Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Ahogy én tudom, és ahogy szakiktól hallom, az ignis computere az utsó 40 indításból határozza meg, hogyan adagolja, milyen stílusban a benyát. Ezért is szokták javasolni, ha valaki vesz egyet használtan, picit vegye le az akkuról, azaz resetelje, és utána a saját ''stílusához'' szokik.
-
Slax
senior tag
Nem is gondoltam rosszra.
Viszont az fix, ha Dodi72 a környékemen lakna, gumitippekért vagy fényezés szakágban őt piszkálnám telón. Többé kevésbé egyfolytában.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
-
netmesterke
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
-
SpeedR
őstag
Igen, régi 1999-es 1.0 swift2-ről van szó.
Hát épp ezaz, hogy a féltengelyek tavaly cserélve lettek. (nem én intéztem sajnos) Vadi új gumiharangok is kerültek rá. Nem tudom hogy most mi a fene lehet ismét...
Ismerem a linkelt boltot, onnen rendeltem tavaly a kipukit.
Azért rendelnék most máshonnan, mert a többi autóhoz is vennék alkatrészeket egyúttal, itt meg csak suzuki alkatrészek vannak.
Egyébként ez az LPR gyanúsan olcsó nekem ahhoz képest, hogy európai (olasz) gyártmány. Minőségéről semmi info. Mindenképp olyan tárcsa+betét kombó kell, ami nem nyikorog, mert megőrülök tőle. Jakoparts milyen lehet? (német gyártmány)[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
Ez is zöldvillám.
3 ajtós GLS
Természetesen megy szerelőhöz hamarosan, csak szeretem előre beszerezni az alkatrészeket a netről, mert enyhén szólva is sokkal olcsóbb így.
A tárcsa és a betét szerintem még a gyári rajta, mert csak ~55e km van az autóban. (Tavaly ilyenkor vettük 45-tel, szép pókhálós volt az alja
) Lehet, hogy bevállalom én is ezt az LPR-t, ha már ennyire dícsérik.
-
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Jól gondolom, hogy az a könnyűfémfelni, amin 175/60 R13 77H gumik vannak nem jó a mostani 155/70 R13-as nyárigumijaimhoz?
Egyáltalán 155/70 R13-hoz ajánlott a könnyűfémfelni, vagy a felni nagyobb sérülékenysége miatt eleve más méretet (felni+gumi) ajánlanak?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRÁK:Orient Bambino II Bigsize, Seiko SNXF05, FANTASY könyvek, MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
netmesterke
aktív tag
Nem nagyon van difi a két autó mérete közt szerintem. Swift kb 8 centivel szélesebb, kb annyival rövidebb, 6-al alacsonyabb, picit nagyobb a tengelytávja. 4 csillagot kapott a Swift (2005-2010) míg az Ignis előjde, a japán verzió 3 csillagot kapott az ausztrál NCAP szerint, ami megegyezik az európai szabvánnyal.
-
Motion_Blur
félisten
"mert a pár évesek is 3milla felett vannak jócskán"
Itt most az SX4-ről van szó?
Mert pl. 3 évesek mennek 2milla alatt [link], sőt 2 éves is van már 2milláért klímával [link]
2,5-ért mennek az 1.6-os GS felszereltségűek, 8 légzsákkal, klímával, ülésfűtéssel, minden jóval..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Itt érdemes nézelődni
A 4-es, 7-es pontban leírt jelenség odáig fokozódhat amit írtam.
[ Szerkesztve ]
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Noddy
senior tag
-
-
Igen, azt éppen nemrég néztem meg. Kevesebb, mint egy éves és igen jól festett. Azért csak kicsapkodtam belőle egy kevés finom port. Hátha...
Köszi.a_tesz: Én a pesti szervizektől igen félek. Ki nem adom a kezemből a gépet az tuti. Különben is spéci riasztó van benne, be sem tudnák indítani.
De ha nagyon muszály viszem persze, csak ott akarok állni mellette. Tudsz ajánlani egy tisztességes helyet?
Köszi.Mindenki: Két dolgot ajánlottak: levegőszűrő tisztítás illetve áramtalanítás, hátha computer bibi és resetre jobban lesz. Ezeket ma megtettem, most lesen mi lesz holnap.
[ Szerkesztve ]
nofene
-
Mercutio_
félisten
De, a miénkben is cserélték, de úgy emlékszem csak egy nullás számlát adtak.
Egyik oldalról csak 200k, másik szemszögből dupla áraki 250k-t is nehezen köhög ki, annak a 400 elérhetetlen
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRÁK:Orient Bambino II Bigsize, Seiko SNXF05, FANTASY könyvek, MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vesztor87
senior tag
Az a helyzet, hogy szerintem így is messze kényelmesebb az Ignis mint a Swift szerintem, legalábbis nagyon emlékszem mikor mentem a Szüleimmel átvenni a szalonba az autót, Swifttel mentünk, Ignissel jöttünk. Elől még egész jó a Swift, hátul viszont azok a sámlik a Swiftben.... amik ráadásul tüdő középig értek... Zajszigetelésben is sokkal jobb az Ignis, meg kb mindenben... Illetve két dolog volt amiben nem. Egyik a fogyasztás, a Swift 5,2-es fogyikat produkált, az Ignisnek egyszer volt a bejáratás alatt 5,3 a fogyija, most normál használatban 5,7-6,2. A másik a dinamizmus.... Akárki akármit mond, szerintem a Swift jobb volt. Szüleimnek az 1,3-16v volt, 85 ló ugye... a kasztni meg volt vagy 800 kiló, jött az Ignis, 93 ló és 955kg körüli súly...
Szerk: nézegettem használt Igniseket, kímás normál állapotú (van amelyik sérülés mentes az eladó szerint) 850-900k körül van. Swift II már sajna feljebb van, 1,1-1,2 milla. Ennyiért viszont 2005/2006-os évjáratú 1,4-es G Astra és 1,5-ös Nissan Almera is van. Azok nem jobban megérnék?
[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
Nézd, én 193 centi magas vagyok. Elöl olyan vígan elférek benne-akkora a fejtér!-, hátul haverok dettó-180-190 magasak-, nem egyszer utaztunk benne 5en full csomagokkal, és bár nem a legkényelmesebben, de mindenki elfért. Hoztunk haza vele LCD TV-t(megkértem, hogy hozza a kocsit, mert bkv-n én nem viszek új tv-t), haver vitt már vele 94 centis CRT samsungot-valami 80kg és írtó nehéz-, mind-mind simán elfért benne. Szóval praktikus nagyon. A külseje meg olyan amilyen, egy kis hátsó spoiler, normális dísztárcsa vagy felni, és már mindjárt sokkalta elviselhetőbb. Ne azokból az 1.0GL tesco dísztárcsás darabokból indulj ki, azoknál tényleg kijön a forma minden árnyoldala, de én akkor is tartom, hogy egy kis odafigyelés-és kevés pénz- segítségével azért valami autó varázsolható belőle
Haverok már PussyWagonnak, meg PartyWagonnak hívják a kocsit -
Davidof92
senior tag
1000%
már 1990-be is azok voltak, talán elvétve volt karbis. Kivéve ha tuningolt vagy kifingott az injektor és feltettek egy karbit.
központisak: 1.0 szívó, 1.3 8v, 1.6 8v
hengerenkénti: 1.0 turbó(ezek nem voltak swiftbe azt hiszem), 1.3 16v sohc(86Le), 1.3 GTi, 1.6 16v sohc.
1.6-osokba nem vagyok biztos hogy volt mind2 fajta.mdk01: azzal akkor valami komoly problem lehet. Nem létezik hogy gyárilag karbis és 2001-es. Kipufogó csőből nem lóg ki valami drót motorhoz közel?
Egyéb:Ma megjött a jogsim, mentem suzkával olyan 4-5km-et
garázsbejáróra való beállás még problémás.
[ Szerkesztve ]
-
aphra2
aktív tag
A legegyszerübb ha az alsó zsanér alá raksz 1-1db 8-as alátétet, (az ajtóváz és a zsanér közé) akkor emeli az ajtót, a zsanér lógása-kotyogása ettől megmarad , viszont nem lóg , és könnyebb becsukni.
Az "eldobja jobbra",.... ezt viszont nem értemProbléma??Hát az meg micsoda?!!
-
mdk01
addikt
Találtam neten ilyen ajtózsanér csapszeget. Néhány helyen "ajtó felújító csapszegnek" hívják. A képek alapján kiderül hogy sárgaréz a persely amiről tudva levő dolog hogy puha fém. Ha az kopott el akár 0,5-1mm-t is az pont elég hogy a zsanéroktól 1m-re az ajtó másik oldala 3-4mm-t megereszkedjen.
Köszönöm a segítséget ennek után járok még kicsit jobban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó, egy csak kipróbált Govee RGBIC Wi-Fi Gaming Light Bars with Smart Controller led világítás!
- Svájci Jura J5 automata kávéfőző
- Fekete oldalfalú Jura Ena 5 automata kávéfőző
- Eladó sosem használt törölközőszárítós radiátor 100x60 (elektromos, íves) fűtőpatronnal (Volux 600W)
- Magyar menüs Delonghi Autentica Cappuccino automata kávéfőző új tejtartállyal
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest