- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz Djuree #55244 üzenetére
Sokáig úgy voltam vele én is mint te, de egyáltalán nem volt felesleges véleményem szerint az acc törlése. Pénzt sok mindenre lehet költeni és ha el van költve, akkor az el van költve mindegy mire. Tárgyias földi javakhoz meg nem éri meg kötődni ilyen szinten. Cserébe több időm van másra, nem böki az oldalam a tudat, hogy ott van és ne játszom vele. Játszanék vele, mert a téma jó lenne, de a megvalósítás borzalmas és az irány sem jó már egy ideje. Vannak dolgok, amiket el kell engedni, ez volt az egyik. Van helyette más, ami sokkal többet ad...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
válasz SoulReaver #55171 üzenetére
Nekem egyébként tetszettek az időközben belefejlesztett kényelmi funkciók. Szerintem azokat jól megcsinálták, de a mechanika sajnos csak rosszabb lett az idő során.
-
Raysen623
addikt
válasz SoulReaver #55169 üzenetére
Nem is a barmokkal volt gondom hanem a játék mechanikával. Ez a látom-nem látom történet totál indokolatlan, cserébe rohadtul lehet vele manipulálni a végeredményt. Az armor-pen meg egy csodálatos vicc kategória lett a végén. Akkor mondtam, hogy kösz de nekem ez nem begyere.
-
Raysen623
addikt
válasz SoulReaver #55167 üzenetére
Nekem prém tankok és T10-es tankjaim is mentek a lecsóba. Az elején még fájt a szívem, de mára túlléptem rajta. Ha nem tették volna tönkre a játékot, akkor mai napig néha gurulnék egyet, de jelen állapotában egy szutyok. A hajósnak lehet adok még 1 esélyt.
-
Raysen623
addikt
válasz SoulReaver #55062 üzenetére
El sem hiszem hogy nem ismertemfel a képről a repülőt. Bazz tényleg.
-
Raysen623
addikt
válasz SoulReaver #55060 üzenetére
Neki 30 van abból, amiből neked 23. Szép eredmény.
-
Raysen623
addikt
válasz FoxiestFox #55057 üzenetére
Öööö hát közben hirtelen felindulásból töröltem De újra beleállok majd.
-
Raysen623
addikt
válasz FoxiestFox #55055 üzenetére
Én nem tudom mi történt de T5-től kezdve szopok mint a torkos borz. Tanulhatom újra az egész játékot...
-
Raysen623
addikt
Ez de jól esett most.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
válasz FoxiestFox #55033 üzenetére
Gondolkodom rajta, de még nem aktív a klánolás a játékban. Ahhoz el kell érni azt a szintet, ami még kellően sok csata lesz. Most erre is hajtok.
-
Raysen623
addikt
válasz FoxiestFox #55029 üzenetére
Jelenleg egyedül tudok játszani, mert nincsenek se játékostársaim, se klánom T5-ig lazán elszaladtam 2-3 hajóval, onnantól kezd el húzós lenni. Jelenleg csak az angol ágat húzom, ott is a nehéz, közepes és light hajókat. Hamarosan rá tudok fordulni egy tengeralattjáróra is. Az még kicsit érdekel milyen lehet, hogyan oldották meg.
#55030SoulReaver: #azatbüdösqrwa Gratulálok, volt időd.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
válasz FoxiestFox #55025 üzenetére
Köszi, jó tudni hogyan működik a játék mechanika. Egyébként én is meglepődtem milyen sok XP-t ad vesztes csatánál is ha jól tudsz alakítani. Szóval innen nézve, a vereséggel itt nincs akkora bajom, mert úgy is jól lehet farmolni.
-
Raysen623
addikt
válasz sh4d0w #55018 üzenetére
Ha jól emlékszem, nyertes ütközet esetén nekem lenne több XP-m. Vesztes csatában soha nem tud több XP-d lenni a győztesnél. Számomra komoly ütközet volt 5 hajóval, arról meg nem tehetek ha a többiek idő előtt meghalnak, mert leütközik a másikat inkább manőverezés helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
válasz SoulReaver #55016 üzenetére
Hm...nem emlékszem rá, de lehet. 5 percen belül volt amikor beleálltam a foglalásba, könnyen lehet lejárt az idő akkor. Köszi.
-
Raysen623
addikt
Adott ez a végeredmény. Az ellenfél összes hajója kilőve,mégis vesztettünk. Érdekelne mi alapján dönt így a játék? Az utolsó hajót foglalás közben lőttem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD