Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- Diablo IV
- Korán befutott a Call of Duty: Black Ops 6 premier előzetese
- A nap híre: Érkezik az Alien - Isolation folytatása
- PlayStation 5
- Starfield
- PlayStation 4
- Több mint 10 millió példányt adtak el a Detroit: Become Human című játékból
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Egy ilyen vagy ehhez hasonló Swift komplett vezérlés cseréjének (szíjak ,vízpumpa stb..) összege milyen árban ban?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Én 200-el többet nem adnék érte. De még a Polo megvan... addig max csak nézelődök.
PL:
-
AMD Power
titán
Most lehet ,hogy hülyének fogtok nézni a kérdés miatt de felteszem. Egy 96 Swift vagy egy Clio I között karosszéria merevség, ütközésbiztonság tekintetében szerintetek mekkora különbség van?
-
AMD Power
titán
válasz Szplöttyy #10966 üzenetére
Ezzel most nem győztél meg.
kornelka: Dehogy sértődöm meg.... Kb 200e Ft kéne rákölteni az autóra. Azzal + nagyjából az eddigi költségek , az autó vételára rá lenne költve 12e km alatt. Köszi de nem. Arról nem is beszélve ,hogy elegem a van a VW alkatrész áraiból. Renault is előbb vennék megint.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Kornel #10969 üzenetére
Nem az baj ,hogy tönkre megy rajta valami. Ez teljesen normális. De tudod mennyi volt egy 45cm jobb első fékcső kedvezménnyel a Polora? 7300Ft!! Az ilyenek verték ki nálam a biztosítékot.
Egy 97 ráncfelvarrás utáni nekünk jó is lenne. De 1.3 az minimum kell. De egyenlőre csak nézelődök és informálódók. Lassan itt a nyár nyaralás stb.... és a Polo amúgy is megvan még. Egyenlőre.
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #10974 üzenetére
Először biztos kipróbálnék egy sima 1.3 utána meg egy ilyet. De szerintem amúgy az 1.3 elég lenne.
-
AMD Power
titán
Jó reggelt!
Az lenne a kérdésem ,hogy az első kiadású Swift II és 1997-tól ráncfelvarrót között mi a különbség az orrész változásán kívül?
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #11015 üzenetére
Jól teszitek. Nekem már nincs mivel, ma elvitték a gépet.
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #11017 üzenetére
Az király...
Nem mondom nagy bukó volt a gép, de alig vártam ,hogy elvigyék.
-
AMD Power
titán
válasz Kornel #11019 üzenetére
Olcsón.... 280e de úgy ,hogy maradt még nálam 4db téli gumi , ebből 2db lemezfelnin van, de mondjuk a torka is véres volt a gépnek.... (Klíma javítás baráti áron kb 50e + lengéscsillapító. + Légzsákkábel, ráférne egy vezérlés csere + olaj szűrők, egy komplett kipufogó rendszer, rohad az egész épp nem esik szét. Jobb elől szerintem kéne majd lassan cserélni kerékagycsapágyat , kicsit búg + új aksi. Ez amiről tudok.)
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Szabad ezekbe az 1.3 8v mocikba 5W40 olajat rakni? Rövidtávú használat miatt főleg.
-
AMD Power
titán
válasz Kornel #11069 üzenetére
20e?? Ezt nem mondod komolyan... Kurv* drágán vetted.
-
AMD Power
titán
Ez azért nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- E-roller topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- Eladó Duootts rollerem 6000W 720 km!
- OPTIDESK - Állítható Magasságú Elektromos Asztal (Garanciális)
- ÚJ! AKRacing Master Premium Gamer szék - Fekete, 150 kg-ig
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest