Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
akkor lenne egy-két kérdésem, mert faterom most ignisben töri a fejét
a totalcarban bemutatott fekvőrendőrön átbukdácsolás mennyire durva?
mármint tényleg nagyon pattogós a gép?
meg az a lemezbenyomás is elég durva volt
az üléshelyzet tényleg olyan, hogy inkább ülsz az autóban, mint fekszel?
(amolyan teherautós, terepjárós)Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Slax
senior tag
Mikor én vettem (2006 juni), akkor csak két kék közül lehetett választani, karibikék gyöngy és mélykék metál. Bordó metál lett.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
tildy
nagyúr
Nem tudom pontosana szín megnevezését , de ez a szín olyan sötét- középkék-szürke keverék .
Valami ilyesmi szín [link].
Ha jól tudom honda jazznél is van ilyesmi szín."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
hobizoli
nagyúr
Amikor tavaj tavasszal kijottek ezek az uj 1.3-s 92LE-s Swift-k egy markatars meselte, hogy raprobalkoztak az mk2 1.8VFD HGT (130LE) Punto2-jere egy ijen uj Swift-l, a 4. lampanal megkerdezte a juzer, hogy ez mitol megy ennyire?
A HGT sem egy tomegmodell, igazabol csak a felirat latszik rajta (ha nem szedik le), kulonben ~ugyanugy nez ki, mint barmelyik 1.2 8V(60LE) vagy 1.2 16V(82LE) mk2 3 ajtos Punto.
hobizolitöbb drón kell ;P
-
Calogero
addikt
Sajnos ilyen váltóművel szerelt autót jóval kevesebbet rendelnek mint manuális váltóval, és gondolom egy bizonyos számú rendelést összegyűjtenek, és akkor kezdik el a gyártást.
Ha azt nézzük hogy 2007-es model évű autó lesz és tavasszal már itt lesz az kb 3 hónap.
[Szerkesztve] -
Slax
senior tag
Apámé (swift sedan 1.3) Budapest oda 5 fő, vissza 3, 100-150 autópályán, városban annyi amennyi között, kb 500-550 km elment egy tankal, és még maradt is pár liter, mert másnap tankolásnál harmincpár liter ment bele. Az Ignisem más tészta, ha 3-ban 6500/140-ig hajtom akkor 12 körül van, ha szépen 2000-2500 körül elváltok mindenhol, akkor 5-6 literrel megelégszik.
[Szerkesztve]''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
nagyúr
ne haragudj, milyen magas fordulatszám?
ötödikben, padlógázzal kb. 4200-4300 a fordulatszám, és akárhogy nyomod, feljebb nem megy, nincs már elég nyomaték a gyorsuláshoz.
semmi fogyasztás-korrigáló szakasz nem volt, budapest-szeged, oda vissza, még az m0 előtt egy útlezárás is volt, fél óra araszolással, és időre mentünk, be kellett hozni. pont 7-re jött ki.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ett
aktív tag
Ne vedd meg. Annyival nem megy jobban, mint az 1.5-ös. Legalábbis amennyivel többe kerül. Inkább egy fullos 1.5-öst vegyél. Az ülés mondjuk marha jó benne, ha nem vagy túl nagy darab.
[Szerkesztve]Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
tildy
nagyúr
116 lóerős swiftért 4 millát? Háát, te tudod.
Ez meg hogy: ''Azt én is tudom, hogy felfúrt 1.5-ös, de ha jól tudom, erősebb kovácsolt dugattyúk is vannak benne pl.'' szerintem nem vall valami jóféle mérnöki munkára. Még akkor sem, ha történetesen erősebb dugattyúk , meg hajtókarok vannak benne.
Milyen dolog már úgy teljesítményt növelni, hogy upsz, nicns 1.6os motorunk, fúrjuk már meg kicsit , azt úgy nagyobb lesz, meg erősebb , meg satöbbi. Szerintem. És mi lesz azzal a moccal mondjuk 200 000 km múlva, mi lesz , ha nem lehet tovább fúrni? Sosem értettem egyes cégeknél, miért pellengérezik ennyire a ''határt''.
Persze nem értek annyira hozzá, de szerintem ez
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Nem tudom ki tervezte (valószínű ugyanaz , aki a hasonló hyundaiokét is), csak abból indultam ki, hogy alapból 1.4es és 1.6os motorokkal árulják őket , nem pedig átalakított 1.5öst használnak 1.6osként. Semmi támadó nem volt egyébként a hozzászólásomban. Szóval valahogy számomra fura, hogy ahelyett, hogy egy ténylegesen 1.6osnak gyártott morot használnának, fognak egy 1.5öst, és abba ''faragnak'' még bele 1 decit. Szóval nem a többi megerősítésével van bajom(az dícséretes ), hanem azzal, hogy a blokkot ''gyengítették'' valamennyire. Ha már a többire ennyi figyelmet szenteltek, nem lett volna jobb ténylegesen 1.6os blokkot használni?
Félreértés elkerülése végett: ez nem leszólás, csupán ''értetlenkedés'':
Divot: olyannyira, hogy már el se tudsz tőle vonatkoztatni ugye? Pedig ha tudnád, hogy fóbiában a micra mérföldekkel lekörözi a swiftII-t nálam, Szóval szegény IIes csaka második ilyen szempontból
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Félreértesz : ugyanezt mondanám bármely, sport változatú autó esetében is ... (Az ignisre meg egy rossz szót sem szóltam, de ott nem is fúrtak bele pluszban ).
Egyébként igazad van, tényleg nem értek hozzá...
A minőséget, megbízhatóságot elismerem. Az ár nálam más tészta sport változat esetében max 3,5-t tartok korrektnek ."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
AmunRa
aktív tag
Lehet.
Egy gumisnak kb 40% haszna van a gumin.
Bár be kell ruházni, mert nyáron a télit veszik. Télen meg a nyárit.
Most télen volt is problém, mert senki nem ment szinte cserélni, mert a tél csak néhány nap volt.
Ajándék gumi, meg felni ajándékba 2x annyiért!
Ja meg a hifi amit az ember ált. kicserél. -
AmunRa
aktív tag
Nekem gumis van a családban.
A Goodyeart nem is szeretik. Amikorr rakták a téligumimat, az UG6 gumit nem lehetett kicentirozni. Azt mondták, hogy gyárilag hibás. Nem is az első volt amivel megszenvedtek. A srác végül vett más márkás gumit és mindenki boldog volt. Csak én fagytam sz*á.
Próbálj meg több helyet, meg vigyázz, nehogy valami 1000 éve a raktárban álló gumit sozzanak rád. A rokonnak is jó árai vannak, de annyira nem kutakodtam, mert vagy ingyen, vagy beszerzési áron kaptam. -
tildy
nagyúr
Párom a teszteléskor 113 kiló volt, és 185 centi.
Viszont szép hosszú lábaink vannak. Koppra kitolt ülésnél sem éreztük, hogy de sok hely lenne elöl, pl a szamarához kképest, ahol szinte táncolni lehetett. Hozzá kell tenni, párom kicsit fekvősen vezet."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Pont most akartam én is írni, főleg divotnak, hogy visszahívjáka swifteket esetleges kézifék probléma miatt.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Dyno
veterán
Hát nem tudom szerintem nem mert akárhányszor valahova bevitte apám szervízbe vagy bármi mindig várni kellett az alkatrészekre, merthogy egykét alkatrész nyomósan eltér mint a sima 1.6-nak.......meg amit észre vettünk hogy van egy 1.6-os Suzukija a Nővérem barátjának 6éves és egyszer mentünk le Balatonra és elöttük mentünk apám odalépett neki és ök nem bírtak jönni útánunk....jah és éppen tegnap este kérdeztem meg apámtól és azt mondta hogy amikor vettük azt mondták neki hogy 100darabot csináltak belőle. az akkori GTI Swift mit tudott?
-
Slax
senior tag
Itt csak szentek vannak, nem tudtad?
Lartissimus, a szervízben nekem azt mondták, +- 600 km a szervízkmhez képest, de az időpontnál max egy hét.
[ Szerkesztve ]
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
bod101
aktív tag
Igy már mindent elhiszek amit irtál .
A Sport nagyon ott van és olyan mint egy kis dodgem, néha meglepödtem, hogy hogy lehet, hogy még nem borultam fel vele.
Tényleg lehet vele szivatni a jónépet .
Gratula a nagyon nagyon nagyon jó kocsidhoz .
A legnagyobb poén pedig a fogyasztása volt számomra ami csak 1-2 literrel volt több az Ignisemnél, pedig nyomtam ám rendesen neki.1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
ett
aktív tag
A sport swift igen jo kis gép, ezt én is igazolom, bár nekem nincs, de pár ezer darabot leprobáltam már. Elvittuk a tesztpályára az 1.9-es diesel sx4 ellen, hogy megnézzuk mit bír. Kb. 100-120-ig fej-fej mellett haladtak, ami nem rossz a swifttol. Aztán az sx kilott és keresztbe lenyelte a swiftet. Ennyi pénzért jo kis auto.
Nem tudom ki írta, hogy járt Esztergomban a gyárnál és tetszett neki a sok szép splash meg agila. Fura ízlés, nekem nem tetszik. Az eleje még elmegy, oldalrol is, de hátul hányinger.
A belseje ugyanúgy. Semmi újítás, ugyanazok a kapcsolok, a muszerfal nekem nem tetszik, amúgy nem rossz, a fordulatszámméro nevetséges, mint a tuning verdákon. Hátul nem férek el magam mogott, az 1 lityis változat nagyon vérszegény.
Ennek ellenére biztos fogják vinni, mint a cukrot. Rengeteg jon le a sorrol.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
Annyit tudok, mint te. Kitolták már pár hónapja, azóta úgy jönnek. Külön élvezet az epi tesztnél mikor le kell padlózni. Jó kis hangja van neki. Szerintem nincs itt semmiféle új elektronyika, csak módosították a programot benne.
Azt hiszem akkor kezdődött ez a módosítós dili, amikor a swiftet is módosították picit, másabb lökhárító,ködlámpa, hátsó lámpa, belül eltűnt az illumi cancel világítása, csomagtérbe tálca került, meg ilyen hülyeségek.
Biztos nem nagy dolog módosítani a programját, csak nem fogják akarni szerintem.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
divot
veterán
Ezt nem igazán értem, mert a Swiftre 12,5, a Mazdára 12,9 van megadva, na most ez tulajdonképpen nem különbség.
De, és ez a legfontosabb: a Mazdát nem kell váltogatni, ott is húz, ahol Szuzi simán lefullad. De nem ragozom, ki kell próbálni, és kiderül minden.
Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem Szuzit, ezért is volt az első narancs a miénk az országban.
De ez a Mazda más világ. Sokkal jobb autó. Sajnos.
-
divot
veterán
-
divot
veterán
A Sport gyönyörű, és már így papíron is istencsászár a motorja, de kettővel kevesebb az ajtaja, mint amennyi nekünk kellene.
A tesztet köszönöm előre is, egyébként szerda reggel viszem vissza a Mazdát, ha esetleg addig van időd, meg épp nekem is, szívesen állok rendelkezésre, mert élőben jobban kiderül, hogy miről próbálok itt nyökögni.
[ Szerkesztve ]
-
-
ett
aktív tag
Nem írtam, hogy rossz autó. Én viszont kihasználnám a csomagtartót, de ezt inkább szatyortartónak lehet nevezni. Egyetlen gyenge pontja az autónak, minden más tetszik benne. Na meg tegyük hozzá azt is, hogy sok helyen ilyen autót csak második, harmadik autónak vesznek, meg esetleg széthajtani a gyereknek míg megtanul rendesen vezetni, nehogy az audit, meg a franc tudja mit összetörje, mert az egy vagyonba kerül (túlünk nyugatabbra értem ezt). Nálunk meg sok család vesz suzukit, csakhát mondjuk a swift minden, csak nem családi autó.
Ezzel arra próbáltam célozni, hogy csinálhatnának már valami normális szedánt is suzukiék, mint amcsiban, ott létezik ilyen. Mert az sx4 sedan a maga 4,2 milliójával enyhén drága és anyni pénzért már jobb autót is lehet venni.Thunder78: Az sx4-ben én is elférek magam mögött. De mondjuk azt is kicsinek érzem, legalábbis a külső láttán. Kívűlről nagynak látszik, az eleje nagyon tetszik, de belülről egyáltalán nem az.
[ Szerkesztve ]
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
tildy
nagyúr
Nem titokzatoskodás, csak... Majd egyszer elmondom.
De ha visszaolvasol , szerinted megtalalod , hogy "szerintem" miert pont swiftet vettek...
Amúgy meg lehet sokkal jobbra számítottak ...Azt ennyi.
Szerintem gettel sokkal jobban jártak volna, de ott ugye nicns autóbeszámítás 500 ezres felárral meg ilyenek...Amúgy meg ők nem én vagyok, nem a formával van baj.
Sőt az is lehet, hogy pont egy kevésbé jó darabot fogtak ki.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- A Google szerint gondot okozna, ha felnyitnák a Play Áruházat
- Erős ajánlattal jelentkezett a szerverpiacon az AMD
- További aktív témák...