Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
A toppik elnevezése danih nevű felhasználótól származik engedélyével használom. Köszi danih. Anonim Steam függők klubbja elsősorban továbbá steam kedvelők és imádók számára is készült a toppik. A lényeg itt lehet izgulni az éppen aktuális akciók előtt. Itt segítünk, egymásnak a várakozást legyőzni nem kell foglakozni semmivel, csak írd ki magadból az izgulásod. A helyzet az, hogy bámulom a steamet egész nap nem tudok, mit csinálni csak várok és várok nagy izgalommal vajon mi lesz a következő akció. Steam függő vagyok! Lesz, ám izgalom rendesen ebben a toppikban.
Izgulásra fel fiúk lányok!
ui: KOCKA VAGYOK nem tagadom.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
looser
addikt
A zombihétvége szerencsére Pünkösdhétfőn is tart, ilyen jólelkű keresztyén cselekedetet a zombirajongók kedvéért, hát le a kalappal :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
gYaLo
őstag
sztem be fogják csukni.. van steam topic..
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Serpiko
addikt
Eljött az idő a napi ajánlat steamen: Shadow Harvest: Phantom Ops -75% 10euro. Le a kalappal ma kiettek magukért a srácok. Megnyugodtam ez csak pillanatnyi állapot, de jó érzés.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
Serpiko
addikt
Az akciókra jó izgulni. Várni jó érzés mivel nem tudod mi lesz holnap és amikor kirakják a meglepetés erejével hat. Majd, ha jön a 2 hetes nyári akció olyan mint ami tavaly is volt. Na majd akkor milyen jó lesz.
-
Serpiko
addikt
válasz szőröscica #20 üzenetére
Amint lesz olyan játék akcióban ami érdekel akkor fogok természetesen. A mai napi cucc elég gyengére sikerült.
-
Serpiko
addikt
válasz szőröscica #22 üzenetére
Az izgalom miatt fecsegek össze-vissza. De tényleg kitettek magukért 40 euros játékot 10 euroért erre mondtam, hogy kitettek magukért. A játék minősége más tészta.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz szőröscica #24 üzenetére
Nem hülyítés ez komolyan. Arról van szó, hogy várjuk a következő akciót izgalommal ez itt a lényeg semmi több. A holnap még oly messze van, de addig is lehet várakozni és izgulni. Te melyik gémet szeretnéd akcióban látni?
-
Serpiko
addikt
válasz szőröscica #26 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, ha kell valami akkor megveszem. De akkor is felemelő érzés várni egy akcióra. Ezt szeretem amikor nem tudja az ember mi lesz következő nap és arra vár, hogy megtudja. Ha olyan játékot akcióznak amire vágyik az ember, de eddig nem vette meg mert drága volt akkor most megveheti bagóért.
Csak van neked is olyan gém amit akarsz, de még drága és ezért nem veszed meg.
-
Serpiko
addikt
válasz szőröscica #28 üzenetére
Portal 2, Call of Juarez The Cartel, Bulletstorm, Most ennyi jutott hirtelen az eszembe. Mondjuk ezekre benyomnának egy -75% rájuk is repülnék.
Nálad megy a steam? Mert nekem rossz? Off vagyok azt mutatja pedig nem is.A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
szőröscica
addikt
válasz westcoastog #30 üzenetére
-
Serpiko
addikt
válasz westcoastog #30 üzenetére
Tudom, de steamen már be van lőve az ára 50 eurora. Előrendelői akció lenne -75% mondjuk holnap. Na jó felébredtem, álmodik a nyomor.
-
gYaLo
őstag
válasz westcoastog #33 üzenetére
Add el az accodat neki, -75%
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Serpiko
addikt
válasz westcoastog #35 üzenetére
-
xdx@
aktív tag
Martini megvolt már?
-
Serpiko
addikt
Lassan kiderül mit dobnak ma be a srácok. Izgalom a köbön.
Ti mit szeretnétek látni a napi akcióban?A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Secret of the Magic Crystals -50% 2,49 Euro Nem valami nagy szám, de megérte izgulni. Valakit érdekel ez a gém?
-
Serpiko
addikt
-
looser
addikt
Vágy: GTA4 Complete 10 euróért :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Serpiko
addikt
Most jön majd lehet 20.-tól a 2 hetes nagy nyári akció szerintem lesz benne GTA4 pakk is leárazva. Izgulok előre, hogy legyen benne GTA 4 pakk. Nekem megvan és tényleg nagy jó a GTA 4 és a kieg is főleg a Gáy Tonis.
Egyéb kívánsága mi a népnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MS16K2 Laptop i7-7.gen 16/1Tb
- Latitude 7440 27%14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer gép - Gigabyte B660M, Intel I5 12400, 16GB DDR4, RTX 3060 12 GB, 512GB M.2 SSD, Be Quiet! 650W
- Dell Latitude 5300 touch - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill. számla, garancia
- Nintendo Switch Oled + 4db játék +256GB SD Kártya (Gar 2026.08)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest