Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
addikt
válasz
trassher #5615 üzenetére
Azt, hogy volt e gyárilag azt nem tudom, de lehet venni univerzálisat mint említetted ami beszerelhető, csak annyi, lesz a gáz, ha van elektromos ablakemelőd (kézifék mögött) akkor nehezebben éred el, hasznos kis dolog amúgy havernak van, könnyű beszerelni és hasznos is. [link]
Amúgy nekem az 1.0-ban az 5. teljesen jól használható, arra jó h ne egyen az autó, a 4. a használhatatlan, semmire nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
aphra2
aktív tag
válasz
trassher #5762 üzenetére
Most nincs nálam pont swift, hogy megnézzem, de akkor szokott kelleni a díszléc (ami az üveget takarja nem a gumit) ha húrral vágják ki és szétbarmolják, olyan helyre vidd, ahol géppel vágják ki, akkor nem kell semilyen díszléc, sztem.
A csere autótipustól függően 9-12k között szokott lenni általában.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
-
-
Davidof92
senior tag
válasz
trassher #7810 üzenetére
Nekem a 2000 utáni "sport" 3 ajtós verziókba való ülések tettszenek, azoknak aránylag jó oldaltartásuk is van, nem olyan lapcsik mint a régiek, és gond nélkül belemennek az eredeti helyre, meg a gti ülés. Ezek mókolás nélkül bemennek, típusidegen ülések viszont már más kérdés, ott valószínűleg tartót kell hegeszteni.
-
Giot
addikt
válasz
trassher #8471 üzenetére
Nem vezérmű szíj a ludas hanem mint kiderült az olajszivattyú. De azt mondták a szervizesek hogy nem kell hozzányúlni, felesleges még nagyon sokáig el fog menni, gond nélkül. Úgyhogy úgy maradt az Ignis.
(#8473) Davidof92:
Azért elég jól mennek az Ignisek is, meg a 2es Swiftek is. Bár a 2es Swiftnek igazán 4e környékén jön meg a kedve.
"felhőfoszlány-forma fakó lobogók"
-
karakpecze21
senior tag
-
aXXon
senior tag
válasz
trassher #10501 üzenetére
Nem lehet, hogy csak elmozdult a távirányítóban az elem? Nem lehet szétszedni? A riasztók központi egységén szokott lenni egy kulcsos kapcsoló, esetleg még azzal is lehet próbálkozni, mármint ha van és a kulcs is megvan mondjuk hozzá
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
senior tag
válasz
trassher #10505 üzenetére
Szerintem igen, guglizz rá, hátha találsz valami részletesebb leírást ezekről a pirannyákról, annó nagyon népszerűek voltak.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Reaper
őstag
válasz
trassher #10505 üzenetére
Nekem akkor nem nyílik távirányítóval, amikor meghajlik egy kicsit a nyák, mert a nyomtatott áramkörök megszakadhatnak.
Én megpróbálnám, hogy szétkapom a távirányítót, és az elemet beletéve próbálgatnám hajlítgatni, persze nem eltörni.
Viszont meglehet, hogy más a baja a tiednek -
karakpecze21
senior tag
-
karakpecze21
senior tag
válasz
trassher #11222 üzenetére
Hát én nem tudom, nekem Ignis-em van 182cm vagyok és teljesen kényelmesen elférek benne.Nem nézegettem, de lehet az ülést még tudnám lejebb is engedni.Egyetlen kényelmetlen dolog amit tapasztaltam hosszabb távon, hogy a gázpedál valahogy nagyon magasan van.Hosszú távon leszakad a lábdejem, mert végig felfelé spiccben áll a lábfejem.
Billegősnek valóban billegős és főleg a téli időkben elég sokat zabál sajnos, de alapvetően nekem nincs vele bajom.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
trassher #11278 üzenetére
Tény, hogy nem egy lóerőgyár, de mivel hat évig én is hajtottam egyet, jelenleg pedig egy 1.3 8v 4wd van, ezért tudom, miről beszélek. Tény, hogy autópályán megfontolandó vele az előzés, de normális, hétköznapi közlekedésre teljesen használható, ráadásul ahogy nézegettem a használtautó.hu-t, sokkal több jó ajánlatot találni közöttük (talán pont azért is, mert sokan vélekednek úgy, mint te/ti).
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
-
Joker88
őstag
válasz
trassher #11540 üzenetére
amennyi pénzed van rá..
szerk1.:
ha nem is ebben a méretosztályban,de talán segít..kicsit régebbi is,de talán még használható..
2011 ADAC nyári gumi teszt[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
AMD Power
titán
válasz
trassher #11540 üzenetére
Én nyárra 165/70 vennék rá. Télre való inkább a 155/70.
vagy ez ami nekem is volt anno a Clion: Kormoran Impulser
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz
trassher #11554 üzenetére
Conti is biztos nagyon jó. De szerintem ár/érték arányban egy ilyen kaliberű autóra "felesleges" egy ilyen drága gumi.
Viszont egyre inkább kezd elvonási tüneteim lenni. Jan 18 óta egyszer vezettem autót akkor is csak rövid távon. Egyre inkább hiányzik a dolog.... de ősze előtt szóba sem jöhet az autó vétel. Viszont manapság egyre több Suzuki van a hahun amik szimpatikus. Ilyen 250e körül vannak már szimpatikus példányok.
-
joker91
tag
válasz
trassher #12076 üzenetére
Nekem GTi ülés van benn, és elég pozitív véleménnyel vagyok róla. A leglényegesebb, hogy van oldaltartása. Magasabb mint egy sima ülés, szóval nem annyira a padlón ülök benne. És valahogy kényelmesebb az egész, háttámla kellően kemény is. Eddig sok autóba fájt a derekam, de amióta ez az ülésem van, nem volt gond hosszabb távon se. Ha Bp. környékén laksz, felőlem összefuthatunk, megnézheted milyen, aztán legalább tudsz dönteni, hogy érdemes-e ilyet keresned.
-
joker91
tag
válasz
trassher #12078 üzenetére
Ha jó állapotút találsz, nagyon megfog oldalról.
Már voltam vele 400+ km-es úton vele, és nem volt gond. Jó, egy-kétszer azért megálltam megmozgatni magam, de a derekam nem fájdult meg benne.
Reális árt sajnos nem tudok. Én 30 ezerért vettem hátsókkal együtt, nagyon jó állapotba. De utána 1 héttel pl. 25 ezerért is lett volna, szintén jó állapotba.. Úgyhogy szerintem ilyen 20-30e közötti áron van, állapottól függően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PayPal
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bontatlan. ÁFÁS számla. noblechairs HERO , ICON Valódi Bőr Fekete, Valódi Bőr Konyak 2023.11. 28 -ig
- Klímát keres olcsón fűtésre hosszú garanciával?
- Fisher Comfort Plus inverteres split klíma
- Sonoff TH10
- Eladó, egy csak kipróbált Govee RGBIC Wi-Fi Gaming Light Bars with Smart Controller led világítás!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest