Új hozzászólás Aktív témák
-
hossszú
őstag
válasz
Mecy_Lacee #4253 üzenetére
Első benyomás alapján marad a Swift, már több mint egy éves de még mindig nem untam meg
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
válasz
mefistofeles #5229 üzenetére
Ennyire emelkednek az arak? Tavaly egy uriember beletolatott a Swiftem elso lokharitojaba a vonohorgos Samarajaval az en automnak a javitasi koltsege egesz pontosan 99,5k volt amibe beletartozott a komplett lokharito csereje fenyezve.
-
hossszú
őstag
Pénteken voltam a Swiftemmel 2 éves szervizen és zöldkártyán és mindez csak 31k volt
-
hossszú
őstag
Ja igy könnyű, magadnak csinálsz autót
Egyébként nekem is rézvörös GS-em van nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve, szerencsére kutya baja pedig amit tőlem kap, na egyszóval nem kimélem. Két éve mikor bejött ez a szin akkor az enyém volt az első a városban, kaptam is dicsérő szavakat a májam meg hizott„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
hossszú
őstag
válasz
fekeandras #5378 üzenetére
Viszont a Swift II már nem törik annyira frontális utközés után
-
hossszú
őstag
válasz
fekeandras #5384 üzenetére
A hideg is kirázott mikor megnéztem annak a Kinai sz@rnak a töréstesztjét, az eredménye minusz 5 csillag, nagyon durva, ahhoz képest még ez első Swift is 5 csillagot kapna
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
válasz
!Overdose! #5410 üzenetére
Inkább a 7 literhez van közelebb a fogyasztás sportos vezetési stilussal klimával, konkrétan 7,1liter jött ki amikor mentünk a Forma1-re a haverokkal. Folyamatos klimahasználattal, 5 fővel, szerintem azért ez nem olyan rémisztő.
-
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
Nem szabad nagyon sokat gondolkozni rajta
egyértelműen a Swift a jobb választás.
2008 legértelmetlenebb autói„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
-
hossszú
őstag
válasz
Mecy_Lacee #5769 üzenetére
Ma én is megkaptam a levelet a Magyar Suzuki Szerviz osztályától, hétfőn felhivom a szervizt csinálják meg a javitást az autón mivel úgy is náluk van kasznizni.
-
hossszú
őstag
Swift ll-re keresek tetőcsomagtartót, mit ajánlanátok, esetleg, ha valakinek lenne használt eladó az is érdekelne.
-
hossszú
őstag
válasz
Mecy_Lacee #5907 üzenetére
Köszi a segitséget
, időközben találtam számomra árban és kivitelben megfelelő tetőcsomagtartót.
DE! A csomagtartó rögzitési pontja az kritikán aluli. Először el sem tudtam képzelni hogyan kell rögziteni a csomagtartót de a szerelési útmutató felvilágositott.
A tetőn lévő szigetelő gumit egy rövid szakaszon le kell feszegetni, ez alatt található a rögzitési pont.Ennél sz@rabb megoldással még nem találkoztam.
-
hossszú
őstag
válasz
philoxenia #5921 üzenetére
No ennek az áráért azért lehet kapni egy pár liter benzint.
-
hossszú
őstag
Érdekes dolog történt a 3 éves Swiftemmel.
Most derült ki, hogy a bal oldali hátsó fékből kihagyták összeszereléskor egy apró alkatrészt, mégpedig azt a picike rugót ami megakadályozza a fék utánállitójának a kilazulását.
A héten kaptam egy bal hátsó defektet akkor derült ki, a kéziféket behúzva nem volt egy csipetnyi fékhatás sem.A baloldali fékpofák teljesen alapállapotba voltak visszaállitódva, a fékdobot a behúzott kézifék mellett is le lehetett venni.
Ami viszont nagyon bosszant ilyen rugót nem lehet külön kapni csak komplett fékkel együtt aminek az ára kicsit húzós. A garancia természetesen lejárt 2 hónapja.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
hossszú
őstag
Ó micsoda részletrajz.
Az 5-ös számú rugócskáról van szó. Méretet most még nem tudok mondani, valószinüleg csak holnap lesz időm leszedni a jobb oldali kereket, hogy megmérjem.
A segitséget előre is nagyon köszönöm.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
hossszú
őstag
Ebben a hőségben nincs sok értelme ki-be kapcsolgatni a klimát, gyakorlatilag néhány száz méter után felforrósodik az utastér ha kikapcsolod a klimát.Az az egy literes többletfogyasztás szerintem megér annyit, hogy ne robbanjon fel a fejed.
-
hossszú
őstag
Swiftet valaki használja bioetanollal, szivesen vennék néhány gyakorlati tanácsot.
-
hossszú
őstag
Tudom milyen érzés, az enyémbe alig egy hónaposan tolatott bele egy vonóhorgos Ladás az elejébe, majd sirva fakadtam.Ráadásul a szervizben nem tudták még a festék receptjét sem mert akkor volt új szin a rézvörös.Foltosan jártam vele vagy két hétig. A tavasszal meg egy Loganos emberke rongyolt bele hátulról potom 500 ezres kár lett benne, ezt már nagyon fel sem vettem.Szerencsére nagyon szépen megcsinálták, az 5. ajtó most jobban csukódik mint elótte.
-
-
hossszú
őstag
A chip tuning helyett vehetsz bele sport betétszúrőt a gyári papir helyett, rengeteget javit a rugalmasságon és még hab a tortán kevesebbet is fogyaszt az autó.Az egyetlen hátránya időnként ki kell mosni majd újraolajozni.
-
hossszú
őstag
Szerintem enyhén szólva sem az ideális fordulatszám tartományban használod az autódat, tényleg nem lenne baj ha időnként megpörgetnéd mert úgy jársz mint az egyik rokonom.A 3 éves Chevijében 50ekm után katalizátort kellett cserélni a hasonló vezetési stilusa miatt.
-
hossszú
őstag
Szerencsére nem vagyunk egyformák
nekem sokkal jobban a lábamban van a 3000 körüli váltás. Ma kipróbáltam az általad használt fordulatszám tartományt nekem nagyon nem ment, mindig a fordulatszámmérőt kellett figyelnem
, egyszerűen kivánja az autó a fordulatot.
-
hossszú
őstag
Ma megkaptam a levelet a Magyar Suzukitól az újboli visszahívásra, ez már a második rozsdásodási visszahívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest