Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Motion_Blur #10428 üzenetére
Gratula, gyönyörű!
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
TOTALCAR AUTÓDOKTOR válasza (Direkt sportlégszűrő témához):
"Összefoglalva: a megfelelően kent és jó minőségű szűrőanyaggal szerelt sportszűrő szűrési hatásfoka elérheti a papírszűrőét, meg is haladhatja, de a szűrési hatásfok rohamosan romlik, ahogy a szűrő koszolódik, nem tömődik el, hanem szűretlenül "átszív". Versenyen ez előny, nem kell feladni a versenyt. A papírszűrő pont fordítva, viszont az eltömődik egy idő után, ezért pl. versenycélra alkalmatlan."
Magyarul tisztítani kell rendszeresen és odafigyelni rá. Egyikkel se lesz gondom...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz moszka #10295 üzenetére
Motorcsere??? Te hol élsz?
Ma találkoztam egy Ignises taggal akinek 225.000 Km van a kocsijába 9 éves 1.5-ös és a gari lejárta után egyből sportgyertya direktszűrő és sport dob van a kocsijában.
Néhány légterelőt meg ilyeneket is lecserélt ami szerintem bőven túlzás de a Motor hibátlan mert drága olajat használ nem nyomja szét és rendszeresen karban van tartva...
Úgy csináltok mintha ... Áh mind1.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz moszka #10285 üzenetére
SUZUKI - VARRÓ MÁRKAKERESKEDÉS ÉS SZERVIZ
NAGYKŐRÖSI ÚT 152., XIX.KERÜLET
1194 BUDAPEST, PESTnem tom őket mennyire veszed annak de még az egyik szerelő swift II. suzukijában is benne van...
-
Miamiquake
aktív tag
na látom felkavartam az állóvizet tuning téren...
Berakattam a direktszűrőt hosszas mérlegelés alapján.
Több tulajdonossal beszéltem + szerelőkkel + gyári szerelőkkel és majdnem mindenki mellette volt.
Egy hátránya hogy 5.000 kilométerenként le kell szedni tisztítani és olajozni.Eredmény: közvetlenebb reakció gázadásra, sokkal jobb hang és némileg több fogyasztás!
A kipuf csere is esedékes de az már komolyabb költség lesz...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Miamiquake #10266 üzenetére
-
Miamiquake
aktív tag
válasz moszka #10261 üzenetére
"Tesztelt, kiváló minőség, Sportos Hangzás, Fogyasztás csökkenés, Teljesítmény növekedés, A legtöbb gépjárműre felszerelhető"
Így hirdetik az összes direkt szűrőt, akkor most hazudnak?
Rohadtul nem a lóerő növekedés érdekelne hanem a fogyasztás csökkenés...☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Egy 2007-es Ignis 1.3-ast akarok kicsit felpiszkálni.
Kezdésnek egy direktszűrőt akarok venni, majd egy sport kipuf rendszert akarok venni.
Csinált már valaki ilyet itt? Pontosan mit ajánlotok megvételre + kéne egy szervizes aki majd a kipufogót berakja...Köszi
-
Miamiquake
aktív tag
válasz domojko #9535 üzenetére
Köszi
A szervizben mennyi lehet egy váltó olaj csere? van itt Pesten Ignisekre specializálódott szakember aki nem szakszervizes???
Fontos lenne mert oldalról belém jöttek és a kerék kicsit neccesen áll.
-
Miamiquake
aktív tag
Tud valaki olcsó SUZUKI bontót+szervizest Budapesten?
-
Miamiquake
aktív tag
válasz hossszú #8909 üzenetére
Én is meg akarom csinálni mert már érzem a váltón hogy nem olyan mint volt, kérdésem csak annyi hogy hogyan tudom ezt megtenni? Illetve csinálta-e már valaki?
Leírás sehol sem találok hozzá szervizbe meg nem vinném mert szeretem is bütykölni meg pénzem se lenne most rá.☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
Alohaaaa
2007-es 1,3-as IGNIST nyúzok immár 5 éve és most jött el a pillanat hogy kicsit hozzá nyúlnék.
Mihez érdemes nyúlni hogy vezethetőbb és élvezetesebb legyen az autózás?
Nekem a motorja tetszik, a váltó elmegy de a futómű egy igazi rémálom főleg a kis virsli gumikkal. Felnit iszonyat nehéz rá találni mert ha még van is 4X100-as szinte biztos hogy nem fér alá (főleg elöl), tehát kb marad a minőségi jobb gumiabroncs.
Külsején semmit nem változtatnék (nem az én világom a matricázás szélesítés stb).
Előre is köszi.
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Kis 1,3-as Ignisbe váltó olajat lehet cserélni házilag vagy kell valami spéci szerszám? Van erről valahol vmi leírás vagy el tudja mondani vki aki márt csinált ilyet??
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest