Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem:
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy menet közben "nyik-nyik-nyik" hangot ad ki a kocsija?
Ha a fékre lépek, akkor abbamarad és főleg akkor szokta elkezdeni, ha hosszabb távot megyek (+10 Km).Szervizben már nézték többször is, de mindent jónak látnak.
Ill. cserélnek időnként ezt-azt (fékmunkahenger, stb...), meg szétszednek mindent és kitisztítanak, de a hiba megmarad...Eladó cuccaim: -
-
HUNPSP
aktív tag
Sziasztok! Van akit karosszéria és alvázvédelmi munkára javasoltok, ahova érdemes elnéznem, korrektek és nem a legdrágábbak?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Zola007
veterán
válasz tboy93 #25087 üzenetére
Az valami?
Felénk ez parkolt a piacon Biztos ott jött ki az Alien, mert el nem tudom képzelni mi csinálhat ilyet[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dnelb
veterán
válasz Motion_Blur #25090 üzenetére
ment pü.
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Bocsi előre is a láma kérdésért, de biztosra szeretnék menni:
Van egy régi Swiftem és kicserélték benne a régi vékony aksit egy új vastagabbra.Ebből lehet valami gond?
(Melegedés, akármi...)Előre is köszi a válaszokat.
Üdv.Eladó cuccaim: -
-
dnelb
veterán
válasz tboy93 #25085 üzenetére
tudom kéne, jobban mutatna sokkal de sajna Pesten már kb heti rendszerességgel ugranak a forgalmik swifteken ültetés miatt, inkább kihagyom.. bezzeg a szakadt 15 éves rozsdás füstölgő szarral nincs baj, az való az útra... tegnap is ment előttem 1 kocsi, a hátsó lökös ragasztószalaggal volt oda fogatva. ezzel nincs baja a rendőrnek
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Motion_Blur #25077 üzenetére
köszi legutolsó paragi, 9es asszem.
kornelka : 205/45, váltómeret[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kalozhun100 #25079 üzenetére
Alu minek? Én anno vettem 4 jó állapotú használtat, aztán kész.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
nagyúr
válasz roberto211 #25080 üzenetére
Alessiot inkabb ne, nagyon gyenge minosegu felni
-
roberto211
őstag
válasz kalozhun100 #25079 üzenetére
O.Z,Borbet anno ezek voltak gyarilag rajta a felszereltebb peldanyokon...
Esetleg boyraceres alessio.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
kalozhun100
őstag
Tudnátok 2001es Swiftre felnit ajánlani? Alu ajánlott?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
-
Kornel
veterán
-
válasz roberto211 #25061 üzenetére
Köszi (a többieknek is), de veszprémi vagyok. Amit nyernék a réven, elveszteném a vámon
Attól félek, hogy a fényező nem tud ugyanojan színűre kikeverni (Eredeti szín+10 év öregedes), és ha csak azt a részt "keni le" akkor el fog ütni. Azért majd megkérdek egy helyi festőművészt is.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Zola007
veterán
sz.rd le magasról, lesz még rajta máshol is, főleg ha pesti vagy
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
félisten
-
-
Van egy 2006-os SX4-em, és valaki meghúzta a bal hátsó lökhárítót:
Vajon eltakarná a fekete élvédő (18k), vagy nem úszom meg az egész újrafényezését(35k)?
A helyi márkaszervíznek(Veszprém, Ring-Autó) nincs raktáron, nem tudom rápróbálni, és a méreteit sem tudták megmondani.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Zola007
veterán
elvitte tesóm a kocsit szervizbe
Megnézte a srác, szerinte is csereérett, még éppen nem csúszik, de lágy az erőátvitel.Szóval végül cserélve lett, 3 órát dolgoztak vele, még valami apróságot csináltak a kuplungcserén kívül, így fizetett 29 ezret
Alkatrészt mi vittük, a LUK szett lett végül, 25ezer.
Elhozta a régit, megnézem majd milyen állapotban lehetett, mert utoljára a Fiat Tipoban cseréltünk kuplungszettet, az már elg gatya állaotban volt akkor.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz roberto211 #25053 üzenetére
Akkor mostmar lassan tulvagytok a kritikus korszakon, elvileg hamarosan kiderul hogy kukija vagy nunija van Munkatarsamek is most vannak ebben a cipoben, csak nekik lesz gyorsan egy eskuvo is.
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #25054 üzenetére
Ferrodo premier.
Olyat vettem a civichez, előre kompletten 27k.
Nem visit, nem nyuszit, jön, megy, megáll ha kell.
Betétek szerintem gyorsan kopnak, a fékporbol ítélve, de ugye egy szett betét nem tétel.
Állítólag a gyári tarcsaval azonos minőségű, a suzuki gyari tárcsajat meg nyilvan messze veri.... -
Motion_Blur
félisten
Megmértem tolómérővel a féktárcsákat, 17,5mm a vastagságuk.
Gyárilag 20mm, a tűrés 18, szóval cserések.. kérdés hogy 35K-ért EBC, vagy 25K-ért Ferodo Premier. Állítólag utóbbi garantáltan nyüszít. Igaz lehet ez?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
roberto211
őstag
válasz tboy93 #25051 üzenetére
Arra van..Meg keszulunk persze. Csak normalisabb autora nincs egy par honapig amig meg nem oldom.. Addig vmi fostalicskat veszek.. Polo 6n vagy fasztra, stb ... swift 1.3 16v gs t szeretnek,ezt meg szeretnem is de drágák a maga kategoriajaban.
Gyerkőc már 11hetes. De már így is akkora asszonynak a hasa.. Valoszinu apjara azaz rám fog ütni így Ő is emberhegy lesz
Csak a baj az h asszony meg torpe.. És ha tenyleg orias gyerek lesz akkor nehez szülés lesz..
Kornelka: nem kicsi az egy gyerekkel..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
nagyúr
válasz roberto211 #25050 üzenetére
Oszt a gyerek projekttel mi van? Gondolom keszültök már arra is rendesen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.