Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
Swiftből és Szívós-benzines 1.6 Vitarából érdemes vásárolni még az évben aki autó vásárláson töri a fejét. Értéktartóak lesznek.
-
őstag
válasz dReFiX #26011 üzenetére
Metál fehér vagy a világosabb metál szürke. A gond az hogy előbb el kellene adnom a toyota iq-m, és az nem annyira egyszerű (3 autót nem akarok tartani, és az iq-t sem akarom elkótyavetyélni ezért fokozatosan engedek majd az árából havonta egyszer míg el nem viszik ).
De nem várják meg legalább a ráncfelvarrást a motorcserével?
Egyébként az 1.4 turbós sem taszít annyira, csak ugye a megbízhatóság (és az scross gl+ felszereltség is tetszik csak ott meg az 1.4 turbósnál kötelező az összkerék az automatához).
-
dnelb
veterán
-
dReFiX
senior tag
válasz Motion_Blur #26014 üzenetére
Nem nagyon szoktam sport swiftet látni a gyártási tervben.
-
sysrq
őstag
válasz Kicsirics77 #25990 üzenetére
Köszönöm a választ, majd szépen rendbe rakjuk.
Más.
A Suzuminn szerviz árai rendben vannak? Jár valaki oda szervizeltetni? Mit tudni róluk?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
lakisoft
veterán
válasz Kicsirics77 #26020 üzenetére
Suzuki Swift 1999 sedan tolató lámpa kapcsolót kell cserélnem. Ha jól sejtem akkor a régit mikor kicsavarom olajjal fogok találkozni. Igaz ez?
- Árad -
-
Kicsirics77
veterán
válasz lakisoft #26021 üzenetére
nemtudom,mivel nemvagyok szervizes,nincs leírás,hogy hol van a kapcsoló,vagy hogy kellene cserélni?
de elméletileg nem a váltókar szoknya alatt kellene lennie?[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
lakisoft
veterán
válasz Kicsirics77 #26022 üzenetére
Nem ez a váltóba van építve és jól hozzáférhető helyen a motortérből megközelíthető.
- Árad -
-
Kicsirics77
veterán
válasz lakisoft #26023 üzenetére
a váltóbol mikor utoljára cseréltek olajat és figyeltem valami pumpával szívták ki mikor felemelték,ha a tetején van akkor elméletileg nem folyhat ki olaj belőle,
de szerintem van itt nálam okosabb aki már cserélt.
biztos,hogy az ment tönkre? nem lehet,hogy biztosíték baja van?.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
lakisoft
veterán
válasz Kicsirics77 #26024 üzenetére
Biztos ugyanis 2 kábelnek kéne kijönni belőle és mint a kettő tőből leszakadt.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
lakisoft
veterán
válasz Kicsirics77 #26026 üzenetére
Egyik kollágám ennyit mondott rá egyszerre a két tolatólámpa izzója nem ég ki. Tehát vagy biztosíték vagy a kapcsoltó. Megnéztem a biztosítékokat minden okés. A kapcsoló kábele leszakadt. Nem félek szétszedni csak szeretem tudni hogy mi történik ha a váltóból kicsavarom.
- Árad -
-
Kicsirics77
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
kiskacz
senior tag
2005-ös IGNIS esetében a hátsó ablakmosót honnan lehet megközelíteni? Befelé nyomta vizet ma reggel
Sötétben jöttem dolgozni - nem volt időm/lehetőségem alaposan körbenézni, csak azt láttam hogy talán a kiegészítő féklámpa felől lesz a megoldás... remélem, hogy csak szétcsúszott, nem tört...
Huawei Mate 8
-
Harkovz
aktív tag
Már mindenki tesztelheti az S-Crosst csak az újságírók nem? Sehol egy teszt még.
-
Thome
veterán
Először is, nem kell kioktatni, mert tudom hogy figyelmetlen voltam, hibáztam.
Holnap jöhet az SOS olajcsere, 17 ezret futott az olaj... Nyilván nem tesz jót neki, sőt, tisztában vagyok vele, de a fene se gondolta hogy kevesebb mint 1 év alatt akár 10 ezernél is többet megyek, nem is figyeltem.
A kérdés, hogy ennyitől nem károsítottam a motort túlzottan?
A nívón az alsó jelzés felett volt 1mm-rel az olaj, ezt rendszeresen figyeltem, hogy ne legyen gond vele. Bár az utóbbi időben csipegette az olajat, valószínűleg pont ezért.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Akkor megnyugodtam, ez most kicsit megstresszelt, köszi!
A műszaki állapotára amennyire lehet odafigyelek, ha már esztétikailag nem is csúcs.
(Így legalább nem akarják ellopni )A 30-40k tényleg elég extrém, amikor olajcsere volt, valami motortisztítás volt, vagy "csak" új olajat kapott?
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
semmi extra, mindenhova új olaj, új szűrők, új gyertya, folyadékok, szíjak kb mindent ledobattam róla amit lehet rögtön vétel után.. nem tudom mennyi volt benne, a 30-40k csak egy tipp ha abból indulok ki milyen most a színe 10-15k után, meg milyen volt akkor..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- TomTom 7" GO Expert 7 GPS
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike (2000 EUR)
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó Osram Xenarc D3S Night Breaker Laser Next. gen+220% Duo Box
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen