Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
anonymus89 #10411 üzenetére
WagonR+ -ban cserélt már valaki helyzetjelző izzót? Egyszerűen nem akar kijönni a lámpaburából, kézikönyv csak annyit mondd, ki kell húzni.
-
Siriusb
veterán
válasz
anonymus89 #10413 üzenetére
Hárman próbáltuk már, senki nem tudta kihúzni
Már kiégett, szóval max gyufával tudnám melegíteni, de azt azért mégse.Szerelő lesz belőle? Nagyon ciki...
-
Siriusb
veterán
válasz
anonymus89 #10415 üzenetére
Azzal ellentétben, amit a kézikönyv ír, el kell fordítani. Szerelőnek sikerült, bár mondta, hogy eléggé szorul.
Én is próbáltam forgatni, de nekem akkor sem mozdult meg.
A másik oldali kb úgy jött ki, mintha valaki tegnap bezsírozta volna -
Siriusb
veterán
Wagon-R-nél ha egy darabig világít a károsanyag-kibocsátó rendszer lámpa, de 2 parkolás után már nem jelez, annak mi lehet az oka?
-
Siriusb
veterán
Szintén.
Mivel közeledik a kerékcsere ideje, ti szoktátok ápolni az abroncsokat?
-
Siriusb
veterán
Mivel a WagonR+ alján megjelent kis rozsdásodás, arra gondoltam, nem házilag fújom le, hanem elvinném alvázvédelemre. Tudtok Budapesten jó helyet? Kb. mennyibe kerülhet?
-
Siriusb
veterán
WagonR+ -nál ha van légkondi, pollenszűrőt hol találom, miként lehet cserélni?
-
Siriusb
veterán
WagonR-nél kb. mennyibe kerül középső, hátsó kipufogó?
-
Siriusb
veterán
Egy kis segítség kellene riasztó ügyben. Távirányító (2 db) működik (világít a gomb megnyomásakor) a műszerfalon a LED pirosan villog, mégsem történik semmi, a központi zár sem nyit ki. Ötlet?
-
Siriusb
veterán
válasz
Kornel #13585 üzenetére
Persze az is lehet, hogy műszaki problémája volt, s örült, hogy saját lábán tud menni egyáltalán. Pl. amikor a hátsó kerékcsapágyam elkezdett zsörtölődni, én sem nyomtam tövig a gázpedált, 60-70-nel kiegyeztem. Következő utam a szerelőhöz vitt.
No meg inkább menjen 60-nal, minthogy 90-nel megölje az első szembejövő családot, mert bizonytalankodik, vagy elveszti az uralmát a gépjármű fölött. Szerintem. -
Siriusb
veterán
válasz
Kornel #13588 üzenetére
Az biztos, hogy ebben az országban a közlekedési kultúra az nulla, különösen Budapesten.
Az a meglátásom, hogy az utóbbi években évről-évre egyre hülyébbek lettek az emberek. Régebben nagyon szerettem vezetni, de jelenleg ez az érzés egyre inkább kopik.
Ezen a nyáron mentem autópályán is, de amilyen hülyékkel találkoztam! Pl. bóklászott előttem egy autó (talán Audi A6 volt), simán le tudtam hagyni a 130-as sebességet tartva, erre amint visszasoroltam a külső sávba, gyorsan megelőzött, beálltam elém s visszalassított 115-120-ra. Egy másik idióta egyvonalban velem a belső sávban, tartja a 130-as sebességet, nehogy meg tudjam előzni a lassan haladó járművet, amit hamarosan beérünk, le kelljen lassítanom és megvárni, amíg őurasága el nem távolodik. WagonR-nél külön öröm visszatornázni ilyenkor azt a 30-40 km/h sebességkülönbséget... -
Siriusb
veterán
Ablaktörlő lapátot milyet és honnan érdemes venni, ami nem csíkoz? Amit legutóbb vettem, elég vacak.
-
Siriusb
veterán
válasz
PRDZsolesz #14012 üzenetére
Köszi!
Úgy látom Bárdi autónál van és ha minden igaz, van egy üzletük nem olyan messze. Valószínűleg benézek hozzájuk. -
Siriusb
veterán
WagonR+ -hoz kell, majd lemérem. Bosch-sal egy fórumtársnak rossz tapasztalata volt, nem akarsz menni egy kört ebben a szutykos időben, hogy megnézzük, nálad miként válik be?
A Norautonál vettem előre a prémiumot, az kb. a lecserélt lapát szintjét hozta, hátulra csak a gazdaságosból volt a szükséges méretben; na azt kár volt felrakni, vicc kategória. -
Siriusb
veterán
válasz
PRDZsolesz #14098 üzenetére
Én azt hittem, nyitva kell tartani az ajtót, de egy barátom megmutatta a megoldást.
-
Siriusb
veterán
WagonR+-ra rámegy az 53cm-es ablaktörlő? Bosoko szettet 53/45 lapátokkal találtam elvileg WagonR-hez.
-
Siriusb
veterán
válasz
Viktoár #14116 üzenetére
Mindenhol azt hallani, hogy a Suzukinál egy valamire kell nagyon odafigyelni, az olajcserére, s akkor sokáig örömmel fogod használni. Nem megyek 1 év alatt 10.000 km-t, mégis inkább minden évben lecseréltetem. Már váltóolajat is cseréltettem, pedig minden autószerelő azt mondja, az "örökéletű". Könyvben 45.000 km-t írnak váltóolaj cserére egyébként. S észrevettem javulást a váltóolajcsere után.
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #14117 üzenetére
Kíváncsiságból felhívtam a suzuki ügyfélszolgálatot, gondoltam egy ablaktörlő méretet kapásból be tudnak mondani. Hát nem. Még a rendszámot, évjáratot is elkérték, s ígértek egy visszahívást. Remélem valami osztályvezető mérnöknek kell ennek az adatnak utána járnia.
Szeretem ezt az országot, de ami itt megy... -
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #14140 üzenetére
Biztonsági öveket bekapcsolni, csak utána olvasd tovább...
Visszahívtak másnap a Suzukitól. Tudom én, hogy Suzuki nem egy prémium kategória, hanem alsó, de azért mégis-nehogymár-de ennyire. Egy kedves úrral beszéltem, interneten rákerestek a webshopokban az ablaktörlő méretére, mert nem hogy a kézikönyvben, a szervízkönyvben, de még náluk sincs feljegyezve, akárcsak a kéménybe füsttel is. Egy nap elmúltával sem tudom eldönteni, hogy ezen nevessek vagy sírjak. Jajjjjjj.
Viszont találtam 2440-ért gyári ablaktörlő szettet (első), az utókor számára, WagonR+ esetén ezek 530/450 mm hosszan nyújtózkodnak.
Bosokóval kapcsolatban: eladóval beszélgettem, neki is volt az autóján, azt mondta, jó, kb. fél évig.Kíváncsi vagyok, a gyári mit tud. Mikor leszedtem a régit, akkor láttam, az Valeo volt, na, ilyet még egyszer nem.
-
Siriusb
veterán
válasz
Kornel #14172 üzenetére
Ha már itt tartunk, már tavaly is előfordult, hogy a műszerfalon a károsanyagkibocsátó-rendszer jelzőfénye kigyulladt, majd magától lekapcsolt. Ma is előjött, levettem az aksit 10 percre, utána már nem jelzett. Ez utalhat valami meghibásodásra, vagy csak az a probléma, hogy nem pörgetem nagyon a motort, valamint sok rövidebb út van, s jobban lerakódnak szennyeződések?
Felni: én alapból nem szeretem a csillogós cuccokat, mindig mattra szavazok.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Ugye ez egy obd2 csatlakozó? Ebay-ről milyen bluetooth-os kütyüt érdemes rendelni a hibakód kiolvasásához?
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz
Kornel #14516 üzenetére
Én nem akarom folyamatosan használni, legalábbis most így gondolom.
Csak a hibakód miatt érdekel.
Felhívtam szerelőt, azt mondta, ha katalizátort kell cserélni, akkor az bontottan is 60k, s azt sem tudod, mit veszel. Szóval közlekedjek a kocsival nyugodtan, de valahogy mégsem nyugodtam meg. -
Siriusb
veterán
válasz
Kornel #14518 üzenetére
WagonR+. Már tavaly is eljátszotta, hogy a tengeralattjáróhoz hasonlító lámpa kigyulladt a műszerfalon, de aztán kialudt. Idén már harmadszor jön elő, de aksi levétel ideig-óráig orvosolja, viszont ez számomra nem megoldás, ezért szeretném tudni, pontosan milyen hibát jelez. Ma megint levettem az aksit 10 percre, kíváncsi vagyok, mikor jön elő legközelebb a hiba.
-
Siriusb
veterán
Épp ezért szeretném első lépcsőben megnézni a pontos hibakódot, mert ez a lámpa többféle hibát is jelezhet, ha jól tudom. A szerelőm olyan, hogy csak akkor akar hozzányúlni valamihez, ha már baj van, aminek örülök is, de nem minden esetben szeretném megvárni, hogy meglegyen a baj. A károsanyag bemérés jó ötlet, ki lehet zárni egy - két dolgot.
Mindenesetre egy adapterbe be kellene ruházni. -
Siriusb
veterán
válasz
Kornel #14525 üzenetére
Kösz a választ és az ajánlatot! Akkor mégis megrendelem és bizakodom, így is legalább 3 hét, amire megjön.
Szerk:
De szaporák voltatok, mire megírtam a választ.Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Szerk2:
(#14529) kornelka
Eszembe sem jutott, hogy valaki itt is árulna. Megnézem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- DIGI Mobil
- Mobilinternet
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kis moduláris reaktorokkal kezelné az adatközpontok energiagondjait a Microsoft?
- Weblap készítés
- További aktív témák...
- Natec Genesis TRIT500 gamer szék eladó LED világítással
- Eladó egy új, bontatlan Govee RGBIC Night Light éjszakai fény/hangulatfény/bluetooth hangszóró!
- IKEA PAX Gardrób rendszer !!!Féláron Eladó!!!
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas Formula One Team E.D. BONTATLAN és1db összeszerelt
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest