Új hozzászólás Aktív témák
-
nemcso
senior tag
Én 1.6 16V -s sedant használtam anno céges kocsiként. A lőerőre adatára nem emlékszem már, de egy nagyon jól gyorsuló, fürge kocsiként ismertem meg. Akksi cserén és hátsóajtóbeli elektromos ablakemelő hibán kívül semmiféle gondom nem volt vele.
Én az 1.6-os változatot ajánlom neked.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Sytex
tag
Szeretnék kicsit vitatkozni veled, mint autoversenyző (nem utcai harcos).
Direktszűrőtől ne várj lóerőket, csak a többlet hang ad ÉRZETRE lóerőt. A motor karakterisztikája megváltozik, de nem erősödik. Emelett gyorsabban elkopik tőle a motor. (Ami nem azt jelenti hogy nem használom)
Kipfogórendszer se fog 15-20 lóerőt dobni rá, maximum 5-6-t, ha komplett RENDSZERről beszélünk, ami olyan 60000-100000 FT között valósítható meg. Viszont pörgösebb lesz tőle a motor. Csak hátsódobtól nyomatékot vesztesz, enni fogja az olajat, és könnyeben beéghetnek a kipuffogószelepek.
Chiptuning: Ezzel semmi baj csak ezzel : ''mert csökken a fogyasztás'' ez csak a turbódizeleknél lehetséges, benzines autóknál sajnos van egy szabály: a lóerő a benzinből jön, tehát ha több loerőt akarsz akkor több fogyasztást is fogsz kapni. A másik ok pedig az hogy chiptuningal a benzinbefecskendezési térképet (és még sok mást) irják át.
No offenz csak tapasztalat.- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
Ijk
nagyúr
Hát maximum pár centivel. Én szamarából ültem át, és tegnap ültem vissza egyszer, de nem éreztem azt a marha nagy tágasságot. Egyébként szuzukiban sokkal magasabban ülök, szerintem kényelmesebb. Nemtudom elképzelni kinek nincs benne elég hely, én a 187 centimmel símán elférek, még csak nincs is teljesen hátratolva az ülés.
Mellesleg mennyit ér ez az átlagfogyasztás mérő? Nekem 6.4/100-at ír, de nem igen tudom elhinni, főleg hogy leginkább városban használtam és ráadásul még bejáratós. Mondjuk majd tankolásnál úgyis kiderül, eddig 440km-t futott./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Olcsi
senior tag
Előtte én Daewoo Matizt vezettem, az akkor se problémázott, ha 35-40-nél már 4-ben volt. Nyilván ez a kis áttétel és a kis motor miatt van így. Viszont azért ez az 1.3-as suzi motor nem olyan nagy, hogy problémák legyenek ezzel. Azt vettem észre, hogy az 50-et jobban szereti 3-ban (habár kicsit hangosabb így), ez az a határ, amit 4-ben épphogy elbír. Furcsa. Ha egy kicsit alá megyek, és kicsit nagyobb gázt adok, akkor elkezd rángatni...
-
Grillo
senior tag
Hát, szerintem nem nagy a különbség. Nekem az 1,6-os eszik most télen átlag 7-et, de nyomom is neki. 1,3-assal kijössz szerintem 6 körül, 1-essel meg még kevesebb, de azt mégjobban pörgetni kell, ha haladni akarsz. Szerintem maradj az 1,3-nál.
Nekem Sedan van, mielőtt vettem, megkérdeztem pár embert, azt mondták, hogy csendesebb, mint az 5-ajtós. Nemtom, de minden esetre jóval több cucc belefér.Mi készült el?
-
hcs57
őstag
Swift Sedanhoz nemrég vettem hátsó dobot (utángyártottat) 6500Ft-ért azt mondják, kibír 2-3 évet..
PS: A hátsó dob rövid csöve tört el (elrohadt)..
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
_seth_
veterán
Azért nah... aki 900e forintért + átírás azaz majdnem 1 misiért első swiftet vesz az....
Ui.:
Én azt mondom, hogy ha árba belefér akkor Swift II. Ha meg tudod fizetni miért ne a jobbikat vennéd? Nagyobb, kényelmesebb, biztonságosabb, és ki lehet vele menni a városon kívülre is. A splash meg... ránézésre se tetszik, beülve főleg nem... -
_seth_
veterán
700-ért is ugyanazt mondom rá
Így van, ha megteheti szerintem vegye is meg a swift II-t, kétségtelen, hogy olcsóbb az első minden téren DE jobb is az újabb és azért nah... első swift törik úgy ahogy, tudja azt mindenki, városban 50-es tempónál már szépen össze lehet törni és ha mögöttem ülne a gyerekem én azért megnézném mibe ültetem bele.
Suzukik nem értékálló autók ez sajnos így van, aki újat vesz 1 év alatt min fél misi bukik rajta ha nem egyet de minden ilyen, kihozod a boltból/kereskedésből már nem ér annyit.
(Ha már 700e és autó kell: 1.4 60 lovas F astra sem rossz... 2 lufis is van belőle, kényelmes de nem túl nagy autó és az is bírja még sokáig)
[ Szerkesztve ]
-
Ezen már azt hiszem túljutottam, lassan veszek valamit helyette...
(Kolombusz): Ez a szimpatikus nekem: SWIFT 1.3 GLX 5 ajtós (CD). Ha lenne kissebb motor az is jó volna, csak fogyasszon kevesebbet is. De nincs.
Beszéltem egy csókával, aki naponta bejár vele melóba oda-vissza kevés Km-t megy, és úgy 6,5l\100Km -t mondott fogyasztásnak.[ Szerkesztve ]
nofene
-
Mr.Grincs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Kormányos topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Ma sem marad Samsung mobil Android 14 frissítés nélkül
- Subaru topik
- Filmvilág
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A Black Friday után a Cyber Monday alkalmából is szórták a pénzt az emberek
- További aktív témák...
- Xiaomi Smart LED izzók (Alexa/Google Home/Apple homekit).
- AKCIÓS LEGEND. Bontatlan.Gamer szék noblechairs TX Szövet Antracit 11.28-ig Akcios áron
- Bontatlan. ÁFÁS számla. noblechairs HERO , ICON Valódi Bőr Fekete, Valódi Bőr Konyak 2023.11. 28 -ig
- Roborock S6 MaxV szép állapotban, extrákkal.
- Új Wi-Fi Smart IR Controller - Légkondícionáló okosító
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest