Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmunRa
aktív tag
Én most paszolom el a swiftemet, az i-re az tette fel a pontot, hogy a nagyobb motorral és természetesen erővel is rendelkező 400kg-al nehezebb G Astra hasonló fogyasztást produkált.
A suzukiéknál nem tetszik ez az átverős akció, inkább Toyotára váltok.
Még olcsobban is meguszom a dolgot. Még több pénzért se számolják be a jelenlegi swiftet Suzukiék. -
Ijk
nagyúr
Sziasztok! Úgy tűnik hamarosan én is benne leszek a ''swift klubban''. Sok hezitálás után végül őt választottuk. GLX klímás lesz, a kereskedő elengedett belőle 300-at. Megjegyzem a listaára majd 3 milla volt, annyit nem adnék egy swiftért. Már nagyon várom, hogy elhozzam, remélem nem fogom megbánni.
A skodát túl drágának találtam, mellesleg az új fabia úgy néz ki mint a swift, csak kevesebbet tud drágábban, a colt nem tetszik, Dacia olcsóbb de azt nem vennék, Focus tetszene csak marha drága, Fiesta volt még esélyes, de végül Suzuki lett. Annak ellenére hogy sokan le akartak beszélni az ismerettségi körömből, persze nem objektív tapasztalatok alapján./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz as_Rock #4005 üzenetére
Francia kocsit nem szerettem volna, a Kia meg azért drágább.
Eddig egy 1.3-as LADA Szamarát nyúztam, miután visszaültem tesztvezetés után, a pedálokat nyomkodva úgy éreztem magam mint egy konditeremben. Hát igen könnyű a jót megszokni... Egyébként szerettem a vén szamarat is (90-es évjárat), igaz szervizelni kellett párszor, de elég igénytelen, fogyasztása kb mint a swiftnek, és szerintem viszonylag erős (főleg, hogy 2 hónapja a szétrohadt kipufogódob kilyukadt). Meg kissé furcsa volt, hogy 100-nál a swift nem kezdett rázni, mert a ladában azért van rezonancia, a váltó és a különböző kasztnielemek zaja elnyomja a rádiót./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Még a gyári hangrenszerről akartam kérdezni.
6 hangszórós lesz benne, nemtudom milyen minőségűek, ha valami papírmasé majd kidobálom, ha lesz fölös pénzem veszek bele normálisat. És erről a beépített fejegységről mi a tapasztalat? Lenne egy jó kis Pio-m, csakhát ahhoz kellene egy másik középkonzol. Szóval ha nem nagyon ócska, akkor nem cserélgetném./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz Mecy_Lacee #4009 üzenetére
És mekkora fér be? 13-as, vagy 16-os is elfér?
Fejegységet hogy lehet cserélni? Gondolom lehet venni középkonzolt méregdrágán.
Jó hogy még meg sincsen a kocsi és már azt tervezem hogy cserélem ki a hifit. Ha meglesz persze úgysem ez lesz az első dolgom, ráér még...
[Szerkesztve]/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Egy ideje jómagam is Suzuki-tulaj volnék. Mivel használtan vettem egy '94-es darabot, kell költeni rá. Nagyon nem vagyok képben alkatrész-árakkal kapcsolatban, ezért kérdem, van-e olyan oldal, ahol az árakat meg lehet tekinteni online?
Az esetleges válaszokat köszönöm!
Üdv:
ViktorXiaomi 13T
-
bobsys
addikt
válasz Viktor0610 #4014 üzenetére
én pölö itt szoktam [link] , hozzáteszem nem mindig megy az oldal és nem minden alkatrész van fent
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bod101
aktív tag
''A skodát túl drágának találtam, mellesleg az új fabia úgy néz ki mint a swift, csak kevesebbet tud drágábban''
Ezzel vitatkoznék, szerintem ugyanaz a felszereltsége az 1.4-nek, csak sokkal nagyobb fábiáról volt szó.
Lehet, hogy a következő kocsimnál elhagyom a márkát .
Meggyöző az új Fábia.1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Ijk
nagyúr
1.4-es Fabia (új) induló ára 3.083.800 Ft és eben igen csak alapfelszereltség van. Ha még kérek bele klímát az már kb 3.300.000, szuzukinál ugyanez (1.3-as motor) 700.000-el olcsóbb. Egyébként klímás Golfot kapok 3,5 milláért, szal akkor már ráfizetnék 200 ezret, azért az mégis egy golf. Egyébként kísértetiesen hasonlít a swiftre az új fabia.
[Szerkesztve]/人◕ ‿‿ ◕人\
-
süti5
őstag
Nekem skodánál mindig a motorerővel van problémám.....
emlékszem még mikor a fabiakat 1.0-ás 50 lóerős benzinessel is forgalmazták......és tegyük hozzá, a fabia kb 1 tonna, míg a régi 1.0-ás swift is csak 800 kg körül volt, 53 lóerővel.
Szóval a fabia motorválasztéka benzinesben elfogadható áron 60-75 lóerőig terjed, az 1.4-es 16V ami 100 lóerős, az meg már rohadtul drága..... -
ett
aktív tag
Annyira hasonlít, hogy tök ugyanaz az egész. A belsőtérnél a műszerfal, kezelőszervek mások ugye,meg a belsőtér színe is, kívűlről az első+hátsó lökhárító meg lámpa más. És ennyi a sok különbség. A,B,C oszlop, ajtók, csomagtér, kalaptartó, minden ugyanolyan. Ja meg annyi, hogy a swiftnek erősebb a motorja. Az 1.3-as 92 lóerő ha jól rémlik az 1.5-ös meg 102.
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
as_Rock
őstag
Úgy tudom skodáéknál hagyományosan kicsit túlárazzák a kocsikat, hogy jó sokat tudj belőle alkudni akinek meg nem jut eszébe ilyesmi azon extra hasznot kaszáltak
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
bod101
aktív tag
Nem tudom te hol nézted az induló árát? Én most nézem az árlistát 1.4-es (új) fábia ára 3099000ft. Ebben klima van, fed.computer nem csak pillanatnyi fogyasztással, stb egyedül rádió nincs ami kb. 50000ft. A Skoda is WV tag (remélem jól irtam) és egyes tesztek szerint jobb minőségü is mint az anyacég.
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
bod101
aktív tag
Ja meg sokkal nagyobb az autó mindenestül (csomagtartó, belső és igaz csak 86 lóerő, de cserébe 5*-os lesz valszínű).
Nálam nincs nagyobb Suzuki fan, de nem csinál legalább akkora kocsit, mint az Ignis (csomagtartóra gondoltam) .
Eddig nem tetszett a Skoda, sőt utáltam de az új Fábia igen!1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
DeadMeat
veterán
Ugyanannyi mit a 86 lovas fabiae 133nm.Sot az 1.2-es 64 lovas fabia 113nm,mint az 1.3-as swift. Kisautok igen igaz,varosba vannak kitalalva,ahol semmire nem mesz a sok loeroddel.
Nemkell azert leirni a fabiakat,mint ahogy a suzukikat sem.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
veterán
Nekem is furcsa,foleg mivel az elozo szeriaban csucsulok,igy nekem tul suzukis lett Nemmintha bajom lenne a swiftekkel,de ha azt akarok akkor S betuvel az orran legyen ne Skoda felirattal
De amugy jo,hetvegen elmentem tesztvezetni,kiprobaltam.A belseje egesz turheto,a valtoja ugyan olyan mint az elozo generacioe,talan nekem kicsit lagy lett a futomu... De akkorsevennek,mert ez mar nem vigyorog olyan sunyin,kajanul mint az elozo (de a teteje legalabb fabia maradt )Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
neduddki
nagyúr
válasz SzalaiG #4031 üzenetére
HI!
jobb gomb tulajdonsagok: http://www.automedia.com/NewCarBuyersGuide/photos/2006/Honda/Civic/
Sedan/2006_Honda_CivicSedan_ext_1.jpg
udv
neduddki
p.s. :- )
mod: pont a vege nemlccik:- (
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ett
aktív tag
Azért ez egyáltalán nem igaz. A skoda 300 mm-el hosszabb meg a tengelytávja 20 mm-el, és ennyi. A swift szélesebb, magasabb, persze minimálisan. A csomagtarto nagyobb, az igaz, 300 lityi, a swiftben csak 213. Ez elég nagy kulonbség, de a tobbi ugyanaz benne. Ettol fuggetlenul biztos jo a fabia is, nekem csak a kulseje nem tetszik. Leutánozták a swiftet, aztán annyi. A régebbi fabia szerintem normálisabban néz ki. De kinek mi tetszik.
[Szerkesztve]Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
MODERÁTOR
Köszi az infót!
Az oldal jó. Rájöttem, az autószerelőm épp' egy ezressel hozza többért az alkatrészeket, mint az oldalon található árak. (Nem baj, betudom a szakértelme díjának. )
Más. Valaki mondja el nekem, miért lehet az, h. a 3- és az 5-ajtós Suzuki szélvédőinek lefóliázása között miért csak 2 ezer forint a különbség? Ilyen olcsó a fólia? (Ez esetben nem tudtok valakit, aki olcsóért elvállalná? )Xiaomi 13T
-
nemcso
senior tag
Swift frissülés 2008 -ra : [link]
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 2024 őszi fórum peca
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elfelejtettem a film címét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt az új LOGOUT!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft