Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidof92
senior tag
gyári állapotban nagyon kicsike a különbség pl a 95 meg a szuperbenzinek között (98-100 oktánszám), vagy éppen etanol, viszont az etanolnál mehetsz simán 12:1 kompresszióviszonyhoz, vagy ez fölé, ott meg azért nő a nyomaték.
Egyébként meg próbálj ki egy Alfa JTS motort 95-ös meg szuperbenzinnel, és utána mond hogy nem megy jobban -
nagyúr
Most komolyan ezen akarsz vitatkozni velem?
útszakasztól, gumitól, vezetési stílustól és benzintől függ. Minden ilyen rekordom külföldi benzinnel történt, olyan helyeken, ahol nincs autópálya, de vannak pl. hegyek (ergo sok a motorfékes szakasz), mondjuk azért a hegyekbe fel is kellett előtte menni (és volt benne kamionok előzgetése is). Ja igen, és szlovákiában akkoriban még a városban is mindenki 80-nal ment. Tehát nagyjából azonos volt a sebesség.
Amúgy pedig tényleg nagyon sok függ az egyéni stílustól, én a család 2 literes mazda 6-osát is elvittem 6,5 literből (nekik 10-et fogyasztott).Pleased to meet you - hope you guess my name
-
GabN73
addikt
Hmm, akkor a 200K a reális, még csak 168 van benne, még csak most kezdett el fent fogni. Tegyük hozzá, hogy ölve volt, meg még néha most is. Apám nem hajtja, tesóm tuti kitekerte a belét, én is oda oda nyomom neki néha, néha elég durván
Gátlócseréből pedig pont kicsúsztunktomsics: állítólag 405-ös T16-os blokk van benne, de az nem annyira erősebb. (Talán ugyan az a konstrukció). Gondolom egy kicsit még megpiszkálták. Szegény Suprát a végén letessékeli, pedig a 2JZ blokk is ott van a szeren
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
-
Kvazár
őstag
Nekem nem jött össze, pedig feszegettem rendesen!
Egyébként nekem is úgy tűnt, csak nem jött le.
Nincs túl sok ötletem, hogy azon az anyán kívül mi tarthatja a helyén.Esetleg a rozsda, de annyira nem volt rozsdás, csak kicsit volt sárga.
Szerk.
Oks, az lesz! Jobb tippem nekem sincs.rudeee:
Egyébként ez a cikk alapján könnyedén kitudod kapni a ventilátort: [link]Én ma, 2 óra alatt abszolváltam a ventilátor cserét (bár, nem is siettem), mert a régi már időnként úgy zörgött mintha szét akarna esni.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
-
Giot
addikt
"Pont a mi webshopunk"
Hopp hopp miket tudok meg.
Majd kereslek ha van valami nyűgöm.Hanem itt egy kérdés, 2-es swiftem van, és kicsit kormosodik a kipuffom. Szerinted mitől lehet, ha van ez ügyben tapasztalatod? Nem eszik sokat, vagy csak nekem nem tűnik fel. Az olajat egyáltalán nem eszi. Menni sem megy rosszul. Nemrég volt motordiagnosztika, az alapján minden jó.
(#8911) Miamiquake: "nem olyan mint volt" az egyik szerelő ismerősnek is Ignise van. Ő időközönként szét szokta kapni a váltó bovden részt és kitakarítja. Azt mondja ha nem csinálja meg időközönként nehezen jár a váltója.
[ Szerkesztve ]
-
hossszú
őstag
Szerintem meg már rég kellett volna 45000Km-es szerviznél ajánlott cserélni a váltóolajat.
Suzuki gépkocsik időszakos szervizelése, karbantartása„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
xmad
őstag
persze, főleg hogy egy ilyen suzukival, főleg akinek 1.0 van az nem nagyon fog 100-110 nél jobban hajtani
ilyen sebességhez teljesen jók az utángyártott fékek, persze nem a legszarabb no name fékekre gondolok.
de sokan akik brembot vesznek vagy ferodot 1.0 is.. annak nemsok értelme van..
más.. használ valaki merevitőket?
érdemes beruházni rá?
első torony merevitő és hátsóra is.
meg első alsó merevitőre.
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.