Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
Van valakinek Ignis? Írjatok véleményt! Főleg a fogyasztás érdekel.
-
raczger
őstag
Ezt láttátok már? Undorító!
[link]www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
SzalaiG
addikt
Van valakinek Ignis?
Írjatok véleményt!
Főleg a fogyasztás érdekel.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
formailag nem rossz? Hááát eltérő az ízlésünk az biztos.
Fokukac: hát ennél szebb is. AMúgymeg neszójjábe
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Pedig azt hittem neked tetszeni fog , mert olyan minis, swiftes összelopott kisautónak tűnik.
Jahm páromnak sem tetszik...(Szvsz randa... De nagyon .. Bár talán a ''segge'' egy fokkal szebb a swiftnél)
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
nem tudom mit paráztok, ez szvsz sosem fog európába jönni.
ez a japánoknak való, ahol is olyan adók sújtják a nagyobb autókat a zsúfolt városokban, hogy ilyeneket terveznek nekik...
meg hát Tildy, Te már úgyis RX-8-at veszel, nem?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #2016 üzenetére
Vagy hyundai tiburont, vagy 2006-os accentet, vagy hibrid accentet (4 milla lesz ez utóbbinak a várható ára!!! )
Rx8 drága és sokat eszik. Cserébe megy mint atom, és gyönyörű
ez nem fog európába jönni? Dehogynem, majd nézd meg, lesz olyan kapós, mint a swift.
-
Dare2Live
nagyúr
válasz raczger #2008 üzenetére
tipikusan japán piacra szánt auto ld 660kobcentis motor.
ott ez a legkelendöbb bezzeg mo kivenne 660kobcentis motorral kocsit mégha alig eszik akkoris épphogy megy 130at...
meg ott egy ilyen modell csodaszép nekünk EUropaiaknak meg csodaronda....
[Szerkesztve]don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
tildy
nagyúr
válasz Dare2Live #2018 üzenetére
Városba nem is kell 130
Hu tényleg divot te mondtad ugye, hogy autópályán 150-160as tempóval 11-12 liter környékén fogyasztott a kocsid?
Na a mienk 140-160as autópályázásnál 6.5-7 Litert.
Na itt látszik meg, hogy városra van tervezve a tied , mert itt ha jól tudom neked nem nagyon fogyasztott 7-7.5nél többet, átlagban.
Nekünk meg 9 városban...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Dare2Live
nagyúr
őőő swiftbe mi az összelopott?
érdekes neked ronda te vagy az első aki így nyilatkozik más mindenkinek csodaszép.
(szépsége miatt majdnem ment a yaris és vettünk egy ilyet. (éanyám miatt pedig ilyet amióta édesanyámat ismerem nemprodukált semmivel ^^)don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
sasa311
veterán
Ez minden autón meglátszik.
Édesanyám autója Pözsó 206 1.4 TDI
város: 4,5-5,5 liter
országút: 6-7 liter
sztráda emberes tempóval 9-10 ....... tartósan 150 fölött 12 is.
Az enyém Audi 80 (kerek)
1,8 karburátor
város 9-11
országút 7-8
sztráda 130 körül 8-9 , persze ha kened neki, akkor több
Igaz, most kap egy injectort, kíváncsi vagyok mit segít a fogyasztásán és mennyire érezni majd a + kraftot...
Amúgy nálunk az egész családnak nem jön be a szuzuki, a régi nagyon, de az új sem....
[Szerkesztve]Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
tildy
nagyúr
válasz Dare2Live #2023 üzenetére
aesir: a lámpája.
Dare2live: én erre az mr wagonra mondtam, hogy olyan minis, swfites összelopott. Swiftből a magas ajtók, kis ablakok, ablakív jött , a miniből a lámpa , lásd: [link]
Nem csak én vagyok az első, akinek nem jön be a swift kinézetre, nálunk otthon a szüleimnek sem. (Hiánba na, ilyen a család...)
(Egyébként sorry, de nekem nagyon bumfordi és gömbölyű a swift, annyira oylan, hogy az már szerintem csúnya... De ahogy az eladási statisztikát, meg az utcát nézem, tényleg egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy egy autó sedanos kinézetű legyen.na jó vannak kivételek, a honda jazzt nem rugdosnám ki magam alól ))
Ezzel pédául maximálisan elégedett vagyok, mit ne mondjak szerelmes vagyok belé ([link])Hiába no, nemhiába ezt választottuk ....(
Fokukac: jaaaaaa, azt hittem írja a tankolást+ fogyasztást, nem a pillanatnyira hittem Csak mert nekünk ez számolt érték
Nagyon beszólogatós kedvedben vagy ma Az új ladából csak a tuningolt verziók tetszenek
-
tildy
nagyúr
-
nagyúr
a pillanatnyi fogyasztásról annyit, hogy kb. nulla az értelme...
pl. a BMW-vel elinduláskor adsz egy gázfröccsöt, és kiírja, hogy 48 liter / km...
de a mazda 6-tal produkáltam 94 liter / 100 km-es pillanatnyi fogyasztást is...
-------------------------------------------
a kedvem meg azért ilyen, mert már aludtam, de felkeltettek. aztán meg végigolvastam a poltika topicot, és hát ideges lettem.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #2032 üzenetére
Mi olyat nem tudunk mondani , mert nincs ilyen perszónál kompjúter az autónkban
SzalaiG: ott van lennt egy kis ikon, az, hogy kép, na arra kattintva.
Az ''enyémre'' (csak félig-meddig ) nem vagyok túl büszke, mert nem megy úgy ahogy szeretném... Természetesen, hogy fokukac is talaljon (megint) fogast rajtam, az egy lada. Idén 11 éves."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
divot
veterán
Ja, ahogy azt Főkukac is írta: ennyit mutat a pillanatnyi fogyasztásmérő.
130-nál még nem pörög nagyon a motor, ott 8-9 között, de aztán ahogy mész tovább, úgy kúszik följebb, és tartós 170-nél beáll - úgy emlékszem - 11,2-re. De itt már ötödikben 5000-t pörög a motor, szóval érthető a dolog.
Majd egyszer megnézem, hogy mennyi az annyi, csak amikor ótópályán vagyok, általában sietek, így nincs időm piszmogni a méricskéléssel. És az eredmények hatására egyébként sem mennék lassabban.
[Szerkesztve] -
mynames
senior tag
válasz sasa311 #2025 üzenetére
''Édesanyám autója Pözsó 206 1.4 TDI
város: 4,5-5,5 liter
országút: 6-7 liter
sztráda emberes tempóval 9-10 ....... tartósan 150 fölött 12 is.''
Nem TDI az, hanem Hdi!
És ezek elég hajmeresztő adatok! Szvsz azonnal szervíz! A városi még ok, de a többi az nagyon gáz!
Tartós 150 fölött max. 7 lityónak kellen lenni, de már az is durva túlzás. -
Sytex
tag
Tildy: Tudom hogy ilyet ismeretlenül nem illik mondani, de most a hozzászólásaid kihozták belőlem: Te nem vagy normális..
Összelopkodott??? Ezt kifejtenéd?
Meg az a fogyasztásos dolog, hogy városra van tervezve, vagy autópályára.....hát LOL
Szerk: OFF
[Szerkesztve]- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
tildy
nagyúr
Sytex mar kifejtettem, arrol nem tehetem hogy nem olvasol : A mr wagonra mondtam.
lampak a minibol, oldalablak es ajtok a swiftbol... kb.
''Meg az a fogyasztásos dolog, hogy városra van tervezve, vagy autópályára.....hát LOL''
Ha megnezed az uj swift nyomatekgorbejet, lathatod, hogy ugy van csinalva, hogy varosban ne egyen sokat. a fogyasztasnal irtam azt, hogy itt jon ki, hogy varosra terveztek.
Nekunk eddigi legalacsonyabb fogyasztaskor 350 km autopalya(ebbol kb 100km 150-160km/hval) 150km orszagut , ez volt 6.5-6.7 liter.
-
tildy
nagyúr
vegulis
dare2live: mindig irjuk hany kilometer mentunk, es mennyit tankolunk.
Egyebkent innet ''Nekunk eddigi legalacsonyabb fogyasztaskor 350 km autopalya(ebbol kb 100km 150-160km/hval) 150km orszagut , ez volt 6.5-6.7 liter.''
Karacsonykor rokonlatogataskor volt ez. hat remelem nem szamoltam el, de kb ennyire jott ki.
-
mynames
senior tag
válasz Dare2Live #2043 üzenetére
Szerintem azért nem hihetetlen, hanem ''csak'' jó a vas. 1.3-as benzines. Az lehet ennyi.
3 éve pünkösdkor, hazafelé Plitvicéből, el voltunk késve, autó: 0.8 Matíz , 3 főnyi legénységgel. 150-nel nyomtam végig, azt hittem szétszakad...csak a mo-i határtól az M7-ig lévő szakasz volt lassú tétel. Lelki szemeim előtt már 8-9 literes fogyasztás jelent meg...és nem! 5.1 lett. -
-
tildy
nagyúr
Hát cserélehtünnk egy hétvégére Na jó legyen az egész útra átlagban 110- 120, merthogy azért mentünk főúton is.
De autópályán, végig 150 el sem hinném, hogy 9 -10 liternél többet enne."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
raczger
őstag
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen