ettől teljesen OP-k lesznek, nem nyúlnak hozzá. Lásd Gremy Nikolai és sok más példa a tankos változatból is.
(#16030) FoxiestFox Még egy Mahan div jó RN cirkákkal, tegnap mi azt nyomtuk és úgy sikerült 100% WR-t hozni 9 csata alatt valami 110k átlaggal Fiji-vel.
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #15993 üzenetére
De azt már megkaptad A PT-n a 13. szintért csak egy csomó consumablet kapsz.
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #15987 üzenetére
Nem, azt az előző szintekért kapod.
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #15975 üzenetére
Ezzel sem értek egyet. Az oké hogy nooboknak nem való, de nem kell mazsola a túloldalra hogy jó köröket lehessen vele menni. A mai átlagom 7 csata alatt 98k úgy hogy az utolsóban egy gyökér Mahan direkt kitorpedózott 32k-nál. Azért 7 csata alatt csak nem noobok voltak kizárólag az ellenfelek. Az is mese habbal hogy ha beállsz velük szembe akkor használhatatlanok lesznek, olyan 4-5k salvokat adtam egy Iowanak hogy ihaj, szemben álló Hatsuharut dev. strike-oltam stb. Ki kell próbálni és látni fogod hogy teljesen jól sikerült dolgok.
Meg egyébként egy kicsit is jó játékos minden hajót tud counter-elni szóval ez sem új dolog.
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #15962 üzenetére
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #15962 üzenetére
Hát szerintem nagyon nem. Az Emerald már egész tűrhető, a Leander tök jó, a Fiji már rohadt erős onnan felfelé meg brutál.
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #15948 üzenetére
Én sem szeretem a retek sok DD-t, de ilyenkor inkább megyek egy két kört a Zaoval és leszarom hányan vannak. Vagy szakasz, én Kurfürst és mellettem végig egy Moskva.
-
ricinus13
senior tag
Oké így már értem. Neked először az alapokat kellene megtanulnod, a linkelt jútúbosok sokat segítenek ebben. Az angolokat meg felesleges ennyit tapasztalattal próbálgatni, az egyik legnehezebb ág mert tényleg papír, viszont aki tudja mit csinál annak a kezében aranyat ér egy ilyen. Egyébként az ágyúk mérete a legkevésbé sem számít. Gondolod hogy a T8-as vagy T10-es hajón ugyan az az ágyú van mint a T3-ason?
Az Omaha pedig egy elég jó kis hajó lenne, de a matchmaking miatt most jó szar, ezen nem nagyon lehet segíteni, csak cikázol amennyire tudsz és megválogatod hogy kinek mész neki. Pozícionáld magad úgy hogy maximum egy oldalról kapjad az ívet és folyamatosan kerülgesd amit feléd küldenek. HE-t lőjj kb mindenre, kivéve ha egy másik cirka az oldalát mutogatja. Szigetek mögül a közeli hajókat a tropokkal is megkínálhatod de vigyázz mert csak 5,5km-ig mennek el. Próbálj általában a többiekkel maradni hogy inkább őket lőjék, és soha ne mutogasd az oldalad semminek. A Kuma kb ugyan ez. Nagyon kell figyelni hogy mi van és mi lehet körülötted, folyamatosan figyeld a minimap-et. De mindenek előtt tényleg az alapokat kell megtanulnod mert anélkül lehetetlen feladat az egész. Én leginkább iChase videóit ajánlom, azok közül is a Captain's academy-t.Egyébként BB-ként is érdemes a többi hajótípussal menni mert legalább megtanulod a torpedó távolságokat, spotting távolságot stb. Szerintem nem jó ötlet csak BB-re menni.
[link] Ezt mindenképp nézd meg, sokat segít. De a BB-ről szólót is ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
Azért ha jól érted a játék mechanikáját akkor nem ilyen fekete fehér a dolog. Cirkázni tényleg bonyolultabb mint csatahajókázni de egyáltalán nem lehetetlen dolog. Meg kell választani hogy ki és mikor támadsz, mikor maradsz felderítetlen, stb. Nem tudom melyik cirkával játszol de egy-két kivétellel azért elég jól használhatók. Ha elárulod hogy melyikkel van gond akkor biztosan tudunk segíteni. Ugyan ez a rombolóra is igaz.
-
ricinus13
senior tag
Zaoval nem nehéz dolog menni. Beülsz 15km-re az ellentől előveszel valami újságot olvasgatni és 13,7 másdopercenként felgyújtasz valamit, többször is. Vagy közel mész és AP-val szétszeded a BBket is akár ha már rendesen égnek, esetleg a kikerülhetetlen torpokkal megkínálod őket. Ha meg nem tetszik valami akkor csak 20 másodpercig csendben maradsz és onnantól kezdve kapjon el aki tud/akar. Nem egy bonyolult dolog. Nem is értem hogy ezt a hajót hogy gondolták Kicsit Belfast érzés, de még talán annál is több, mert ott legalább ha vége a füstnek akkor van kis izgalom hogy most mi lesz, de itt egyáltalán nincs semmi ami különösebb veszélyt jelentene.
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #15713 üzenetére
A stat leakben 4700 duobloon volt. Aztán hogy ez mennyire igaz azt nem tudom, viszont a T6 azért kicsit necces most az MM miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH! Darts
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest