-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iszoke
senior tag
Az a gyűlöletcunami ami a sub játékosok ellen irányul valami gyomorforgató... hihetetlen mennyi degenerált gyökér játszik ezzel. Van rá egy huszasom, hogy amennyiben lenne friendly fire ebben a játékban, 10 másodpercen belül a saját "csapata" süllyesztene el mindenkit aki tengeralattjárót nyom. Barom állatok.
-
Djuree
félisten
válasz SoulReaver #55289 üzenetére
sztem annyit se.
tizesért max adnék annyit, talán...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
félisten
-
válasz SoulReaver #55289 üzenetére
Ha ram hallgatsz, egy fillert nem koltesz erre a jatekra.
https://www.coreinfinity.tech
-
-
SoulReaver
veterán
25%-os kuponnal megéri?
-
-
Djuree
félisten
válasz SoulReaver #55283 üzenetére
ebben biztos vagy? nekem nem így tűnt, de lehet rosszul számoltam akkor.
iszoke: gondolom ez is olyan mint a wot, prém nélkül csak akkor ha legalább egy átlagos kört mész ahol azért sebzel is, akkor lesz nullás kb.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
iszoke
senior tag
Lehetséges amúgy ebben a játékban prémium nélkül annyi ingame zsetont begyűjteni játék közben, hogy ne legyen durván veszteséges egy Tier 10 vagy X hajóval játszani? Mert amennyire látom brutál nagyságrendbeli eltérések vannak a bevételi és kiadási oldalon ha azt nézem, mennyivel emelkedik szintenként a hajókra levont költség.
-
Djuree
félisten
válasz KisApám #55279 üzenetére
nem kerül annyiba mert a ládák között van kb. 5000 dublony amit megkapsz, szal olyan 15k körül van, nyilván az is sok érte.
megvettem tizenpár ládát, került vagy 5000-be amiből 3500-at visszakaptam, szal így 1500 volt kb. a sok cucc. ennyi talán megért....LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
KisApám
addikt
válasz SoulReaver #55280 üzenetére
Grat, nem rossz hajó az.
A 23. boundle-ig elmentem, ahol kb. leszámolva a kapott doublonokat, ott kb. 4500 doublonért kap az ember pár vackot és 5 ládát.
Az 5 ládából beadta a TIER VI-os Huanghe Cruisert, 40 000 Free XP-t és egyéb kacatot.
Igy megérte, szerencsém volt.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
SoulReaver
veterán
válasz KisApám #55279 üzenetére
Igen. Előtte azért megveszed a sok ládácskát, amiből eddig én csak eco bonuszokat meg festést, signalt kaptam. Aki nem számolja ki, az simán ráver 21k doublont, ami jó drága Ft-ba... Hiába mutatja, hogy most kapsz Free doublont, közben meg nem
Az air supply ládából kaptam ma egy Graf Zeppelint, ami nagyon király TUD lenni, ha nem t10-be b@sz a mecsméking.
-
KisApám
addikt
válasz SoulReaver #55278 üzenetére
Kissé átb4szás az egész, szokás szerint.
Amikor az Armoryba belép az ember, ezt mutatja:
(Jaja de jó, 9999 doublonért enyém lehet a hajó...)Amikor rákattintok, hogy ennyiért OK esetleg, akkor meg ezt:
(jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mégsem 9999 doublon az a hajó, hanem több mint 20 000)Megint egy "csodás" üzlet, megérős... ja
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Azt a TIER IX Sun Yat Sen hajót tényleg több mint 20 000 doublonért akarják adni?
Tudom, hogy van előtte pár ez meg az, ami nem igazán kellene, de akkor is kissé sok....̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Van valahol valami olyan hajó összehasonlító oldal, mint a World of Tanks-nál a tanks.gg?
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #55265 üzenetére
DDT is abbahagyta, kíváncsi lennék, mi van vele, mert ő aktívan tolta régóta és jó is volt benne. Shimakaze expert volt, sok egyéb mellett.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
-
-
-
válasz KaLeun #55259 üzenetére
Ezeket magadtol talalod ki?
Nem azert nem lett esport egyik veegee jatek sem, mert nem letezo vackok vannak bennuk (a la Starcraft 2), hanem mert manipulaltak az esemenyek, nem a jatekos ugyessegen, kitartasan, gyorsasagan mulik a vegeredmeny, hanem a szerveren futo kod donti el, hogy odavertel-e egy nagyot, vagy sem.
-
-
félisten
-
- = Zk = -
félisten
nehát... a helyzet változatlan...
mindig mikor elkap a gépszíj, hogy újra feltegyem a gémet, egy jó Stalingraddal, inkább feljövök ide és visszaolvasok" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LK
addikt
Miket olvas itt az ember manapság: szemét DD, gyáva DD, easy mode on stb. Nem is tudom mit lehetne ezekre írni. Leginkább semmit.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #55205 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
válasz Djuree #55260 üzenetére
Hát akkor engem meg zavar. Ezért is nem fizettem (illetve fizetek) a feneketlen kasszába több lóvét. Fizettem, mondjuk akár nálad is többet, anno... Sőt...
Részemről nem akadály, ha te megengedheted magadnak, akkor ugyan ne akadályozzon meg semmi se... Tedd meg (Pont).
Cila
-
Djuree
félisten
válasz KaLeun #55259 üzenetére
ahha ok, menjél akkor, szerintem az itt lévő játékosok mind tudják hogy történelmileg nem hű. akinek baja van bele az játsszon mással, senki nem kényszeríti hogy ezzel kell játszania...engem spec nem zavar, legalább változatosabb...az se érdekel hogy e-sport e vagy nem, nekem aztán olyan mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
válasz Djuree #55257 üzenetére
Oké, oké OK... Legyen. Csak bármely izzadásszagú erőlködés ellenére egyik WG játék sem lett és sem lesz e-sport.
Pont emiatt, mert sohasem létezett ruszki fantázia szarokat raknak be .
Bocsi kicsit megtévesztett az új avatarod, nem is pazaroltam volna erre egy karakter sem.
Ha ténylegesen valamit akarok játszani akkor előveszem ismét a mai napig fejlesztett Fighting Steel-t, vagy a tengernyi WOWS klónt amik néha talán jobbak is.
Vagy az ezer+1 uboat simet a Steamen... Vagy akár a régieket
[ Szerkesztve ]
Cila
-
iszoke
senior tag
Kipróbálásképp én is toltam ezt a játékot egy ideig, de hamar elegem lett belőle. Szép, meg minden, de hihetetlenül frusztráló élmény. Egyrészt sokan fújnak a tengeralattjárókra, hogy mennyire utálják, szerintem viszont a hatereknek nem tűnt még fel mennyire szar a célkövetése az akusztikus torpedóknak, a másik pedig csak megy előre és vagy betalál vagy nem. Emiatt pedig extrém kockázatot kell bevállalni velük, mert egy cirkálót vagy csatahajót időben észreveszel, a rombolók viszont rendszeresen észlelési távolságon belül kerülnek a látómezőbe, ami villámgyorsan halott subra konvertálódik, mivel ezek sose mozognak egyedül, vagyis ha meglát, akkor már a nehézfegyverzet hatósugarában vagy. Ha pedig ez nem elég, a mélységi töltetek hatósugara is olyan, hogy egyszerűen nem lehet kikerülni ha már tudják hol vagy, rádköhögnek és már minden elkezd folyni, tüzet fog, minden baja lesz azonnal. Ez lenne az 1. számú közellenség? És ha már torpedók, az említett akusztikus változat sebzési értékét kiröhögi egy jobb csatahajó, a többi meg lerázza, mert egyszerűen nem képesek követni... szóval egyáltalán nem az a "hú-de-OP" hajóosztály, legalábbis tier 6-on még biztos nem.
Economy-ra pedig azt olvastam, hogy tier 8 felett, egyre inkább rajtavesztéses játszani, mivel többet visz el a hajók fenntartása, mint amennyit nyersz, ha nincs valamilyen bónuszod.
Rombolók nem attól gyávák, hogy torpedóznak, röhögve ki lehet kerüli a 90%-át abból a távolságból ahonnét küldik, mivel ha közelebb jönnek akkor csak egy sortüzet kell bekapniuk és kész. Azért gyávák, mert imádják lerakni maguk körül a füstfelhőt, és semmi mást nem csinálnak utána, csak lőnek folyamatosan, te pedig nem látod, honnan. Ez sokkal nagyobb szemétség, mint tengeralattjárózni, mert az ellen csak kapja a garantált találatokat, a romboló meg röhög, hogy easy mode. Még torpedózni sem lehet őket, mert undorítóan gyorsak.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz KaLeun #55256 üzenetére
senki nem említette sehol, hogy akár ez, akár a wot egy történelemhű játék lenne, innentől kezdve kár ezen rugózni. ha az lenne, lenne benne tizedennyi tank/hajó, és valszeg már senki nem játszana mert már régen mindent kihúzott. sok gémer a grind miatt tolja, hogy húzza az új ágakat, vesznek goldot ehhez stb. ebbű van a píz a wg-nek, nyilván egyre több fantázia ágat fognak berakni...a warthunder történelemhűbb egy fokkal, de már az is kezd nem az lenni...
-
KaLeun
senior tag
válasz Djuree #55255 üzenetére
Aha... OKÉ.. Habár benyomhatod a lölö szmájlit aka: Alapvetően ezen hajók egy "talán ez is történhetett volna" síkon léteznek. A valóságban még csak terv sem volt róluk..
Ebből adódóan akár a WoT-ban, amit te változatosnak mondasz az a legtöbb esetben nem is létezett pláne tankokban. Semmilyen formában.
Ha a valóságot alapot vesszük ott pl. pán amerikai esteben sokan időt pénzt nem kímélve ténylegesen irattárakban stb. kutatva teljesen a saját költségükön felhoztak egy elfogadható ágat. Erre WG elment sohasem létezett Wooster ágba...
Amit te említesz az olyan gumicsont, mint "historical accuracy". Aka brit és amcsi ASW és egyéb technológiai fejlesztések ellenére kapnak a Commonwealth cirkálók sub spottingot. A saját hajóik ellenére, ráadásul cirkálók amikor a valóságban még egy DD-nél is sokkal kisebb korvett, fel lett szerelve mindennel, mint a HCMS Sackville.
Pláne a ruszkik, habár gyakorlatilag sohasem építettek meg semmit semmit sem nekik nem kellett felépítmény egy hajóra sem...
Cila
-
Djuree
félisten
válasz KaLeun #55254 üzenetére
nyilván olyan változatos nem lesz mint a wot, ott sok féle ágyúmechanika van, olasz töltős, francia töltős, most az új japó ág, jön a lengyel td ág ami megint különleges lesz, dupla csövesek stb. stb. ezek mind gyökeresen más játékstílust igényelnek. hajóknál van 1 féle...nem nagyon lehet trükközni, lőtáv, töltésidő, dmg, meg szórás kb. ennyi. sok hajó között nem is látok különbséget.
-
KaLeun
senior tag
Soha nem vonzott be ez a ládás dolog. Főként úgy, hogy amikor akár lenne/lehetne még tényleges hajókat vagy alosztályokat berakni a játékba. Akkor valami nem létező BS might havebeen hajók (alá pan american) vagy gimmick lesz belőle.
Bejön most a Rodney valami BS gimmickkel amikor anno azért odab@...tt a Bismarcknak...
Ha a WoWS nem megy el a WT féle modern irányba... Valamit nagyon jól ki kell találniuk, hogy ez működőképes legyen, mert annak idején valami bölcs vezér talán gondolhatott arra, hogy ténylegesen is megépítenének egy hajót akkor mesebeli ez lenne... Hát nekem pl. nem jön be (elnézve statokat lehet másoknak se).
Százmillióban rohad a kredit nálam, tök érdekltelen hajók vannak.
Cila
-
LK
addikt
válasz SoulReaver #55251 üzenetére
A példádon látszik, hogy a WG hasonlít Jézushoz, csak míg Jézus vizet fakasztott a semmiből, a WG pénzt.
Én egy típusú ládára adnék ki csak pénzt: Fair MM box lenne a neve. Lehetne egyesével is venni. A box 5 darab ticketet tartalmazna mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
válasz Raysen623 #55249 üzenetére
én is csinálok mellette sok minden mást, de 1-2 csata nekem mindig belefér, a pénzt meg nem sajnálom rá, sok örömet adott nekem meg ad is, néha felbassza az agyam de akkor kilépek és csinálok mást.
ha már idegesít akkor nem szabad játszani, ez aranyszabály, én nem csinálok semmiféle küldizgetést, csak lődözök, nem idegelem magam.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Raysen623
addikt
válasz Djuree #55244 üzenetére
Sokáig úgy voltam vele én is mint te, de egyáltalán nem volt felesleges véleményem szerint az acc törlése. Pénzt sok mindenre lehet költeni és ha el van költve, akkor az el van költve mindegy mire. Tárgyias földi javakhoz meg nem éri meg kötődni ilyen szinten. Cserébe több időm van másra, nem böki az oldalam a tudat, hogy ott van és ne játszom vele. Játszanék vele, mert a téma jó lenne, de a megvalósítás borzalmas és az irány sem jó már egy ideje. Vannak dolgok, amiket el kell engedni, ez volt az egyik. Van helyette más, ami sokkal többet ad...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55245 üzenetére
nem, én azért nem törlöm mert szeretem a játékot, sok 1000 órám van benne (wot-ban), néha kell kisebb nagyobb szünet de még mindig ez szórakoztat a legjobban, plusz nem időrabló mint a sok mmo, 1-2 csata és megyek a dolgomra, utána akár órák múlva megint 1-2, így a zasszony se baxtat hogy mennyit ülök ott.
-
KisApám
addikt
válasz Raysen623 #55243 üzenetére
A WoT-ban ha vettél ládákat, ott tuti volt min. minden 50. ládában egy prém tank ha jól emlékszem az 5 kapható legújabb prém tankból.
PLUSZ minden nyitáskor 250 gold, és még eshettek kisebb tankok is, és ha megvolt, helyette GOLD.A WoW ehhez képest SIRALMAS, itt NEM szabad venni csomit.
Ha akarsz prém hajót, inkább COALból esetleg.Úgy látom 02.06-án lejár a hajókra szóló 25%-os kuponom.
173 000 COALom van.
MELYIK TIER IX-es hajót ajánlanátok COALért?
Vagy máskor is lesz nem túl soká 25% kedvezmény így?[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Raysen623 #55243 üzenetére
teljesen felesleges volt törölni. nem elfért volna? max nem veszed elő pár évig. vagy utána se de ott a lehetőség újra elővenni...vagy eladni...vagy odaadni valakinek. de így lehetőség sincs. én biztos nem törölném, nekem is volt mikor 2 évig nem játszottam a wot-tal, de nem töröltem volna, nekem is sok pénz van benne.
-
Djuree
félisten
válasz KisApám #55240 üzenetére
én vettem asszem 2x8-at a legnagyobb ládából, 1db 8-as cv és más semmi, se prém nap se dublony, csak bónuszok.
8-as hajót kapok mindig az aktuális event passból is (most is jött 8-as yorktown cv), szal lényegében kidobott pénz volt.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
KisApám
addikt
Ez a ládázás... mármint a Santa.
A haver IX-X-es hajót akart ládából, de....
Vett
2 x 20 db Santa's Mega Gift konténert
2 x 20 db Santa's Big Gift konténertFőbb cuccok amit kapott:
270 nap prém fiók
4000 Doubloons
És a hajók: 4 db TIER VII és 2 db TIER V.Semmi TIER VIII-IX-X. Amennyi esélyt adnak rá...
Más:
A spotolás mennyire számít bele a végeredménybe?
Nem úgy vettem észre, hogy nagyon.Utóirat:
azért is megvette a legkisebb csomit még a végén pár perce:
20 db Santa's Gift konténert.
Erre bedobott neki egy X-es hajót
TIER X Malta Aircraft Carrier (British).[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
mondom veszek 3 rhode island ládát, hátha ad valami jót. erre a 4.-re ott a rhode. mondom akkor már csak megveszem, ennyit megért.
-
KaLeun
senior tag
válasz SoulReaver #55237 üzenetére
Szerintem (vagy csak én nem látom a módját illetve jöttem rá) csak a felszereléseket, hogy pl. van hydrója vagy deep water torpja.
A hydrót még vágom, de ebből a szempontból gyakorlatilag követhetetlen a játék szóval ez tényleg egy +, mert pl. még én se vagyok tisztába, hogy akkor most ezt sima torp vagy deep water ázsiai szökevény...
[ Szerkesztve ]
Cila
-
KaLeun
senior tag
Nem kell foglalkozni azzal, hogy ki mit akar. Ő ugat és te bevállalod, aztán ő meg előjön 18 perc múlva full hp-val és gyakorlatilag megnyeri a csatát. Eredmény te meghaltál egyből 0 kredittel és xp-vel. És ő a csata megmentője max xp és kredit.
Valóságban DD-vel nagyon képbe kell lenni, hogy az ellen DD mit is tud. Ráadásul most bevállalod és aztán felmerül Józsi a Sub játékos és neked véged. DPM, radar, hydro, füst, reload booster és a többi... Plusz a többi hajón, cirkálon és BB--n van-e radar vagy hydro? Minek mennyi a cooldownja?
Cila
-
En sosem DD-ztem, mindig bena voltam hozza, de csapattarsaimon azt latom, hogy a DD mindig kivul marad a radaron es onnan spotol, eregeti a torpedokat (oke, nem randomban, aminek semmi ertelme nincsen, hanem CB-n, az egyetlen ertelmes jatekmodban).
-
LK
addikt
válasz sh4d0w #55226 üzenetére
A spotolás feladat igaz is lenne, ha a legtöbb csapat adna segítséget is a DD-nek.
De nem adnak. Olyan messze vannak, amennyire tudnak.Bezavarják az embert radaros hajók közé, rálőnek,ugatnak,stb. Figyelmen kívül veszik azt, hogy 5 km-re egy hegy mögött már alig várják, hogy foglalj, egyből megy a radar, és next game.
Még egy plusz: az ember nyerni akar és segíteni, de az ember nem gondolatolvasó. A legtöbben egy jelzésre képtelenek, ami gyorsabb lenne, mint a jó anyám emlegetése a csata végén. Arra persze van ideje.
-
Djuree
félisten
válasz sh4d0w #55231 üzenetére
persze ha onnan lövi ki és belefutok azt én basztam el azt elismerem.
amúgy nekem volt már ilyen, nem torpozok, cirkálóval is mindig elfelejtem hogy az is van, néha ellövöm mikor eszembe jut, hátha, de nincs közel senki, volt mikor belemennek és még kill is van belőle.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Djuree
félisten
válasz sh4d0w #55226 üzenetére
tudom hogy spotol, de a legtöbb nem ezt csinálja hanem arra megy h elereszt egy sorozat torpedót és utána meg meghal de úgy van vele hogy akkor magával visz valakit legalább és akkor már elégedett.
nem vakon kilőtt torpedókba szoktam beleaszaladni, hanem amit 20m-ről lő ki mert áll a sziget mögött egész végig és vár valakit hátha pont ott jön.
de utána meg meghal a hülyéje. ennek mi értelme? lő egyet és elhal.KJ82: egy sub-bal azért jóval nehezebb játszani, ott több dolog van amire figyelni kell. de igen, az is rohadt idegesítő, kéne valami mód ahol ezek a szarok ki vannak véve és csak cirkáló meg bb van. cv se hiányozna nekem, azok is inkább idegesítőek mint hasznosak.
most brawl-ben ha nálunk van cv akkor insta loss, olyan mintha 1-el kevesebben lennénk.[ Szerkesztve ]
-
KJ82
senior tag
válasz Djuree #55225 üzenetére
Én pl. kezdtem DD main lenni amíg játszottam randomot. Valahogy sokkal nagyobb adrenalin fröccs volt mint egy BB-ben malmozni 2 lövés között. Cruisereket is próbáltam, de azok nem jöttek be annyira. Ráadásul elegem lett a gyorsan haló DD-kből is, úgyhogy próbáltam úgy játszani hogy ne kövessem el a hibáikat.
Aztán jött a fényességes CV rework, és feladtam a randomokat ( de ez nem jelenti azt hogy az időszakos PVP módokat ne próbálnám ki ).
Magam részéről a tengókat a célkövetős szarjaikkal sokkal jobban utálom mint a DD-ket.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
KaLeun
senior tag
Ugyan visszakozhatok egyből... De ebből látszik, hogy valójóban nem valószínű, hogy legalább egy jó játékos vagy, mert ha téged a DD-k találnak meg elsőnek akkor többnyire nagyon nem olyan pozícióban vagy, hogy pozitívan befolyásold a játék menetét.
Mert nem kellene magyarázni, hogy ilyen kulcs a csata menetét befolyásoló helyeken elsőnek egy CV és másodiknak egy Sub találna meg.
DD-k a problémád, amikor is irgalmatlan pénzekért visszahozták a Kitakamit, és prém BB-nek vagy néhány új cirkáló ágnak nemhogy több torpja van mintegy DD-nak, hanem jóval gyorsabb is.
Nem mondhatom, hogy olvass utána, mert még a fórumot is megszüntették.
Javasolnám a streamereket: Flamu, Flambass, PQ, Trenlass és a többi vagy akár Yuro (habár ő már nagyon "advanced" kategória)
[ Szerkesztve ]
Cila
-
Nem nagyon vagod a DD-zes lenyeget: spotol. Ha elhalalozik, mert beninjazik 5 hajo koze, a csapat elvesziti a szemet. Minden mas tevekenyseg masodlagos - nem mellesleg ha olyan amator vagy, hogy beleszaladsz a vakon kilott torpedokba, az a te hibad, nem az ellenfele.
-
Djuree
félisten
rühellem a DD-ket, kis gyáva szarok, nem mernek előbújni és szemtől szembe kiállni egy jót lőni, lövik a buzi torpedókat ami ellen nincs menekvés ha elér, olyan csaló szarok, minden játékban megvan ez a típusú játékos sajnos. sosem csíptem a gyávaságot, se játékban sem az életben. nyilván könnyebb így játszani, hogy nem megy be a darálóba, de én nem értem miért jó így játszani, nincs benne semmi szórakoztató.
-
Ezek regebbi hibak, amiket azota javithattak, az egesz csak arra reflektalt, hogy a "torpedo oda megy, ahova lovod". Hat nem, barmelyik frissites elcseszheti. Volt ilyen az agyukkal is (most is van), meg lesz is, de ezeket a bugokat csak akkor javitjak, ha eleg nagy nyilvanossagot kapnak.
-
SoulReaver
veterán
Nekem ma nem sikerült nyerni, cserébe jó csatákat mentem a magam részéről...
-
vrob
aktív tag
válasz sh4d0w #55216 üzenetére
A videók nagyon durvák. Tényleg.
Az egyik esetben mintha késleltetés lenne, ezért elhúzza a kilövés irányát. A másik totál nem oda lő ahova céloz.90%-ban DD-vel játszom, japán tech-treeből.
Játékok nagy részében, prediktelve hol bukkan elő az ellen, centizve lövöm a torpikat a sziget mellé.
De még soha nem tűnt fel, hogy elhúzta volna a célzásom, belement volna a szigetbe a helyett hogy közvetlen mellette ment volna el vagy ilyesmi.Érdekes ez a videó. Hozzáteszem nem használok semmilyen módosítót, automata célzót, becsapódási szög kijelzést, bármit. Gyári állapotban játszom.
A statokra is Wows monitor weboldalt használom ami a Replay mappából dolgozik. Nem teszek fel semmi okosságot a játékon belülre.8.89 % a torpedó hit ratiom, nem tudom az mennyire jó vagy sem.
A mostani Ranked T6 részét 74% WinRate-tel lezavartam a Hatsuharummal, nem volt gond.
Mondjuk az is igaz, a fehér segéd csíkot nem használom konkrét célzásra. Hasznos, ad infót az ellenfél gyorsításáról, lassításáról, kanyarodásáról, bármi rezdüléséről, ezekből kell kitalálni mit fog csinálni.
De a torpedót végülis kézzel célzom, tök mind1 mit mutat a jelölő. Ritkán van hogy AFK hajóra kell lőni és a jelölő mutatná a helyes irányt.Majd megfigyelem, AFK hajó esetén oda megy-e a kilőtt torpedó ahova a csík mutatja.
Ezek szerint nem, én elhiszem.
Ettől függetlenül, tényleg nem tűnt még fel, pedig alfa verzió óta benne vagyok én is.[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
válasz FoxiestFox #55220 üzenetére
Már értelek. Láttam "érdekes" korabeli dolgokat, de az ott balra valami új.
Habár monitort értem, de én pl. a régi midi és modul hangzást hiányoltam a legjobban.
Cila
-
félisten
-
KaLeun
senior tag
-
KaLeun
senior tag
Először is gratulálok, hogy elérted ezt az éltes 60-as életkort.
A játék alapjait képező mondjuk "tűzvezetés"-sel a kezdetektől vannak gondok, amik leírására a jelenleg "a több sebből vérző" kifejezés enyhe túlzás beleértve a torpedókat .
Ilyen DD optimista valamikor a bétában volt az ember az akkori nagy DD nerf előtt.
Az általad leírt torpedó stat az jelenleg a tengeralattjáró illetve a WG kedvenc fejőstehén prém DD-k esetében elérhetőek.
Most valaki nagyon unicum vagy, vagy a lehető legbrokenebb hajókból nem látsz tovább az orrodnál.
Cila
-
félisten
-
KaLeun
senior tag
válasz - = Zk = - #55211 üzenetére
Nézd én pl. tök szeretem a tengeralattjárókat, mint párszor írtam is anno olyan 25+ éve még a header nélküli wav fájlokat is magyarosítottuk unokatesómmal beleértve a teljes full magyarítást az AoD-ben. Még a bitmap text szövegeket is, mindent visszafejtve saját kis kezdetleges konvertereimmel.
Szerk 2.: Még könyvtárban könyvekben keresve forrást, igazán kezdett el érdekelni a 2. vh.
Vagy a jelenlegi sub vs sub az emlékeim szerint az U-Boot nevű játékban létezett egy az egyben, mint negyvenegybe' 3D-ben kb. 90 környékén.
A jelenlegi t6 rankedet pl egy Icarus-szal tolom 10 pontos kapitánnyal...
itt azzal van a probléma, hogy a CV és a SUB mesterségesen van felhúzva, hogy egy 150 csatás valaki dominálhasson egy elméletileg elit játékmódban.
Sajnos a további idióta szmájlik ellenére is, sajnos ez a valóság.
[ Szerkesztve ]
Cila
-
-
vrob
aktív tag
Üdv játékosok! Fogalmam sincs írtam-e már ide.
Sikerült elérnem a 60-asok táborát. Nem volt egyszerűMár 2019-ben meg lett volna az akkor még brutálisan OP CV-kkel. Magabiztosan meneteltem a SuperUnicumok tábora felé, amikor sajnos kilőtték a régi CV-ket a játékból.
Az "új" CV-kel csak azért sem játszom azóta semEgyéb osztályokkal sajnos nagyon jól balanszol (vagy nem, de azt direkt) a MM a játékban.
5 év kellett behozni a maradék 1%-otMost csatlakozóknak DD-ket javaslom betanulni. Olyan játékot is meg lehet velük nyerni amit az MM egyértelműen eladott előre az ellenfélnek. A torpedóval nem tud trükközni a játék. Az tényleg oda megy ahova akarja az ember.
-
- = Zk = -
félisten
válasz KaLeun #55209 üzenetére
itt is a CV meg a SUB a gyökér, gondolom
DD-ket nem is említjük" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KaLeun
senior tag
-
KaLeun
senior tag
válasz FoxiestFox #55205 üzenetére
Lehet tudni, hogy milyen közel-távol hasonló (mondjuk egyszerűen "hajósnak") játékkal játszol?
Cila
-
félisten
Köszi mindenkinek!
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz D1Rect #55201 üzenetére
Na az meg miaz?!
Lefordítva is az, amit jelent?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
Valaki ad egy returning player kódot?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A jó boltok topicja
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 2 db Samsung series 5 ULTRA laptop + 2 db Tablet+ pótakku+autós tablet tartó+tablet billenytűzet
- Szeretnéd az Endgame Gear XM2WE (EGG-XM2WE-BLK) Egerkét INGYÉ FOX-POSTBA?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest