Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55622 üzenetére
Az komoly.
Az meg a másik véglet. valami középút kellene.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55620 üzenetére
olyanban vagyok. ezért is idegesítő ha mindenféléket írkálnak. sokszor köze sincs a játékhoz.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
arra van valami mód hogy ne lássák a klántagok hogy online vagyok?
rohadt idegesítő hogy állandóan írkál valaki.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55612 üzenetére
Én a smalandot szeretem ennyire.
Mindig beírom neki hogy op shit.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55610 üzenetére
nekem kb. 12k dublonyból meglett, ennyit megért mindenképp. én csak DD-vel játszok, dupla ennyit is megért volna nekem.
főleg hogy torp-os DD-s vagyok, ez meg sokkal jobb mint pl. egy shima vagy egy yueyang. nem egészen 1 perc alatt 45 torpot tudok ellőni vele.
ilyeneket tud:
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55608 üzenetére
"na fogd csak meg a söröm!" mondja ezt a la pampám és elindít 30 torpot.
volt maine nincs maine.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55593 üzenetére
igen ez sajnos ilyen. anno wot-ban +3 tier is volt még, az igen gennyes volt.
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55591 üzenetére
de itt t9-ről van szó, az nem low tier.
t5-ig én is mindent kihúzok free-ből. de utána már tűrhető a játék.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
ez egy jó event, túl könnyű sztem, viszont élvezetes. teszt szerón is már jó vélemények voltak róla reddit szerte. lényegében pár óra alatt le lehet tudni az egyes részeket, amiből ugye 3 van...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55573 üzenetére
Ja igen, az nem túl előnyös neki, coopban jó nekem a küldikhez, de pvp-ben valóban nem túl jól használható nagy lőtávra.
-
Djuree
félisten
válasz dokee78 #55570 üzenetére
Az nem rossz választás, elég pusztító tud lenni. Nem szoktam vele menni csak ha küldi van hogy sokat kell lőni, mert inkább torp dd-s vagyok. De ha 1v1-ben jön akkor fordulok is vissza inkább, simán kilövi a torp dd-ket.
Ha felhúzod lőtávra úgy emlékszem akár 14km is elérhető vele vagy lehet több is.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55567 üzenetére
én ahogy nézegettem a statokat eléggé hasonló a kettő. így gondoltam hasonlóan kell velük játszani...
-
Djuree
félisten
válasz dokee78 #55565 üzenetére
Iwami semmi különös, nekem volt de becseréltem. pommern az nagyon jó. másik kettőt nem ismerem.
moskvát most vettem ki, az jó cucc, szeretem szopatni a dd-ket vele, a napoli is jó nagyon, de nekem van venezia, egykutya.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz dokee78 #55562 üzenetére
hát nem mindegy h 9-es vagy 10-es.
9-essel lehet durván kreditet farmolni, 10-essel nem annyira.
én DD main-ként ajánlom a jagert ha 9-es kell, ez torpos, gunshippel nehezebb játszani. ezzel csak eregeted messziről a torpokat, nem sokszor fogsz gunfightba kerülni vele. könyebb így megtanulni dd-zni.
10-esből a marceau meg a forest sherman ajánlott elsőnek, a marceau az egyik legjobb dd hunter, de a sherman se rossz ilyen szempontból sem. a sherman nagyon gyorsan lő, ha lőtávra húzod messziről tudsz lőni vele aránylag biztonságban füstből.
nekem ezek vannak, a black meg a neustrashimy elég jók még de drágák, ezek olyan mindenre is jók, de nem a legjobbak. olyanok mint a daring az is kis univerzális.
khabarovszk se rossz, nagyon bírja a gyűrődést, alíg bírtam múltkor vampire II-vel kiszedni, ilyen nem gyakran van.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz dokee78 #55547 üzenetére
ha olyan egyszerű lenne.
ki kell fejleszteni és megvenni őket ujra, mindegyikkel menni 1 győztes csatát.
anno én is azt hittem csak ennyi...hát nagyon nem...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz dokee78 #55544 üzenetére
wisconsint sehogy már, dockyardból lehetett.
sc nagyon szar, kb. 100 ládából 1 hajót dobott, néhány dobott prém napot meg vasat/szenet, de kb. 90% zászlót dob, amit adok is el, nekem teljesen haszontalanok.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
én 80 körül nyitottam és 1db 6-os hajót dobott.
nagyon kicsi az esély hajóra.
de nekem nem kell hajó, max a smaland, többi nem érdekel, nekem a kék bónuszok, acél, dublony sokkal többet ér, hajóm van már vagy 50.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55500 üzenetére
én csak az xp miatt nem szopatom magam ilyesmivel, azt amúgyis adja ahogy játszok, mire megunok/kitanulok egy hajót bőven megvan a következőre az xp, van mikor 2x annyi is.
free xp nekem annyira nem kell, gyűlik ahogy gyűlik, nem akarok semmit átugrani. de aki csak a t10-es megszerzése miatt játszik annak megérheti.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
én nem vagyok bb player, de a Karl XIV Johan-t nagyon ajánlják mindenhol. elvileg az éri meg legjobban most. én dd-s vagyok, így nekem az nem játszik.
kidd se rossz, de nekem van cossack az elég.
többiről nem tudok mit írni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
szerintem nagyon halovány...
KJ82: DD playerként ajánlom a yueyangot, szerintem a legjobb t10 dd, legalábbis torp boat, de gunboatnak is kb. közepes. én azzal megyek a legtöbbet, kb. 90k átlagsebzésem van vele...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55452 üzenetére
hát igen, túl közelre zoomolni nem kell.
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55443 üzenetére
nem olyan randa az fullon. nekem nincs olyan jó gépem, éppenhogy megy fullon 50fps körül. a war thundernél így is sokkal szebb, múltkor próbálgattam azt is, nagyon okádék.
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55440 üzenetére
ja az a depth charge lószart se sebez sajna rá.
nézem én is 6 eltalálta, sebzés 2000.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Djuree
félisten
válasz iszoke #55429 üzenetére
[link]
itt kiválasztod fent hogy warship és minden hajó minden statját meg tudod nézni, dmg rekord, átlag dmg, meg mindenfélét.
igen elég kevés, kisebb szintű subbal nehéz játszani, én nem is tudok egyáltalán.
bár nem is próbáltam csak pár körben de nekem nagyon bonyolultnak tűnt, maradok a dd-nél mint main class.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz iszoke #55427 üzenetére
21499 jelenleg az avg dmg vele, szal jó, de nyilván ez egy kiemelkedő csata, mindenkinek van ilyen, nekem is van t6-al 140k dmg-em...az átlag majd nem ennyi lesz.
-
Djuree
félisten
Másik csoportból:
az AL Littorio-t (ami gyakorlatilag egy Roma, ami egy egész jó T8 BB) kb. 3500 Ft-ért meg lehet kapni. Ez még azoknak is jó vétel, akik alapból F2P-t nyomnak.
A lényeg: dublonért nem lehet megvenni. Így kell eljárni: Elmentek a webes Premium Shopba, ott megtaláljátok limitált ajánlatban az AL Littorio-t, kapitánnyal együtt, -80%-os áron (kicsivel 10 dollár felett, azaz kb 4500 pénzért). Ehhez még fel tudtok használni egy AL kupont, ami a Premium Shopban ad -15%-ot valamire, de csak rövid ideig él. Ha azt is rátosszátok erre az ajánlatra, akkor jön ki kb a 3500 pénzes ár. A hajó amúgy zseniális, a szórása néha idegesítő, de egy T8-as BB jó páncéllal, majdnem Stalingrad szintű átütéssel - és 11.7-es rejtőzéssel...
ennyit megér simán...3200ft körül van a vége.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55404 üzenetére
jó az én szintemen kell sok akkor úgy írom.
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55401 üzenetére
persze hogy beleszámít, máskülönben a vége felé randomban nagyon sok játék kéne hozzá.
-
Djuree
félisten
na úgy néz ki nekem is a DD lesz a fő irányom, pedig szidtam őket nemrég még.
mindezt a t9 chung muval...top xp lettem a csatában egyedüli t9-esként...
ja és dmg rekordom is.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55397 üzenetére
"wowsban vagy nem randomozunk egyedül, vagy nem sírunk hogy milyen szar "
wot-ban is így van.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
ebben is van valami amit írsz, én 2012 óta wotozok, akkor is voltak ugyanilyen csaták, fogalmatlan játékosokkal, most vannak más fogalmatlan játékosok. csak már megfakultak az emlékek.
engem kikapcsol, este felé játszok 1 órát mikor már a zasszony/gyerekek nem üvöltenek. valszeg a többség ezért nyomja, ebben nagyon jó a wot/wows is, kicsit kiengedni a gözt, puffogtatni.
megyek én is amerre éppen kedvem van, írják sokszor hogy miért oda megyek/miért azt csinálom stb. azért bazz+ mert úgy játszok ahogy jól esik, nem úgy ahogy más szeretné vagy más szerint kellene. én se mondom senkinek hova menjen a mapon. nekem aztán mindegy, max magamnak mondom hogy mi a faxért oda megy...
nyilván aki komolyabbat akar az kláncsatázik. ott nem lesznek hülyék. be kell lépni egy hardcore klánba, voltam ilyenbe, soha többet köszönöm. ott én éreztem magam fogyinak a zöld wn8-ammal, a sok lila/kék között.
randomban el kell fogadni hogy nem csak prók játszanak, hanem 8 évesek, meg 70 évesek is, vagy esetleg fogyatékkal élők, süketek, vakok, részegek stb.
én ezt tudomásul vettem, én próbálom a legjobb tudásom adni, aztán van hogy kevés, van hogy elbaszom, ha kikapunk azt is elviselem, jobb volt az nmy. vanilyenboneym.
nem ér annyit egy játék sem hogy idegeskedjen miatta az ember...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55392 üzenetére
igen azt hallottam hogy kevesebb lett a gamer, de azóta nagyjából stabil, konkurencia híján, a war thundert hagyjuk, annak a hajós része vicc kategória.
ha lenne valami normális hajós játék biztos kipróbálnám én is de egyenlőre marad ez.
én végülis elvagyok vele, bár én nem vagyok régi játékos ebben de a tankosban igen.
tankosnál nem tudom van e fórum, külső fórumokat használok, discord, reddit meg itt a ph.
biztos kaszálnak vele, ha a tankosból indulok ki, ott őrült számok voltak most a karácsonyi szezonban is, több ismerős 100k körül költött, és gondolom még nagyon sokan mások is. de akármikor ha ládás event van brutál pénzek mennek...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
érdemes egyszerre nyitni a ládákat, jobban adja.
néztem rengeteg láda nyitós videót és én is így vettem észre, mióta egyszerre nyitom több tankot/hajót kapok.
elvileg ugyanazt kéne adnia mint egyesével, de mégse...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Tegla80 #55348 üzenetére
konzolon nem tudom mi van, ez az aktuális eventben van, amiben 20 szint van. a fejlesztett 3000 dublonba kerül, de a ládák az ingyenesben vannak.
[link]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
tegnap a 10 ingyen dobozból megkaptam a 2 9-est meg a 8-as cv-t, nem rossz.
-
-
Djuree
félisten
válasz sh4d0w #55339 üzenetére
na és melyik hajós játékban vannak többen?
ez egy rétegjáték, nem olyan mint a wot, hogy minden 10 éves tankot akar vezetni.
hajót nem sokan akarnak vezetni, unalmasabb is mint a tankos, lassú a játékmenet, rá lehet unni aránylag hamar. nem lehet úgy pörgetni mint egy wot-ot, azt nehéz megunni.
természetes hogy a nagyrésze megunja aránylag hamar, marad a keménymag, ami meg nem sok embert jelent. nem véletlen nem csinált a Gaijin se 3 külön játékot. ez lesz majd ennek is a jövője, össze lesz volna a 3 játék, mert ha nem akkor előbb utóbb marad a wt.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz sh4d0w #55337 üzenetére
olyan alacsonyat mint a wot-ban, hogy fél perc alatt elfogyott a 40k számozott műhelyes tank? arra is azt mondják jövőre megszűnik. lol.
ha a hajósban is ilyen "rossz" a helyzet, akkor nagy baj nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55315 üzenetére
én 2012 óta wot-ozok, mindent elértem már, ki van maxolva a játék, de karácsony óta nem játszottam vele, most a wows megy, én elvagyok vele egyenlőre, majd ha jön a battle pass visszamegyek tankozni megint.
amúgy a wot-ban több a hülye és ott is van arty meg light, kb. a cv meg a sub megfelelői. nincs botok elleni játék sajnos mint a wows-ban. mivel gyorsabb a játék vannak 2-3 perces csaták is.
de én azzal is elvagyok, az a napi 1 óra mondjuk elég ezekből már nekem....LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz SoulReaver #55289 üzenetére
sztem annyit se.
tizesért max adnék annyit, talán...[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz SoulReaver #55283 üzenetére
ebben biztos vagy? nekem nem így tűnt, de lehet rosszul számoltam akkor.
iszoke: gondolom ez is olyan mint a wot, prém nélkül csak akkor ha legalább egy átlagos kört mész ahol azért sebzel is, akkor lesz nullás kb.
-
Djuree
félisten
válasz KisApám #55279 üzenetére
nem kerül annyiba mert a ládák között van kb. 5000 dublony amit megkapsz, szal olyan 15k körül van, nyilván az is sok érte.
megvettem tizenpár ládát, került vagy 5000-be amiből 3500-at visszakaptam, szal így 1500 volt kb. a sok cucc. ennyi talán megért....LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz KaLeun #55259 üzenetére
ahha ok, menjél akkor, szerintem az itt lévő játékosok mind tudják hogy történelmileg nem hű. akinek baja van bele az játsszon mással, senki nem kényszeríti hogy ezzel kell játszania...engem spec nem zavar, legalább változatosabb...az se érdekel hogy e-sport e vagy nem, nekem aztán olyan mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz KaLeun #55256 üzenetére
senki nem említette sehol, hogy akár ez, akár a wot egy történelemhű játék lenne, innentől kezdve kár ezen rugózni. ha az lenne, lenne benne tizedennyi tank/hajó, és valszeg már senki nem játszana mert már régen mindent kihúzott. sok gémer a grind miatt tolja, hogy húzza az új ágakat, vesznek goldot ehhez stb. ebbű van a píz a wg-nek, nyilván egyre több fantázia ágat fognak berakni...a warthunder történelemhűbb egy fokkal, de már az is kezd nem az lenni...
-
Djuree
félisten
válasz KaLeun #55254 üzenetére
nyilván olyan változatos nem lesz mint a wot, ott sok féle ágyúmechanika van, olasz töltős, francia töltős, most az új japó ág, jön a lengyel td ág ami megint különleges lesz, dupla csövesek stb. stb. ezek mind gyökeresen más játékstílust igényelnek. hajóknál van 1 féle...nem nagyon lehet trükközni, lőtáv, töltésidő, dmg, meg szórás kb. ennyi. sok hajó között nem is látok különbséget.
-
Djuree
félisten
válasz Raysen623 #55249 üzenetére
én is csinálok mellette sok minden mást, de 1-2 csata nekem mindig belefér, a pénzt meg nem sajnálom rá, sok örömet adott nekem meg ad is, néha felbassza az agyam de akkor kilépek és csinálok mást.
ha már idegesít akkor nem szabad játszani, ez aranyszabály, én nem csinálok semmiféle küldizgetést, csak lődözök, nem idegelem magam.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55245 üzenetére
nem, én azért nem törlöm mert szeretem a játékot, sok 1000 órám van benne (wot-ban), néha kell kisebb nagyobb szünet de még mindig ez szórakoztat a legjobban, plusz nem időrabló mint a sok mmo, 1-2 csata és megyek a dolgomra, utána akár órák múlva megint 1-2, így a zasszony se baxtat hogy mennyit ülök ott.
-
Djuree
félisten
válasz Raysen623 #55243 üzenetére
teljesen felesleges volt törölni. nem elfért volna? max nem veszed elő pár évig. vagy utána se de ott a lehetőség újra elővenni...vagy eladni...vagy odaadni valakinek. de így lehetőség sincs. én biztos nem törölném, nekem is volt mikor 2 évig nem játszottam a wot-tal, de nem töröltem volna, nekem is sok pénz van benne.
-
Djuree
félisten
válasz KisApám #55240 üzenetére
én vettem asszem 2x8-at a legnagyobb ládából, 1db 8-as cv és más semmi, se prém nap se dublony, csak bónuszok.
8-as hajót kapok mindig az aktuális event passból is (most is jött 8-as yorktown cv), szal lényegében kidobott pénz volt.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
mondom veszek 3 rhode island ládát, hátha ad valami jót. erre a 4.-re ott a rhode. mondom akkor már csak megveszem, ennyit megért.
-
Djuree
félisten
válasz sh4d0w #55231 üzenetére
persze ha onnan lövi ki és belefutok azt én basztam el azt elismerem.
amúgy nekem volt már ilyen, nem torpozok, cirkálóval is mindig elfelejtem hogy az is van, néha ellövöm mikor eszembe jut, hátha, de nincs közel senki, volt mikor belemennek és még kill is van belőle.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz sh4d0w #55226 üzenetére
tudom hogy spotol, de a legtöbb nem ezt csinálja hanem arra megy h elereszt egy sorozat torpedót és utána meg meghal de úgy van vele hogy akkor magával visz valakit legalább és akkor már elégedett.
nem vakon kilőtt torpedókba szoktam beleaszaladni, hanem amit 20m-ről lő ki mert áll a sziget mögött egész végig és vár valakit hátha pont ott jön.
de utána meg meghal a hülyéje. ennek mi értelme? lő egyet és elhal.KJ82: egy sub-bal azért jóval nehezebb játszani, ott több dolog van amire figyelni kell. de igen, az is rohadt idegesítő, kéne valami mód ahol ezek a szarok ki vannak véve és csak cirkáló meg bb van. cv se hiányozna nekem, azok is inkább idegesítőek mint hasznosak.
most brawl-ben ha nálunk van cv akkor insta loss, olyan mintha 1-el kevesebben lennénk.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
rühellem a DD-ket, kis gyáva szarok, nem mernek előbújni és szemtől szembe kiállni egy jót lőni, lövik a buzi torpedókat ami ellen nincs menekvés ha elér, olyan csaló szarok, minden játékban megvan ez a típusú játékos sajnos. sosem csíptem a gyávaságot, se játékban sem az életben. nyilván könnyebb így játszani, hogy nem megy be a darálóba, de én nem értem miért jó így játszani, nincs benne semmi szórakoztató.
-
Djuree
félisten
ja még valami a fejlesztésről.
nekem nagyon fura hogy egyből lehet ugrani a kövi csatába, nem kell megvárni egy adott hajóval míg kilövik és vége lesz a csatának.
így nagyon gyorsan lehet xp-t farmolni, tegnap csak a 200%-os xp volt betéve, 8-as hajóval brawl-ben 18 csata alatt 80k xp jött, úgy hogy 50% lett win. majdnem fele a 9-es hajónak. kb. másfél-2 óra alatt.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz SoulReaver #55193 üzenetére
persze hogy hamarabb lehet, ott sose lesz t10 hajód.
najó viccet félretéve kb. ugyanannyi idő, manapság a sok bónusszal 1 hét alatt megvan egy t10 egy napi 15-20 csatával.
sőt még gyorsabb mint itt, mert ott van fix napi 5x bónusz xp minden napra, nem véges számú mint itt a hajósban. azzal 10k xp/csata megvan minden nap 5x. az csak ezzel 50k xp....és akkor még prem bónusz meg klán bónusz meg a sok benyomható egyéb xp bónusz.itt a hajósban eszembe sincs rankedbe menni, azért is mert még kevés vagyok oda, másrészt meg ismerem a wot-ból a rankedet, gondolom ugyanaz, nyersz 1-et utána 2 loss, hogy nehogy felfele haladj.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
srácok szénből milyen hajót érdemes venni kredit farmolásra?
egyáltalán 9-es vagy 10-es?
lassan összegyűlik...amúgy ez még mindig jobb mint a wot, itt azért sem lesznek soha olyan gyors csaták mert lassúak a hajók, aránylag.
ott vannak 3-4 perces csaták, itt annyi idő felvenni a pozíciót.
meg ott egy tank van hogy 1-2 lövés (kukásautó, csillagromboló), itt azért többet bírnak a hajók, még citával együtt is...Claim your special gift to celebrate the sixth anniversary of your first battle in World of Warships!
Még jó hogy 2 hete kezdtem el a játékot.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Raysen623 #55165 üzenetére
hát már lassan én is ott tartok, törölni nem fogom azért mert sokminden van rajta meg egyben van a wows-al.
bár lehet nem egy accon kellett volna a wows-ot elkezdeni, na mind1...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
nyomja valaki innen a wot-ot?
fura nekem hogy itt lényegében 3500 dublonért ad egy 8-as hordozót, a pontokat hozzá megkapom a napi 5-6 csatámból is, ott meg 8-as prém tankért meg kell szenvedni rendesen, pl. a mostani maraton is, sokat kell tolni minden nap hogy meglegyen és ott se ingyenes most hanem a végén talán 3000 gold még a tank.
de 9-es meg 10-es tankokat is ad itt szénért ami gyűlik azért...ott meg 10-es nincs is, de 9-est sem ad csak 18-20k-ért, akciósan 15k ft, de mindenképp fizetős.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz csibor #55150 üzenetére
sajna én 4.-én kezdtem, a karácsonyi dolgok nagyrészéről lemaradtam.
de amit tudtam kivettem, bár sokmindent nem adott, talán 500 dublont meg egy 6-os vagy 7-es hajót, ja meg 7 nap prémet. de jól van ez, majd legközelebb rámegyek.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55145 üzenetére
igenigen, a wot-ban is ugyanez van/volt, anno semmi bónusz nem volt, hónapok voltak egy ág. most van klán bónusz, egyéni beállítható bónusz, prémium fiók bónusz, napi 5x van kiosztható +xp bónusz. hirtelen ennyire emlékszek de lehet van még.
2 hét egy ág kb.SoulReaver: nagyon béna vagyok CV-vel még. alig alig tudok találatot elérni.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55141 üzenetére
nincs már sajna...
SoulReaver: vettem én is asszem 16-ot, az is volt 23000 körül, nem adott semmit csak kredit bónuszt meg ilyesmiket meg egy 8-as CV-t.
azt hittem majd ad prémet meg dublont. lófaxt...ekkora pénzkidobást se csináltam még. wot-ban is vettem de ott legalább adott bőven érte mindent, az megérte. de ezzel megszívtam...meg is bántam de már mindegy.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
köszi, akkor majd lesz nekem is előbb utóbb.
prémium időt mennyire dobálja a játék? mert már összejött 1 hónap, igaz beállítottam a szülinapom is mostanra a 7 nap prémért, kuponért.
vennék de lehet nem 1 teljes évre. a wot-ban is vettem anno, azóta már 550 nap van, sose fogy el. elég lett volna oda is fél év...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz SoulReaver #55132 üzenetére
azigen, ez már nagyon durva!
ilyen nagy szintű prémhajót gondolom muszáj megvenni nem ad a játék.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
van valami oldal ahol át lehet nézni ami a játékban van tech tree, ott a kis felkiáltójeleknél ami írja hogy melyik ág miben erős?
ja és kreditet farmolni hol és hogy érdemes? ahogy néztem itt a 8-as prémek nem adnak 50% kredit bónuszt mint a wotban? akkor mire jók a 8-as prémek? a nagyobbak se adnak?
SoulReaver: tegnap lett meg a japó 7-es BS, de még nem nyomtam vele 1 kört se. ahogy láttam innen kétfelé lehet menni. melyik ág a jobb? a yamatos vagy a másik? ill. melyik a hülyebiztosabb? kezdőként egyenlőre inkább arra mennék.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz SoulReaver #55119 üzenetére
ja nem is ad álcát? legalább a wot-ban ad még.
akkor nem veszem meg...föleg ha csak erre a 7esre lenne jó, ugyis eladom majd.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
srácok ez a camo ha megveszem csak erre a hajóra (most a 7-es BS-nél nézem) lesz használható, vagy mindegyikre rátehetem majd? persze csak japánra.
gondolkozok rajta, de csak akkor ha utána bármelyikre rá tudom majd rakni.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz SoulReaver #55102 üzenetére
igen, sajnos ilyen a wotban is van.
egyik nap mindent nyerünk akkor is ha nem csinálok szinte semmit, máskor meg lövök 3-4000-ret és nem tudunk nyerni.valami klán van ahova be lehet lépni kezdöként is és van valami bonusz xp meg ilyesmi?
-
-
Djuree
félisten
sziasztok!
world of tanks után elkezdeném a hajósat is?
van valami kód kezdöknek?
accom már van ugye a wot miatt, de a hajósban kezdö vagyok, ma kezdtem el.
jó lenne valami gold vagy mi van itt dublon, vagy premium hajó.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
ha már a játék nem tetszik, összeraktam a saját rombolómat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest