Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
-
addikt
válasz roberto211 #24001 üzenetére
Csere? Vagy nincs a helyén?
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
roberto211
őstag
válasz Dark Archon #24002 üzenetére
Ha mar ilyeneket produkal sztem csere..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
válasz Motion_Blur #23953 üzenetére
Nekem a Textar betét nagyon bejött, tárcsából sem lőhetsz vele mellé (régi Swift-en).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz roberto211 #24003 üzenetére
Értem, köszi!
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Motion_Blur
félisten
Mióta városban lakom, most sikerült a legjobb fogyit elérnem, 6.3-at evett egy tankra vetítve.
Napi 2-3-4 hidegindítás + 2-3x 5km-es távok, illetve volt benne 150km autópálya is 120-130-as tempóval.
Friss olaj + vépóver
Kb. 2 hét múlva kapja az új gumikat, mélyen a zsebbe kell nyúlni: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #24008 üzenetére
Egyik legfosabb meret, iszonyat draga. Inkabb ultesd meg. a vasat 3cm-el es rakj fel 195/50-et
-
Motion_Blur
félisten
válasz tboy93 #24009 üzenetére
Igen, ahhoz már ültetni kéne mert hülyén néz ki a kis kerékátmérővel.
/55-el még pont jó.Mivel ez az utolsó szett nyári gumi amit veszek rá, ezért nem éri meg ültetni mert pénzben ugyanott lennék.
Úgy néz ki hogy 80k környékén be tudom szerezni ezeket a gumikat amit fentebb linkeltem.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
biker
nagyúr
A jó öreg WR+ mellé érkezett tegnap
[link]Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Köszi mindenkinek
Jaja, tetejét más színezte, nem tudta pirosra kell
Inkább az a vicc, minden színben van metál, kivéve piros és fehér, így a fekete fent metál, a piros lent csak magas fényű piros
Amelyik meg fent fehér az ott nem metál, lent azIgen, csak wr+-ról lehet váltani
Ma ment bele 500km, lassan bejáródikGLX automata, így 5.4m valamennyi lett volna, ha nem "csak" operatív lízing (tartós bérlet)
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Graphics
Jómunkásember
Halihoo, autóvetel előtt állok
Oktató autót keresek.
Képbe került a gombóc Swift 1.3-as motorral.
Mik a buktatói? Motor szíjas, vagy láncos?
Típus hibák?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
gerii
addikt
2007 facelift utánin javítottak a váltón. Rozsda bármelyiken kijöhet, azzal kezd hogy alánézel a kocsinak, egyértelmű lesz. 1,3-as kevesebbet eszik, az 1,5-ösnek semmi értelme ha nem pályázol folytonosan. Tanulásra a legjobb autó (az elődje még jobb volt).
-
Kornel
veterán
Facelift:
Mod: vegyél egy 1.6 sportot, mindenki veled akad majd tanulni, hidd el
[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
Jelenség: 2006-os 1.3-as swift, az olajbetöltő nyíláson a sapka alol mintha szivárogna az olaj. Ez mennyire normális vagy természetes jelenség? Esetleg megoldás? Új sapka, vagy másik tömítés? Minden olajcserénél figyelek h ne legyen szétlocsolva. Le is van takarítva utána a blokk. Szoval tuti h ott nyomja kicsit ki az olajat.
A rugó gátló dologban még nem tudtam dönteni. Ez a kyb gátló faszán megemelte az elejét. Konkrétan magasabban van az orra meg a segge. Kicsit fennhordja az orrát a swift. Ültetni nem akarom. Ezekkel a gátlókkal is kemény a rugózása, ha ültetem még keményebb lesz. Mellesleg felakadok minden szaron. Öregségemre szeretem a kényelmet, ne rázza ki belőlem az ebédet.[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Kornel #24032 üzenetére
Mióta megvettem a renaultot( 1.8 16v ) annyira nem vagyok már elájulva kissebb suzik menetteljesítményétől.
Beülök Renaultba és nem érzi az ember a késztetést arra,hogy rúgd el neki tiltásig mert olyan jó a motorkarakterisztikája ,hogy 3ezernél elszoktam váltani mert 1.8 elég jól lendíti a kasztnit azért pedig ez sem egy versenyautó.. Közbe nem kell fészkelődnöm,tart az ülés,finoman csinál mindent és ha durvul az embet akkor azért megyeget is...
Beültem ma ugye muter 2006os stiftjebe.. Lagunám ugye 2002es de ég és föld laguba javára.
Ahogy elszoktam a suzukisságtól, idegesít h kicsit keményebb ülése nem ez a puha süppedős,oldalt nyom ossze az ules,konyoktamasz nincs, kormányhelyzet se az a nagyon jó nekem.. Igaz,kevesebb vele a gond mint lagunaval mivel kevesebb elektronika stb stb jobb a suzinak a gázreakciója városi autónak mai napig tökéletesnek tartom de renault 1.8 motorkarakterisztikaja h nem kell az egekig pörgetni h menjen nekem nagyon bejön.. Mondjuk szoknom kell még vele a parkolást de tenyleg eg es fold.. Ettol fuggetlenul mondjuk mai napig szeretem suzukikat de ezek a tények ugye..
Ha veszel valami nagyobb -komolyabb autót te is észreveszed biztos.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #24041 üzenetére
Nekem végül 1.8 civic lesz.
Barmikor a laguna mellé állok vele
Pont ideális átmenet a kényelmes, utazos autó, és a rugjuk el ha kell, mert elgurult a gyógyszer hulyegyerek autója között.
Erre van szükségem[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
válasz roberto211 #24043 üzenetére
140 lóval a Civic se versenyautó...
-
máyköl
veterán
Sziasztok
Ez a sípoló hang mi lehet? Nem mindig adja ki, csak viszonylag ritkán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest