Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
Erről mi a véleményetek ? Suzuki Splash 69 kW 94 LE motorba : ENEOS X Prime 0W-20
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Audience
aktív tag
válasz Leslie1966 #70251 üzenetére
Ez egy jó olaj, de szerintem a gyári jóváhagyás nem erről szól. Ha jól rémlik API:SN kell bele, ha jól emlékszem a 0w20 az benne van a gyártói ajánlásban. Ha már megvan én amúgy beletenném, elvileg az API osztályok visszafelé kompatibilisek.
-
AMD Power
titán
Ma el kellett küldenem a képeket a kárpitról.
Vezető + anyós oldal ..
-
gya/352
tag
ÜDv!
Érdemes, vagy inkább úgy kérdem szabad téli szerelt kereket venni gumishopból kiszállítással? Az a helyzet hogy vettem egy 2024-es Swift-et, nyilván kellene hozzá téli kerék, viszont nagyon vidéki vagyok. Persze gumis webshopban kedvezőbb áron meg tudnám venni mint a helyi szerelőknél, csak ott van az a fránya TPMS szenzor. Van aki azt mondja, hogy az új kerekek szenzorát fel kell tanítani az autó rendszébe, más azt mondja, hogy Suzukinál nem kell, majd felismeri a kocsi. A helyi gumisok klónozni szokták a gyári nyári keréken lévő szenzort és akkor nincs macera vele. Nem szeretnék úgy járni, hogy megrendelem az ország másik végéből a téli szettet, aztán majd két hónap mulva mikor felszrelem azt látom hogy a TPMS szenzor miatt folyamatosan vegzálni fog az autó. Köszi az építő hozzászólást. -
aktív tag
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
2020-as S-crosst néztünk ki, aminek van napfénytetője is. (Csak jövő héten látjuk személyesen.)
Az a kérdésem, hogy délben a tűző napban nem lesz zavaró a hátul utazó gyerekeknek? Van rajta szűrő vagy érdemes védőfóliát tenni rá?i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
aktív tag
Egy 2003 Swiftből ültem át, amit 20 évig hajtottam.🫣 Engem a külső illetve a szín(homokszürke) fogott meg a legjobban. Jó vezetni,kényelmes,nem egy erőgép. Csomagtartó picit kisebb mint a réginek. Nekem már túl sok biszbasz van benne mint aminek értelmét látnám. Zsebbe a kulcs,nyitom,indítom, ez nagyon tetszik😀
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Tudtom szerint már legális a h4 halogén helyére h4 led-et tenni.
Van köztetek olyan, aki cserélt olyanra, ami nem igényel átépítést?
Milyen tapasztalatok vannak?
Milyen izzó lett beszerelve?Egy 2005-ös suziba lenne csere.
Köszi!
-
simonjoe
őstag
válasz kertsa #70272 üzenetére
Csak a hanyattló nyugaton legális az utólagos, ott is azt hiszem csak az Osram kapott zöld utat. Én a Splash-be raktam mindenhova LED-et, óriási különbség van a hagyományos és a LED között, az utóbbival látsz is rendesen. Egy jó vetítési képpel rendelkező nem is zavarja a szemből érkezőket. Az más kérdés, h nem legális és a műszakin ez probléma. Sőt, én a másik autóba a gyári xenon helyére is LED-et tettem, és még ott is nagy a különbség a LED javára.
Joe
-
simonjoe
őstag
válasz kertsa #70276 üzenetére
Aliról rendeltem mindkét autóhoz, az AUXITO és a OXILAM márkákat keresd! A kínálat határtalan. Nem fogsz mellé ezekkel, az áruk sem vészesek, 2-3 héten belül meg is küldik.
#70277hemaka:
A Suzuki-val nem járunk külföldre, a másik autó meg projektoros lencsés, leshetik, h mi van benne.
Ez viszont Q...va jó, ez van a Splash-ben nappali+ködlámpa kombónak, szinte minden Suziba jó:
[link][ Szerkesztve ]
Joe
-
dethroner
veterán
válasz kertsa #70272 üzenetére
Olyannyira nem legális, hogy kifejezetten tilos
Egyedül az Osramnak van megfelelő minősítése, de nekik is csak bizonyos típusokhoz. És ez is országonként eltérő, milyen kocsiba cserélhető a halogén ledre.
[Ezen] a linken megtalálható az országokra bontott lista.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dj79
senior tag
válasz cherubion08 #70271 üzenetére
Örülök, hogy bejött
Nekem élvezetesebb volt a vezetése, mint a vitarának, így egy kék példány érkezik, fekete tetővel
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen