- Cyberpunk 2,5D-s akciójáték lesz a Quantic River
- Jövő év elején érkezik a King Arthur: Knight's Tale kiegészítője
- Suicide Squad: Kill the Justice League - Fókuszban Captain Boomerang
- Elhalasztották a Destiny 2: The Final Shape megjelenését
- Akciófigyelő: Ingyen beszerezhető PC-re az Assassin's Creed: Syndicate
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pjen
félisten
válasz
Kornel #13370 üzenetére
Na kicsit utána olvasgattam,nem nagy kaland mindenkinek ajánlom.Teljesen megoszlanak a vélemények pró és kontra az olajcseréről és a váltó hibákról,egyébként az utolsó kötelezőnél 43000 km nél elvileg cserélték,most még nincs benne 90000 km tehát ráérek.Gyertyát cserélek tavasszal akárhány km lesz benne.
-
-
pjen
félisten
válasz
Kornel #13507 üzenetére
Átmérőben több centi is bele fér hiszen ugyanaz a swift kijött 14és 15"felnivel is,a peresebb gumi inkább a komfort érzetet rontja,viszont annál stabilabb.Egy ballonosabb gumi mindíg kényelmesebb viszont rosszabb az út tartása.
Persze a váltó méretet tartani kell másként a KM óra össze vissza mutogat.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz
Kornel #13536 üzenetére
Őszinte leszek én sosem próbáltan,de egyszer megállt cég előtt egy ügyfél gyönyörű swift vel.Fekete 16" os alu felnik,205 ös peres gumik épp hogy aláfértek.Egy defektes lett pótkerék volt a helyén.Körbecsodáltam!Akkor kezdett panaszkodni 10l alá nem tudja vinni a fogyit,kényelmetlen és nem is megy.A 3 extra kereket simán elcserélta volna az én 4 gyári kerekemért.
-
pjen
félisten
válasz
Kornel #13605 üzenetére
Én sosem vezettem foglalkozás szerűen és nem is akarok senkivel versenyezni.3ft a 70 es évek elején volt a benzin,azóta átlag évi 15000km.20éve kicsit több,ma már inkább csak 10000km.+10 év motoron.Az előzésről pedig annyit hogy eléggé hétköznapi,keskenyebb főutakon havi 1-2 mindíg bejön.
AMD Power:így igaz.
Egyébként pont tegnap:kétsávos út,külsű egyenesen belső balra,utólsó vagyok az egyenes sorban,mellettem belül fehér golf,akár az ütközést kockáztatva is" besorolt"elém a záró előtt,pedig mondom mögöttem nem jött senki.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz
PRO-peller #13680 üzenetére
Szerintem elbeszéltek egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Szennyvízcsatornának nevezte Musk platformját Párizs polgármestere
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest