Hirdetés
- Alkoholista nevelde
- Black Myth: Wukong
- PlayStation 5
- Máris befejeződött a Watch Dogs mozifilm forgatása
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EA Sports WRC '23
- Escape from Tarkov
- Jön az új Flappy Bird játék, máris botrány van kialakulóban körülötte
- Path of Exile (ARPG)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomsics
senior tag
Még nem volt suzukim,de sokat olvasok,beszélgetek és akárki akármit mond a suzuki egy nagyon eltalált és strapabíró igásló.Van takarékos(1.0) és van vadállat(1.3 16v) motor is benne.
Az 1.3 16szelepest addig nem hittem el amíg ki nem próbáltam.Brutál jól megy.
Egy szó mint száz én szeretem a suzukikat░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
McKane
senior tag
viszont ahol én vettem 2 hete a nyári gumit /155-ös gyárit/ az általad említet 165-ös 3.000 ft-al volt drágább..
én 9200 -ért vettem a gyári méretű abroncsokat, a 165-ös gumi pedig 12500 ft volt darabja.
hogy miért?
a srác szerint ritkább az a gumi-méret fajta..#8762 : jól'vanna csak kérdeztem,annyira nem vagyok szaki ebben a témában.
viszont ha tuti müködne nálam is,lehet hogy turkálnék magamnak is egyet,kövi héten ugyis megyek bontóba pár apróságért[ Szerkesztve ]
-
Kvazár
őstag
Vásárlás előtt körbekérdeztem 4 bontót, és mindenhol 5e volt.
Tehát nem vészes, szerintem megéri.Lehet, hogy eladás előtt is jó ötlet lenne, mert dob az értékén egy kicsit.
Vagy legalább is, ha a vevőjelölt talál két ugyan olyan kocsit (Suzukinál nem nehéz ) és az egyikben van, a másikban nincs, és árban is egyeznek, akkor talán a mérőset veszi meg inkább.szg88:
Milyen benzint használsz? Nekem most kb. 50-50 arányban van benne OMV Maxx Motion és a sima Super. Ha csak a Maxx van benne, akkor viszont nagyon pörgősnek hallatszik az alapjárata.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Ha a kereskedő 350-et ajánlott érte, akkor szerintem 500 környéke a plafon, amin el tudod majd adni.
Nézz szét a hasznaltauto.hu-n. Nagyon nyomott áron vannak a Suzukik. 5-8 környékén már 1,3-as / 1,6-os Sedanokat lehet kapni friss műszakival, légkondival, szervokormánnyal, ABS-sel, légzsákkal.
Szerk.
Bár... Most, hogy jobban megnéztem a vegyes üzemű kocsikat akár a 6 alja is elképzelhető.[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
-
Davidof92
senior tag
volt gyárilag G10T motorkód, 70 valahány lóerőt tudott azt hiszem, de csak amerikába lehetett kapni. Meg volt a japán turbos, az 82 lovat, de az nagyon ritka.
ha igazi disznót akarsz, akkor azt mondták 1.6 és rá a gti hengerfejet szívósorral együtt. Vagy mondjuk azok alapból ugye 16v-sek, rárakni az 1.316v szívósorát, mert az hengerenkénti injektoros, az 1.6 viszont központi. Meg kicserélni a dugattyúkat a vitaráéra, azoknak nagyobb a kompressziójuk. -
xmad
őstag
gyari 1.0 turbo? az igen erdekes de ha van it ketlem hogy a fotengely is ugyanaz mint a mi 1.0 swiftunkbe van.
Egy 1.3 asrol tudok amire turbot raktak.. 20 ezer km-el kesobb szetrepedt a hengerfej.
Turbot szerintem max a gti re lehetne rakni mert abba tulmeretezett alkatreszek vannak. Azok 200 loeroig birjak a terhelest
-
-
Davidof92
senior tag
nem, nem erre gondoltam. Láng terjedési sebessége. Jóval lassabb mint a benzin vagy etanol, alacsony fordulaton ezért tud nagyobb nyomatékot adni, mivel nyugisabb az égés. De nagy fordulaton csak lohol a dugattyú után, csökken a hatásfok, nem képes felvenni a versenyt a benzin/etanol párossal. Ezért rossz tuningra az lpg/autógáz.
ez olyan hogy: bemész a szervízbe, hogy nem megy a kocsi, kijön a szerelő, megnézi, elmegy, visszajön a kalapáccsal, odaüt a motornak, a kocsi pöccre indul.
-15 ezer lesz.
-15 egy kalapácsütésért?
-de tudtam hova kell ütni![ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Elvittem a szolnoki HOL-CAR Bt-hez (Holovatti Zoltán), most hívtam és van műszakija az autónak, úgy, hogy még nem is kellett vele csinálni semmit. Személyesen is egy teljesen korrekt szaki, nagy, felszerelt műhellyel, csak ajánlani tudom!
És csak a vizsgadíjat számolja fel, 21-22k-t, nincs olyan, hogy majd elviszi 10k-ért pluszban...www.vakbelmutet.hu
-
t1
addikt
MAC MPX2000 + MPX Box 112 kombó a mi autónkban rendesen szól már és újonnan se drága olyan 37-38k-ért beszerezhető igaz ennyiért már jobb cuccot is lehet találni(természetesen használtan, de kitudja kihajtott és hogy...). Ha esetleg akarnál előre normális hangszórót az ajtóba ( 13-16cm-es komponens szett) akkor az MPX 4000 ajánlom én is ilyennel nyomulok teljesen korrekt cucc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- Tesla topik
- Politika
- Autós kamerák
- A Biostar videokártyás divíziójában már április 1-jét ír a naptár
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen