Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Hazajöttünk a kórházból!
A fabia sokkal lágyabban ringatózik, mint a swiftem, lassabban gyorsul állóhelyzetből, de a a hangszigetelés és a rugózás miatt a sebességet kevésbé érzem. a Fabia extrái teljesen újak, szokatlanok, de nagyon tetszenek (ABS, ASR, ESD, kormány szervó, elektromos ablak, elektromos v. tükör, fedélzeti számítógép, a vadi új téligumik...).
Az első pillanatra beleszerettem...
Remélem minden rendben lesz a továbbiakban is. Egyáltalán nem bántam meg, hogy nem az Ignis mellett döntöttem.www.refujvaros.hu
-
hanari
csendes tag
válasz
plömplöm #1150 üzenetére
Itt a válasz:Bővebben: link
A világ különböző tájain más-más névvel fut.Daewwoo,Suzuki,Chevrolet... -
Szeke
senior tag
Az új Swift mellett szól még az is, hogy az alkatrészellátásával és később az alkatrészek áraival nem lesz gond. Minden olcsó (relative) lesz hozzá.
Hátrány: hamarosan minden sarkon parkolni fog belőle legalább egy...A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
divot
veterán
Elkészült a suzuki.hu oldalon az új swift rész.
-
divot
veterán
válasz
Integra #1163 üzenetére
A kedvesem még nem látta élőben, ha neki is tetszik, akkor veszünk egy fekete/ezüst/gránátmetál ezt még nem tudom GS-t.
Ez például nagyon vadkan Bővebben: link
Ez meg a kedvenc színem Bővebben: link
[Szerkesztve] -
csimpi
csendes tag
most olvastam, hogy annyi az előjegyzés az uj swiftre, hogy tuti siker lesz.. de lehet, hogy ez csak marketing...mindenestre nekem most 1.0 swiftem van,és nem tudom mire cseréljem...az uj lehet hogy sokba lenne....
Több, mint 25 éve vagyok profi festő, mázoló. Tőlem tanulta Donatello, Leonardo, Michelangelo és Szecska mester is a művészeskedést.
-
csimpi
csendes tag
na itt elég sokminden megtalálható a verdákról: Bővebben: link
Több, mint 25 éve vagyok profi festő, mázoló. Tőlem tanulta Donatello, Leonardo, Michelangelo és Szecska mester is a művészeskedést.
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
fokukac #1141 üzenetére
Annyit pontositanek, hogy a kor tokmindegy.
Es csak es kizarolag hidropneumatikus felfuggesztessel ellatott citroent.
A tobbi az felejtos, kiveve a kacsat.
Talan nyaron nemzetkozi citro talalkozora ha ki tudok esni, meglesek - meg talan meg ki tudok probalni - egy GSA Birotort.Mar alig varom. ;)A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
rATdrAgOn
senior tag
-
DaSilva
senior tag
-
Integra
titán
megy az a 90 lovas is
de az 1.5-ös érezhetően más lesz, ezt vakon állítom
legalábbis a honda 1.5-ös 115 lovas motorja és az 1.4-es 90 lovasa között hatalmas a különbség, igaz, a nagyobbi vtec-e vezérlésű is....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
a_tesz
Korrektor
ezt csak egy (pontosabban kettő) próba döntheti el. az Ignisnél nem volt észrevehető különbség az 1.3 és az 1.5 között, sem papíron, sem a valóságban, szóval ki kell próbálni mindkét motorral
szerk: Integra: ez nem Honda
[Szerkesztve]スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Versus123
aktív tag
annak idején amikor a bravomat vettem én is ezen a színen gondolkodtam,végül is ezüst lett belőle.....kicsit megbántam
Bővebben: link
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Versus123
aktív tag
16ost rakj rá,krómozottat vékony gumival.....sokat jelent....itt az enyimé
Bővebben: link
Csak hogy lásd mennyit dob a 16os felni....''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Versus123
aktív tag
válasz
viharhozo #1187 üzenetére
3 éve vettem rá egy garnitúrát 80ért.....a téli az 14es lemezfelnin.Tehát csak nyáron kopik a 16os....ja,nem is akármilyet,uniroyal rainsport esőgumi,tapad mint a barom,igaz jövőre cserélhetem is,hamarabb kopik...4 évre 80 k nem sok...szerintem...
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Versus123
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Acaia Pyxis barista mérleg
- Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr Fekete/Platinafehér BONTATLAN 24 hónap
- Gamer szék noblechairs HERO ST TX Szövet Antracit BONTATLAN 24 hónap garancia
- Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr Fekete/Kék BONTATLAN 24 hónap garancia
- Újszerű 185/65 r15 Nexen Snow G 3 gumik felnivel +ajándék Michlein dísztárcsák.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest