Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
burasu4
senior tag
-
nagyúr
válasz band1103 #6399 üzenetére
Igen úgy gondolja ahogy mondod, 3-ba 40Km/h fölött kicsivel teszi.
Nekem is 1000-es van, szintén 93-as 5 ajtós, és enyémbe sincsen fordulatszám mérő.
A motorhang alapján történő váltást javasoltam volna én is, de mivel mondtad hogy kezdő vagy így akkor kicsit nehezebb de nem lehetetten, sőőt...
Ha gondolod megnézhetem neked hogy hol van kb az optimális elváltás, de azt már tudom mondani hogy nem ott ahol burasu4 mondta.
Eleve más az áttétel az 1.3 és az 1.0 váltója között.
Támpontnak jó amúgy de azt hiszem kicsivel alatta kell elváltani.
Reggel munkába menet megnézem.
Illetve ha van 3-6000 forintod kb, akkor vagy vaterán vagy bontóban veszel egy fordulatszámmérős órát. Kb 15p alatt bele lehet rakni, nem egy nagy mutatvány, akár te magad is meg tudod csinálni otthon.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz band1103 #6450 üzenetére
Itt egy jó kis leírás a többfokozatú motorolajokról.
Röviden a hideg (pl. 10W) és melegoldali viszkozitás (pl. 40) azt a hőmérsékleti tartományt adja meg amiben a motor megfelelő kenéssel üzemel.
[ Szerkesztve ]
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
aXXon
senior tag
válasz band1103 #6562 üzenetére
A mienkbe kb 105ezer van, de egy deka olajat nem eszik. Ha eszi az olajat az nem túl jó jel, láttam már Swiftet 300 kilométerrel, de annak sem volt ekkora olajevése...
A fogyasztás viszont stimmel, az nálam is hasonlóképpen alakul. Még 80k körül sikerült 5 alá vinnem egyetlen egyszer, amikor mentünk nyaralni
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- Nintendo Switch
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen